loretzos Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Θελω να ρωτησω παιδια (ασχετο) αλλα πως μπορουμε σε root τηλεφωνο να διαγραψουμε μια εφαρμογη στην οποια εχουμε δωσει superuser permissions? (cerberus) . παω απο το τιτανιυν μπακαπ την κανει απεγκατασταση αλλα το εικονιδιο μενει. . Δεν ηθελα να το κανω unistall αλλα δεν μπορω να το δουλεψω οταν παει να κανει λογκ ιν απο το κινητο με ανοιχτο το wifi to κλεινει και δεν μπορω να το ανοιξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Πιθανολογώ οτι έχει να κάνει αποκλειστικά με ρύθμιση της εφαρμογής....Πιστεύω μέσω του titanium backup να μήν γίνεται σωστά η απεγκατάσταση για το λόγω οτι το cerberus δέν αφήνει μέσω της απεγκατάστασης του λειτουργικού να το διαγράψεις γιατί απλά δέν θα έκανε αυτά για τα οποία έχει φτιαχτεί..... Αν όλα αυτά που αναφέρω είναι σωστά γιατί οπως αναφέρω παραπάνω απλά πιθανολογώ τότε άν σε αφήνει να μπείς στην εφαρμογή εκεί που λέει Device administration κανε το status disable κ προσπάθησε να το απεγκαταστάσεις ξανά..... Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Πιθανολογώ οτι έχει να κάνει αποκλειστικά με ρύθμιση της εφαρμογής....Πιστεύω μέσω του titanium backup να μήν γίνεται σωστά η απεγκατάσταση για το λόγω οτι το cerberus δέν αφήνει μέσω της απεγκατάστασης του λειτουργικού να το διαγράψεις γιατί απλά δέν θα έκανε αυτά για τα οποία έχει φτιαχτεί..... Αν όλα αυτά που αναφέρω είναι σωστά γιατί οπως αναφέρω παραπάνω απλά πιθανολογώ τότε άν σε αφήνει να μπείς στην εφαρμογή εκεί που λέει Device administration κανε το status disable κ προσπάθησε να το απεγκαταστάσεις ξανά..... Σωστο και δικαιο.. Μπες στο site της εφαρμογής.. Λέει πως να την διαγραψεις... Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Πιθανολογώ οτι έχει να κάνει αποκλειστικά με ρύθμιση της εφαρμογής....Πιστεύω μέσω του titanium backup να μήν γίνεται σωστά η απεγκατάσταση για το λόγω οτι το cerberus δέν αφήνει μέσω της απεγκατάστασης του λειτουργικού να το διαγράψεις γιατί απλά δέν θα έκανε αυτά για τα οποία έχει φτιαχτεί..... Αν όλα αυτά που αναφέρω είναι σωστά γιατί οπως αναφέρω παραπάνω απλά πιθανολογώ τότε άν σε αφήνει να μπείς στην εφαρμογή εκεί που λέει Device administration κανε το status disable κ προσπάθησε να το απεγκαταστάσεις ξανά..... Σωστο και δικαιο.. Μπες στο site της εφαρμογής.. Λέει πως να την διαγραψεις... Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Έτσι ακριβώς είναι, αλλιώς θα γινόταν πολύ εύκολα uninstall απο titanium...Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και το avast το οποίο κάνει και το εξής εκπληκτικό....Απενεργοποιεί την usb θύρα οπότε ούτε φλασάρισμα άλλης ROM μπορείς να κάνεις...! Νομίζω οτι και με αυτό το χαρακτηριστικό είσαι υπερπλήρης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Γιαννη υπαρχει δυστυχως κ η λυση του bluethooth; Βεβαια αρκετα χρονοβορο ομως γινεται...... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Έτσι ακριβώς είναι, αλλιώς θα γινόταν πολύ εύκολα uninstall απο titanium...Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και το avast το οποίο κάνει και το εξής εκπληκτικό....Απενεργοποιεί την usb θύρα οπότε ούτε φλασάρισμα άλλης ROM μπορείς να κάνεις...! Νομίζω οτι και με αυτό το χαρακτηριστικό είσαι υπερπλήρης... Γιαννη υπαρχει δυστυχως κ η λυση του bluethooth; Βεβαια αρκετα χρονοβορο ομως γινεται...... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ακόμα και να σου "κλειδώνει" το usb όσο τρέχεις το ρομ, σίγουρα δεν μπορεί να σου κλειδώσει τον bootloader οπότε το download mode λειτουργεί ακόμα. Ακόμα ένας λόγος για να μην έχουμε όυτε pattern στο κινητό μας, έτσι ώστε να σιγουρέψουμε πως δεν θα πάει αδιάβαστο (wipe data / download mode + flash) και χάσουμε και την παραμικρή ελπίδα να το ξαναβρούμε. Εάν ο άλλος το βρει εντελώς ξεκλείδωτο, σίγουρα θα βάλει την σιμ του για να δει τι έχει μέσα οπότε έχουμε τον αριθμό του! Βέβαια υπάρχει το θέμα των προσωπικών δεδομένων... μπορούμε να έχουμε απλά έναν κωδικό για το gallery και τα σμς πιστεύω έτσι έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες να μάθουμε ποιος το βρήκε/έκλεψε. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) Με τοσα που διαβασα θα το δοκιμασω.. Αν κ ποτε δεν εχασα κινητο ποτε μη λες ποτε.. Για τι καταναλωση μπαταριας μιλαμε ομως, γνωριζει καποιος? Δημιουργει προβλημα σε deep sleep mode? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited December 11, 2011 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Με τοσα που διαβασα θα το δοκιμασω.. Αν κ ποτε δεν εχασα κινητο ποτε μη λες ποτε.. Για τη καταναλωση μπαταριας μιλαμε ομως, γνωριζει καποιος? Δημιουργει προβλημα σε deep sleep mode? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Όχι φίλε μου.. Το εχω τώρα καμιά βδομάδα και δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στη μπαταρία ούτε πρόβλημα στο deep sleep mode.. Δοκίμασε το άφοβα.. Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) Γιαννη υπαρχει δυστυχως κ η λυση του bluethooth; Βεβαια αρκετα χρονοβορο ομως γινεται...... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Θα το έχεις κλειδώσει ήδη με κωδικό οπότε ούτε bluetooth ούτε wifi... ;) Ακόμα και να σου "κλειδώνει" το usb όσο τρέχεις το ρομ, σίγουρα δεν μπορεί να σου κλειδώσει τον bootloader οπότε το download mode λειτουργεί ακόμα. Ακόμα ένας λόγος για να μην έχουμε όυτε pattern στο κινητό μας, έτσι ώστε να σιγουρέψουμε πως δεν θα πάει αδιάβαστο (wipe data / download mode + flash) και χάσουμε και την παραμικρή ελπίδα να το ξαναβρούμε. Εάν ο άλλος το βρει εντελώς ξεκλείδωτο, σίγουρα θα βάλει την σιμ του για να δει τι έχει μέσα οπότε έχουμε τον αριθμό του! Βέβαια υπάρχει το θέμα των προσωπικών δεδομένων... μπορούμε να έχουμε απλά έναν κωδικό για το gallery και τα σμς πιστεύω έτσι έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες να μάθουμε ποιος το βρήκε/έκλεψε. Καλά αν πέσεις σε άτομο που ξέρει και τι είναι bootloaders, download/recovery και δε συμμαζεύεται τότε δεν έχεις καμία ελπίδα ναι (και είσαι διπλά άτυχος...:wacko:), αλλά το θεωρώ απίθανο.. Όλα αυτά τα προγράμματα έχουν φτιαχτεί με την παραδοχή οτι μπαίνει άλλη sim στο κινητό.. Το σημαντικότερο είναι οτι δεν φεύγει με απλό wipe data/factory reset οπότε θα έχεις τον έλεγχο με το που μπεί άλλη sim και όντως να μην υπάρχει pattern για να βάλει άνετα την sim του.. Έχω κάνει ερώτηση και στο θέμα τροποποιήσεις του galaxy s2 αλλά μάλλον πέρασε απαρατήρητη γιατί δεν πήρα απάντηση.. Η ερώτηση μου είναι γιατί στο settings->about phone->status στο my phone number δεν δείχνει το νούμερο μου. Κάπου έχω διαβάσει οτι αν δε στο δείχνει εκεί, δε θα στο δείξει και το cerberus/avast/κάποιο άλλο πρόγραμμα αν τοποθετηθεί άλλη sim...Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω δεύτερη sim εύκαιρη... Όχι φίλε μου.. Το εχω τώρα καμιά βδομάδα και δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στη μπαταρία ούτε πρόβλημα στο deep sleep mode.. Δοκίμασε το άφοβα.. Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Το ίδιο ακριβώς και εγώ. Κανένα πρόβλημα στο deep sleep, ούτε στο better battery stats φαίνεται να δημιουργεί κάποιο wake lock... Edited December 11, 2011 by giannisr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Έχω δοκιμάσει πολλές εφαρμογές εντοπισμού συσκευής αλλα δέν μού ανοίγει καμία τό gps. Νά επισημάνω ότι δέν έχω ανοιχτό ντατα καί η συσκευή δέν είναι ρουτ. Ξέρετε κάποια εφαρμογή πού νά δουλεύει σωστά στό κινητό μάς? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Έχω δοκιμάσει πολλές εφαρμογές εντοπισμού συσκευής αλλα δέν μού ανοίγει καμία τό gps. Νά επισημάνω ότι δέν έχω ανοιχτό ντατα καί η συσκευή δέν είναι ρουτ. Ξέρετε κάποια εφαρμογή πού νά δουλεύει σωστά στό κινητό μάς? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Αν δεν έχεις ανοιχτό data πρέπει να βρείς εφαρμογή που να δίνει εντολές μέσω sms για να στο ανοίξει...Εφαρμογές που το κάνουν αυτό είναι οι cerberus, avast και σίγουρα κάποιες άλλες.. Εδώ θα βρεις το πιο εμπεριστατωμένο άρθρο για τις εν λόγω εφαρμογές και να κρίνεις μόνος σου πια σε βολεύει... http://www.androidpolice.com/topics/features-2/mobile-security-app-shootout/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) Με τοσα που διαβασα θα το δοκιμασω.. Αν κ ποτε δεν εχασα κινητο ποτε μη λες ποτε.. Για τι καταναλωση μπαταριας μιλαμε ομως, γνωριζει καποιος? Δημιουργει προβλημα σε deep sleep mode? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Cerberus does not drain the battery because there is no background service running: it will activate only if there is a remote control request and will stop afterwards. Καμία απολύτως επίδραση στην κατανάλωση μπαταρίας...... Οπως είπαν κ τα παιδιά παρακατω δοκίμασέ το άφοβα.. Θα το έχεις κλειδώσει ήδη με κωδικό οπότε ούτε bluetooth ούτε wifi... ;) Αν έχει ενεργοποιηθεί κωδικός ξεκλειδώματος θα πάρουμε με sms μονο τον αριθμό του κ όχι την τοποθεσία του εφόσον το wifi δέν έχει συνδεθεί για να δώσει το στίγμα τοποθεσίας μεσω google latitude. Η ουσία είναι να αποκτήσει πρόσβαση κ να συνδεθεί με wifi για να γίνει το remote μέσω pc.....:cool: Καλά αν πέσεις σε άτομο που ξέρει και τι είναι bootloaders, download/recovery και δε συμμαζεύεται τότε δεν έχεις καμία ελπίδα ναι (και είσαι διπλά άτυχος...:wacko:), αλλά το θεωρώ απίθανο.. Όλα αυτά τα προγράμματα έχουν φτιαχτεί με την παραδοχή οτι μπαίνει άλλη sim στο κινητό.. Το σημαντικότερο είναι οτι δεν φεύγει με απλό wipe data/factory reset οπότε θα έχεις τον έλεγχο με το που μπεί άλλη sim και όντως να μην υπάρχει pattern για να βάλει άνετα την sim του.. Λέτε τα πακιστάνια της μενάνδρου να ξέρουν απο τέτοιες modes?:shock: Ντάξει όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά,απλά η εφαρμογή δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεθεί η συσκευή... Edited December 11, 2011 by paris_rx8 Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) Έχω κάνει ερώτηση και στο θέμα τροποποιήσεις του galaxy s2 αλλά μάλλον πέρασε απαρατήρητη γιατί δεν πήρα απάντηση.. Η ερώτηση μου είναι γιατί στο settings->about phone->status στο my phone number δεν δείχνει το νούμερο μου. Κάπου έχω διαβάσει οτι αν δε στο δείχνει εκεί, δε θα στο δείξει και το cerberus/avast/κάποιο άλλο πρόγραμμα αν τοποθετηθεί άλλη sim...Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω δεύτερη sim εύκαιρη... Η εφαρμογη κανει πραγματικα τα παντα οπως κ αρκετες αλλες βασικα αλλα αυτο που με εντυπωσιασε ειναι η αμεσοτητα απο εντολη σε πραξη κ η απλοτητα στο site. Φωτογραφια σε 5δευτερολεπτα, κλησεις κ γενικως ολες οι εντολες πραγματοποιουνται αμεσα κ αθορυβα μεσω ιντερνετ χωρις ο χρηστης να εχει ιδεα. Ενδιαφερομαι ομως γι'αυτο που ειπε παραπανω ο Γιαννης, γιατι αν κ μπορεις να βρεις πληροφοριες logs, provider, serial id κτλ δεν μπορεις να βρεις απευθειας τον αριθμο. Επισης ηθελα να ρωτησω, δεν γινεται να τρεχει κ να μην φαινεται ουτε σαν system framework στις εφαρμογες? Ανετα χρησιμοποιειται κ σαν κατασκοπευτικο το προγραμμα χαχαχα! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited December 11, 2011 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) Λοιπόν έκανα αλλαγή sim στον γαλαξία.... Με το που έβαλα το pin κ άνοιξε το κινητό είδα οτι αυτόματα είχε ανοίξει το gps κ έψαχνε στίγμα,το έκλεισα καθώς δέν θα lockare μέσα στο σπίτι.Συνδέθηκα στο router. Ηρθε πρώτο μνμ στο άλλο κιν. που του έχω ορίσει κ γράφει το εξής. Your phone has got a new sim card [94935934593xxxxxxxxxxxxx] Ανοιξα το mail κ είδα το εξής.... Cerberus: unauthorized SIM card IP address: 8Χ.7Χ.8Χ.1ΧΧ Location: 3X.9XXXX,23.XXXXX ( http://maps.google.com/maps?q=loc:3X.9XXXX,23.XXXXX ) Accuracy: 40m Address: Την οδό που μένω με απόκλιση 1-7 αριθμών κατοικίας...Μένω στο 3 για να καταλάβετε... This is an automated message, please do not reply. Οντως στο μνμ δέν μου εμφανίστηκε ο αριθμός της sim,αυτό που μπορείς να κάνεις είναι μέσω του remote να στείλεις εντολή να καλέσει στο κινητό σου αργά τα ξημερώματα οπου δέν θα δεί ο άλλος την διαδικασία της κλίσης κ μετά κάνεις αυτά που πρέπει..... Επισης ηθελα να ρωτησω, δεν γινεται να τρεχει κ να μην φαινεται ουτε σαν system framework στις εφαρμογες? Ανετα χρησιμοποιειται κ σαν κατασκοπευτικο το προγραμμα χαχαχα! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Γίνεται άν μέσω του site δώσεις εντολή απόκρυψη απο συρτάρι εφαρμογών..... Reboot στο κιν. κ δέν φαίνεται τπτ....:) Edited December 11, 2011 by paris_rx8 Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Ερώτηση προς χρήστες του Cerberus, τα sms commands φτάνουν σαν κανονικό sms στον παραλήπτη ή είναι silent ? (δεν φαίνονται) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Εγώ ένα που προσπάθησα να στείλω πήγε σαν κανονικό sms οπότε δεν έχει και πολύ μεγάλη χρησιμότητα παρά μόνο αν για παράδειγμα θέλεις να ακουστεί ο ήχος alarm εκείνη τη στιγμή που στο έχουν πάρει ή το έχεις χάσει (πιστεύοντας ότι δεν θα το έχει απενεργοποιήσει ήδη κάποιος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Εγώ ένα που προσπάθησα να στείλω πήγε σαν κανονικό sms οπότε δεν έχει και πολύ μεγάλη χρησιμότητα παρά μόνο αν για παράδειγμα θέλεις να ακουστεί ο ήχος alarm εκείνη τη στιγμή που στο έχουν πάρει ή το έχεις χάσει (πιστεύοντας ότι δεν θα το έχει απενεργοποιήσει ήδη κάποιος). Και εκτός αυτού στο sms φαίνεται και το password... χμμμμ :confused: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Ένα άλλο θέμα είναι το ότι (αν όχι πάντα πάντως τις περισσότερες φορές) από την σελίδα του προγράμματος μου δείχνει "Πρόβλημα στην επικοινωνία με τη συσκευή σας". Στην σελίδα της βοήθειας αναφέρει ως λύση το να ελέγξω αν το κινητό είναι συνδεδεμένο με τους servers της Google και συγκεκριμένα να ανοίξω το Gtalk και να δω αν συνδέεται. Το πρόβλημα είναι πως ναι μεν συνδέεται μόλις ανοίξω το Gtalk αλλά μάλλον θα είναι λίγο δύσκολο να επικοινωνήσω με τον κλέφτη και να μάλιστα να τον πείσω να τρέξει το Gtalk για να μπορέσω να αποκτήσω απομακρυσμένο έλεγχο στο κινητό :oops: Σε αυτό έχει βρει κανείς καμία λύση? Το κάνει και σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Ένα άλλο θέμα είναι το ότι (αν όχι πάντα πάντως τις περισσότερες φορές) από την σελίδα του προγράμματος μου δείχνει "Πρόβλημα στην επικοινωνία με τη συσκευή σας". Στην σελίδα της βοήθειας αναφέρει ως λύση το να ελέγξω αν το κινητό είναι συνδεδεμένο με τους servers της Google και συγκεκριμένα να ανοίξω το Gtalk και να δω αν συνδέεται. Το πρόβλημα είναι πως ναι μεν συνδέεται μόλις ανοίξω το Gtalk αλλά μάλλον θα είναι λίγο δύσκολο να επικοινωνήσω με τον κλέφτη και να μάλιστα να τον πείσω να τρέξει το Gtalk για να μπορέσω να αποκτήσω απομακρυσμένο έλεγχο στο κινητό :oops: Σε αυτό έχει βρει κανείς καμία λύση? Το κάνει και σε άλλους? Το χρησιμοποιεί σαν παράδειγμα για να καταλάβεις αν έχεις τα data on...Το gtalk ή κάποια άλλη google υπηρεσία δεν έχει σχέση γιατί με το που ανοίξουν τα data συνδέεσαι με τους servers έτσι και αλλιώς (εάν όντως δεν έχουν πρόβλημα οι servers της google, πράγμα πολύ χλωμό...). Όσες φορές και αν το έχω δοκιμάσει με data on δεν είχα πρόβλημα... Και εκτός αυτού στο sms φαίνεται και το password... χμμμμ :confused: Πιο password φαίνεται? Δεν το έχω τσεκάρει αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Πιο password φαίνεται? Δεν το έχω τσεκάρει αυτό.. Όταν στέλνεις ένα sms command, ας πούμε για να ανοίξεις τα data ή για να δεις το location πρέπει να βάλεις και το password μέσα στην σύνταξη του μηνύματος (το password που έχεις ορίσει στο cerberus) πχ cerberus 12345 find (όπου 12345 το pass) αυτό όμως θα το δει και αυτός που έχει το τηλέφωνο εκείνη την στιγμή... άρα αυτόματα έχει τον κωδικό που έχουμε ορίσει :( γι'αυτό δεν μου φαίνεται καθόλου λογικό να έρχονται κανονικά τα sms και να μην τα κρύβει ή να μην τα κάνει Silent με κάποιο τρόπο η εφαρμογή.. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) Όταν στέλνεις ένα sms command, ας πούμε για να ανοίξεις τα data ή για να δεις το location πρέπει να βάλεις και το password μέσα στην σύνταξη του μηνύματος (το password που έχεις ορίσει στο cerberus) πχ cerberus 12345 find (όπου 12345 το pass) αυτό όμως θα το δει και αυτός που έχει το τηλέφωνο εκείνη την στιγμή... άρα αυτόματα έχει τον κωδικό που έχουμε ορίσει :( γι'αυτό δεν μου φαίνεται καθόλου λογικό να έρχονται κανονικά τα sms και να μην τα κρύβει ή να μην τα κάνει Silent με κάποιο τρόπο η εφαρμογή.. Αν κ πάλι 8α πρέπει να γνωρίζει ο κλέφτης είτε από κινητά ώστε να εμφανίσει την εφαρμογή, είτε το Username για να μπεί στο λογαριασμό.. όπως κ να'χει είναι όντως ένα ψεγάδι το οποίο τον ενημερώνει κ σχετικά με το λογισμικό αλλά κ τον κωδικό, χαχαχα ακούγεται αστείο βασικά.. θα γυρίσω το pass σε "Συγχαρητήρια!Μόλις κερδίσατε ένα αυτοκίνητο απο την εταιρία Cerberus!Καλέστε στον αριθμό του μηνύματος!" Send : " cerberus Συγχαρητήρια!Μόλις κερδίσατε ένα αυτοκίνητο απο την εταιρία Cerberus!Καλέστε στον αριθμό του μηνύματος! find " Πείθω?? :P Αν έχεις φτάσει στο σημείο πάντως να βρείς τον αριθμό του για να του στείλεις κ μήνυμα θα έχεις βρεί κ ποιον ψαχνεις? Υποθέτω. Όπως κ να'χει πάντως θα το κρατήσω κ θα το αγοράσω το πρόγραμμα μιας κ έχει καλή τιμή κ απ'ότι φαίνεται όντως δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στη μπαταρία κ τα υπόλοιπα εκτός απο τα μηνύματα λειτουργούν σωστά. Σχετικά με τη σύνδεση στο site με Data Connection, δεν αντιμετωπίζω ούτε εγώ κάποιο πρόβλημα. Γενικά η αμεσότητα κ το silent mode ειναι που με κέρδισε.. τώρα δοκίμασα κ την ηχογράφηση! Πάντως είναι κινητό για Internet, δεν υπάρχει περίπτωση όποιος κ αν το πάρει να μην χρησιμοποιήσει το wifi.. εκτός κ αν βρεί κανένας από εμας κανένα στο δρόμο :P Ή που θα φύγει άκλαυτο με καμιά custom στα καπάκια ή που θα ανοίξει επίτηδες το wifi κ θα περιμενει! Edited December 12, 2011 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 θα γυρίσω το pass σε "Συγχαρητήρια!Μόλις κερδίσατε ένα αυτοκίνητο απο την εταιρία Cerberus!Καλέστε στον αριθμό του μηνύματος!" Send : " cerberus Συγχαρητήρια!Μόλις κερδίσατε ένα αυτοκίνητο απο την εταιρία Cerberus!Καλέστε στον αριθμό του μηνύματος! find " Πείθω?? :P :lol::lol::lol::lol: Επεσα κάτω απ τα γέλια ρε φίλε,να σαι καλά.... Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Σχετικά με το Cerberus όσοι το περάσατε το περάσατε σαν απλή κρυμμένη εφαρμογή ή το φλασάρατε? Θα ήθελα να μην βγεί μετά απο factory reset για να είμαι ειλικρινής. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Σχετικά με το Cerberus όσοι το περάσατε το περάσατε σαν απλή κρυμμένη εφαρμογή ή το φλασάρατε? Θα ήθελα να μην βγεί μετά απο factory reset για να είμαι ειλικρινής. Κατέβασα την έκδοση για φλασάρισμα από το site του cerberus και το τέσταρα με hard reset (για εγκατάσταση omega 9.1 :cool:) και δεν κουνήθηκε από τη θέση του..:D Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Αυτο ειναι πολυ καλο νεο κ πλεον στην πραξη κ οχι απλα στην θεωρια.... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts