Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παραμένουμε με την 4.0.3 αλλά ακόμα το κινητό έχει το ελάττωμα να τρώει μπαταρία...

• 2 weeks later...
Καλησπέρα, ψάχνω να αγοράσω καινούρια μπαταρία για το κινητό γιατί δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση...

Με τη σειρά προτίμησης έχω στο νου μου τις παρακάτω

1. http://www.ebay.co.uk/itm/Gold-2450mAh-High-Capacity-Battery-for-HTC-Sensation-4G-G14-/230817128479?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item35bdc5e01f

2. http://www.ebay.co.uk/itm/P162-2430-mAh-Gold-High-Capacity-Battery-For-HTC-Sensation-Sensation-XE-XL-/190656960649?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c640a5889

3. http://www.ebay.co.uk/itm/2300mAh-High-Capacity-Battery-for-HTC-Sensation-4G-G14-/330683288786?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4cfe428cd2

4. http://www.ebay.co.uk/itm/Anker-1900mAh-extended-Li-ion-Battery-for-HTC-Sensation-XE-EVO-3D-BA-S560-/330879307800?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4d09f19018

Οι πρώτες φαίνεται να έχουν πολύ καλή απόδοση με βάση τα mah αλλά στην πράξη δεν ξέρω αν ισχύει ενώ για την anker έχω ακούσει καλά λόγια. Εσείς τι μου προτείνετε;

Όποια και να πάρεις θα συνεχίσει να τρώει την μπαταρία. Δοκίμασα τα πάντα 1 χρόνο τώρα. Μπαταρίες , roms, tweaks, διαβόλους τριβόλους φορτιστές. Η μπαταρία αν ανοίξω wifi data και λοιπές συμμαχικές δυνάμεις δεν βγάζει το 5ώρο. Συνέταιρος με την ΔΕΗ έχω γίνει. Με όλα κλειστά βγάζω τη μέρα μου.

Μπαταρίες φθηνές πάντως και γνήσιες έχει το mobilecenter που είναι ελλάδα και πολύ εξυπηρετικό θα έλεγα...

Παιδια υπάρχει στα σχέδια κάτι περί αναβάθμισης ή οτι ήταν να γίνει εγινε ?

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η συσκευή δεν πρόκειται να δει άλλη επίσημη αναβάθμιση. Μακάρι να βγω ψεύτης βέβαια, αλλά νομίζω πως μέχρι εδώ ήταν :(
Τhe end of an era...

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η συσκευή δεν πρόκειται να δει άλλη επίσημη αναβάθμιση. Μακάρι να βγω ψεύτης βέβαια, αλλά νομίζω πως μέχρι εδώ ήταν :(
Κακά μαντάτα και άντε τώρα να ψάξουμε για άλλο

Μακάρι να μην ισχύει κάτι τέτοιο ρε παιδιά...θα είναι κρίμα...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΈΧω.......

καποτε η ελεύθερη μνήμη του κινιτού μου κινούνταν από 98 έχω 125ΜΒ.

Το τελευταίο διάστημα δεν ξεπερνά τα 100ΜΒ και συνήθως κινείται στα 80ΜΒ με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ αργό το τηλέφωνο.

Μήπως ξέρετε τι πορώ να κάνω για να ανεβάσω την ελεύθερη μνήμη στα παλιά της επίπεδα? η χρήση του κινιτού μου είναι ίδια.Ούτε εφαρμογές κατεβάζω αράδα ούτε το φορτώνω με πολλά παραπανίσιά στοιχεία.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που βοηθάει να κλείνουν οι εφαρμογές που τρέχουν από πίσω?? ΓΕνικά έχω ακούσει βέβαια ότι αυτά τα προγράμματα δεν κάνουν καλό στα android

Μακάρι να μην ισχύει κάτι τέτοιο ρε παιδιά...θα είναι κρίμα...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΈΧω.......

καποτε η ελεύθερη μνήμη του κινιτού μου κινούνταν από 98 έχω 125ΜΒ.

Το τελευταίο διάστημα δεν ξεπερνά τα 100ΜΒ και συνήθως κινείται στα 80ΜΒ με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ αργό το τηλέφωνο.

Μήπως ξέρετε τι πορώ να κάνω για να ανεβάσω την ελεύθερη μνήμη στα παλιά της επίπεδα? η χρήση του κινιτού μου είναι ίδια.Ούτε εφαρμογές κατεβάζω αράδα ούτε το φορτώνω με πολλά παραπανίσιά στοιχεία.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που βοηθάει να κλείνουν οι εφαρμογές που τρέχουν από πίσω?? ΓΕνικά έχω ακούσει βέβαια ότι αυτά τα προγράμματα δεν κάνουν καλό στα android

Για τις εφαρμογές που τρέχουν στο backround, αν είσαι root, δοκίμασε το Greenify

Επίσης συνιστώ το Turbo Boost Mod

μπαααα....ξέρεις πόσες φορές την έχω κάνει? εκεί...κολλημένο στα 78 με 82 ΜΒ είναι.... μα δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για εμάς τους υπόλοιπους που να μην βλάπτει το κινιτό και να βοηθάει στη μνήμη?

μπαααα....ξέρεις πόσες φορές την έχω κάνει? εκεί...κολλημένο στα 78 με 82 ΜΒ είναι.... μα δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για εμάς τους υπόλοιπους που να μην βλάπτει το κινιτό και να βοηθάει στη μνήμη?
Ομοίως το ίδιο πρόβλημα ..και δεν είμαι root και δεν το ρισκάρω να γίνω root μήπως και το κολλήσω ...:(

Και τι πειράζει ρε παιδιά από τη στιγμή που το τηλέφωνο δουλεύει σωστά? Ποιος σας είπε ότι το android δεν μπορεί να χειριστεί σωστά τη ram του? Επίσης ποιος σας είπε ότι πρέπει να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερη μνήμη άδεια? Να ξέρετε ένα πράγμα: ελεύθερη μνήμη = άχρηστη μνήμη :)

Αφήστε το λοιπόν στην ησυχία του και κοιτάξτε να χαρείτε τη συσκευή σας χωρίς χαζά κόμπλεξ..

Φιλικά πάντα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μακάρι να ειναι όπως τα λες....αλλά έχω παρατηρήσει ότι όσο πιό λίγη ελευθερη μνήμη έχω τόσο πιό πολύ κολάει στο να ανοιξει και να διαχειριστεί διάφορες εφαρμογές ή κινήσεις που του δίνω στην σειρά να εκτελέσει.Ενώ παλιά το έκανε πολύ γρήγορα. ΣΥνεπώς όσο περισσότερη μνήμη ελεύθερη δεν συνεπάγεται και άχρηστη μνήμη....έτσι λέω εγώ από αυτά που έχω δει...τι να πω...

Μακάρι να ειναι όπως τα λες....αλλά έχω παρατηρήσει ότι όσο πιό λίγη ελευθερη μνήμη έχω τόσο πιό πολύ κολάει στο να ανοιξει και να διαχειριστεί διάφορες εφαρμογές ή κινήσεις που του δίνω στην σειρά να εκτελέσει.Ενώ παλιά το έκανε πολύ γρήγορα. ΣΥνεπώς όσο περισσότερη μνήμη ελεύθερη δεν συνεπάγεται και άχρηστη μνήμη....έτσι λέω εγώ από αυτά που έχω δει...τι να πω...

Κοίτα σαφώς και όταν πέσει η μνήμη πολύ θα κάνει αυτά που λες αλλά από τα 125 που ανέφερες στα 90-100 δεν υπάρχει πρόβλημα..

Κάτι άλλο το επηρεάζει και σου κολλάει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένας φίλος με το συγκεκριμένο τηλέφωνο αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα.

Ξαφνικά έχασε τα ελληνικά και το κινητό δουλεύει μόνο με τα αγγλικά.

Στις γλώσσες που έψαξα δεν βρήκα επιλογή για ελληνικά και αναγκαστικά να του κάνω reset.

Παρ όλα αυτά κατά το πρώτο σεταρισμα και πάλι δεν υπάρχει επιλογή για ελληνικά.

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Υπάρχει τρόπος να ξαναβάλω ελληνικά;

Ένας φίλος με το συγκεκριμένο τηλέφωνο αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα.

Ξαφνικά έχασε τα ελληνικά και το κινητό δουλεύει μόνο με τα αγγλικά.

Στις γλώσσες που έψαξα δεν βρήκα επιλογή για ελληνικά και αναγκαστικά να του κάνω reset.

Παρ όλα αυτά κατά το πρώτο σεταρισμα και πάλι δεν υπάρχει επιλογή για ελληνικά.

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Υπάρχει τρόπος να ξαναβάλω ελληνικά;

Βάλε το morelocale2

Δεν σε πιστεύω..

Δοκίμασα την εφαρμογή αλλά χωρίς να πιστεύω πως όντως θα έκανε μετάφραση των κειμένων.

Έπαθα πλάκα.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Δεν σε πιστεύω..

Δοκίμασα την εφαρμογή αλλά χωρίς να πιστεύω πως όντως θα έκανε μετάφραση των κειμένων.

Έπαθα πλάκα.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Δεν κάνει μετάφραση, απλά σου εμφανίζει τις γλώσσες που η HTC προτιμά να κρύβει αναλόγως την περοχή πώλησης της κάθε συσκευής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Ακόμα περιμένουμε νεώτερα για τις επικείμενες αναβαθμίσεις των κινητών μας...

Ξέρει κανενας ρε παιδιά αν το htc sensation μπορεί να συνδεθεί και να διαβάσει αρχεία ακόμα και ταινία από μία USB με αντίστοιχο καλώδιο που έχει υποδοχή για USB??

Δεν είχα ποτέ τη συσκευή για να ξέρω, οπότε μη βασιστείς σ'αυτό που θα πω, αλλά με μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι με τροποποιημένο kernel και ένα usb otg κι ένα hub με εξωτερική τροφοδοσία μπορεί να διαβάσει φλασάκια, ενώ εργοστασιακά δεν μπορεί. Όπως είπα και πρίν όμως, περίμενε καλύτερα να απαντήσει κάποιος γνώστης ;)
Τhe end of an era...

Ξέρει κανενας ρε παιδιά αν το htc sensation μπορεί να συνδεθεί και να διαβάσει αρχεία ακόμα και ταινία από μία USB με αντίστοιχο καλώδιο που έχει υποδοχή για USB??

Ότι είπε ο Villis, γίνεται αλλά μόνο με custom kernel.

[sIGPIC][/sIGPIC]