Jump to content

Βοηθεια με το μοντεμ του φορητου μου please.

Quicksilver
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως κανεις μπορει να με βοηθησει;

Εχω ενα AMILO D και αφου μια μερα την πατησα με ενα dialer :mad: πανω στην απελπισια μου και την αμφιβολια για το αν το συστημα ηταν οντως καθαρο προχωρησα σε format.

Επι της ευκαιριας εβαλα οχι τα νορμαλ WinXP που ειχε το μηχανημα αλλα τα Winxp SP1a integrated pro.

Οι drivers μεινανε αυτοι που ειχε το cd του φορητου...τωρα το προβλημα ειναι το εξης...το μοντεμ και το computer ειναι μεν ποιο σταθερα, ολα καλα και ολα ωραια...μονο που το μοντεμ ταξιδευει το πολυ σε 33k...πριν επιανε 40-50.

Mηπως μπορει κανεις να βοηθησει; :confused:

Φιλε μου νομιζω αυτο δεν εχει να κανει με το μοντεμ σου αλλα με τον παροχεα ιντερνετ καθως και με την γραμμη του ΟΤΕ.Εγω πχ αλλοτε συνδεομαι με 51.2κ και αλλοτε με 33κ.Εχω συνδεθει και με 28κ!!!!!Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας..Τωρα που γραφω εχω συνδεθει με 42,6κ :P
Υπογραφή....

καλα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια αλλα μετα ακριβως απο το format να γινει αυτο??Στανταρ δηλαδη...πριν μια ωρα και καθε φορα προ του format ημουν συνδεδεμενος με 40-50...τωρα το πολυ 33...το βλεπω περιεργο ρε παιδια...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Quicksilver ( 8 Απρ. 2004 , 15:52)

Μηπως κανεις μπορει να με βοηθησει;

Εχω ενα AMILO D και αφου μια μερα την πατησα με ενα dialer :mad: πανω στην απελπισια μου και την αμφιβολια για το αν το συστημα ηταν οντως καθαρο προχωρησα σε format.

Επι της ευκαιριας εβαλα οχι τα νορμαλ WinXP που ειχε το μηχανημα αλλα τα Winxp SP1a integrated pro.

Οι drivers μεινανε αυτοι που ειχε το cd του φορητου...τωρα το προβλημα ειναι το εξης...το μοντεμ και το computer ειναι μεν ποιο σταθερα, ολα καλα και ολα ωραια...μονο που το μοντεμ ταξιδευει το πολυ σε 33k...πριν επιανε 40-50.

Mηπως μπορει κανεις να βοηθησει; :confused:

Εγώ είχα αυτό το πρόβλημα σε desktop pc. Πέρασα στα XP Professional ( Αγγλική έκδοση ) το SP1 και από τότε σερνόταν το internet . Μόλις το ξήλωσα, έφτιαξε αμέσως. Αν παίζει ρόλο, το modem μου είναι ένα usb της u.s. robotics . Όμως προβλήματα υπήρχαν και με το usb netmod ( το έχω συνδεδεμένο στην σειριακή θύρα ) και isdn συνδρομή otenet.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Μην βασίζεσαι σε τι ταχύτητα συνδέεται αλλά με τι ταχύτητα κατεβάζεις....αυτό είναι το σημαντικό....

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (10 Απρ. 2004 , 02:13)

Μην βασίζεσαι σε τι ταχύτητα συνδέεται αλλά με τι ταχύτητα κατεβάζεις....αυτό είναι το σημαντικό....

Όταν είχα το service pack συνδεόταν στα 33600 και κατέβαζε το πολύ με 3,5 kb/sec . Μόλις το ξήλωσα, άρχισε πάλι το συνηθισμένο ( το λιγότερο 4,5 kb/sec )

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/