Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση για όσους γνωρίζετε. Την πρώτη φορά με λίγο σκάλισμα μου έβγαλε άνετα δύο μέρες. Τη δεύτερη το ίδιο. Τις δύο τελευταίες φορές ωστόσο, με ίδιο σκάλισμα πάνω κάτω καταφέρνω με το ζόρι να βγάλω μια μέρα. Από τις ρυθμίσεις έχουμε:

Αναμονή κυψέλης 62%

Οθόνη 30 %

Τηλέφωνο σε αδράνεια 6%

Internet 2%.

Αυτή η αναμονή κυψέλης τι είναι ρε παιδιά? Και τι μπορεί να τραβάει τόση ενέργεια? Σημειωτέον έχω κατεβάσει μόνο εφαρμογή για in.gr, zougla.gr, yahoo mail και έναν οδηγό μειωμένης μνήμης που δεν το ζήτησα εγώ αλλά ήταν στα πλαίσια των ενημερώσεων. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη!

Nexus 5, iPad mini 2

Αναμονή κυψέλης 62%

Οθόνη 30 %

Τηλέφωνο σε αδράνεια 6%

Internet 2%.

Αυτή η αναμονή κυψέλης τι είναι ρε παιδιά?

Αναμονη κυψελης ειναι η ενεργεια που καταναλωνεται για να εχει το κινητο σου συνεχως σημα κ να βρισκεται συνδεδεμενο με το εκαστοτε δικτυο κινητης.

Αναμονη κυψελης ειναι η ενεργεια που καταναλωνεται για να εχει το κινητο σου συνεχως σημα κ να βρισκεται συνδεδεμενο με το εκαστοτε δικτυο κινητης.

Δεν έχω βάλει καρτα sim ακόμα! Πως γίνεται να ψάχνει για δίκτυο χωρίς τη sim?

Σήμερα το πρωί,

αναμονή κυψέλης 72%.

Edited by dbouras
Nexus 5, iPad mini 2

Δεν έχω βάλει καρτα sim ακόμα! Πως γίνεται να ψάχνει για δίκτυο χωρίς τη sim?

Σήμερα το πρωί,

αναμονή κυψέλης 72%.

Το έχεις σε flight mode; Εάν ναι δεν δικαιολογείται, εάν όχι δοκίμασε να το θέσεις σε λειτουργία πτήσης (παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου power και επίλεξε λειτουργία πτήσης). :)

Edited by Lan

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

καλησπερα σας.

Με ενδιαφερει η αγορα του κινητου αλλα πριν το αποφασισω,θα ηθελα καποιες πληροφοριες.

1.απο σημα και ηχο στο ακουστικο πως παμε;Ειναι δυνατο το ακουστικο ;Το σημα 3G ειναι σταθερο;Εχει καποιο θεμα;

2.ποιοτητα κατασκευης;Τι πρεπει να προσεξω;Χαλασμενο ηχειο...καμμενα πιξελς...;Το καπακι που μπαινει ολο το κινητο μεσα μπορω να το αλλαξω ανετα;Μπαινει σκονη κατω απο το display;

3.Μπαταρια;Κραταει 1 μερα τουλαχιστον με αρκετη χρηση;

θα διαβασω και ολο το τοπικο αργοτερα το βραδυ απλα θα ηθελα την γνωμη και των ιδιοκτητων.

Πιστευω πως αποτελει καλη αγορα ειδικα στα 420-450Ε online μια και θα παρει και το ICS....

ευχαριστω πολυ

Δημήτρης

XS Max 512gb.

προσωπικη αποψη.ρωτα ομως και πιο εμπειρους.

σημα αρκετα καλο.ηχειο θα το χαρακτηριζα μετριο.

ποιοτητα κατασκευης αριστη.εργονομικο και τελεια αισθηση σε πιασιμο στο χερι.

τελεια συναρμογη.δεν εχω κανενα προβλημα.

μπαταρια μια μερα οχι παραπανω

καμερα τελεια επιπεδου nokia carl zeiss

ram θα επρεπε να ειχε περισσοτερη.μενει με ελευθερη 80-100.

γενικα στο συστηνω

Έχει βγει η original μπαταρία του HTC Sensation XE στα 1720mAh που είναι συμβατή με το απλό Sansation και δίνει 15% περίπου καλύτερη απόδοση από την εργοστασιακή μπαταρία του που είναι στα 1520 mAh. Από ότι αναφέρουν είναι καλύτερη και από αυτήν τις Mugen στα 1800mAh, έχει πολύ καλύτερη απόδοση.

Σκέφτομαι να την αγοράσω. Η μπαταρία είναι αυτή εδώ:

http://www.htcaccessorystore.com/uk/p_htc_item.aspx?i=225451&phone=222449

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

προσωπικη αποψη.ρωτα ομως και πιο εμπειρους.

σημα αρκετα καλο.ηχειο θα το χαρακτηριζα μετριο.

ποιοτητα κατασκευης αριστη.εργονομικο και τελεια αισθηση σε πιασιμο στο χερι.

τελεια συναρμογη.δεν εχω κανενα προβλημα.

μπαταρια μια μερα οχι παραπανω

καμερα τελεια επιπεδου nokia carl zeiss

ram θα επρεπε να ειχε περισσοτερη.μενει με ελευθερη 80-100.

γενικα στο συστηνω

σε ολα συμφωνω εκτος του ηχειου.δεν ειναι μετριο ειναι αισχρο !!!

Μια χαρά είναι το ηχείο εκτός αν είσαι συνέχεια σε μαγαζί με νταμπα ντουμπα :lol:

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

σας ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας και τις παρατηρησεις θα το δοκιμασω συντομα και θα αποφασισω.

Η προοπτικη του ICS δινει πνοη με αυτα τα χαρακτηριστικα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

σε ολα συμφωνω εκτος του ηχειου.δεν ειναι μετριο ειναι αισχρο !!!

ειχα την αισθηση οτι το δικο μου ειναι προβληματικο

βρηκα ομως και αλλον πασχοντα...

ειχα την αισθηση οτι το δικο μου ειναι προβληματικο

βρηκα ομως και αλλον πασχοντα...

δεν θελω να θιξω τον φιλο απο πανω.δεν το γνωριζω το παιδι αλλα μαλλον δεν εχει ακουσει δυνατο ηχειο κινητου για να λεει οτι το μονο προβλημα ειναι στα κλαμπ.....

το θεμα ειναι να λυνουμε προβληματα συσκευων οχι προβληματα διαφωνιων

ξερει κανεις αν το θεμα με το ηχειο μπορουμε να το βελτιωσουμε;

Καλημέρα

Έχει δοκιμάσει κανείς την δυνατότητα του adapter MHL για την διαδικασία του mirroring μέσω HDMI;

Ξέρω ότι μπορεί να κάνεις αναμετάδοση video από τον player του κινητού και να παίξεις games.

Με ενδιαφέρει αν βλέπεις mirror και σε web surfing και ιδιαίτερα και σε flash content.

Υποστηρίζει orientation (landscape) της συσκευής, πως είναι ο ήχος, πρόταση για brand καλωδίου.;

Ευχαριστώ για τα φώτα σας

Καλημέρα

Έχει δοκιμάσει κανείς την δυνατότητα του adapter MHL για την διαδικασία του mirroring μέσω HDMI;

Ξέρω ότι μπορεί να κάνεις αναμετάδοση video από τον player του κινητού και να παίξεις games.

Με ενδιαφέρει αν βλέπεις mirror και σε web surfing και ιδιαίτερα και σε flash content.

Υποστηρίζει orientation (landscape) της συσκευής, πως είναι ο ήχος, πρόταση για brand καλωδίου.;

Ευχαριστώ για τα φώτα σας

Κάνει mirroring τα πάντα, οτιδήποτε βλέπεις στην συσκευή σου το βλέπεις και στην TV σου. Στα συν θα έβαζα την ποιότητα εικόνας ακόμα και στο μενού του τηλεφώνου και μείον θερμοκρασίες (βέβαια ταυτόχρονα έχεις και φόρτιση καθ'ότι βάζεις και συμπληρωματική πηγή ενέργειας) και ότι σε κάποια hd games (π.χ.: https://market.android.com/details?id=com.gameloft.android.ANMP.Gloft9MHM&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5nYW1lbG9mdC5hbmRyb2lkLkFOTVAuR2xvZnQ5TUhNIl0. ) έχει κάποια μικρό κολλήματα, σαν να χάνει κάποια frames.

Εγώ προσωπικά έχω αγοράσει αυτό http://www.netimes.com/shop/mhl-to-hdmi-male-tvout-cable-p-3450.html?cPath=80_818 από το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά ψάξε και σε άλλα μαγαζάκια μήπως βρεις κάπου πιο κοντά (μην πληρώνεις μεταφορικά μόνο για ένα καλώδιο). :cool:

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

καλησπέρα στην παρέα. Είμαι ενας περήφανος ιδιοκτήτης εναο HTC SENSATION εδω και μερικές μέρες και οφείλω να ομολογήσω ότι το κινητό ειναι απο τα καλύτερα που έχω πιάσει στα χερια μου. Τα πλεονεκτήματά του τα ξέρετε όλοι. Σήμερα θα σας πω και εγω ένα μικρό καινούργιο πλεονέκτημα που ανακάλυψα. Σαν handfree χρησιμοποιώ το SE WM600 http://the-gadgeteer.com/2010/04/07/sony-ericsson-mw600/. Το συγκακριμένο έχει αναγνώριση κλήσεις μόνο για τις επαφές που είναι γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες, αλλιώς αναγράφει μόνο τον αριθμό που σας καλεί. Το έχω χρησιμοποιήσει με 6 διαφορετικά κινητά(Desire HD, Iphone 3GS, SE xperia mini pro, Samsung galaxy S, Dell streak 5, HTc wildfire). Όταν το σύνδεσα στο Sensation πρόσεξα κατι. Έχει αναγνώρισει με ελληνικούς χαρακτήρες!!!!!:p........

Εμενα με βολεύει πάρα πολύ αυτό γιατι δεν χρειάζεται να βγάζω το κινητό από την τσάντα μου σχεδόν ποτε(χρησιμοποιώ και ενα SE liveview). Δεν ξέρω τι παραπάνω δίνει το sensation εγω πάντως στις επαφές μου δεν έχω κάνει καμία αλλαγή.

Αυτο ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Γρήγορη ερώτηση for whom it may concern:

Με τις μπαταρίες της Anker, έχει εξαλειφθεί το φαινόμενο που παρατηρούμε μερικοί με το battery jumping; (μπαταρία στο 70%, reboot, μπαταρία στο 60%, reboot, μπαταρία στο 80% κ.λπ.).

Θα δοκιμάσω calibration σύντομα μιας και έχω ακούσει πως στρώνει κάπως το θέμα, απλά έτσι κι αλλιώς σκέφτομαι να παραγγείλω ενα ζευγάρι :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

από εχθές το βράδυ δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα SD και μου προτείνει να κάνω διαμόρφωση καί όταν τελικά πάτησα οκ μου έβγαλε μήνυμα ότι η κάρτα SD είναι σε άγνωστη κατάσταση. και σε pc που την έβαλα δεν την αναγνωρίζει. πως μπορεί να χαλάση έτσι η κάρτα?

από εχθές το βράδυ δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα SD και μου προτείνει να κάνω διαμόρφωση καί όταν τελικά πάτησα οκ μου έβγαλε μήνυμα ότι η κάρτα SD είναι σε άγνωστη κατάσταση. και σε pc που την έβαλα δεν την αναγνωρίζει. πως μπορεί να χαλάση έτσι η κάρτα?

Μπορεί και παραμπορει φιλε...την έπαθα με μια 16GB...

1) Βαλε την πρωτα σε ενα card reader και δες αν δουλευει στο pc σου.

2) Αν δουλευει τοτε το πιο λογικο ειναι οτι δεν παταει καλα στις επαφες του κινητου σου. Το εχω δει να συμβαινει.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

1) Βαλε την πρωτα σε ενα card reader και δες αν δουλευει στο pc σου.

2) Αν δουλευει τοτε το πιο λογικο ειναι οτι δεν παταει καλα στις επαφες του κινητου σου. Το εχω δει να συμβαινει.

η δικια μου δεν δουλευει πουθενα ειναι σαν να μην υπαρχει,δεν την αναγνωριζει ουτε το κινιτο ουτε το pc με card reader...δηλαδη για πεταμα

η δικια μου δεν δουλευει πουθενα ειναι σαν να μην υπαρχει,δεν την αναγνωριζει ουτε το κινιτο ουτε το pc με card reader...δηλαδη για πεταμα

ε πετα την κι εσυ, μην παιδευεσαι!!!:p:p:p