thePRODIGY Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 εγω παντως δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα. απλα δεν ειναι τοσο καλη η κεραια σε σχεση με του n900 που ειχα διπλα ε... δεν το λες και "απλο" αυτο ειναι ενα θεμα... για οσους εχουμε καλομαθει απο τον ""προκατοχο"" του. αλλα και παλι δεν το μηδενιζω. γουσταρω Ν9 παααρα πολυ και ελπιζω ολα αυτα τα μικρο-θεματακια να εξαλειφθούν μεσω των update της Νοκια και απο την υποστηριξη των ανεξαρτητων προγραμματιστων. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) παιδια καλησπερα, σημερα έγινα κ εγω ενας κατοχος του πανεμορφου N9 αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα, οταν παω να κατεβασω καποια εφαρμογη απο το ovi store αφου κατεβαίνει και τελειώνει την στιγμη που κανει installing μου βγαζει αυτο το μην( unable to complete installation. dowload file again) το εχω δοκιμάσει κ με αλλες εφαρμογές οχι με μια μονο κ το ιδιο λεει σε ολες.. καμια ιδεα? στην αρχη το παθαινα και εγω επειδη δεν επιανα καλα wifi. δες μηπως αποσυνδεεται οταν κανει εγκατασταση. ε... δεν το λες και "απλο" αυτο ειναι ενα θεμα... για οσους εχουμε καλομαθει απο τον ""προκατοχο"" του. αλλα και παλι δεν το μηδενιζω. γουσταρω Ν9 παααρα πολυ και ελπιζω ολα αυτα τα μικρο-θεματακια να εξαλειφθούν μεσω των update της Νοκια και απο την υποστηριξη των ανεξαρτητων προγραμματιστων. καλα ναι..αλλα σε γενικες γραμμες δεν με πειραζει και τοσο. αλλα αν σου πω οτι κατι τετοιες ατελεις με κανουν να μου αρεσει ακομη πιο πολυ η συσκευη ;p και τωρα που το θυμηθηκα υπαρχει μια ατελεια που δεν μαρεσει ομως! οταν παιρνω τηλεφωνο μου λενε πως δεν με ακουνε καλα...απενεργοποιησα το noise cancellation και ακουνε την φωνη τους..και δεν εχω μεγαφωνο να πεις αλλα με το μικροφωνο! Edited December 8, 2011 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) ελεος ρε παιδια τι επαθε????? δεν ξερω τι να κανω... αφου ειχα αυτο το προβλημα που ανεφερα ποιο πανο ειπα να κανω επαναφορα ρυθμησεων μπας και λυθει το προβλημα και μου εχει κολησει σε μια μαυρη οθονη με ενα βελος κυκλικο χωρις να κανει τιποτα το εχω τοση ωρα και τιποτα ποπο εχω ξενερωσει αφανταστα.. ενταξει παιδια.... μετα απο μια αυξημεμη πιεση για κανενα 15 λεπτο λυθηκε το προβλημα γλυτωσα το εφραγμα. ουφφφφφφφφφφφφ το πρόβλημα λύθηκε με μια επαναφορά ρυθμίσεων... Edited December 8, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 ενταξει? δεν εισαι πια ξενερωμενος ετσι? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Παιδια αυτο που λετε με το wifi απλα δεν στεκει. Διπλα διπλα με το Galaxy S2 σε ενα σημειο του σπιτιου που εχω παντα προβλημα, το S2 εχει μια μπαρα και το N9 εχει 3. Και οντως το S2 δυσκολευετε να ανοιξει τα site ενω το N9 παει κουφετο. Εμενα το μονο που με προβληματιζει ειναι η Α8 Cpu. Το S2 ειναι πιο γρηγορο σε οτι και αν κανω με τους διπλους A9 που εχει και αυτο ειναι κατι που δεν διορθωνετε με software updates. Εχει την ιδια Cpu με το iPhone4 αλλα το Meego δεν ειναι τοσο γρηγορο οσο το iOS. Edited December 9, 2011 by Billeridis Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 ενταξει? δεν εισαι πια ξενερωμενος ετσι? καλα αμα το παθαινες θα σου λεγα τι φλασια θα έτρωγες ξρεις γιατι ξενερωσα γιατι με δερνει μια γκαντεμια κ λεω σε ελλατοματικο επεσα δεν ειναι πρωτη φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anakin_Skywalker Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 χαχαχα κορυφαιο... http://file.status.net/i/identica/gbraad-20111205T045443-g6xmqqv.png πολύ καλό!!! :lol: Πρέπει να μπορεί ο κόσμος να ξεχωρίζει τα αυθεντικά Ν9 από τις μαϊμούδες του Elop. Παράθεση Υπάρχουν 10 κατηγορίες ανθρώπων. Αυτοί που κατανοούν το δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν το κατανοούν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 ωρες ωρες νομίζω οτι κρατάω iphone... εχει φανταστικη ομαλότητα ρολαρισμα... κ ευκολο λειτουργικό περα απο την εξωτερική ομορφιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 update του developer mode; τι σημαινει αυτο ξερει κανεις; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Το εγκατέστησα αλλά δεν είδα καμιά διαφορά :blink: Θα ψάξω να βρω το changelog αργότερα το απόγευμα Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) με πεταει μερικες φορες απο το wifi και οταν παω να συνδεθω δεν μπαινει, παρα μονο οταν κανω επανεκινηση το rooter συμβενει και σε αλλων αυτο??? συνδεδεμενος με το ipad και το iphone 4 δεν πεταει κανενα απο αυτα,παρα μονο το nokia στα καλα καθουμενα... Edited December 13, 2011 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Υπάρχουν community repos για το Meego 1.2? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 με πεταει μερικες φορες απο το wifi κ οταν παω να συνδεθω δεν μπαινει, παρα μονο οταν κανω επανεκινηση το rooter συμβενει κ σε αλλων αυτο??? συνδεδεμενος με το ipad κ το iphone 4 δεν πεταει κανενα απο αυτα,παρα μονο το nokia στα καλα καθουμενα... Μου το κανει και εμενα..αλλα οχι μονο με το N9,με οτι αλλη συσκευη και αν συνδεθω καμια φορα μου το κανει.μονο τους υπολογιστες δεν με πεταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Μου το κανει και εμενα..αλλα οχι μονο με το N9,με οτι αλλη συσκευη και αν συνδεθω καμια φορα μου το κανει.μονο τους υπολογιστες δεν με πεταει τι ροοτερ εχεις? και ποια εταιρεια ιντερνετ? αν πεταει ολα οσα ειναι συνδεδεμενα σε wifi εκτος απο ta lan τοτε φταιει το ροοτερ, πχ αλλαζει ip, ευχαριστω για την απαντηση , ειναι ενα θεμα αυτο πρεπει να λυθεί... και θα λυθεί Edited December 13, 2011 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 τι ροοτερ εχεις? κ ποια εταιρεια ιντερνετ? αν πεταει ολα οσα ειναι συνδεδεμενα σε wifi εκτος απο ta lan τοτε φταιει το ροοτερ, πχ αλλαζει ip, ευχαριστω για την απαντηση , ειναι ενα θεμα αυτο πρεπει να λυθεί... κ θα λυθεί thomson tg585v7 και ενα access point TP-LINK,forthnet. οταν τα παιξει δεν μπορω να συνδεθω σε κανενα απο τα δυο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitofagos85 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 σε μερικες μερες θα το εχω και γω το κινητο.εχω το ιδιο ρουτερ με σενα νταρκ!οποτε θα δουμε αν οντος φταιει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Χθες το δοκίμασα για κανένα 10λεπτο στο Πλαίσιο και το ερωτεύτηκα ακόμα περισσότερο. Design άψογο, από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφο απ' ότι στις φωτογραφίες. Η λογική του UI του (όλα με τα Swipe) είναι η καλύτερη που υπάρχει ανάμεσα στα OS. Τόσο απλά! Θα περιμένω μπας και πέσει λίγο ακόμα η τιμή του και να έρθει και το Cyan 64GB και θα είναι λογικά το επόμενο κινητό μου. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Χθες το δοκίμασα για κανένα 10λεπτο στο Πλαίσιο και το ερωτεύτηκα ακόμα περισσότερο. Design άψογο, από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφο απ' ότι στις φωτογραφίες. Η λογική του UI του (όλα με τα Swipe) είναι η καλύτερη που υπάρχει ανάμεσα στα OS. Τόσο απλά! Θα περιμένω μπας και πέσει λίγο ακόμα η τιμή του και να έρθει και το Cyan 64GB και θα είναι λογικά το επόμενο κινητό μου. με το καλο να το παρεις, εχω το n9 κ iphone 4 κ πραγματικα ωρες ωρες νομιζω οτι κραταω iphone... ειχα πρην μια εβδομαδα κ το galaxy s αλλα στο ρολαρισμα το n9 ειναι φανταστικο. απο εφαρμογες θελει λιγο δουλεια... Edited December 15, 2011 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldermania Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Παιδιά πήρα χθες το ν 9 πολυ ωραίο άλλα πως περνάω ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Παιδιά πήρα χθες το ν 9 πολυ ωραίο άλλα πως περνάω ελληνικά; ελληνικο μενου δεν εχει ακομα.για ελληνικο πληκτρολογιο κατεβαζεις το messinput απο το store και θα βρεις μεσα αυτο με τον τιτλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ.το ρυθμιζζεις απο τα settings και η εναλλαγη της γλωσσας γινεται με ανοιχτο πληκτρολογιο συροντας το δακτυλο απο τη μια ακρη της οθονης ως την αλλη. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldermania Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ευχαριστώ πολυ φίλε απο το ovi store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ευχαριστώ πολυ φίλε απο το ovi store? απ ευθειας απο το store της συσκευης Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldermania Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Στο ovi store search δεν το βρίσκω Έκανα εγκατάσταση το προγραμμα και έβαλα το ελληνικό πληκτρολογιο πως το ενεργοποιώ; Edited December 14, 2011 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Στο ovi store search δεν το βρίσκω Έκανα εγκατάσταση το προγραμμα και έβαλα το ελληνικό πληκτρολογιο πως το ενεργοποιώ; settings-time and language-text input-installed input method και τσεκαρεις τα Ελληνικα Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Παντως μεχρι στιγμης καμμια εταιρεια κινητης δεν το εχει φερει...εχω ψηθει πολυ ασχημα να το παρω με την επιδοτηση απο τη voda αλλα ουτε καν στον καταλογο τους δεν το εχουν....:( Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts