ginalovu Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Να εμπιστευθώ κάποια από αυτές τις μπαταρίες; http://www.skroutz.gr/s/3299081/HTC-BA-S780.html Αν έχετε κάποια αντιπρόταση από ebay δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Να εμπιστευθώ κάποια από αυτές τις μπαταρίες; http://www.skroutz.gr/s/3299081/HTC-BA-S780.html Αν έχετε κάποια αντιπρόταση από ebay δεκτή. εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις για anker στα 1900mah στο ebay πολλοι χρηστες ειναι ευχαριστημενοι στο xda που εχω δει edit: μια συμβουλη απο τον φιλτατο nek46 http://www.ebay.com/itm/281317781959?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 γνησια και ειναι ευχαριστημενος Edited July 9, 2014 by rzr86 Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις για anker στα 1900mah στο ebay πολλοι χρηστες ειναι ευχαριστημενοι στο xda που εχω δει edit: μια συμβουλη απο τον φιλτατο nek46 http://www.ebay.com/itm/281317781959?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 γνησια και ειναι ευχαριστημενος ευχαριστω για τις συμβουλες και τους δύο, αλλα αν ειναι να αγορασω καποια, ας μην ειναι η μικρη S560 αλλά η μεγαλύτερης χωρητικότητας S780 με 1730mAh. Τις Anker θα τις εχω υποψην παντως αν και ακριβούτσικες. Ωστόσο προβληματίζομαι και γι αυτες που σας έδειξα πριν, για αυθεντικές τις πουλάνε, θα είναι ομως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 ευχαριστω για τις συμβουλες και τους δύο, αλλα αν ειναι να αγορασω καποια, ας μην ειναι η μικρη S560 αλλά η μεγαλύτερης χωρητικότητας S780 με 1730mAh. Τις Anker θα τις εχω υποψην παντως αν και ακριβούτσικες. Ωστόσο προβληματίζομαι και γι αυτες που σας έδειξα πριν, για αυθεντικές τις πουλάνε, θα είναι ομως; καπου στο ebay ειχα πετυχει καποτε anker στα 8 δολλαρια δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω τοσο ειχε Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harbov Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Εγω πηρα απο ebay προσφατα μια anker 1900mah και ειδα απρη μερα πολυ καλυτερη ακομα και απο οταν το ειχα καινουριο το τηλεφωνο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Τωρα δυστυχως στα 17 ευρω την βρισκω. Έχουμε καμια πολυ ελαφρια ρομ; Με την Viper με το ζορι βγαζω μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Γενικώς η Viper είναι βαριά, δοκίμασε την Android Revolution HD. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 οποιος χρησιμοποιει τη viperS 5.2.1 rom υπαρχει πλεον η λειτουργια για s2w:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 οποιος χρησιμοποιει τη viperS 5.2.1 rom υπαρχει πλεον η λειτουργια για s2w:cool: πάνω στην ώρα που μου χάλασε το sensation :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 πάνω στην ώρα που μου χάλασε το sensation :( τι αυτο ηταν? τι επαθε? δεν γινεται τιποτα? Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 οσοι χρησιμοποιουν την viperS 5.2.1 rom μολις βγηκε η 5.3.0:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Με όποια ρομ κι αν είμαι, οταν ο εσωτερικός χωρος είναι λιγότερος από 160 ΜΒ, δε εγκαθιστα καμία εφαρμογη, οσο μικρη κι αν ειναι. Καμια λυση; παιζει ext partition στην sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Με όποια ρομ κι αν είμαι, οταν ο εσωτερικός χωρος είναι λιγότερος από 160 ΜΒ, δε εγκαθιστα καμία εφαρμογη, οσο μικρη κι αν ειναι. Καμια λυση; παιζει ext partition στην sd? μπορεις να κανεις partition απο το recovery το 4ext το κανει σιγουρα Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 μπορεις να κανεις partition απο το recovery το 4ext το κανει σιγουρα αναρωτιόμουν αν το αναγνωρίζουν οι Rom ή χρειάζεται κάποια επιπλέον ενέργεια. Ακόμη, βλέπεις διάφορα στην ταχύτητα; Εσύ πως τη παλεύεις με το περιορισμένο χώρο για εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 αναρωτιόμουν αν το αναγνωρίζουν οι Rom ή χρειάζεται κάποια επιπλέον ενέργεια. Ακόμη, βλέπεις διάφορα στην ταχύτητα; Εσύ πως τη παλεύεις με το περιορισμένο χώρο για εφαρμογές; δεν εχω πολλες εφαρμογες εγκατεστημενς; οποτε δεν εχω θεμα χωρου οσο για την αναγνωριση πιστευω μετα με το link2sd θα εισαι ενταξει Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 -ανοιξα το gps αλλα δεν ενεργοποιειται. ουτε με επανεκκινηση. τι μπορει να φταιει; -καμια προταση για καποιο ελαφρυ προγραμμα πλοηγησης που μπορει να τρεχει στο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 -ανοιξα το gps αλλα δεν ενεργοποιειται. ουτε με επανεκκινηση. τι μπορει να φταιει; -καμια προταση για καποιο ελαφρυ προγραμμα πλοηγησης που μπορει να τρεχει στο κινητο; Βαλε αυτο βγες σε ανοιχτο χωρο τρεξτο για αρκετα λεπτα μεχρι να δεις τους δορυφορους πρασινους επιπλεον στο μενου της εφαρμογης υπαρχει το a gps κανε και εκει μια ενημερωση οσο για καποιον πλοηγο τσεκαρε το route 66 στο store ειναι demo 30 ημερων https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=el Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) ευχαριστω για την αμεση απαντηση. το προβλημα ειναι οτι δεν βλεπω το εικονιδιο του δορυφορου στην μπαρα, μετα την ενεργοποιηση. θα κανω ομως αυτο που προτεινεις. EDIT ετρεξα το προγραμμα και μου εβγαλε 3d fix. εκανα και update στο agps. το εικονιδιο του δορυφορου εμφανιζεται κανονικα . οταν κλεινω ομως το προγραμμα εξαφανιζεται και το εικονιδιο. Δυστυχως απενεργοποιειται για καποιο λογο. το here πιστευεις ειναι βαρυ για τη συσκευη; ειναι συμβατο; Edited January 27, 2016 by demis1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 ευχαριστω για την αμεση απαντηση. το προβλημα ειναι οτι δεν βλεπω το εικονιδιο του δορυφορου στην μπαρα, μετα την ενεργοποιηση. θα κανω ομως αυτο που προτεινεις. EDIT ετρεξα το προγραμμα και μου εβγαλε 3d fix. εκανα και update στο agps. το εικονιδιο του δορυφορου εμφανιζεται κανονικα . οταν κλεινω ομως το προγραμμα εξαφανιζεται και το εικονιδιο. Δυστυχως απενεργοποιειται για καποιο λογο. το here πιστευεις ειναι βαρυ για τη συσκευη; ειναι συμβατο; To here δεν το ξερω καθολου δεν εχω ιδεα ,δοκιμασε το να δεις πως θα παει, τσεκαρε με καποιον πλοηγο αν λυθηκε το προβλημα του δεκτη και μετα υπαρχουν αρκετες επιλογες στο store και σε free πλοηγους. Οσο για το εικονιδιο gps και σε μενα μολις βγαινω απο την εφαρμογη σβηνει. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 η ενδειξη οτι ρυθμιστηκε ειναι : 3d fix ; δυστυχως οταν βγαινω απο εφαρμογη αλλα ενεργοποιώ το gps δεν εμφανιζει εικονιδιο δορυφορου και αυτο επιβεβαιωνεται και απο το γεγονος οτι οταν ανοιγω το here μου γραφει οτι το gps ειναι κλειστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 η ενδειξη οτι ρυθμιστηκε ειναι : 3d fix ; δυστυχως οταν βγαινω απο εφαρμογη αλλα ενεργοποιώ το gps δεν εμφανιζει εικονιδιο δορυφορου και αυτο επιβεβαιωνεται και απο το γεγονος οτι οταν ανοιγω το here μου γραφει οτι το gps ειναι κλειστο. To μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι να κανεις ενα hard reset μηπως μουλαρωσε ο δεκτης ,κατι αλλο δεν μου ερχεται. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 απο hard reset ερχομαι.... οπως και να εχει σε ευχαριστω. απλα επιβεβαιωσε οτι η ενδειξη ρυθμισης ειναι το 3d fix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 Ας κάνω εδώ μία ερώτηση, μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει. Αγόρασα πριν ένα μήνα από Ebay Γερμανίας ένα Sensation καινούριο, κλειστό στο κουτί του. Το κινητό μάλλον από απούλητα κομμάτια της Vodafone αφού όταν ξεκινά το κινητό βγάζει το λογότυπό της. Προσπαθώ να το ρουτάρω το κινητό και δεν τα έχω καταφέρει. Έχω κάνει τα πάντα για να το ρουτάρω και τρώω πόρτα. Επίσης το κινητό δεν υποστηρίζει ελληνική γλώσσα στο GUI. Ερώτηση. Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να μπορεί να αλλάξει το firmware σε κάποιο που να υποστηρίζει και ελληνικό GUI και να το ρουτάρει το κινητό; Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 On 7/12/2021 at 6:37 ΜΜ, Nikos_Vita said: Ερώτηση. Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να μπορεί να αλλάξει το firmware σε κάποιο που να υποστηρίζει και ελληνικό GUI και να το ρουτάρει το κινητό; Κάποια βοήθεια; 😟 Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 Για ποιο λόγο θες να ασχοληθείς με αυτό το απολιθωμένο κινητό; Εν έτη 2021 ούτε για τα σκουπίδια δεν κάνει, εκτός και υπάρχει κάποιος άλλος σοβαρός λόγος που θες το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts