Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανοιγοντας το HTC Sync σημερα μου λεει οτι υπάρχει ανανεωμενη εκδοση .Κάνω update και ενω συνδεεται με το Sensation και κανει συγχρονισμό ,κανει κατι παλαβα και δεν μεφανιζεται η οθονη στο προγραμμα .Γνωριζει κανεις τι συμβαινει ?

https://market.android.com/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result

Είναι ό,τι καλύτερο για κινητά που δεν έχουν Ελληνική γλώσσα!!!

Εγω το έχω και είναι SUPER!!!!

LENOVO VIBE S1

Official Stock Rom (S1a40_S143_151222_ROW)

XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO

Greek Stable 7.2.1.0 Rom

https://market.android.com/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result

Είναι ό,τι καλύτερο για κινητά που δεν έχουν Ελληνική γλώσσα!!!

Εγω το έχω και είναι SUPER!!!!

Ειναι οντως καλο και χρησιμευει για συσκευες αγορασμενες εκτος Ευρωπης αλλα και σε καποιες custom rom οπου δεν ειναι WWE RUU.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

μη χρησιμοποιεις live wallpaper

= κινούμενες ταπετσαρίες; Κακώς δεν είχα σκεφτεί πως κι αυτό καταναλώνει περισσότερη μπαταρία.

Και στην οθόνη κλειδώματος καλό θα ήταν λογικά να μην υπάρχει "κίνηση" σωστά;

= κινούμενες ταπετσαρίες; Κακώς δεν είχα σκεφτεί πως κι αυτό καταναλώνει περισσότερη μπαταρία.

Και στην οθόνη κλειδώματος καλό θα ήταν λογικά να μην υπάρχει "κίνηση" σωστά;

Ναι...Ειδικα καιρος στην οθονη κλειδωματος λενε ειναι αρκετα ενεργοβορο.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk

Follow me on XDA

Απολύτως λογικό ολα αυτα να τρώνε την μπαταρία...

υπαρχει τροπος να μην εχω τοσες πολλες αρχικες οθονες?π.χ. σε ολους τους launcher οπως launcherpro-go launcher-adw υπαρχει ρυθμιση..υπαρχει κατι αναλογο στο sense?

υπαρχει τροπος να μην εχω τοσες πολλες αρχικες οθονες?π.χ. σε ολους τους launcher οπως launcherpro-go launcher-adw υπαρχει ρυθμιση..υπαρχει κατι αναλογο στο sense?

Οχι,δεν υπαρχει τετοια επιλογη.

Follow me on XDA

Οχι αλλά δεν εισαι υποχρεωμένος να εχεις κατι σε όλες...αστες άδειες οσες δεν θέλεις

Το έβγαλα μόλις. Όπως και την κινούμενη ταπετσαρία. Γ@μWt0 το ωραίο κοστίζει (και σε μπαταρία). ;)

Το έβγαλα μόλις. Όπως και την κινούμενη ταπετσαρία. Γ@μWt0 το ωραίο κοστίζει (και σε μπαταρία). ;)

Μια μεγαλύτερη μπαταρία ίσως να ειναι μια λύση...εγώ αυτό θα κάνω πάντως.

τα χαπια μου ρε γμτ.

μου ερχονται mail στο gmail αλλα δεν μου βγαζει ειδοποιηση κ αργω να τα δω.

τι στα διαλα θελει ρυθμιση?

εννοω στο εικονιδιο της συντομευσης. εβγαζε πανω του εναν αριθμο, αναλογα με το ποσα mail εχω.

στο αντιστοιχο εικονιδιο των sms, μου βγαζει κανονικα αριθμο οταν ερχεται καποιο σμσ.

τι φταιει? μου εχει τσακισει τα νευρα.:mad:

κ επεισης δεν μπορω να περασω σωστες ρυθμισεις κ για το mail που εχω στο @windowslive.

κατι πρεπει να γινεται με τις θυρες κ τα ποπ....

κανενας +φορουμιτης δε χρησιμοποιει ......@windowslive.com για μειλ, εκτος του @gmail?

καποιος που να ξερει τις ρυθμισεις στις θυρες κ στα παραθυρια δηλαδη.:p

κ αυτο το σημαδακι στο ρημαδι το gmail, που σε ειδοποιει οτι εχεις 1-2-3 νεα μειλ, πως στην ευχη το εμφανιζει?

τι ρυθμιση θελει? στο wildfire μου το εμφανιζε ρε γμτ.

δεν ξεχνώ...

Διαβασε αυτο τον οδηγο για το πως να περασεις μια custom rom.

Έχεις βάλει το setcpu? Ή κάνει οικονομία στην μπαταρία χωρίς αυτό?

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

κανενας +φορουμιτης δε χρησιμοποιει ......@windowslive.com για μειλ, εκτος του @gmail?

καποιος που να ξερει τις ρυθμισεις στις θυρες κ στα παραθυρια δηλαδη.:p

κ αυτο το σημαδακι στο ρημαδι το gmail, που σε ειδοποιει οτι εχεις 1-2-3 νεα μειλ, πως στην ευχη το εμφανιζει?

τι ρυθμιση θελει? στο wildfire μου το εμφανιζε ρε γμτ.

Για την ειδοποίηση στο gmail.

Πήγαινε στην Προσαρμογή-->Προσαρμογή ήχου-->΄Ηχος ειδοποίησης-->Προεπιλεγμένη ειδοποίηση βάλε ήχο από εκεί.

αν κ δεν νομιζω να ειναι αυτο, γιατι δεν θελω να εχει ηχο, δεν μπορω κιολας να το βρω που ειναι.

εγω θελω να μου εμφανιζει πανω στο εικονιδιο του gmail, στην αρχικη μου οθονη το σηματακι του τον αριθμο 1-2... αναλογα με ποσα μειλ εχω.

οπως το εμφανιζει στο σηματακι των σμσ...

edit: το βρηκα αυτο... καμμια σχεση ομως. δεν ειναι αυτο που ζηταω.

μολις τωρα ηρθε μειλ στο λογαριασμο @gmail, κ μου εβγαλε ειδοποιηση μονο πανω στην κορυφη της οθονης.

στο σηματακι του gmail, δεν εβγαλε τιποτα.

πως γινεται αυτο ρε γμτ? στο wildfire που ειχα πριν εμφανιζε αριθμο πανω στο σηματακι.

Edited by drum2004
......................
δεν ξεχνώ...

Παιδιά, όσο αφορά το θέμα της μπαταρίας, εγώ έχω πάρει 2η μπαταρια από το AMAZON για 24 ευρω και εξωτερικό φορτιστη μπαταρίας 3 ευρω από το ebay! Εχω πάντα μπαταρία γεματη και τις αλλάζω. Αυτο το κάνω σε όλα τα android κινητα που έιχα και δεν έιχα ποτε πρόβλημα με την μπαταρία!

Ναι ρε φίλε αλλά δεν γίνεται έτσι.... εγώ έχω βάλει Android: 2.3.4-Custom ROM: InsertCoin 2.5.5-2 και η μπαταρια τελειώνει μέσα σε μια μέρα!!!!!!!

Οι μπαταρίες είναι μεν ολοκαίνουργιές αλλά δεν γίνεται δουλειά ετσι.... Φαντάζομαι οτι θα καλυτερεύσει η χρήση της αλλά μου φαίνεται οτι τρώει την μπαταρία υπερβολικά γρήγορα!!!!!!!!!!!!!!!

Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?????

Για την μπαταρία στο Sensation δεν γνωρίζω, γνωρίζω όμως για την μπαταρία στο EVO επειδή το έχω. 30-40 ώρες με βγάζει, έπειτα από calibration της μπαταρίας (είμαι rooted, χωρίς custom kernel), με ''καλή'' χρήση κινητού. Το έχω γράψει στο thread για το evo.

Μην συγκρίνεται το Sensation με το Samsung. Το UI του SII δεν έχει καμμια σχέση με αυτό της HTC. Δοκιμάστε να περάσετε έναν άλλον launcher, ίδιο με αυτό του SII και τότε συγκρίνετε τα δυο κινητά.

Τι εννοείς:" έπειτα από calibration της μπαταρίας (είμαι rooted, χωρίς custom kernel)".

Μπορείς να μας εξηγήσεις πως γίνεται αυτό αν έχουμε περάσει ήδη custom rom???

Ευχαριστώ!!!!:worry::worry::worry::worry:

Edited by kollatos

LENOVO VIBE S1

Official Stock Rom (S1a40_S143_151222_ROW)

XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO

Greek Stable 7.2.1.0 Rom

Ναι ρε φίλε αλλά δεν γίνεται έτσι.... εγώ έχω βάλει Android: 2.3.4-Custom ROM: InsertCoin 2.5.5-2 και η μπαταρια τελειώνει μέσα σε μια μέρα!!!!!!!

Οι μπαταρίες είναι μεν ολοκαίνουργιές αλλά δεν γίνεται δουλειά ετσι.... Φαντάζομαι οτι θα καλυτερεύσει η χρήση της αλλά μου φαίνεται οτι τρώει την μπαταρία υπερβολικά γρήγορα!!!!!!!!!!!!!!!

Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?????

Ακριβώς ίδια φάση κι εγώ. Έτσι είναι.

Υ.Γ.: Μην κάνεις πολλαπλά ποστ. Αν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο προηγούμενο ποστ σου απλά κάνε Τροποποίηση και γράψε ό, τι άλλο θες ακόμα.

εχει αρχισει να μου την σπαει πολυ.

μολις κανω επανεκκινηση χαλανε πολλα εικονιδια, κ περνουν το ιδιο σηματακι που εχει το μαρκετ.

αν προσεξα καλα, χαλανε οσα ειναι εγκατεστημενα στην καρτα.

επισης το μαρκετ δεν μου στελνει ενημερωση φρεσκια.. εχει την 2.3.4 ακομα.

δεν ξεχνώ...

εχει αρχισει να μου την σπαει πολυ.

μολις κανω επανεκκινηση χαλανε πολλα εικονιδια, κ περνουν το ιδιο σηματακι που εχει το μαρκετ.

αν προσεξα καλα, χαλανε οσα ειναι εγκατεστημενα στην καρτα.

επισης το μαρκετ δεν μου στελνει ενημερωση φρεσκια.. εχει την 2.3.4 ακομα.

LoL....Αν ησουν στρουμφακι ξερω σιγουρα ποιο θα ησουν!!!:p

Anyway...Να αφηνεις να φορτωνει πληρως το κινητο μετα την επαννεκινηση.Και φταινε οι εφαρμογες που καποιες δεν ειναι πληρως συμβατες με τις τελευταιες εκδοσεις του android.

Οσο για την αναβαθμιση...υπομονη...;)

Follow me on XDA

Ποια αναβάθμιση του μάρκετ ; . Αυτή που πετάει error όταν θέλουμε να πληρώσουμε για εφαρμογές ; Ειλικρινά δεν μου αρέσει καθόλου η αναβάθμιση στο μάρκετ. Δύσχρηστη μου φαίνεται Edited by apitsakis

LoL....Αν ησουν στρουμφακι ξερω σιγουρα ποιο θα ησουν!!!:p

Anyway...Να αφηνεις να φορτωνει πληρως το κινητο μετα την επαννεκινηση.Και φταινε οι εφαρμογες που καποιες δεν ειναι πληρως συμβατες με τις τελευταιες εκδοσεις του android.

Οσο για την αναβαθμιση...υπομονη...;)

χαχαα... εκεινο το τσαντισμενο ε? χαχαα..

μα ρε γμτ μου σπαει τα νευρα.

ειδικα αυτο που δεν με ειδοποιει με αριθμο, στα εισερχομενα μειλ πανω στο εικονιδιο του gmail, ενω στο σμσ παραδειγμα μου βγαζει το νουμερακι πανω στο εικονιδιο κ ετσι ξερω οτι εχω νεο σμσ.

ασε που στην κλειδωμενη οθονη μολις ερχεται σμσ βγαζει ολοκληρη ταμπελα με το ονομα αυτου που στο εστειλε το σμσ κ σε καρφωνει κανονικα λεμε.

δεν ξεχνώ...

ασε που στην κλειδωμενη οθονη μολις ερχεται σμσ βγαζει ολοκληρη ταμπελα με το ονομα αυτου που στο εστειλε το σμσ κ σε καρφωνει κανονικα λεμε.

Menu-->Settings-->Privacy--> Display Message Text.

Κανε το αυτο un-tick και πια δεν θα στο βγαζει στην lock screen.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Τι εννοείς:" έπειτα από calibration της μπαταρίας (είμαι rooted, χωρίς custom kernel)".

Μπορείς να μας εξηγήσεις πως γίνεται αυτό αν έχουμε περάσει ήδη custom rom???

Ευχαριστώ!!!!:worry::worry::worry::worry:

Κοίτα, δεν έχω το sensation για να σου πω πως γίνεται ακριβώς στο κινητό σου το calibration. Όμως κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα είναι το ίδιο με του EVO, όπως και των άλλων κινητών της HTC. Φορτίζεις το κινητό μέχρι 100%, (αν θέλεις πέρνα και το current widget από το μάρκετ και βάλτο στην αρχική οθόνη, πρόσεξε αν σου πάει 0mA, αν δεν πάει με τίποτα, it is ok), αφού λοιπόν πάει στο 100 η μπαταρία μπαίνεις στο recovery (xωρίς να βγάλεις το κινητό από την μπρίζα, άστο να φορτίζει ακόμα) κάνεις wipe battery stats, και μετά reboot. To αφήνεις να πάει το κινητό στο 100% πάλι, και τότε το βγάζεις από την μπρίζα. 'Ετσι έκανα με το EVO. Όμως πριν τα κάνεις όλα αυτά κάποιος άλλος κάτοχος του Sensation ας γράψει κάποιον ίσως διαφορετικό τρόπο για το calibration.

Kαι εσύ είσα rooted αφού έχεις περάσει custom rom, τώρα custom kernel δεν έχει βγει ακόμα για το κινητό μου. Ίσως αν βγει να δούμε καλύτερα στατιστικά στην μπαταρία.

Edited by apitsakis

Κοίτα, δεν έχω το sensation για να σου πω πως γίνεται ακριβώς στο κινητό σου το calibration. Όμως κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα είναι το ίδιο με του EVO, όπως και των άλλων κινητών της HTC. Φορτίζεις το κινητό μέχρι 100%, (αν θέλεις πέρνα και το current widget από το μάρκετ και βάλτο στην αρχική οθόνη, πρόσεξε αν σου πάει 0mA, αν δεν πάει με τίποτα, it is ok), αφού λοιπόν πάει στο 100 η μπαταρία μπαίνεις στο recovery (xωρίς να βγάλεις το κινητό από την μπρίζα, άστο να φορτίζει ακόμα) κάνεις wipe battery stats, και μετά reboot. To αφήνεις να πάει το κινητό στο 100% πάλι, και τότε το βγάζεις από την μπρίζα. 'Ετσι έκανα με το EVO. Όμως πριν τα κάνεις όλα αυτά κάποιος άλλος κάτοχος του Sensation ας γράψει κάποιον ίσως διαφορετικό τρόπο για το calibration.

Kαι εσύ είσα rooted αφού έχεις περάσει custom rom, τώρα custom kernel δεν έχει βγει ακόμα για το κινητό μου. Ίσως αν βγει να δούμε καλύτερα στατιστικά στην μπαταρία.

Αυτο Αντωνη απο τον οδηγο του Ανδρεα...;)

το παρακάτω battery tip που αναφέρει η ίδια η HTC.

1) Βάζουμε το κινητό να φορτίσει κανονικά με ανοικτό το κινητό μέχρι το γίνει το led πράσινο.

2) Όταν γίνει πράσινο, αποσυνδέουμε το φορτιστή και στη συνεχεία το κλείνουμε. Αφού κλείσει τελείως το κινητό,

βάζουμε το φορτιστή και πάλι και περιμένουμε να ξαναγίνει πράσινο το led.

3) Όταν γίνει πράσινο, αποσυνδέουμε το φορτιστής, ανοίγουμε το κινητό και αφού ανοίξει τελείως το ξανακλείνουμε

και συνδέουμε και πάλι το φορτιστή μέχρι να γίνει και πάλι πράσινο το led.

4) Αφού τελειώσει και αυτή η φόρτιση ξαναανοίγουμε το κινητό και το δουλεύουμε κανονικά.

Follow me on XDA