filkatsxlt Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 πως αφού δεν με αφήνει να πάω στο επόμενο στάδιο το firmware update είναι ανενεργό. εκεί που λέει product code πρέπει να βάλω το product code από το ασημί το ελληνικό? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 το communicator που μας εβαλε,ξερει κανεις τι ειναι κ πως το χρησιμοποιουμε? Microsoft application for business! http://www.allaboutsymbian.com/news/item/11483_Microsoft_Communicator_for_Nok.php Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 βγήκε κι η Αννα για Ουγγρικά Ν8, ΟΤΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Για τα Γερμανικά να δούμε πότε θα βγεί. Μόλις έλεγξα και τίποτα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 εγω ακομα σε ελληνικα Ν8 δεν εχω καταφερει να την βαλω την Αννα... σημερα βρεθηκα σε υπολογιστη φιλου (στον δικο μου το ovi suite δεν μπαινει νετ) και οποτε και να προσπαθουσα το update, καποια στιγμη εβγαζε μηνυμα οτι εχασε την συνδεση με το κινητο :mad: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uNliKe Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 macuscam εγω εχω ασημι hungary κ τιποτα ακομα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Παιδιά για να στέλνει όσο μεγαλύτερο μήνυμα γίνετε τι βάζουμε, πλήρης υποστήριξη ή περιορισμένη στην κωδικοποίηση χαρακτήρων? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Παιδιά για να στέλνει όσο μεγαλύτερο μήνυμα γίνετε τι βάζουμε, πλήρης υποστήριξη ή περιορισμένη στην κωδικοποίηση χαρακτήρων? περιορισμενη! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 macuscam εγω εχω ασημι hungary κ τιποτα ακομα :( τι να πω, εγώ πάντως που έχω το Dark Grey το έκανα update αλλα για ένα περίεργο λόγο δεν το κάνει install. διάβασα κάτι ότι πρέπει να κάνω downgrade και τα αρχεια σισ αλλά και πάλι τίποτα... εξακολουθώ να έχω εγκαταστημένη την παλιά έκδοση (1,1)... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Πηρα και εγω σημερα την συσκευη μου πισω η οποια αντικατατιθικε. Η προιγουμενη ηταν παραεισαγωγης και με παλιο firmware με αποτελεσμα με την αναβαθμηση να χασει τα ελληνικα και να κολλαει χωρις λογο. Η νεα που μου δοθικε ηταν ελληνικη, σφραγισμενη και ηρθε απ'ευθειας με αννα. Ομολογω οτι η διαφορα απο την προηγουμενη συσκευη ειναι πολυ μεγαλη. Δεν ξερω αν ειναι γιατι ηταν εργοστασιακη η εγκατασταση αλλα δεν εχει καμια σχεση με την αλλη που ειχα. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Σήμερα χρησιμοποίησα το κινητό για πρώτη φορά σαν μόντεμ. Μπαίνω με την 3G σύνδεση μου και τα δωρεάν MB που έχω. Πολύ χρήσιμη λειτουργία! Ειδικά όταν βρίσκεσαι ξαφνικά χωρίς σύνδεση λόγω βλάβης όπως έτυχε σ΄εμένα τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 ελπιζω να ειμαι στο σωστο μερος :)) εχω περασει μια ταινια στο κιν οταν περναω τους υποτιτλους αν ειναι στα ελληνικα μου τα βγαζει ''κινεζικα'' αν ειναι αγλλικοι τοτα τους βγαζει κανονικα τι κανω λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 ελπιζω να ειμαι στο σωστο μερος :)) εχω περασει μια ταινια στο κιν οταν περναω τους υποτιτλους αν ειναι στα ελληνικα μου τα βγαζει ''κινεζικα'' αν ειναι αγλλικοι τοτα τους βγαζει κανονικα τι κανω λαθος ? άνοιγμα στον υπολογιστή με το σημειωματάριο(διπλό κλικ) αρχείο, αποθήκευση ως, αλλάζεις το Ansi σε unicode Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 τι γινεται με την διαθεσιμότητα? Γιατί σε πολλά καταστήματα το βλέπω εξαντλημένο? Παίζει να ξαναφέρουν ή μπαα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 τι γινεται με την διαθεσιμότητα? Γιατί σε πολλά καταστήματα το βλέπω εξαντλημένο? Παίζει να ξαναφέρουν ή μπαα... μπααα δυσκολο, αλλα και ατσι να ειναι θα υπαρχει και μεταχειρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 τι γινεται με την διαθεσιμότητα? Γιατί σε πολλά καταστήματα το βλέπω εξαντλημένο? Παίζει να ξαναφέρουν ή μπαα... το Ν8 η Νοκια το βγαζει κανονικοτατα και θα το βγαζει για αρκετο καιρο ακομα ασχετο , αλλα εγω παντως το βλεπω ακομα παντου Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 έλεγα π.χ. στο πλαισιο έχουν μόνο το πράσινο και άλλα καταστήματα λιγότερο γνωστά (εννοώ ως προς τη πιθανότητα να φέρουν παραεισαγωγής κτλ). Εσείς από που το αγοράσατε/ θα το αγοράζατε? (θέλω ελληνικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 έλεγα π.χ. στο πλαισιο έχουν μόνο το πράσινο και άλλα καταστήματα λιγότερο γνωστά (εννοώ ως προς τη πιθανότητα να φέρουν παραεισαγωγής κτλ). Εσείς από που το αγοράσατε/ θα το αγοράζατε? (θέλω ελληνικό) ελληνικο και καινουργιο θα το πληρωσεις ακριβα. πηγαινε σε μτχ καλυτερα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 όσοι το πήρατε από birdphone μπορείτε να πείτε τι είχε μέσα στο κουτί? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 όσοι το πήρατε από birdphone μπορείτε να πείτε τι είχε μέσα στο κουτί? Ευχαριστώ. Ότι έχουν όλα τα κουτιά.. Τι άλλο να έχει? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 όσοι το πήρατε από birdphone μπορείτε να πείτε τι είχε μέσα στο κουτί? Ευχαριστώ. Τα πάντα είχε μέσα.Σφραγισμένο μου ήρθε εμένα.Άψογοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Nokia N8 in bronze color surfaces quietly αυτο για απαντηση σε ασχετους πωλητες καμικαζι σε διαφορα καταστηματα που διαδιδουν πως το Ν8 εχει καταργηθει. noobs Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 ειναι η τελεια περιοδος για να αγορασεις το κινητο; η οταν λογω επεξεργαστη και ραμ εχει αρχισει να γινεται αργο,προβλημα που πιθανον να γινει εντονοτερο με την μπελε;;; μηπως δηλαδη να πηγαινα σε αλλο κινητο της εταιριας;; (πχ 701) Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 ειναι η τελεια περιοδος για να αγορασεις το κινητο; η οταν λογω επεξεργαστη και ραμ εχει αρχισει να γινεται αργο,προβλημα που πιθανον να γινει εντονοτερο με την μπελε;;; μηπως δηλαδη να πηγαινα σε αλλο κινητο της εταιριας;; (πχ 701) μια χαρα τρεχει σε Belle , το εχω δει απο κοντα. αν θελεις το απολυτο φωτο-κινητο , Symbian και κορυφαια ποιοτητα κατασκευης...ναι ειναι η τελεια περιοδος για Ν8 μιας και υποστηριζεται δυνατα απο τη Νοκια και πλεον μπορεις να το βρεις σε σχετικα καλες τιμες. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 το κιν ειναι πολυ καλο, και φανταζομαι οτι μια στις χιλιες να ειναι λιγο βαρια (δεν προκυπτει απο καπου) μετα απο λιγο ολο και καποιος θα κανει καποια μοντα που θα την ελαφρυνει ;) αλλα ξανατονιζω οτι δεν προκυπτει απο καπου οτι θα κανει το κιν να σερνεται με την μπελε. εχει περασει απο τα χερια μου ν8 με μπελε και δεν ειδα κανενα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts