manwlis77 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Τοτε η αποπανω ειναι πολυ καλη , την ειχα αρκετους μηνες , δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα , απλα δεν θυμαμαι ποια εκδοση sense εχει 3.5 η 4 δεν θυμαμαι . ουσιαστηκα δεν αλλαζει κατι στο τηλ ,ριξε μια ματια στην ενοτητα με τις rom στο xda να παρεις μια ιδεα. Θα βάλω την team viper λοιπόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 βαλε οποια νομιζεις μην ξεχασεις root custom recovery s off, back up της official rom για παν ενδεχομενο. και καλο flash σε οτι αποφασισεις:) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Να πω την αληθεια πολλες φωτο δεν τραβαω αλλα προβλημα στην καμερα, δεν ειδα φιλε μου οσες φορες χρειαστηκα να τραβηξω φωτο. Δεν ξερω ισως ειμαι τυχερος.Αν πάρεις φωτογραφία ένα άσπρο τοίχο θα καταλάβεις που είναι το πρόβλημα. Άλλο χρώμα έχει στις άκρες (ελαφρώς ροζίζει) και άλλο στο κέντρο. Εντάξει δεν είναι τόσο τρομερό αλλά για κάποιους μπορεί να είναι συμαντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Η Sense 5 έχει το πρόβλημα που έχουν Viper S 3.1.4 και Revelation με τα χρώματα στην κάμερα? γιατί βλέπω ότι χρησιμοποιεί και αυτή τον ίδιο kernel του SebastianFM. με το τελευταιο update του kernel αυτο διορθωθηκε συμφωνα με τον sebastianFM Αν πάρεις φωτογραφία ένα άσπρο τοίχο θα καταλάβεις που είναι το πρόβλημα. Άλλο χρώμα έχει στις άκρες (ελαφρώς ροζίζει) και άλλο στο κέντρο. Εντάξει δεν είναι τόσο τρομερό αλλά για κάποιους μπορεί να είναι συμαντικό. που να εβελεπες αλλες φωτο που ποσταραν χρηστες στο xda εκει να δεις ροζ χρωμα:rolleyes: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 με το τελευταιο update του kernel αυτο διορθωθηκε συμφωνα με τον sebastianFM που να εβελεπες αλλες φωτο που ποσταραν χρηστες στο xda εκει να δεις ροζ χρωμα:rolleyes: Αναλόγως τις συνθήκες φωτισμού γίνεται εντονότερο ή λιγότερο έντονο. Πάντως η φώτο που πόσταρα πριν είναι με την τελευταία Relevation με τον 1.0.3 kernel του sebastianFM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Δες αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2216858 Την εχω αρκετο καιρο . φανταζομαι εχεις root, ξεκλειδωτο bootloader custom recovery , s off , το τελευταιο και να μην εχεις δεν πολυ πειραζει. τηνπερασα αλλα δε ξεκιναει!! γιατι? τι δεν κανω καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 τηνπερασα αλλα δε ξεκιναει!! γιατι? τι δεν κανω καλα Kαλησπερα για πες μου τι εκανες ακριβως και τι εννοεις δεν ξεκιναει που κολησε εκανες root s off περασες custom recovery ποιο custom recovery εβαλες. αν θυμαμαι καλα μου ειπες πως ειχες ξεκλειδωτο bootloader Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Kαλησπερα για πες μου τι εκανες ακριβως και τι εννοεις δεν ξεκιναει που κολησε εκανες root s off περασες custom recovery ποιο custom recovery εβαλες. αν θυμαμαι καλα μου ειπες πως ειχες ξεκλειδωτο bootloader S off δεν έκανα Το re covery είναι το cwm 5.8.0.9 Στο logo HTC έμεινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) S off δεν έκανα Το re covery είναι το cwm 5.8.0.9 Στο logo HTC έμεινε ωραια αφου αναβει θα το φτιαξουμε Λοιπον κατεβασε αυτο το tool http://www.mediafire.com/download/xdxaguos0hyln3b/VKF_1.0.2.rar Βγαλε μπαταρια για μερικα δευτερα ,ξαναβαλτη, πατα το πληκτρο on και το volume donw μαζι για να μπεις στον bootloader μολις μπει στον bootloader συνδεσε το με το καλωδιο πατα ενα τικ στο πληκτρο on θα δεις να γραψει fastboot usb Φανταζομαι καπου στο pc σου εχεις κρατησει την rom, φτιαξε ενα φακελο βαλτη μεσα και αποσυμπιεσε τη , θα δεις ενα φακελο που λεει kernel , εκει υπαρχει ενα αρχειο με ενα εικονικο δισκο που λεγετε boot img κανε οτι σου ειπα και θα σου πω τι κανεις με το tool. Edited November 21, 2013 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 δεν εχωω την ρομ εχεις μηπως cwm πιο φρεσκο? αυτο φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 δεν εχωω την ρομ εχεις μηπως cwm πιο φρεσκο? αυτο φταιει? οχι δεν φταιει αυτο επρεπε πριν βαλεις την rom να μπεις στο recovery και να ενεργοποιησεις το smart flash για να τρεξει η rom αυτο γινετε οταν δεν εχουμε s off τωρα εχεις παθει το λεγομενο bootloop , κατεβασε το tool, θα χρησιμοποιησουμε το boot img απο το tool , με καθε επιφυλαξη η ξανα κατεβασε την rom Γιατι δεν την κρατησες ? την rom μανωλη αν το λεω σωστα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 βιαστηκα και δεν τη κρατησα τωρα τι κανω? το soff ειναι δυσκολο? αλλιως δσε λινκ να κατεβασω στοκ ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 βιαστηκα και δεν τη κρατησα τωρα τι κανω? το soff ειναι δυσκολο? αλλιως δσε λινκ να κατεβασω στοκ ρομ ασε το s off τωρα , ειναι λιγο θεμα φτιαξε καφε :) πλακα κανω, λογικα η rom ειναι μεσα στην συσκευη μπες στο recovery συνδεσε το με το καλωδιο καπου γραφει mount unmount πατα το να αναγνωρισει το τηλ και την sd καρτα σου το pc, μολις γινει αυτο παρε την rom και βαλτη στο pc σε ενα φακελο,και προχωραμε. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) την εχω τη ρομ στο pc την αρχικη δεν την εχωω δεν πηρα backup πες τα βηματα ανοιξε τελικα αλλα το wifi δεν ενεργοποιητε Edited November 21, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) την εχω τη ρομ στο pc την αρχικη δεν την εχωω δεν πηρα backup Ασε την αρχικη τωρα δεν χρειαζετε λοιπον κατεβασες το tool φανταζομαι ναι , αποσυμπιεσε το και βαλτο σε ενα φακελο θα δεις ενα προγραμμα που που λεει venom kernel flasher , καλα μεχρι εδω, αποσυμπιεσε την rom στον φακελο kernel θα δεις τον εικονικο δισκο boot img κανε αντιγραφη το boot img στον φακελο με το tool μπες στον bootloader, στο fast boot usb oπως σου ειπα παραπανω πατα να τρεξει το tool, θα τικαρεις το flash boot image και το browse στο tool , θα σου ανοιξει τον φακελο που εχεις βαλει το αρχειο boot, πατας ανοιγμα και start flash , μολις τελειωσει εισαι οκ. ΕDIT ΑΣ ΑΝΟΙΞΕ κανε οτι σου λεω αλλιως το wifi δεν θα δουλεψει. Edited November 21, 2013 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ασε την αρχικη τωρα δεν χρειαζετε λοιπον κατεβασες το tool φανταζομαι ναι , αποσυμπιεσε το και βαλτο σε ενα φακελο θα δεις ενα προγραμμα που που λεει venom kernel flasher , καλα μεχρι εδω, αποσυμπιεσε την rom στον φακελο kernel θα δεις τον εικονικο δισκο boot img κανε αντιγραφη το boot img στον φακελο με το tool μπες στον bootloader, στο fast boot usb oπως σου ειπα παραπανω πατα να τρεξει το tool, θα τικαρεις το flash boot image και το browse στο tool , θα σου ανοιξει τον φακελο που εχεις βαλει το αρχειο boot, πατας ανοιγμα και start flash , μολις τελειωσει εισαι οκ. δεν ενεργοποιητε wifi γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 δεν ενεργοποιητε wifi γιατι? κανε τον κοπο και τρεξε το boot img οπως σου λεω παραπανω , αλλιως δεν θα σου δουλεψει το wifi ενα μερος της rom δεν εχει εγκατασταθη σωστα. μολις το κανεις αυτο πες μου. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 και χρησιμοποιησε απο εδω και περα το 4ext recovery μανωλη παρατα το το cwm:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ξέρει κανείς πως απενεργοποιώ το nova launcher στη vipers5; Ήταν προεγκατεστημένος και με το clean master δεν το εμφανιζει καν για να το σβησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Με titanium backup δοκίμασε θα στο βγάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ξέρει κανείς πως απενεργοποιώ το nova launcher στη vipers5; Ήταν προεγκατεστημένος και με το clean master δεν το εμφανιζει καν για να το σβησω το sense 5 τι το εκανες?:p επελεξες desense κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης της ρομ? δεν ηξερα οτι μπαινει ο nova επισης κοιταξε στις ρυθμισεις->εφαρμογες->ολα αν μπορεις να τον κανεις απο εκει απενεργοποιηση Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Λοιπόν παιδες, καλημέρες. Θα πω απλά τη κατάληξη του κινητού μου και μάλλον αποχωρώ απο το sensation. Το κινητάκι το έχω 3 χρόνια και το χω σκίσει στα roms, kernels, mods δεν είχα ποτέ θέμα... δεν έκανα overclock ποτε για λόγους μπαταρίας, πάντα ήθελα καλή αυτονομία.. Πριν ένα μήνα λοιπόν πέρασα μια 4.1.3 JB cyanogenmod και μετά έναν άλλον kernel (sultan). όταν τη πέρασα είχα 100% μπαταρία λοιπόν, περίπου 4 το μεσημεράκι... στις 10 το βράδυ το κινητό μου χτύπησε απο μπαταρία ειδοποίηση και βλέπω ήταν 14%.... τι διαλο λεω. (Να πω ότι μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση rom αλλα ΟΚ, το ξεπέρασα με άλλον kernel.) Λέω, αστο να το βάλω λίγο στο USB του υπολογιστή και όταν ανέβει λίγο η μπαταρία να αλλάξω kernel ή να γυρίσω με restore στην αλλη rom. Αφού το έβαλα στο usb λοιπόν, μου ήρθε η ιδέα να κατεβάσω και το fastcharge απο google play (το έχω συνήθως στις roms).. το κατεβάζω... κάνει install... και το πατάω να ξεκινήσει.... και κλείνει η συσκευή! μονη της! overvoltage? ποιος ξέρει; χωρίς πολλά λόγια, ήταν η τελευταία φορά που το είδα ανοιχτό :P κανένα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ σημείο ζωής, πάλευα για μέρες, τίποτα, δοκίμασα τα πάντα, ακόμα και το unbrick project απο xda, μέσα απο ubuntu.. δε μπορούσε το να αναγωρίσει τη συσκευή με τίποτα, έιχα φάει όλο το internet. οπότε.. είναι hard brick και το προβλημα παει hardware. Το μόνο που δε δοκίμασα είναι το jtag γιατί αφενός δεν έχω τέτοια συσκευή και αφετέρου δε ξέρω αν θα δούλευε. Αν το πρόβλημα ήρθε απο overvolt τότε δε θα κάνει τίποτα. Τέλος, εστάλη στην arvato και μετά απο 2 βδομάδες μου λένε οι θεοί ότι εντάξει ήταν εκτός εγγύησης και για επισκευή θέλει αλλαγή πλακέτας (τι προτοτυπο) και αλλαγή οθόνης (wtf??!!) και το κόστος επισκευής ήταν περίπου 350€(!) και τους λεω φέρτε το τουβλο όπως είναι... Αυτά! Τα αναφέρω για να μη κλαίει και κανείς άλλος τα λεφτά του.:rolleyes: SENSATION R.I.P. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 metalwar, αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα (ξαφνική μείωση της απόδοσης της μπαταρίας και νέκρα μετά από μια ημέρα) με το Desire HD μου. Τελικά χωρίς να κάνω τίποτε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αναστήθηκε και λειτουργεί τέλεια από τότε. Σίγουρα δεν ξέρω αν έπαθε το ίδιο ή έστω κάτι παρόμοιο το δικό σου, αλλά μην το «θάψεις» ακόμα κράτησε το τουλάχιστον και αραιά και που ρίξε του μια δοκιμή :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 έκανα τα πάντα ο φουκαράς, το είχα στο ρευμα ενα 24ωρο και ήταν κρύο απο πισω. έπαιζα με τα κουμπια, διάβαζα διάφορες περιπτώσεις όπως αυτή η δικιά σου.. ε θα το κρατήσω τώρα και το μόνο που θα κάνει είναι να πιάνει χώρο :grin: Α, επίσης είχα πάντα screenprotector και casemate θήκε με καουτσουκ και σιλικονη.. όταν τα εβγαλα για να το δώσω στην arvato παιδιά ήταν σα να κρατούσα κινητό που μόλις βγήκε απο το κουτί του!! αμαρτία δηλαδή! και να πιάνει απλά χώρο, νεκρό! γι'αυτό χαρείτε το κινητό σας και χωρίς θήκη πριν είναι αργά :) όπως λες, αγαπητέ akpe, θα το κρατήσω και αν έχω χρόνο κι όρεξη μπορεί να πάρω και κανα jtag να το πασπατευώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 έκανα τα πάντα ο φουκαράς, το είχα στο ρευμα ενα 24ωρο και ήταν κρύο απο πισω. έπαιζα με τα κουμπια, διάβαζα διάφορες περιπτώσεις όπως αυτή η δικιά σου.. ε θα το κρατήσω τώρα και το μόνο που θα κάνει είναι να πιάνει χώρο :grin: Α, επίσης είχα πάντα screenprotector και casemate θήκε με καουτσουκ και σιλικονη.. όταν τα εβγαλα για να το δώσω στην arvato παιδιά ήταν σα να κρατούσα κινητό που μόλις βγήκε απο το κουτί του!! αμαρτία δηλαδή! και να πιάνει απλά χώρο, νεκρό! γι'αυτό χαρείτε το κινητό σας και χωρίς θήκη πριν είναι αργά :) όπως λες, αγαπητέ akpe, θα το κρατήσω και αν έχω χρόνο κι όρεξη μπορεί να πάρω και κανα jtag να το πασπατευώ. Κριμα ρε ****το μεγαλη γκαντεμια φιλε, στο μονο που δεν συμφωνω μαζι σου ειναι στο θεμα της θηκης γυριζω στο 2010 ειχα τοτε το htc mini περιπου 6 μηνες , ειχα βαλει μονο screen protector για θηκη ουτε λογος , μου πεφτη απο το τσαντακι , σμπαραλια το digitizer, τοτε το service το ειχε η ace hellas, παω απο κει μου ζητησαν τοτε 200 ευρω ,ειχα αγορασει το mini 300 ευρω , που να τα δωσω . Πηρα απο ebay digitizer με 10 ευρω το αλλαξα με ενα φιλο , αποτελεσμα, απο τοτε το πηρε η κατω βολτα το εχω ακομα στο κουτι του και το αναβω που και που. Σημερα στο sensation εχω 2 θηκες ,οπως και το δικο σου σε κατασταση καινουργιου,πριν 3 μερες εφαγε μια απιστευτη τουμπα αν δεν ειχα την θηκη ,θα εψαχνα για νεο τηλ. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts