Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Πρωτη ερωτηση λοιπον Πέρνει wp7 ?

Μελλοντικά δεν αποκλείεται (πολύ μελλοντικά όμως), προς το παρόν όμως το ξεχνάς.

Τα wp7 είναι κλειστό λειτουργικό και δεν έχω δει κάποια απόπειρα για porting wp7 roms σε άλλα κινητά.

HD2. :rolleyes:

Modpic.gif

φιλε μπορεισ να μου γραψεισ την ρομ την μαμα απο vodafon ποια ειναι, θελω να ξανα βαλω την vodafon μεσα και να το φερω παλι σε s-on, ευχαριστω,,,, παιδια sos,,,,,,,,,,,, ποια ειναι η μαμα ρομ vodafon;;;που θα βρω την μαμα vodafon Ruu ,exe

Δηλαδή αριθμό λογισμικού ψάχνεις ? Αν ναι αυτό είναι 1.45.162.1

Η έκδοση βασικού φάσματος είναι : 10.56.9035.00U_10.14.9035.01_M

Δηλαδή αριθμό λογισμικού ψάχνεις ? Αν ναι αυτό είναι 1.45.162.1

Η έκδοση βασικού φάσματος είναι : 10.56.9035.00U_10.14.9035.01_M

ξερεισ που θα βρω το exe ruu, την ρομ αυτη εννοω..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• Administrators

Δεν είναι εύκολο γιατί είναι branded, απευθύνσου εδώ.

Modpic.gif

Δεν είναι εύκολο γιατί είναι branded, απευθύνσου εδώ.

εκει εχει μονο αυτη

RUU_Pyramid_Vodafone_UK_1.24.161.1_Radio_10.39.900 7.00P_10.11.9007.09_M2_release_190798_signed

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα να βρω ένα link που δουλεύει...

RUU_Pyramid_Vodafone_GR_1.27.168.5_Radio_10.42.9007.00P_10.11.9007.15_M_release_192623_signed.exe

Καλό θα είναι όσοι έχετε Vodafone συσκευές να το κατεβάσετε και να το έχετε κάπου για παν ενδεχόμενο γιατί δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα υπάρχει το αρχείο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα να βρω ένα link που δουλεύει...

RUU_Pyramid_Vodafone_GR_1.27.168.5_Radio_10.42.9007.00P_10.11.9007.15_M_release_192623_signed.exe

Καλό θα είναι όσοι έχετε Vodafone συσκευές να το κατεβάσετε και να το έχετε κάπου για παν ενδεχόμενο γιατί δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα υπάρχει το αρχείο.

φιλε να εισαι καλα,,,, σε ευχαριστω παρα πολυ,,,,,,,,,,,,,,,,

απο s-0ff σε s-0n εχει κανει κανενασ;;

Edited by kollatos
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

το πηρα κι εγω σημερα. καλοριζικο μου.

ειναι vodafone και μολις το ανοιξα πηρα μια αναβαθμιση αλλα οχι την 2.3.4.αυτη ποτε θα ερθει σε εμας?

έχει δοκιμάσει κανένας την υπηρεσία vodafone 2gether για υποστήριξη 2 αριθμών σε μια sim; θέλω να ενεργοποιήσω την υπηρεσία μιας και έχω δυο γραμμές και κανένας δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά αν θα δουλεύει ή όχι.

Εφτιαξα ενα Bootanimation με το λογοτυπο HTC σε μαυρο φοντο που καταληγει στο Android.Απλα αντιγραψτε το στο System/customize/resource αφου κανετε Backup το εργοστασιακο αν θελετε.

http://imageshack.us/photo/my-images/171/qhdpowerdown43.png/

http://img694.imageshack.us/img694/3720/qhdpowerdown59.th.png

http://img831.imageshack.us/img831/3773/qhdpowerdown60.th.png

https://rapidshare.com/files/2646746560/bootanimation.zip

Edited by dkaralis

καλησπερα

εχω μια απορια

αν η συσκευη απο λαθος χειρισμο γινε brick, τι επιλογες εχουμε μετα για να την επαναφερουμε?

μπορουμε με καποια εργαλεια εμεις, οπως π.χ. τρεχοντας το ruu.exe ή πρεπει να παει στην htc service για να το φτιαξουν αυτοι.. ή ειναι για πεταμα...???

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

καλησπερα

εχω μια απορια

αν η συσκευη απο λαθος χειρισμο γινε brick, τι επιλογες εχουμε μετα για να την επαναφερουμε?

μπορουμε με καποια εργαλεια εμεις, οπως π.χ. τρεχοντας το ruu.exe ή πρεπει να παει στην htc service για να το φτιαξουν αυτοι.. ή ειναι για πεταμα...???

Αναλόγως τη ζημιά που θα έχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αναλόγως τη ζημιά που θα έχει.

δλδ?

για παραδειγμα θελω καποια στιγμη να ξανακανω το τηλ s-on χρησιμοποιωντας τον οδηγο στο xda, αλλα εχω διαβασει οτι καποιοι εκαναν brick τις συσκευες τους. τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

ή τι αλλο μπορει να δημιουργησει προβλημα στο τηλ?

δλδ?

για παραδειγμα θελω καποια στιγμη να ξανακανω το τηλ s-on χρησιμοποιωντας τον οδηγο στο xda, αλλα εχω διαβασει οτι καποιοι εκαναν brick τις συσκευες τους. τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

ή τι αλλο μπορει να δημιουργησει προβλημα στο τηλ?

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω και κανένας δεν ξέρει. Είναι ανάλογα στη συσκευή και στο κατά πόσο ο χρήστης καταλαβαίνει τι κάνει και δίνει την πρέπουσα προσοχή.

Γενικά το όλο s-off/s-on κομμάτι δεν είναι παιχνίδι και φυσικά δεν το κάνουμε για πλάκα. Από τη στιγμή που είσαι s-off αν το τηλέφωνο δεν σου βγάλει κάποιο πρόβλημα γιατί να το κάνεις s-on? Απλά για να δεις αν γίνεται? Δεν έχει νόημα, εκτός αν σου βγάλει κάποιο πρόβλημα και πρέπει να το πας για επισκευή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
φιλε να εισαι καλα,,,, σε ευχαριστω παρα πολυ,,,,,,,,,,,,,,,,

απο s-0ff σε s-0n εχει κανει κανενασ;;

Την δοκίμασες και "κάθεται" κανονικά στη συσκευή σου;

Modpic.gif

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω και κανένας δεν ξέρει. Είναι ανάλογα στη συσκευή και στο κατά πόσο ο χρήστης καταλαβαίνει τι κάνει και δίνει την πρέπουσα προσοχή.

Γενικά το όλο s-off/s-on κομμάτι δεν είναι παιχνίδι και φυσικά δεν το κάνουμε για πλάκα. Από τη στιγμή που είσαι s-off αν το τηλέφωνο δεν σου βγάλει κάποιο πρόβλημα γιατί να το κάνεις s-on? Απλά για να δεις αν γίνεται? Δεν έχει νόημα, εκτός αν σου βγάλει κάποιο πρόβλημα και πρέπει να το πας για επισκευή.

Ευχαριστώ. Ξέρεις τι cid έχει το unbranded sensation?

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Παιδιά ευελπιστώ τη Δευτέρα να το έχω στα χέρια μου και θέλω να κάνω 2 γρήγορες (γι' αρχή) ερωτήσεις :

1) Τί screen protector χρησιμοποείτε; Είδα ένα review για το επίσημο της HTC το οποίο έδειχνε πως δεν "κάθεται" καλά στις άκρες (λόγω της κυρτότητας του τζαμιού).

2) Για να φλασάρει κανείς radio μόνο S-Off απαιτείται; Δε χρειάζεται (νομίζω δεν έχει βγει καν) ENG S-Off όπως στο DHD ;

Παιδιά ευελπιστώ τη Δευτέρα να το έχω στα χέρια μου και θέλω να κάνω 2 γρήγορες (γι' αρχή) ερωτήσεις :

1) Τί screen protector χρησιμοποείτε; Είδα ένα review για το επίσημο της HTC το οποίο έδειχνε πως δεν "κάθεται" καλά στις άκρες (λόγω της κυρτότητας του τζαμιού).

2) Για να φλασάρει κανείς radio μόνο S-Off απαιτείται; Δε χρειάζεται (νομίζω δεν έχει βγει καν) ENG S-Off όπως στο DHD ;

που μπορουμε να βρουμε officila radio του sensation?

δεν την εκανα ακομα την διαδικασια ακομα , πρεπει να αλλαξω το cid σε VODA006 νομιζω ,μετα να δω αν θα καταφερω το s-on πιστευω να μην το καταστρεψω, και μετα θα την βαλω, γιατι με ρωτασ ;; λεσ να εχει προβλημα΄΄ βασικα θελω να τα κανω αυτα γιατι σκευτομουν να το πουλησω,, και να παρω παλι το galaxy2..

εχει βαλει κανενασ καμια αλλη ρομ που να ειναι καλη ,και να εχει διαρκεια η μπαταρια΄΄:(

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Γιάννη με superCID την περνάμε, οπότε κάθεται χωρίς πρόβλημα.

Ευχαριστώ. Ξέρεις τι cid έχει το unbranded sensation?

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Όχι αλλά μόλις μάθω θα σε ενημερώσω, δεν χρειάζεται να ρωτάς συνέχεια. ;)

1) Πολλοί λένε ότι κάθετε σωστά αλλά θέλει πολύ προσοχή στην εγκατάσταση.

2) Ναι μόνο s-off χρειάζεται.

Ποια έκδοση android market χρησιμοποιείτε?? με την 3 και μετά δεν μου δουλεύουν οι payd εφαρμογές βγάζει σφάλμα

Δοκίμασε clear data του market ή απεγκατέστησέ το αν συνεχίζει να μην δουλεύει. Επίσης θα σε παρακαλέσω να μην ρωτάς συνέχεια το ίδιο πράγμα. Τρεις φορές ρώτησες από χθες, αν κάποιος γνωρίζει θα σου απαντήσει, αν δεν γνωρίζει τι να πει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει δοκιμάσει κανείς την νέα έκδοση του Market 3.1.3? Είχα την έκδοση 2.3.6 και αφού την αναβάθμισα σε 3.1.3 με το APK δεν δουλεύουν οι pay εφαρμογές μου βγάζει σφάλμα όταν πάω να αγοράσω μια εφαρμογή (παρουσιάστηκε σφάλμα κατα την δημιουργία τις παραγγελίας σας) και ξαναγύρισα πάλι στην 2.3.6

δλδ δεν υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει τόσο αναισθησία σε αυτο το forum ??? Πρεπει να ποσταρω 100 φορές :lol:

που να ρωτούσα και κάτι παράλογο:p

Δηλαδή από πάνω που σου απάντησα δεν σου κάνει? Και στην τελική αν κανένας άλλος δεν έχει αυτό το πρόβλημα τι θες να σου πει?

Τελευταία φορά που σου κάνω παρατήρηση να μην ρωτάς το ίδιο πράγμα συνέχεια από δω και στο εξής θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]