Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι ενταξει σιγουρα! και γω στα 3 χρονια του έχω δώσει πολλες σαβουρδες στο δρομο με τη μουρη κατω και με δυναμη! ΤΙΠΟΤΑ. αλλα ενταξει, ξερεις πως ειναι να το εχεις με τη κουμουτσα θηκη και στο τελος το ξεγυμνωνεις, φαινεται η ομορφια του η παρθενα... και το δινεις στους επιστημονες της arvato... :grin:

Ναι ενταξει σιγουρα! και γω στα 3 χρονια του έχω δώσει πολλες σαβουρδες στο δρομο με τη μουρη κατω και με δυναμη! ΤΙΠΟΤΑ. αλλα ενταξει, ξερεις πως ειναι να το εχεις με τη κουμουτσα θηκη και στο τελος το ξεγυμνωνεις, φαινεται η ομορφια του η παρθενα... και το δινεις στους επιστημονες της arvato... :grin:

:lol::lol::lol: η ομορφια του η παρθενα.:lol::lol::lol: το θεμα ειναι να υπηρχε καποιος τροπος να το ξαναφτιαξεις

χωρις την arvato ,δεν ριχνεις μια ματια στο ebay μηπως βρεις κανα φθηνο και το φτιαξεις, μπορει να λεω και βλακεια

δεν ξερω, οπως λες δοκιμασες αρκετους τροπους, αλλα προκοπη δεν ειδες.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Δε ξερω πως να ψαξω το πρόβλημά του βασικά. Να το ξεντεριάσω και να αρχίσω να μετράω με βολτόμετρο για τάση να δω που κόβεται; κι αμα έχει καεί κανένας μικροελεκτής θα πρέπει όντως να αλλάξω τι πλακέτα που το περιλαμβάνει, αλλιώς θα έχω ένα σουβέρ HTC με αλουμίνιο. Και επίσης δε βρίσκω και παρόμοια περίπτωση με το fastcharge.. :worry: Τη μπαταρία που μέτρησα ήταν καλή πάντως και δοκίμασα και με άλλη μπαταρία. Δλδ, για κάποιο π**η λόγο, δε περνάει τάση μέσα. Χαιρετίσματα...

Δε ξερω πως να ψαξω το πρόβλημά του βασικά. Να το ξεντεριάσω και να αρχίσω να μετράω με βολτόμετρο για τάση να δω που κόβεται; κι αμα έχει καεί κανένας μικροελεκτής θα πρέπει όντως να αλλάξω τι πλακέτα που το περιλαμβάνει, αλλιώς θα έχω ένα σουβέρ HTC με αλουμίνιο. Και επίσης δε βρίσκω και παρόμοια περίπτωση με το fastcharge.. :worry: Τη μπαταρία που μέτρησα ήταν καλή πάντως και δοκίμασα και με άλλη μπαταρία. Δλδ, για κάποιο π**η λόγο, δε περνάει τάση μέσα. Χαιρετίσματα...

Αδερφε απο ολα τα παραπανω δεν εχω ιδεα :O προφανως το κατεχεις το εργο στο ανοιξε κλεισε, οπως λες το εχεις ψαξει αρκετα ,θα ξαναπω μια

χαζομαρα μηπως στο xda βρηκες θα βρεις καμια αντιστιχη περιπτωση και υπηρξει καμια λυση , μακαρι να μπορουσα να βοηθησω περισσοτερο sorry bro.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Ναι είμαι μοναδικός στο είδος:grin: απλά είπα να το γράψω πιο πολύ για να το δείτε και σεις και να έχετε το νου σας, όσοι το σκίζουν στις roms και τύχει κανένα fastcharge ή παρεμφερές να κάνει τη ζημιά (το fastcharge υποτίθεται ότι τραβάει παραπάνω volt απο το usb PC όταν φορτίζει). Το καλύτερο της υπόθεσης ήταν ότι σύμφωνα με την arvato έπρεπε να μου αλλάξουν και την οθόνη!!! Ε πείτε ρε παιδιά οτι θα μου κρατήσετε μόνο τα καπάκια του κινητού να τελειώνουμε! :rotfl::rotfl:

Απο που και ως που να σου αλλάξουν και οθόνη;! Φαντάζομαι λόγω του προβλήματος που ανακάλυψα όταν έψαχνα για αλλαγή digitizer. Long story short, αν τυχόν δεν είναι ακριβώς το μοντέλο που θέλει η πλακέτα (με βάση έναν κωδικό or something) δημιουργείται lag στο άνοιγμα... κάτι που βέβαια φτιάχνει flashάροντας ένα απλό zip, πράγμα που μάλλον είναι ευκολάκι για το service, αλλά όχι, τα ξεφτέρια μάλλον θέλουν να το τελικιάσουν

Αυτό με τις διαφορετικές που είπες πάντως θυμίζει κατά 99% την περίπτωση μου. Αν αποφασίσεις να μην το ρισκάρεις, τουλάχιστον άστο στην άκρη και βάζε το στον φορτιστή μια στο τόσο. Εβδομαδιαία προσευχούλα στους LORD και ποτέ δεν ξέρεις :D

Δοκίμασε παρεμπιπτόντως να το αφήσεις και για πολύ ώρα στον φορτιστή, αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Φαντάζομαι δοκίμασες και με διαφορετικό καλώδιο/φορτιστή, έχω ακούσει και τέτοιο σκηνικό. Μην με παρεξηγείς, απλά ξέρω και από την εμπειρία μου ότι τα πιο βασικά καμιά φορά τα ξεχνάμε ;)

Edited by akpe

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Ω ναι, φίλε μου, στην αρχή το άφησα 3 ώρες, μετά το άφησα ένα 24ωρο κανονικά στο ρεύμα, το ένα και το αυτό. έχω δοκιμάσει φορτιστές και καλώδια διαφορετικά.. αυτα τα brick που γίνονται απο μόνα τους, είναι τα χειρότερα.. brick απο Kernel, rom ή κάτι άλλο, απο τη μια και την άλλη το παλεύεις.. αυτό τώρα, ιδέα δεν έχω. Μυστήριο... ουτε Led, ούτε τίποτα, κανένα σημείο ζωής. Πάντως άμα αναστήθεί, θα ενημερώσω! Α, και εννοείται απλά για να το κοιτάξουν στην arvato, χρεώνομαι 20€.. τι να πεις...

στο bootloader μπαινει?

δοκιμασε και αυτο

φορτισε τη συσκευη για 4-5 ωρες χωρις μπαταρια,sim και sdcard

βαλτα παλι και ανοιξε το

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Ποιο bootloader; Φαντάσου να παίρνεις ένα usb και να το χώνεις σε μια σοκολάτα υγείας.. ή μια πατάτα. Ούτε led, καμία απόκριση, με κανένα συνδιασμό και ρυθμό κουμπιών. Το δοκίμασα κι αυτό που είπες με τη μπαταρία.. τίποτα εννοείτα.. Αυτό που δεν σας είπα είναι ότι δεν έχω τη stock μπαταρία αλλά αυτην:

http://www.aliexpress.com/item/BXT-2850mAh-High-Capacity-Business-Battery-for-HTC-Sensation-Mytouch-4G-Slide-G14-Z710E/654465513.html

Η οποία όταν συνέβει το περιστατικό ήταν πεσμένη αρκετά μεν αλλα όχι τόσο ωστε να μη μπορούσε να παίξει το κινητό.. εννοείται έκανα αλλαξοκωλιές με τις μπαταρίες κλπ..

δοκιμασε τοτε το jtag

αμα δεν πιασει και αυτο τοτε πας για αλλαγη πλακετας(αν δεν κανω λαθος)

Πηρα το κινητό πίσω, ακούω προτάσεις :lol::lol: ξεντέριασμα;

τι εκανες δλδ?

το πηγες για jtag?

αν ναι δεν εγινε τπτ τελικα?

τζιφος?

Οχι ωρε, απο την arvato το πηρα πισω. Εσυ λες να δοκιμασω jtag? σκεφτομαι οτι ειναι hardware Και το jtag δε θα μου κανει τιποτα.. θα δω κανα youtube video για disassembly και αμα καταφέρω να βρω απο χαμηλά που κολαει στη ταση καλα θα είναι.. ομως εψαχνα για schematics για το κινητο αυτό και δεν εβρισκα πουθενά. Υπάρχει περίπτωση να ξερεις καποιος να κατεβάζω shemas για το sensation?

• 2 months later...
Έχει πέσει νέκρα βλέπω...κρίμα..Για όσους δεν το έχουν δει ήδη είναι διαθέσιμη για download η vipers5.1.0 με venom tweaks και πολλά άλλα ;)

Έχει πέσει νέκρα βλέπω...κρίμα..Για όσους δεν το έχουν δει ήδη είναι διαθέσιμη για download η vipers5.1.0 με venom tweaks και πολλά άλλα ;)

Χαχα...... Φοβερό timing. Μόλις ολοκλήρωσα την εγκατάσταση της. Για να δούμε τι λέει! :D

Χαχα...... Φοβερό timing. Μόλις ολοκλήρωσα την εγκατάσταση της. Για να δούμε τι λέει! :D

φυσαει μαγκες:cool:

Πριν μερικές μέρες όταν έβαλα το κινητό μου να φορτίσει η μπαταρία πήδηξε από το 10-20% στο 30-40 περίπου με αποτέλεσμα από τότε να έχω αρκετά μειωμένη διάρκεια ζωής. Δοκίμασα battery callibration αλλά τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πριν μερικές μέρες όταν έβαλα το κινητό μου να φορτίσει η μπαταρία πήδηξε από το 10-20% στο 30-40 περίπου με αποτέλεσμα από τότε να έχω αρκετά μειωμένη διάρκεια ζωής. Δοκίμασα battery callibration αλλά τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

να σου απαντησω στην τελευταια ερωτηση σου γιατι το θεμα σου κλειδωθηκε

απο οσο ξερω δεν εχει βρεθει λυση ακομα

• 2 weeks later...
ξέρεις κανένας αν και πως μπορεί να βγει εντελώς το blinkfeed στη vipers 5.1.0;

personalize->στυλ αρχικης οθονης

• 3 months later...

Καλημέρα, να ζητήσω μερικές διευκρινήσεις θα ήθελα, έχω το ΧΕ και χοντρικά θέλω να του αλλάξω ρομ (έχει διάφορα θέματα). Βλέπω αυτο το tool, οι ενέργειές μου είναι: κανω s-off, περνάω recovery και είμαι έτοιμος για οποια ρομ θελω;

Μου είναι απαραίτητο να ρουταρω την στοκ ρομ; (σκέφτομαι τι να λέει, αφού θα τη διώξω)

Είναι απαραίτητες καμία από τις υπόλοιπες ενέργειες που προσφέρει; (Write Super CID, Install Firmware, Install PG58IMG.zip, Flash boot.img, Flash Unlocked Hboot)

Καλημέρα, να ζητήσω μερικές διευκρινήσεις θα ήθελα, έχω το ΧΕ και χοντρικά θέλω να του αλλάξω ρομ (έχει διάφορα θέματα). Βλέπω αυτο το tool, οι ενέργειές μου είναι: κανω s-off, περνάω recovery και είμαι έτοιμος για οποια ρομ θελω;

Μου είναι απαραίτητο να ρουταρω την στοκ ρομ; (σκέφτομαι τι να λέει, αφού θα τη διώξω)

Είναι απαραίτητες καμία από τις υπόλοιπες ενέργειες που προσφέρει; (Write Super CID, Install Firmware, Install PG58IMG.zip, Flash boot.img, Flash Unlocked Hboot)

οχι απλα κανε S-OFF

περνα το recovery

και μετα μια custom rom

δεν χρειαζεται να κανεις root την stock μιας και θα αλλαξεις rom

μια συμβουλη¨κανε ενα backup της stock rom απο το recovery πριν φλασαρεις τη νεα ρομ για παν ενδεχομενο

οχι απλα κανε S-OFF

περνα το recovery

και μετα μια custom rom

δεν χρειαζεται να κανεις root την stock μιας και θα αλλαξεις rom

μια συμβουλη¨κανε ενα backup της stock rom απο το recovery πριν φλασαρεις τη νεα ρομ για παν ενδεχομενο

ξεκιναω τη διαδικασία για s-off αλλα σε καποιο σημείο μου ζηταει για το controlbear το αρχειο windows ice cream sandwich απο εδώ: http://tiny.cc/CB_No_Unlock

Εκεί δεν βρίσκω καποιο αρχείο, τι κάνω; έχει μείνει εκει η διαδικασία και δεν ξερω τι να τι κανω...

ξεκιναω τη διαδικασία για s-off αλλα σε καποιο σημείο μου ζηταει για το controlbear το αρχειο windows ice cream sandwich απο εδώ: http://tiny.cc/CB_No_Unlock

Εκεί δεν βρίσκω καποιο αρχείο, τι κάνω; έχει μείνει εκει η διαδικασία και δεν ξερω τι να τι κανω...

πες μου οτι εισαι ο xristosdino στο xda:)

αν ναι σου εστειλα πμ εκει

πες μου οτι εισαι ο xristosdino στο xda:)

αν ναι σου εστειλα πμ εκει

είσαι σουπερ, σου απανταω κ εγω εκει. Σ'ευχαριστω κ εδω δημοσια :)