replay33 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Γερμανικό είναι το τηλέφωνο? Απο που το έχεις αγοράσει? Ναι είναι αγορασμενο απο γερμανια ..το ruu που χρειάζομαι δεν υπάρχει διαθέσιμο . Δοκιμασία και κάποια άλλα όμως παλι τίποτα..δοκιμασία να βάλω και cid μου μεσά σε άλλο ruu και μου βγάζει ενα error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ναι είναι αγορασμενο απο γερμανια ..το ruu που χρειάζομαι δεν υπάρχει διαθέσιμο . Δοκιμασία και κάποια άλλα όμως παλι τίποτα..δοκιμασία να βάλω και cid μου μεσά σε άλλο ruu και μου βγάζει ενα error Εγώ στη θέση σου θα περνούσα custom ROM να ησυχάσω. Πρέπει βέβαια να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να βάλεις custom recovery πρώτα. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Εγώ στη θέση σου θα περνούσα custom ROM να ησυχάσω. Πρέπει βέβαια να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να βάλεις custom recovery πρώτα. δεν μπορω να βάλω custom rom το hboot μου είναι 1.18.000 s-on ...δεν μπορω να το κάνω s-off αφού δεν ανοίγει και δεν μπορω να περάσω και ruu γιατί για το cid μου απλα δεν υπάρχει.. Ασε και τι δεν έχω δοκιμάσει .....το μονο που κατάφερα να κάνω είναι ξεκλειδωσω τον bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 δεν μπορω να βάλω custom rom το hboot μου είναι 1.18.000 s-on ...δεν μπορω να το κάνω s-off αφού δεν ανοίγει και δεν μπορω να περάσω και ruu γιατί για το cid μου απλα δεν υπάρχει.. Ασε και τι δεν έχω δοκιμάσει .....το μονο που κατάφερα να κάνω είναι ξεκλειδωσω τον bootloader Για ριξε μια ματια εδω για την rom σου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1672425 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 δεν μπορω να βάλω custom rom το hboot μου είναι 1.18.000 s-on ...δεν μπορω να το κάνω s-off αφού δεν ανοίγει και δεν μπορω να περάσω και ruu γιατί για το cid μου απλα δεν υπάρχει.. Ασε και τι δεν έχω δοκιμάσει .....το μονο που κατάφερα να κάνω είναι ξεκλειδωσω τον bootloader Δε χρειάζεται να είσαι S-Off για να βάλεις custom ROM. Άν έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader όπως λες, περνάς ένα custom recovery και είσαι έτοιμος να βάλεις όποια ROM θέλεις. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Δε χρειάζεται να είσαι S-Off για να βάλεις custom ROM. Άν έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader όπως λες, περνάς ένα custom recovery και είσαι έτοιμος να βάλεις όποια ROM θέλεις. απο οτι διαβαζω στο xda ο μονος τρόπος για να βαλεις custom rom χωρις να εισαι s-off ειναι να εχεις hboot version πανω απο 1,27,000 αν ξερεις κατι αλλο που αγνοω και μπορεις να βοηθησεις πες μου ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλησπερα φιλε repley , να κανω μια ερωτηση, τι εγινε και { τουβλιασε} ξαφνικα το τηλ ,στο screenshot που ανεβασες δειχνει s onn και κλειδωμενο bootloader , πως εγινε και δεν δουλευη καθολου. Τωρα τι hboot εχεις ? Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλησπερα φιλε repley , να κανω μια ερωτηση, τι εγινε και { τουβλιασε} ξαφνικα το τηλ ,στο screenshot που ανεβασες δειχνει s onn και κλειδωμενο bootloader , πως εγινε και δεν δουλευη καθολου. Τωρα τι hboot εχεις ? Καλησπέρα πραγματικα δεν ξέρω πως έγινε το ανοιξα μια Μερά και ηταν κολλημένο στο htc logo...στον bootloader μπαίνει το hboot μου είναι 1.18.000 κατάφερα να ξεκλειδωσω τον bootloader εχθες και να βάλω custom recovery σήμερα εκανα install μια rom με τα κοπον και βασανον και το μονο που κατάφερα ηταν να ξεπεράσω το κόλλημα στο htc logo και να κολλησω στο android logo....απο κει και μετα δεν μπορω να κάνω τίποτα και όταν πάω πλεον να κάνω install zip from sd μου βγάζει error can not mount sd card..αυτά τα λιγα και απο μένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλησπέρα πραγματικα δεν ξέρω πως έγινε το ανοιξα μια Μερά και ηταν κολλημένο στο htc logo...στον bootloader μπαίνει το hboot μου είναι 1.18.000 κατάφερα να ξεκλειδωσω τον bootloader εχθες και να βάλω custom recovery σήμερα εκανα install μια rom με τα κοπον και βασανον και το μονο που κατάφερα ηταν να ξεπεράσω το κόλλημα στο htc logo και να κολλησω στο android logo....απο κει και μετα δεν μπορω να κάνω τίποτα και όταν πάω πλεον να κάνω install zip from sd μου βγάζει error can not mount sd card..αυτά τα λιγα και απο μένα :) ποια rom εβαλες ? δωσε link, φανταζομαι πως δεν το εκανες s off πριν φλασαρης την rom? Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 ποια rom εβαλες ? δωσε link, φανταζομαι πως δεν το εκανες s off πριν φλασαρης την rom? καλησπέρα φίλε s-off δεν μπορω να το κάνω έτσι και αλλιως αφού το τηλ δεν μπουταρει αλλά κολλάει στο λογκο της htc η rom που έβαλα μετα απο sugestioo απο τα παιδιά στο xda είναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1281040&highlight=stock+rom+2+3+4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) καλησπέρα φίλε s-off δεν μπορω να το κάνω έτσι και αλλιως αφού το τηλ δεν μπουταρει αλλά κολλάει στο λογκο της htc η rom που έβαλα μετα απο sugestioo απο τα παιδιά στο xda είναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1281040&highlight=stock+rom+2+3+4 μαλιστα πες μου σε παρακαλω , μπαινει στον bootloader το τηλεφωνο ? και απο τι λες υπαρχει και ενα θεμα με την sd . Edited September 10, 2013 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 καλησπέρα φίλε s-off δεν μπορω να το κάνω έτσι και αλλιως αφού το τηλ δεν μπουταρει αλλά κολλάει στο λογκο της htc η rom που έβαλα μετα απο sugestioo απο τα παιδιά στο xda είναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1281040&highlight=stock+rom+2+3+4 επειδη αυτη ειναι gingerbread rom για αυτο και μπουταρε τωρα για ics upgrade πρωτα θες S-OFF με revolutionary μεθοδο και μετα αναβαθμιση firmware σε ics σημειωση:καλως ηρθα στην παρεα σας:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
replay33 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 επειδη αυτη ειναι gingerbread rom για αυτο και μπουταρε τωρα για ics upgrade πρωτα θες S-OFF με revolutionary μεθοδο και μετα αναβαθμιση firmware σε ics σημειωση:καλως ηρθα στην παρεα σας:cool: Καλησπέρα και καλως ήρθες.. Τελικά εκανα φορμάτ την sd πέρασα απο την αρχή το rrcovery της revolusionary και φλασαρα μια Ρομ που μου πρότειναν απο xda και επιτέλους το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά Ευχαριστώ ολους σας για το ενδιαφέρον και την βοήθεια σας.. Αν και εγώ μπορω να βοηθήσω σε κάτι πολύ ευχαρίστως, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Ανούσια μηνύματα και ευχαριστίες σβήνονται βάση των κανονισμών του forum.. Αν τώρα κάποιοι δεν θέλουν να συμμορφωθούν με τους Ο.Π.Χ. που διάβασαν και αποδέχτηκαν κατά την εγγραφή τους τότε μπορούν να μην ξανασχοληθούν. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με pm. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Σωστός. Τώρα να δούμε με ποιο τρόπο θα αναβαθμιστεί το κινητό μας γιατί είναι αργό και περιμένω προτάσεις. Αλήθεια πως απενεργοποιώ μόνιμα εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Σωστός. Τώρα να δούμε με ποιο τρόπο θα αναβαθμιστεί το κινητό μας γιατί είναι αργό και περιμένω προτάσεις. Αλήθεια πως απενεργοποιώ μόνιμα εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ? αν εισαι root τοτε περιμενε περιπου αρχες νοεμβρη τη νεα rom με sense 5 απο τη viper team βεβαια μιλαω για ανεπισημη αναβαθμιση:) αν δεν εισαι root τοτε ξεχνα το δεν υπαρχει πλεον επισημη αναβαθμιση απο την htc οσο για απενεργοποιηση βαλε το app quarantine οπου μπορεις να απενεργοποιησεις και εφαρμογες συστηματος βεβαια πρεπει να εισαι root διαφορετικα πηγαινε στις ρυθμισεις->εφαρμογες->ολα και δες τι μπορεις να απενεργοποιησεις Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Κάποιες ενσωματωμένες εφαρμογές πάντως δεν απενεργοποιούνται με τίποτα... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Κάποιες ενσωματωμένες εφαρμογές πάντως δεν απενεργοποιούνται με τίποτα... Kαλησπερα αν εισαι root νομιζω πως μπορεις να βγαλεις οσες δεν χρειαζεσαι η μπορεις να δοκιμασεις και αυτο αλλα θελει root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2155737 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Kαλησπερα αν εισαι root νομιζω πως μπορεις να βγαλεις οσες δεν χρειαζεσαι η μπορεις να δοκιμασεις και αυτο αλλα θελει root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2155737 οπως επισης και το app quarantine αμα θες για να κανεις freeze οποιες εφαρμογες δεν χρησιμοποιεις αλλα παλι θελει root Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Καλημέρα λεβέντες , φίλος έχει αυτό το κινητό και έχει κολληματα μπαίνοντας μενού κλπ κλπ , δεν είναι κ πολύ γνωστης κ εγώ έχω πολύ καιρό ν ασχοληθώ με android , μπορείτε να μου πείτε με δυο λόγια πως να το κάνω restore η να το επαναφέρω εργοστασιακες ρυθμίσεις ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Καλημέρα λεβέντες , φίλος έχει αυτό το κινητό και έχει κολληματα μπαίνοντας μενού κλπ κλπ , δεν είναι κ πολύ γνωστης κ εγώ έχω πολύ καιρό ν ασχοληθώ με android , μπορείτε να μου πείτε με δυο λόγια πως να το κάνω restore η να το επαναφέρω εργοστασιακες ρυθμίσεις ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Εδω εισαι υποψιν διαγραφονται τα παντα ,επαφες sms και τα λοιπα. http://www.hardreset.eu/htc_sensation_hard_reset_en.html Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Πως θα απενεργοποιήσω προεγκατεστημένες εφαρμογές στο κινητό? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisioanninagts Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) καλησπερα μολις παρελαβα το τηλεφωνο αρχικα ολα οκ δουλευε κανονικα μετα απο 5 λεπτα χρησης κολλησε κ εσβησε θεωρησα οτι τελειωσε η μπαταρια αλλα το φορτιζω κ παω να το ανοιξω κ κολλαει η στο htc Logo η στο beats audio και δν ξεκιναει δοκιμασα να βγαλω την μπαταρια κ μετα να την ξαναβαλω κ να το ανοιξω δν επιασε μετα δοκιμασα να βαλω την μπαταρια κ να πατησω το κουμπι της εντασης το κατω κ μετα το power για να βγω στο μενου κ να κανω hard reset παλι τιποτα τι να κανω ρε παιδια να μη το στειλω παλι πισω περα απο τα εξοδα αποστολης κανει 1 μηνα πηγενε ελα κ δν ξερω αν θα παραλαβω παλι καλο τηλεφωνο η με προβλημα αν ειναι δυνατον οποιος μπορει να με βοηθησει α κ επισης οταν το παρελαβα ειχε android ics Και δουλευε κανονικα στο 1.5 τωα ας πουμε εκανε hard reset Μετα απο πολλες προσπαθειες κ κολλησε χαλασαν τα γραφικα εκει π βαζεις γλωσσα τι να κανω και να βγαλω πχ για ενα δευτερολεπτο την μπαταρια κ την βαλω γρηγορα παλι ακουγεται μονο ηχος κ δν δειχνει τπτ η οθονη μονο τα κουμπια κατω φωτιζουν κοκκινο τι να ειναι αυτο το προβλημα Edited October 18, 2013 by xarisioanninagts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) καλησπερα μολις παρελαβα το τηλεφωνο αρχικα ολα οκ δουλευε κανονικα μετα απο 5 λεπτα χρησης κολλησε κ εσβησε θεωρησα οτι τελειωσε η μπαταρια αλλα το φορτιζω κ παω να το ανοιξω κ κολλαει η στο htc Logo η στο beats audio και δν ξεκιναει δοκιμασα να βγαλω την μπαταρια κ μετα να την ξαναβαλω κ να το ανοιξω δν επιασε μετα δοκιμασα να βαλω την μπαταρια κ να πατησω το κουμπι της εντασης το κατω κ μετα το power για να βγω στο μενου κ να κανω hard reset παλι τιποτα τι να κανω ρε παιδια να μη το στειλω παλι πισω περα απο τα εξοδα αποστολης κανει 1 μηνα πηγενε ελα κ δν ξερω αν θα παραλαβω παλι καλο τηλεφωνο η με προβλημα αν ειναι δυνατον οποιος μπορει να με βοηθησει α κ επισης οταν το παρελαβα ειχε android ics Και δουλευε κανονικα στο 1.5 τωα ας πουμε εκανε hard reset Μετα απο πολλες προσπαθειες κ κολλησε χαλασαν τα γραφικα εκει π βαζεις γλωσσα τι να κανω και να βγαλω πχ για ενα δευτερολεπτο την μπαταρια κ την βαλω γρηγορα παλι ακουγεται μονο ηχος κ δν δειχνει τπτ η οθονη μονο τα κουμπια κατω φωτιζουν κοκκινο τι να ειναι αυτο το προβλημα Ti γκαντεμια ειναι αυτη. Δεν εχω καταλαβει φορτιζει το τηλ , τι εννοεις χαλασαν τα γραφικα ? δηλαδη παλι δεν αναβει η συσκευη , μηπως ειναι ελατωματικη η μπαταρια , μπορεις να βρεις αλλη μπαταρια να δοκιμασεις ? ευχομαι να μην επεσες παλι σε ελατωματικη συσκευη. Edit Φιλε rzr ριξε καμια ιδεα. Edited October 18, 2013 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisioanninagts Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) το τηλεφωνο φορτιζει κανονικα οταν παω να το ανοιξω συνηθως δν αναβει η οθονη ενω ακουγονται οι ηχοι μερικες φορες οταν αναβει η οθονει τρωει απιστευτα κολληματα κ σε καποια φαση κολλαει τελειως κ δν κανει τπτ πρεπει να βγαλω την μπαταρια να ξαναξεκινησει τι μπορουμε να κανουμε εδω το τηλεφωνο φορτιζει κανονικα οταν παω να το ανοιξω συνηθως δν αναβει η οθονη ενω ακουγονται οι ηχοι μερικες φορες οταν αναβει η οθονει τρωει απιστευτα κολληματα κ σε καποια φαση κολλαει τελειως κ δν κανει τπτ πρεπει να βγαλω την μπαταρια να ξαναξεκινησει τι μπορουμε να κανουμε εδω μιλησα με αυτο π μ το εστειλε μ ειπε να βγαλω την μπαταρια για 5 λεπτα κ να την ξαναβαλω κ να κανω hard reste το εκανα αλλα παλι τα κολληματα παρεμειναν --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 18, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts