kostas123464 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Παιδεια καλησπερα.Μολης πηρα μεταχειρισμενο το τηλεφωνακι και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος.Απλως παρατηρησα οτι αργει να βρει και να κλειδωση δορυφορους.Τι πρεπει να κανω για να το φτιαξω να βρισκει γρηγορα δορυφορους?Εσας ποση ωρα κανει να βρει και να κλειδωση δορυφορους? Επισης αμα μπορει καποιο παιδι να με βοηθηση να μου πεις πως να το κανω το κινητο να ειναι τελειο.Δηλαδη τι να του διαγραψω τι προγραμματα να του βαλω και γενικα τι πρεπει να του κανω για να γινει τελειο γτ δεν πολυ γνωριζω απο αυτο το μοντελο και φοβαμαι να μην το σακατεψω το τηλεφωνακι Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ρε παιδια ξερει κανεις πως μπορώ να φτιάξω στα μηνυματα τους χαρακτηρες να ειναι 160 στο καθένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 59 € στο Mediamarkt. Τί επεξεργαστή έχει και ποιό android τρέχει γνωρίζει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 froyo και 420mhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maribout Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Καλησπερα ειμαι νεα στο forum και χρειαζομαι την βοηθεια σας! Εχω το alcatel οτ 890 που φοράει 2.1 update1 το κινητο μου κανει καποια κολληματα και φιλος μοθ ειπε οτι ισως χρειαζεται καποια αναβαθμηση!! Μπορει να βοηθησει καποιος? ( δεν εχω ιδεα απο αναβαθμήσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 δεν υπάρχουν επισημες αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perryar Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Και πως γίνεται και κάποια φοράνε την 2.2 απο μαμά? Δεν μπορεί με κάποιον τρόπο να βάλει ίσος την 2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 την 2.2 εχει αυτο με τις 2 sim , αυτο με τη μια εχει την 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteris42 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Έχω το ot-890d μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για να το κάνω root?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Παιδεία καλησπέρα. Μήπως έχει κανείς την ρομ για το dual γιατί το λάγκαρα και να μου πείτε τον τρόπο πως την ξαναπερνώ γιατί δεν μου δουλευη καθόλου το gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGmtos Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Παιδιά ενα φιλαράκι δεν μπορεί να κάνει το skype να δουλέψει μετά απο ενημέρωση της εφαρμογής... Μήπως κάποιος που έχει την εργοστασιακή εφαρμογή του skype μπορεί να την κάνει ενα backup και να μου την στείλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Το κατάφερε και δούλευε με την προηγουμενη εκδοση γιατί όλοι (και στα φορουμ της skype) λένε οτι δεν δουλεύει με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Συγκεκριμένα εγκαθίσταται, ξεκινάει και στο login κλεινει η εφαρμογή. Αν δούλευε μπορείς να μου πεις ποια έκδοση του skype xρησιμοποιούσε για να την δοκιμάσω. H πιο προσφατη ειναι η 2.9.0.315. Eπισης ποιο απο τα 2 κινητα έχεις αυτό με τη μια sim ή και με τις 2? Ρωτάω γιατί έχουν διαφορετική έκδοση android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGmtos Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Το κατάφερε και δούλευε με την προηγουμενη εκδοση γιατί όλοι (και στα φορουμ της skype) λένε οτι δεν δουλεύει με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Συγκεκριμένα εγκαθίσταται, ξεκινάει και στο login κλεινει η εφαρμογή. Αν δούλευε μπορείς να μου πεις ποια έκδοση του skype xρησιμοποιούσε για να την δοκιμάσω. H πιο προσφατη ειναι η 2.9.0.315. Eπισης ποιο απο τα 2 κινητα έχεις αυτό με τη μια sim ή και με τις 2? Ρωτάω γιατί έχουν διαφορετική έκδοση android. Το είχε δουλέψει σίγουρα μου λέει με την εργοστασιακή (έκδοση δεν ξέρω)... Ισχύει οτι το κινητό απο μαμά φοράει skype? Tο κινητό που έχει είναι το δικαρτο ot-890D. Υπάρχει κάπου που μπορώ να βρώ την rom το κινητού? Μέσα θα υπάρχει σίγουρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 To απλο πάντως που εχω εγώ με τη μια sim, δεν ειχε προεγκατεστημένο το skype και δεν εχω βρει κάποια έκδοση που να δουλεύει και έτσι κανω την δουλεια μου με το nimbuzz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzaxedin Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Καλησπέρα! Ηθελα να ρωτήσω αν σας έχει τύχει να κάνει το κινητό μόνο του κλήσεις!το έχει η μητέρα μια και της συμβαίνει συνέχεια. Το κλειδώνει πάντα κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Δεν το έχω rootaρει δεν το έχω κανει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Καλησπέρα! Ηθελα να ρωτήσω αν σας έχει τύχει να κάνει το κινητό μόνο του κλήσεις!το έχει η μητέρα μια και της συμβαίνει συνέχεια. Το κλειδώνει πάντα κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Δεν το έχω rootaρει δεν το έχω κανει τίποτα. Τι εννοεις μόνο του? Μήπως πατάει κάτι καταλάθος? Παρτο και συ για μια δυο μέρες και δες αν στο κάνει. Μήπως έχεις εγκαταστήσει μια εφαρμογή που το κάνει. Φαντάζομαι ότι έχει δοκιμάσει να το κλεισει και να το ξανανοιξει για να αποκλείσεις την περίπτωση που κάτι κόλλησε. Τώρα αν δεν βγάλεις άκρη μπορείς να πάρεις ένα αντίγραφο τις επαφές και ό,τι άλλο χρειάζεσαι και να κάνεις μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δεν μπορω να σε βοηθήσω περισσοτερο καθώς το δικό μου το χρησιμοποιω για κλήσεις μέσω ιντερνετ και δεν του έχω sim. Aλλα για κανα μήνα που το δουλευα με sim δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Δεν νομίζω πάντως να ειναι γενικό προβλημα καθώς θα το είχαν επισημάνει και αλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzaxedin Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Όχι όχι δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα..όταν παίρνει τηλ συνήθως μετά το κλειδώνει όπως λέει κ το αφήνει είτε στην άκρη είτε στην τσάντα της.ούτε γω μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Οπως σου είπα , παρτο εσύ για μια δυο μέρες και δες αν στο κάνει, αλλιώς backup και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpant Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Είμαι εντελώς καινούριος στο φόρουμ και χαίρομαι που μπαίνω κι εγώ στην παρέα! Μηπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος που θα μπορέσω να βρώ ένα πίσω καπάκι για το 890D; Ευχαριστώ προκαταβολικά!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofakos Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Παίδες βοήθεια είχα την φαινή ιδέα να αναβαθμίσω το TouchPal χωρίς να έχω κρατήσει back up. Κατέληξα να είμαι με το 4.8.6 αλλά χωρίς ελληνικό λεξιλόγιο. Όποιος έχει rootaρει την συσκευή του και δεν του είναι κόπος παρακαλώ να μου στείλει την εργοστασιακή έκδοση του touchpal keyboard αν δεν κάνω λάθος είναι η 4.6. Ευχαριστώ και περιμένω αγωνειωδώς. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barchman Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Καλησπέρα, παίδες! Από εχθές, το τηλέφωνο (το 890D) αποφάσισε να...εξαφανίσει όλες τις επαφές! Χωρίς να το έχει πειράξει κάποιος, αναφέρει πως "δεν υπάρχουν επαφές για εμφάνιση". Στα δε αποθηκευμένα SMS, χάθηκαν τα ονόματα. Ωστόσο, παρά το ότι αποθήκευσα μερικά ονόματα, ως νέες επαφές, εξακολουθεί να αναφέρει πως "δεν υπάρχουν επαφές για εμφάνιση"... Έχω ελέγξει όλες τις ρυθμίσεις στις επιλογές εμφάνισης. Δεν άλλαξε κάτι... Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση "Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα, ήσυχα κι απλά" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barchman Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Συμπληρώνω κάτι που ξέχασα να αναφέρω: Αν και δεν εμφάνιζε καμία επαφή στην αντίστοιχη λίστα, εντούτοις, στις εισερχόμενες κλήσεις και στα μηνύματα, αναγνώριζε τις νέες επαφές που πέρασα! :blink: Προφανώς, το πρόβλημα που προέκυψε αφορούσε στην προβολή των επαφών. Πιθανόν, δηλαδή, να μην έσβησε καμία από τις επαφές και απλά να έπαψε να τις εμφανίζει! ;) Τελικά, έκανα επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων και λύθηκε το πρόβλημα...:) Παράθεση "Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα, ήσυχα κι απλά" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts