Jump to content

[Συζήτηση] Nokia Ν8 (Γενικός Σχολιασμός)

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής επέζησε, και τώρα το Ν8 μου έχει ολοκαίνοουργια "καρδιά", και είναι έτοιμο να με υπηρετήσει για άλλα 3 χρόνια. :p

In short: τοποθέτηση καινούργιας μπαταρίας. Τελικά ήταν πανεύκολο, πιο εύκολο απ' ό,τι δείχνουν και τα βιντεάκια στο YouTube. :up:

Εγώ πάντως θα μείνω με την απορία: γιατί για μία διαδικασία που δεν παίρνει πάνω από 2-3 λεπτά, στα Nokia Care κρατούν τη συσκευή για 2 μέρες; :wacko:

Αν και δεν άλλαξα ακόμα μπαταρία στο Ν8 μου, αλλά δεν νομίζω να κάνουν τόσο πολύ για μια μπαταρία! Αν και εκεί δεν έχουν μόνο το δικο σου κινητό!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αν και δεν άλλαξα ακόμα μπαταρία στο Ν8 μου, αλλά δεν νομίζω να κάνουν τόσο πολύ για μια μπαταρία! Αν και εκεί δεν έχουν μόνο το δικο σου κινητό!

Τίποτα δεν είναι αυτό. Πάντα "τα έξυναν" στα Nokia Care. Και σιγά τις επισκευές που έχουν εξουσιοδότηση να κάνουν. Ιδίως τα επαρχιακά μαγαζιά, που δεν κάνουν και αλλαγή πλακέτας που λέει ο λόγος, δεν έχουν καθόλου κίνηση. Πάντα κανένα ή το πολύ ένα άτομο βλέπω όταν πηγαίνω.

Πάντως για όσους διστάζουν και δεν το αποφασίζουν, πραγματικά το προτείνω να κάνετε την αλλαγή μόνοι σας. Αξίζει τον κόπο. Μιλάμε ότι έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη η αυτονομία, σε σχέση με πώς ήταν μέχρι τώρα. Χωρίς να έχω καν οκοκληρώσει 3 κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης, βγάζω 1.5 μέρα για πλάκα, και χωρίς να φυλάγομαι ιδιαίτερα. :up:

Με την εργοστασιακή μπαταρία, που ομολογουμένως την είχα κυριολεκτικά σκίσει, είχα φτάσει στο σημείο να φορτίζω 2 φορές τη μέρα, με όχι και ιδιαίτερα σκληρή χρήση. :wacko:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπέρα.Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επιλογή να κάνω περιήγηση στα αρχεία ενός άλλου κινητού από το Ν8 μέσω bluetooth? Το ρωτάω γιατί συνδέοντας ένα samsung b2710 με το n8 μπορούσα να μπώ παντού στο n8.Προσπαθώντας να βρω επιλογή και στο νόκια,δεν βρήκα τίποτα.

Τίποτα δεν είναι αυτό. Πάντα "τα έξυναν" στα Nokia Care. Και σιγά τις επισκευές που έχουν εξουσιοδότηση να κάνουν. Ιδίως τα επαρχιακά μαγαζιά, που δεν κάνουν και αλλαγή πλακέτας που λέει ο λόγος, δεν έχουν καθόλου κίνηση. Πάντα κανένα ή το πολύ ένα άτομο βλέπω όταν πηγαίνω.

Πάντως για όσους διστάζουν και δεν το αποφασίζουν, πραγματικά το προτείνω να κάνετε την αλλαγή μόνοι σας. Αξίζει τον κόπο. Μιλάμε ότι έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη η αυτονομία, σε σχέση με πώς ήταν μέχρι τώρα. Χωρίς να έχω καν οκοκληρώσει 3 κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης, βγάζω 1.5 μέρα για πλάκα, και χωρίς να φυλάγομαι ιδιαίτερα. :up:

Με την εργοστασιακή μπαταρία, που ομολογουμένως την είχα κυριολεκτικά σκίσει, είχα φτάσει στο σημείο να φορτίζω 2 φορές τη μέρα, με όχι και ιδιαίτερα σκληρή χρήση. :wacko:

Τόσο μεγάλη διαφορά έχει η μπαταρία της μάνας του που είναι στα 1200mAh με αυτή την 1300άρα που μπορούμε να βάλουμε τώρα; Εγώ μένω Θεσσαλονίκη, όποτε παω στα Nokia Care εκεί, αντε να έχει ένα με δύο άτομα μέσα το πολύ! Αλλά οι συσκευές που έχει για service που της βλεπω, είναι πολλές! Αλλά και παλι δύο μέρες δεν κάνουν για μια μπαταρία! Ακόμα και αναβάθμιση που το έκανα στις αρχές τότε, να κρατούσε το πολύ μια μέρα, που συνήθως το έπαιρνα σε 2 με 3 ώρες!

Το θέμα είναι ότι όσες φορές κι αν ρώτησα στο τοπικό μου Nokia Care, μόνο την παλιά την 1200άρα έχουν. Κι αυτή έβαλα. Δε νομίζω να κάνουν τόσο τρομερή διάφορα 100mAh.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το θέμα είναι ότι όσες φορές κι αν ρώτησα στο τοπικό μου Nokia Care, μόνο την παλιά την 1200άρα έχουν. Κι αυτή έβαλα. Δε νομίζω να κάνουν τόσο τρομερή διάφορα 100mAh.

Εμενα αντιθετα μου ειπαν οτι μονο τη 1300αρα φερνουν τωρα!!! Αν και ειχε μονο μια μεσα στο καταστημα!

• 1 month later...

Γεια σας... σκεφτομαι να αγορασω το κινητο αυτο... λογο φοτογραφικης και μονο!

Πως πηγαινει ? Χρησιμοποιω Facebook & WhatsApp στο κινητο... υπαρχουν αυτα τα 2 ?

απο θεμα ταχυτητας/μπαταριας πως ειναι ?

απο δικη μου εμπειρια φεισμπουκ αργει παρα πολυ και εχω δοκιμασει ολα τα προγραμματα ,αποτελεσμα τελικα να τα σβησω ολα.το γουατσ απ μου δουλευε απροβληματιστα.

θεμα ταχυτητας εχω το λογισμικο του lagoskon απο εδω μεσα και ειναι γρηγορο.η μπαταρια με δυσκολια βγαζει μια μερα.ειμαι συνεχεια με το φορτιστη.κατα τη γνωμη μου κινηταρα.

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Απο ποτε το εχεις το κινητο; Γιατι το εχω σχεδον 3ετια και μερα βγαζω πολυ πολυ ανετα!!

Για FB, μονο με το FMobi εμπαινα σχετικα ικανοποιητικοτατα :) WA δεν εχω.... Τωρα το αν αξιζει... Πες λεφτα που το βρηκες και κατασταση :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Απο ποτε το εχεις το κινητο; Γιατι το εχω σχεδον 3ετια και μερα βγαζω πολυ πολυ ανετα!!

Για FB, μονο με το FMobi εμπαινα σχετικα ικανοποιητικοτατα :) WA δεν εχω.... Τωρα το αν αξιζει... Πες λεφτα που το βρηκες και κατασταση :)

Θα συμφωνήσω απόλυτα... 2,5 χρόνια το είχα το κινητό και το τελευταίο που με άγχωσε ήταν η μπαταρία του... Και μάλιστα χωρίς κάποια custom rom... Δεν το είχα πειράξει καθόλου... 1,5 μέρα σίγουρη και με βαριά χρήση.... Μόνιμα ανοιχτό το wifi και αρκετή χρήση 3G...

Για το fMobi και εγώ συμφωνώ... Ήταν το καλύτερο...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Θα συμφωνήσω απόλυτα... 2,5 χρόνια το είχα το κινητό και το τελευταίο που με άγχωσε ήταν η μπαταρία του... Και μάλιστα χωρίς κάποια custom rom... Δεν το είχα πειράξει καθόλου... 1,5 μέρα σίγουρη και με βαριά χρήση.... Μόνιμα ανοιχτό το wifi και αρκετή χρήση 3G...

Για το fMobi και εγώ συμφωνώ... Ήταν το καλύτερο...

Εγώ διαφωνώ, άν έχεις αγγίξει android μετά νιώθεις ανάπηρος με αυτό στο θέμα social. Μόνο το whatsapp δουλεύει καλά.

Εγώ θα έλεγα στον φίλο να δει το 808 ή κάνα 1020. Το πρώτο αν είναι φθηνό αξίζει και είναι πολύ πιο δυνατό από το Ν8, το δεύτερο για όλο το πακέτο.

Γενικά συμφωνώ με τον πρώτο φίλο στην άποψη για το Ν8 που κατά τα άλλα είναι κινηταρα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

πρεπει να το εχω πεντε χρονια το κινητο ,εχω αλλαξει 2 μπαταριες μια κινεζικη με μεγαλυτερη υποτιθεται χωριτικοτητα και μια τωρα τελευταια απο δω με 11 ευρω που μαλλον μουφα ηταν και αυτη.βαρια χρηση τι εννοεις? ομιλια,ιντερνετ ,updates προγραμματων καιρου , widget ειδησεων,mails , κανα παιχνιδι που να σου βγαλει μερα? ειναι υποκειμενικη η βαρια χρηση για τον καθενα ,αμα κατσω και παιξω κανα παιχνιδι μια ωρα η αμα συνδεσω κανα usb stick πανω και μεταφερω κανα 300 Mb παει... παντως αφου ο φιλος το θελει για την καμερα αξιζει

Εγώ διαφωνώ, άν έχεις αγγίξει android μετά νιώθεις ανάπηρος με αυτό στο θέμα social. Μόνο το whatsapp δουλεύει καλά.

Εγώ θα έλεγα στον φίλο να δει το 808 ή κάνα 1020. Το πρώτο αν είναι φθηνό αξίζει και είναι πολύ πιο δυνατό από το Ν8, το δεύτερο για όλο το πακέτο.

Γενικά συμφωνώ με τον πρώτο φίλο στην άποψη για το Ν8 που κατά τα άλλα είναι κινηταρα.

Άλλο αυτό... Εγώ είπα ότι το fMobi είναι το καλύτερο από τις εφαρμογές του symbian... Έχει και αυτό τα θεματάκια του κ αν θυμάμαι καλά σπάει λίγο @@ αν θες να κάνεις πχ τσεκ ιν... Σόρρυ αν έτσι όπως το έγραψα καταλάβατε κάτι άλλο :)

πρεπει να το εχω πεντε χρονια το κινητο ,εχω αλλαξει 2 μπαταριες μια κινεζικη με μεγαλυτερη υποτιθεται χωριτικοτητα και μια τωρα τελευταια απο δω με 11 ευρω που μαλλον μουφα ηταν και αυτη.βαρια χρηση τι εννοεις? ομιλια,ιντερνετ ,updates προγραμματων καιρου , widget ειδησεων,mails , κανα παιχνιδι που να σου βγαλει μερα? ειναι υποκειμενικη η βαρια χρηση για τον καθενα ,αμα κατσω και παιξω κανα παιχνιδι μια ωρα η αμα συνδεσω κανα usb stick πανω και μεταφερω κανα 300 Mb παει... παντως αφου ο φιλος το θελει για την καμερα αξιζει

Συμφωνώ... Προσωπικά εγώ έπαιζα παιχνιδάκια (poker περισσότερο για να περνάει η ώρα σε λεωφορεία κτλ)...

Γενικά να σου δώσω μία εικόνα... Σε ταξιδάκια στην Αθήνα: Μουσικούλα κ παιχνίδια στο λεωφορείο, στη συνέχεια αρκετό 3g με browsing fb twitter κτλ και φώτο/video όταν ανεβαίνω για γήπεδο πχ και πάλι σε όλη αυτή τη μέρα δεν τελείωνε η μπαταρία...

Powerd by OnePlus 7 Pro

καλη τιμη μου ακουγεται ,χτυπα το πιστευω θα το χαρεις σαν κινητο παρα τα χρονακια του

καλη τιμη μου ακουγεται ,χτυπα το πιστευω θα το χαρεις σαν κινητο παρα τα χρονακια του

Οι φωτογραφιες του ειναι τοσο τελειες οσο λενε ? για αυτο το θελω μονο

Ω ναι... Είναι πολύ καλές... 100 έδωσα το δικό μου πριν ένα μήνα που πήρα το 1020... Σε άριστη κατάσταση ήταν με το μόνο θεματάκι είχε φύγει ένα μικρό κομματάκι του πλαστικού στην είσοδο των ακουστικών αλλά χωρίς κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία... Κατα τα άλλα σαν καινούριο...
Powerd by OnePlus 7 Pro

εξαρταται με τι το συγκρινεις και με τις απαιτησεις που εχεις.Εγω που ειμαι ενας μεσος απλος χρηστης οσων αφορα τις φωτο θεωρω οτι ειναι τελειες.για καποιον πιο εξιδεικευμενο ισως οχι

ειναι 3.5 ιντσες, δε φαινεται καν... Καλη κατασταση ειναι; Τι κινητο εχεις τωρα; (για να σου συγκρινω καμερα)

Καταρχας luke το κινητο δεν εχει συμπληρωσει ουτε 3.5 χρονια :lol: Παντως ενα 7ωρο τραινο για Θεσσαλονικη το βγαζει με 1-2 ωρες μουσικη, 1 ταινια, 3-4 επεισοδεια σειρων και λιγα παιχνιδια ευκολα... Εστω, οταν ηταν καλα η μπαταρια :p

Επισης Νικο το Gravity για το twitter δε το αλλαζω με καμια εφαρμογη στο Android! Αν το εχεις χρησιμοποιησει αρκετα μετα νοιωθεις κουλος στο Android :lol:

808 θα ηταν υπεροχη επιλογη απο καθε αποψη (το κινητο ΠΕΤΑΕΙ με απιστευτη καμερα) αλλα στην καλυτερη να βρεις κανενα στα 150 για σκοτωμα... αν μπορεις να ανεβεις, μιλαμε για αλλο επιπεδο παντου...

Πέντε χρόνια το Ν8?

κομματάκι δύσκολο. 3 χρόνια και 4 μήνες είναι στην αγορά.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ειναι 3.5 ιντσες, δε φαινεται καν... Καλη κατασταση ειναι; Τι κινητο εχεις τωρα; (για να σου συγκρινω καμερα)

Καταρχας luke το κινητο δεν εχει συμπληρωσει ουτε 3.5 χρονια :lol: Παντως ενα 7ωρο τραινο για Θεσσαλονικη το βγαζει με 1-2 ωρες μουσικη, 1 ταινια, 3-4 επεισοδεια σειρων και λιγα παιχνιδια ευκολα... Εστω, οταν ηταν καλα η μπαταρια :p

Επισης Νικο το Gravity για το twitter δε το αλλαζω με καμια εφαρμογη στο Android! Αν το εχεις χρησιμοποιησει αρκετα μετα νοιωθεις κουλος στο Android :lol:

808 θα ηταν υπεροχη επιλογη απο καθε αποψη (το κινητο ΠΕΤΑΕΙ με απιστευτη καμερα) αλλα στην καλυτερη να βρεις κανενα στα 150 για σκοτωμα... αν μπορεις να ανεβεις, μιλαμε για αλλο επιπεδο παντου...

Xperia S εχω τωρα

Κοιτα, θεωρω οτι θα βγαζεις αρκετα καθαροτερες και πιο φυσικες φωτογραφιες, και ειδικα νυχτα με το φλας του... Θα το κρατησεις το S?

Κοιτα, θεωρω οτι θα βγαζεις αρκετα καθαροτερες και πιο φυσικες φωτογραφιες, και ειδικα νυχτα με το φλας του... Θα το κρατησεις το S?

Όχι θελω να το στειλω, δε μου αρεσει... το δινω και φθηνα μαλιστα σε σχεση με αυτα που παιζουν στην αγορα... για να παρω ενα N8 να τελειωνω μιας και θελω καθαρες φωτο... με λιγα λεφτα

To N8 βγάζει καθαρότατες και φυσικές φωτογραφίες με ελάχιστη επεξεργασία.

Ειδικά την ημέρα είναι καταπληκτικό.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂