Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από περιέργεια, όσοι άλλοι έχετε unbranded sensations, έχετε πάρει την αναβάθμιση σε ics; Να αρχίσω να ανησυχώ οτι κάτι παίζει;

Με αφορμή την ερώτηση του nek46 σχετικά με το root και την ics αποφάσισα να ετοιμάσω έναν οδηγό για όσους θέλουν να αναβαθμιστούν χωρίς να χάσουν το root.

Οδηγός αναβάθμισης σε ICS για s-off συσκευές.

Ο οδηγός προστέθηκε και στο 1ο post.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

γεια σας παιδια !προτη φορα σε android πλατφορμα μετα απο win xp k mac os !αγορασα μεταχιρισμενο το σενζεσιον εχω μερικεσ αποριες

σπασμενες εφαρμογες πχ gps ..navigon κτλ πως περναμε?

το κηνιτο εχει επανο

εκδοση android 4.0.3

htc sense 3.6

αριθμος λογαριαμσου 3.25.401.101

πρεπει να αναβαθμισω?

πως θα καταλαβω αν εχει περασμεννο το ics???

ευχαριστω!!!

Εδώ και μερικές μέρες έχει πάρει την αναβάθμιση και σήμερα μετά από τόσες μέρες του έκανα επανεκκίνηση και έγραψε "αναβάθμιση σε android 1 απο 32 " και μόλις έφτασε στο 32 ξεκίνησε το τηλέφωνο .Είναι φυσιολογικό αυτό και θα γίνεται συνέχεια ?

Καλημερα για τον φιλο kollatos, που μου ζητησε τους κωδικους απο το service ειναι οι παρακατω

1 rigid-flex board assy upper board, w

2 camera module liteon 10p1bf008a, ff

3 tamper evident label void word .

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

γεια σας παιδια !προτη φορα σε android πλατφορμα μετα απο win xp k mac os !αγορασα μεταχιρισμενο το σενζεσιον εχω μερικεσ αποριες

σπασμενες εφαρμογες πχ gps ..navigon κτλ πως περναμε?

το κηνιτο εχει επανο

εκδοση android 4.0.3

htc sense 3.6

αριθμος λογαριαμσου 3.25.401.101

πρεπει να αναβαθμισω?

πως θα καταλαβω αν εχει περασμεννο το ics???

ευχαριστω!!!

Για σπασμένες εφαρμογές σύμφωνα με τους κανόνες απαγορεύεται να πούμε....το 4.0.3 είναι ICS.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Εδώ και μερικές μέρες έχει πάρει την αναβάθμιση και σήμερα μετά από τόσες μέρες του έκανα επανεκκίνηση και έγραψε "αναβάθμιση σε android 1 απο 32 " και μόλις έφτασε στο 32 ξεκίνησε το τηλέφωνο .Είναι φυσιολογικό αυτό και θα γίνεται συνέχεια ?

Σε εμένα (είμαι rooted) αυτό μου το βγάζει πάντα όταν flashάρω κάτι που καθαρίζει cache και dalvik cache, δεν μου το εμφανίζει σε κανονικά reboots. Μήπως ήταν η πρώτη φορά που το έκανες επανεκκίνηση μετά την αναβάθμιση;

Edited by akpe

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Καλημερα για τον φιλο kollatos, που μου ζητησε τους κωδικους απο το service ειναι οι παρακατω

1 rigid-flex board assy upper board, w

2 camera module liteon 10p1bf008a, ff

3 tamper evident label void word .

Από αυτά καταλαβαίνω ότι σου άλλαξαν την κάμερα (απορώ γιατί) και την πλακέτα της κάμερας μάλλον. Το 3 είναι το αυτοκολλητάκι void που υπάρχει στις βίδες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Από αυτά καταλαβαίνω ότι σου άλλαξαν την κάμερα (απορώ γιατί) και την πλακέτα της κάμερας μάλλον. Το 3 είναι το αυτοκολλητάκι void που υπάρχει στις βίδες.

Καλησπερα , να σου πω την αληθεια περισσοτερα ουτε και εγω γνωριζω , τις ημερες που βρισκοταν στο service μιλησα τηλεφωνικα για να ρωτησω ποια ειναι η βλαβη και ποτε περιπου θα το ξανα παρω, και η απαντηση ηταν, βρισκετε στον ελεγχο

και θα παραλαβετε τελος της εβδομαδας .

Καλοριζικο το Χ :)

Τhanks για τον οδηγο.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Μάλλον κατά την αποσυναρμολογήση μπορεί να το έσπασαν κατά λάθος και το άλλαξαν. Το θέμα είναι να δουλεύει σωστά.

Μετά απο ένα restart που έκανα (εφόσον κατέβασα και γώ επιτέλους το ICS), όταν πατάω το home button, αντί να με πάει στο κεντρικό panel, με πάει σε ένα απο τα υπόλοιπα....γνωρίζει κανείς άν υπάρχει σχετική ρύθμιση?

Έχουν βγάλει HQ Camera For ICS - v1.5 (απο 1,2)

Ultra 40mbps

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1533238

εγω παντως που περασα το 1.2 δεν ειδα και καμια διαφορα, ασε που ο ηχος στα βιντεο εχει γεμισει παρασιτα...

εγω παντως που περασα το 1.2 δεν ειδα και καμια διαφορα, ασε που ο ηχος στα βιντεο εχει γεμισει παρασιτα...

Και σε μένα με την 1.2 η διαφορά ήταν ελάχιστη και βέβαια ανέβαζε και το μέγεθος κάθε βίντεο στο πολλαπλάσιο.

Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα το ξαναδοκιμάσω αλλά προς το παρόν δεν με ψήνει.

Σε εμένα (είμαι rooted) αυτό μου το βγάζει πάντα όταν flashάρω κάτι που καθαρίζει cache και dalvik cache, δεν μου το εμφανίζει σε κανονικά reboots. Μήπως ήταν η πρώτη φορά που το έκανες επανεκκίνηση μετά την αναβάθμιση;
Οχι . Είμαι κανονικά από την αρχή με το μαμίσιο fw και δεν το έχω πειράξει καθόλου ακολουθώντας τις αναβαθμίσεις . Πρέπει αν είναι η 3η φορά που το κάνει...

Πρόσφατα πέρασα την arhd 6.6.1 και παρατήρησα ότι όταν προσπαθώ να επιλέξω κάποιες ρυθμίσεις παρουσιάζει πρόβλημα και τις κλείνει και σήμερα που προσπάθησα να το συνδέσω με τον υπολογιστή δεν το αναγνωρίζει (ούτε το htc sync), ξέρει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω;

Μιας και δεν έχω καταφέρει να κάνω το volume+ να δουλέψει στο ICS, έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το mod για να κάνει το ηχείο λίγο πιο δυνατό;

Το δοκιμάζω τώρα και μου φαίνεται πως κάνει σχετικά ικανοποιητική δουλειά. Δεν ανεβάζει τέρμα τον ήχο του ηχείου, απλά είναι αισθητά πιο δυνατός από πριν.

Πρόσφατα πέρασα την arhd 6.6.1 και παρατήρησα ότι όταν προσπαθώ να επιλέξω κάποιες ρυθμίσεις παρουσιάζει πρόβλημα και τις κλείνει και σήμερα που προσπάθησα να το συνδέσω με τον υπολογιστή δεν το αναγνωρίζει (ούτε το htc sync), ξέρει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω;

Έχεις περάσει κανένα mod; Θα πρότεινα να δοκιμάσεις clear cache & dalvik ίσως και fix permissions αλλά πρώτα δοκίμασε να περάσεις την 6.6.2, σήμερα το πρωϊ βγήκε :)

Μου έβγαλε ένα update 15.58mb στα settings πριν από λίγο (ούτε λόγος για ICS) το οποίο κατεβαίνει αλλά δεν εγκαθιστάται. Στους υπόλοιπους εγκαθιστάται;

Μου έβγαλε ένα update 15.58mb στα settings πριν από λίγο (ούτε λόγος για ICS) το οποίο κατεβαίνει αλλά δεν εγκαθιστάται. Στους υπόλοιπους εγκαθιστάται;

Απ'οτι φαίνεται, όλοι μας το πήραμε κανονικά μέσω ΟΤΑ.

Μια ερώτηση ακόμα: για τους non-rooted χρήστες, ποιό θεωρήται το καλήτερο application για backup των contacts, sms κλπ???

Απ'οτι φαίνεται, όλοι μας το πήραμε κανονικά μέσω ΟΤΑ.

Μια ερώτηση ακόμα: για τους non-rooted χρήστες, ποιό θεωρήται το καλήτερο application για backup των contacts, sms κλπ???

Eπαφές συγχρονισμό με gmail. Για sms κοίτα το sms backup & restore..

Για τις επαφές χρησιμοποιώ το ενσωματωμένο import/export του sense, για τα sms το SMS Backup & Restore, αν δεν απατώμαι δεν χρειάζεται root.

Απ'οτι φαίνεται, όλοι μας το πήραμε κανονικά μέσω ΟΤA...

Οχι και όλοι....

Εμένα με ξέχασε :-(

(Τ-Mobile branded)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Eπαφές συγχρονισμό με gmail. Για sms κοίτα το sms backup & restore..

'Αν κατάλαβα καλά, ο πιό καλός τρόπος είναι να γράψω μία μία επαφή στο gmail μου ενώ ταυτόχρονα να τη σβήνω απο το κινητό μου? Μεχρι τώρα, τις έγραφα στο κινητό και ΔΕ γινόταν sync με το gmail.

'Αν κατάλαβα καλά, ο πιό καλός τρόπος είναι να γράψω μία μία επαφή στο gmail μου ενώ ταυτόχρονα να τη σβήνω απο το κινητό μου? Μεχρι τώρα, τις έγραφα στο κινητό και ΔΕ γινόταν sync με το gmail.

Όχι ακριβώς. Πας ρυθμίσεις-συγχρονισμό-βάζεις το gmail σου και μετά κάνεις συγχρονισμό τις επαφές. Γίνονται όλες μαζί. Πολύ εύκολο.