Poofklats Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Προσφατα αρχισαν να εμφανιζονται προβληματα με το jack των ακουστικων κι απο το ειδα στο Internet δεν ειμαι ο μονος. Εχει παρατηρησει κανεις σας κατι αντιστοιχο; Αν ναι προχωρησε σε service ή το εφτιαξε μονος του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Δυστυχώς το παλιό μου Senny έφαγε τούμπα με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη... Το θέμα είναι πως απ'όσο μπορώ να καταλάβω, φαίνεται να έχει σπάσει μόνο το (πλαστικό υποθέτω) τζαμάκι της. Οι χαρακιές φαίνονται να είναι μόνο στο πλαστικό που καλύπτει την οθόνη, αφού επεκτείνονται πέρα από το χώρο της LCD και πάνω από το bezel, το touch λειτουργεί, ενώ ακόμα και με λίγη πίεση στα σημεία που ξεκινά το σπάσιμο δεν παραμορφώνει η εικόνα. Αυτά σημαίνουν ότι την «γλύτωσε» η LCD και το digitizer; Παίζει η ζημιά να περιορίζεται στο πλαστικό και, αν ναι, αυτό φαντάζομαι μειώνει κατά πολύ το κόστος επισκευής, σωστά; Θα μπορούσατε να μού προτείνετε κάποιο μαγαζί για εκτίμηση η/και επισκευή; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Δυστυχώς το παλιό μου Senny έφαγε τούμπα με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη... Το θέμα είναι πως απ'όσο μπορώ να καταλάβω, φαίνεται να έχει σπάσει μόνο το (πλαστικό υποθέτω) τζαμάκι της. Οι χαρακιές φαίνονται να είναι μόνο στο πλαστικό που καλύπτει την οθόνη, αφού επεκτείνονται πέρα από το χώρο της LCD και πάνω από το bezel, το touch λειτουργεί, ενώ ακόμα και με λίγη πίεση στα σημεία που ξεκινά το σπάσιμο δεν παραμορφώνει η εικόνα. Αυτά σημαίνουν ότι την «γλύτωσε» η LCD και το digitizer; Παίζει η ζημιά να περιορίζεται στο πλαστικό και, αν ναι, αυτό φαντάζομαι μειώνει κατά πολύ το κόστος επισκευής, σωστά; Θα μπορούσατε να μού προτείνετε κάποιο μαγαζί για εκτίμηση η/και επισκευή;[/quote Καλησπερα σιγουρα σου εσπασε το digitizer, δυστυχως δεν εχω καποιο μαγαζι να σου πρωτεινω υπαρχει στο ebay digitizer να αγορασεις , και οδηγοι στο you tube για την αλλαγη, αλλα στην περιπτωση του sensation δεν ειναι απλα τα πραγματα. Ριξε μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1360638 Δυστυχως στην arvato και να το πας, εκει σιγουρα την τιμη που θα ακουσεις δεν θα σου αρεσει καθολου. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλό είναι να δούμε τωρα πως θα αναβαθμιστεί το κινητο γιατί κόλλησε στη 4.0.3 και από ότι είδα εχει ξεχαστεί... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Καλό είναι να δούμε τωρα πως θα αναβαθμιστεί το κινητο γιατί κόλλησε στη 4.0.3 και από ότι είδα εχει ξεχαστεί... Οπως σου ειπε και ο φιλος rzr αλλη επισημη rom για το sensation δεν θα υπαρξει ,τωρα αν εισαι root και εχεις ξεκλειδωτο bootloader, υπαρχουν αρκετες επιλογες απο rom για την γριουλα μας :p Αν δεν εχεις κατι απο τα παραπανω εδω ειμαστε να βοηθησουμε. Το team venom ετοιμαζει εκδοση 4.1.1 με sense 5. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harbov Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Υπαρχει καπου οδηγος για να κανω ολα αυτα? Ειμαι ψιλοασχετος με root, bootloader και τα συναφη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλησπερα οδηγος στα ελληνικα δεν υπαρχει, ριξε μια ματια εδω για να παρεις μια ιδεα ,και αν αποφασισεις εδω ειμαστε http://forum.xda-developers.com/htc-sensation Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimder Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Καλήμερα παιδιά, έχω ένα sensation XL και μου έσπασε το κρυσταλο της οθόνης, που μπορώ να βρω για να το αντικαταστήσω ? Ευχάριστο Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Καλήμερα παιδιά, έχω ένα sensation XL και μου έσπασε το κρυσταλο της οθόνης, που μπορώ να βρω για να το αντικαταστήσω ? Ευχάριστο ριξε μια ματια στο ebay παρεπιμπτοντως θα ηταν καλυτερα να ρωτησεις στο νημα του sensation xl Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλησπερα αν καποιος φιλος εχει rom εκδοση 3.1.3 απο το team venom στο sensation ας τσεκαρει την ενημερωση λογισμικου το team venom εβγαλε update την εκδοση 3.1.4 . Αντε και σε λιγες μερες ερχετε και το sense 5 για το sensation. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 sense 5 4.1.2 βγηκε παιδια , καλο flash http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531054 :):) sorry για το διπλο post. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Παιδιά το έχει φίλος το κινητό. Καμια καλη Ρομ να δουλεύει απροβληματιστα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Παιδιά το έχει φίλος το κινητό. Καμια καλη Ρομ να δουλεύει απροβληματιστα ; φιλε μου rom viper απο τις καλυτερες αν θελει sense φυσικα, η sense 5 που μολις βγηκε ενα post απο πανω.:p Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 φιλε μου rom viper απο τις καλυτερες αν θελει sense φυσικα, η sense 5 που μολις βγηκε ενα post απο πανω.:p Αυτός δεν έχει ιδέα απλα θέλω να του βωλω μια Ρομ για να είναι γρήγορο γιατί η μάμα Ρομ σέρνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Δες αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2216858 Την εχω αρκετο καιρο . φανταζομαι εχεις root, ξεκλειδωτο bootloader custom recovery , s off , το τελευταιο και να μην εχεις δεν πολυ πειραζει. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Δες αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2216858 Την εχω αρκετο καιρο . φανταζομαι εχεις root, ξεκλειδωτο bootloader custom recovery , s off , το τελευταιο και να μην εχεις δεν πολυ πειραζει. Δεν έχει ροοτ κλπ αλλά θα κάνω Το κινητό έτσι κιαλλιως πιο παλιά είχε ξεκλειδωθει ο bootloader Η cm είναι καλη ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Δεν έχει ροοτ κλπ αλλά θα κάνω Το κινητό έτσι κιαλλιως πιο παλιά είχε ξεκλειδωθει ο bootloader Η cm είναι καλη ;; αδερφε για cm δεν εχω αποψη δεν εχω βαλει ποτε sorry :O Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 sense 5 4.1.2 βγηκε παιδια , καλο flash http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531054 :):) sorry για το διπλο post. απίστευτη δουλειά από team viper αλλά από όσα είδα ακόμα έχει αρκετά bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 αδερφε για cm δεν εχω αποψη δεν εχω βαλει ποτε sorry :O Αύτη που προτεινεις Πάντος είναι μια χάρα ε; ξέρεις θέλω να του φλασαρω μια Ρομ και τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 αυτο βλεπω και εγω ,αλλα φανταζομαι πως θα διορθωθει συντομα , παντως για καθημερινη χρηση κανει το λεω γιατι δοκιμαζα beta εκδοση αρκετες μερες. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Αύτη που προτεινεις Πάντος είναι μια χάρα ε; ξέρεις θέλω να του φλασαρω μια Ρομ και τέλος θεωρω πως ειναι αρκετα καλη για καθημερινη χρηση , αν δεν εχει τρελες απαιτησεις δες αυτη εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098849 απλα οι rom που βγαζει το team venom εχουν αρκετα φρου φρου που αλλαζει ολο το τηλ. πιο καινουργια εκδοση sense και τα λοιπα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 θεωρω πως ειναι αρκετα καλη για καθημερινη χρηση , αν δεν εχει τρελες απαιτησεις δες αυτη εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098849 απλα οι rom που βγαζει το team venom εχουν αρκετα φρου φρου που αλλαζει ολο το τηλ. πιο καινουργια εκδοση sense και τα λοιπα. Θέλω να είναι smooth και σταθερή χωρίς κοληματα Τα εφέ δεν ενδιαφέρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Η Sense 5 έχει το πρόβλημα που έχουν Viper S 3.1.4 και Revelation με τα χρώματα στην κάμερα? γιατί βλέπω ότι χρησιμοποιεί και αυτή τον ίδιο kernel του SebastianFM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Τοτε η αποπανω ειναι πολυ καλη , την ειχα αρκετους μηνες , δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα , απλα δεν θυμαμαι ποια εκδοση sense εχει 3.5 η 4 δεν θυμαμαι . ουσιαστηκα δεν αλλαζει κατι στο τηλ ,ριξε μια ματια στην ενοτητα με τις rom στο xda να παρεις μια ιδεα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Η Sense 5 έχει το πρόβλημα που έχουν Viper S 3.1.4 και Revelation με τα χρώματα στην κάμερα? γιατί βλέπω ότι χρησιμοποιεί και αυτή τον ίδιο kernel του SebastianFM. Να πω την αληθεια πολλες φωτο δεν τραβαω αλλα προβλημα στην καμερα, δεν ειδα φιλε μου οσες φορες χρειαστηκα να τραβηξω φωτο. Δεν ξερω ισως ειμαι τυχερος. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts