Jump to content

Η σχέση σας με το myphone

Deadly_Sin1629395575
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (T630: SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

To myphone einai e8ismos.Eimai sxedon ka8e mera edw,kyriws apo wap.To site to vrhka tyxaia otan epsaxna plhrofories gia kinhta,epeidh h8ela na agorasw kainourgio kai apo tote kollhsa.Arxika kollhsa me tis plhrofories kai ta downloads efarmogwn ktl kai sth synexeia me to chat&fun :p

Poio eukola ekopsa to kapnisma apo to myphone :blink: :lol:

the whore of babylon is here

http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg

Φιλικό περιβάλλον, καλοί συνομιλιτές, προβληματισμός, γνώσεις, πλάκα, πολλή πλάκα... είναι ένα φόρουμ που σε κάνει να το νιώθεις δικό σου... α, και έχει και ένα θρεντ-έκτρωμα, την αγαπημένη μας πατατούλα...! :p :cool:
I see stupid people...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy ( 8 Απρ. 2004 , 13:57)

εχω καταντησει να χω παθει στερηση με το myphone...δεν παιρνα μερα που να μην μπω εστω και για μιση ωρα....

Ο λογος??? απλα το περιβαλλον και οι ανθρωποι που αποτελουν το myphone.. αλλα και ολα αυτα που μαθαινουμε καθημερινα

Sterisi i eksartisi??? :confused: :wacko: :blink: :lol:
Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 8 Απρ. 2004 , 17:11)

Sterisi i eksartisi??? :confused: :wacko: :blink: :lol:

[Μέλος]...Γεία σας...με λένε SuRfeRCy....

[ομάδα...ΓΕΙΑ ΣΟΥ SuRfeRCy !...

[Μέλος]...έχω να μπώ στο myphone...30 seconds...

:eek: :lol: :lol: :lol: ;) :)

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Wirelessly posted (SonyEricsson P900: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

H sxesi mou me to myphone einai sxesi allilexartisis to exo anagki kai nomizo oti kai ayto me exei anagki. Prospathon na sinisfero kai na voithiso oso mporo idietera tous neou xristes. Eimai sunexeia on-line asxeta an den fenete apo to profil mou, pote apo to mypc pote apo to myphone. Thaumazo ton MsK pou mporei na kanei tin douleia tou oso anafora to myphone arista. Ta meli einai polla alla enomena kai auto einao fanero kai axiothaumasto. Manos the Greek

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Ο κυριος λογος που μπαινω καθημερινα Inernet....

Τόσο απλά... :o :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Ξεκίνησε πρίν από 5 περίπου χρόνια (κοίτα πώς περνάει ο καιρός) με το τότε gsm.eos.gr και το forum στο delphi και συνεχίζεται ακατάπαυστα από τότε.

Επιβάλλεται να μπω τουλάχιστον για μισή ώρα την ημέρα (όταν δεν έχω και πολύ χρόνο) και είναι ο κύριος, για να μην πω ο μοναδικός, λόγος που μπάινω στο Internet.

ΥΓ. Να δω τώρα που θα φύγω για το Μεσολόγγι τι θα κάνω 3 μέρες χωρίς myphone..... :(

Μάλλον σε κανά netcafe θα την βγάλω... :lol:

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi ( 9 Απρ. 2004 , 10:31)

Ο κυριος λογος που μπαινω καθημερινα Inernet....

Τόσο απλά... :o :)

Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που ανοίγω το browser...όταν τελειώσω απο το myphone το κλείνω και ανοίγω το file sharing προγραμμα για να αρχίσει το κατέβασμα.. :p

Ωραίο το myphone, ωραίο και το community αλλά ας μην το παρακάνουμε με το να καθόμαστε 6 ώρες μπροστά απο τον υπολογιστή! Όπως λέει και μια διαφήμιση αυτοκινήτου...Get out more .

Όλοι ξέρουμε τις επιπτώσεις του να καθόμαστε κάθε μέρα 5ώρες μπροστά απο τον υπολογιστή. Όλα με μέτρο λοιπόν :rolleyes: ;)

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xraysr0x ( 9 Απρ. 2004 , 12:12)

Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που ανοίγω το browser...όταν τελειώσω απο το myphone το κλείνω και ανοίγω το file sharing προγραμμα για να αρχίσει το κατέβασμα.. :p

Ωραίο το myphone, ωραίο και το community αλλά ας μην το παρακάνουμε με το να καθόμαστε 6 ώρες μπροστά απο τον υπολογιστή! Όπως λέει και μια διαφήμιση αυτοκινήτου...Get out more .

Όλοι ξέρουμε τις επιπτώσεις του να καθόμαστε κάθε μέρα 5ώρες μπροστά απο τον υπολογιστή. Όλα με μέτρο λοιπόν :rolleyes: ;)

Ε βεβαια...

Οσο ελαχιστο καθομαστε σπιτι...Χεχε...Βολτες πανε κι ερχονται...

Και δεν συγκρινονται με τιποτα... :) :whistle: :!:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

καλα ειναι... δεν λεω... αν αναλογιστει κανεις οτι πολλες φορες μπαινω μονο και μονο για να δω διαφορα νεα η να μιλησω με μερικα παιδια απο την κοινοτητα του Myphone... αυτο αρκει... δηλαδη πολλες φορες το 100% του σερφαρισματος μου αναλισκεται στο Μyphone.gr! :D

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

Είχα καιρό να κολλήσω έτσι με κάποιο site! όποτε είμαι στο Ιντερνετ, πάντα θα υπάρχει ένα παράθυρο του myphone. Μ' αρέσει πολύ το forum. Αρχικά κοιτούσα μόνο τις συσκευές και το Buy & sell. Πρόσφατα ανακάλυψα τη χαρά του να συμμετέχεις στο my playground.

Είναι πάρα πολύ καλό, ενδιαφέρον και με φιλικό περιβάλλον.

Αφιερωμένο:

Fell in love with a site

fell in love with myphone

Fell in love with a site

I'm telling you I love this site!

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

• 10 years later...

Και εγώ κόλλησα 1 χρόνο που είμαι εδώ :happy:

Στάνταρ μόλις ανοίξω το ίντερνετ 1 καρτέλα θα είναι το myphone ;)

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Ντάξει, μέτριο είναι μωρέ.

Και οι χρήστες δε λένε και πολλά.

Και οι editors απαράδεκτοι.

Γενικά χάλια. Σπανιότατα μπαίνω :p

Και εγώ κόλλησα 1 χρόνο που είμαι εδώ :happy:

Στάνταρ μόλις ανοίξω το ίντερνετ 1 καρτέλα θα είναι το myphone ;)

Δεν θα φας κάνα μπαν για necroposting, που θα παει:p

Νταξει καλό είναι, δεν έχω και πολύκολλησει, μόνο 2000 ποστ έκανα αυτό το καλοκαίρι :p

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

• 4 months later...

Μπαίνω στο myphoroum εδώ και παααααραπολυ καιρο Για να βοηθάω όπου μπορώ τα παιδιά εδω κ να με βοηθανε, Γιατί γενικά είμαι όλο απορίες του τύπου "γιατί αυτό, γιατί εκείνο, γιατί το άλλο, πως κάνω αυτό, πως γίνεται εκείνο...." και μπορώ να πω ότι σε αυτό το φορουμ μπορούν να λυθούν οι απορίες μου κόσμια χωρίς βαβουρες, βρισίδια κ αλλού τέτοιου είδους κανιβαλισμούς Όπως γινονται σε διάφορα αλλα φορουμς που μπένεις μέσα και γίνεται της τρελής!!! Παλιότερα είχα γραφτεί σε ένα Φόρουμ παρομοιας τεχνολογικου γκατζετοπεριεχομενου (καινούρια λέξη είναι αυτή, μη δίνετε σημασια) θεματολογιας που έμπενα να ρωτήσω κάτι σε ένα τοπικ Και έπεφτε ξυλο μεταξύ των χρηστών και οι "υπεύθυνοι" το είχαν παρατημενο.

Εκεί αν Ρωτούσα πόσες ίντσες είναι το galaxy s4, σίγουρα θα μου το φέρνανε στο κεφάλι για να τις μετρήσω μόνη μου από κοντά!!! :rolleyes::D

Edited by lek88

Είμαι μέλος απο παλιά, αλλά η αγορά κινητού φέτος μου κίνησε το ενδιαφέρον και ασχολούμαι πιο πολύ. Χαίρομαι που βλέπω οτι δεν έχει "πορωμένα" άτομα που παθιάζονται. Μπαίνω να μάθω και να βοηθήσω όταν μπορώ. :happy:

Είμαι μέλος απο παλιά, αλλά η αγορά κινητού φέτος μου κίνησε το ενδιαφέρον και ασχολούμαι πιο πολύ. Χαίρομαι που βλέπω οτι δεν έχει "πορωμένα" άτομα που παθιάζονται. Μπαίνω να μάθω και να βοηθήσω όταν μπορώ. :happy:

κάνε μια βόλτα από θέματα που αφορούν samsung,blackberry,apple και θα δείς μπόλικα! :p

κάνε μια βόλτα από θέματα που αφορούν samsung,blackberry,apple και θα δείς μπόλικα! :p

Βασικά ο φίλος δεν πέτυχε το ένδοξο καλοκαίρι που μας πέρασε...μόνο εξωδικα δεν είχαμε....

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

• 4 weeks later...

η σχεση αυτη κραταει πολλα χρονια.κι ευχομαι να κρατησει κι ακομα περισσοτερα.

αν κι εχουν αλλαξει αρκετα πραγματα στην πορεια του site εγω απλα αφοσιωνομαι οσο μπορω σε ενα μονο πραγμα που με φτιαχνει εδω και χρονια,να βλεπω το εμβλημα του myphone στην οθονη μου.

απο εποχη unwired με αλλα στοιχεια τοτε και στην μετεπειτα πορεια του site ημουν παντα εκει,παρον.

αναπολω βεβαια τις παλιες καλες στιγμες που εζησα εδω μεσα,ομως δεν μενουν παντα ολα ιδια,οποτε και προσπαθω να συμβιβαζομαι,κι αν δεν συμβιβαζομαι,απλα προσπαθω να μην δινω σημασια σε οτι με χαλαει και να κανω την δουλεια μου,οτι εκανα τοσα χρονια.μου λειπουν ομως πολλα παλια μελη που για δικους τους λογους απομακρυνθηκαν.

με θεωρω Τιμημενο μελος γιατι ειμαι απο τους παλιοτερους εδω μεσα (εναπομειναντες) και πραγματικα χαιρομαι να βοηθαω κοσμο που μου στελνει pm σχεδον καθημερινα.

Καποτε,πριν καιρο,μου δωθηκε η ευκαιρια να στηθει site τεχνολογιας,η απαντηση μου ηταν οχι,γιατι?γιατι δεν ηθελα να χασω το γνησιο του εαυτου μου,δεν ηθελα να χασω την αντικειμενικοτητα μου,ηθελα να παραμεινω αυτο που ειμαι,χωρις σκοτουρες,χωρις χρεη καθηκοντος και χωρις κανενα απο τα bonus που θα μπορουσα να λαβω.εμενα μου αρεσε να κανω αυτο που κανω,να ειμαι απλα ενα εμπειρο μελος,τιποτα περισσοτερο.Δεν κανω εγω γι αυτες τις δουλειες ειπα,εγω ειμαι χομπιστας.

αγαπησα αυτο το site γιατι πολλες ηταν οι φορες που μου κρατησε σιωπηλα συντροφια,σε καλες,σε κακες,σε ολες μου τις στιγμες.

για μενα σημασια εχει να το βλεπω εκει,online.Ολα τα υπολοιπα δεν με ενδιαφερουν,εγω το προωθω και το αγαπω σαν να ηταν δικο μου.

το Σεβομαι,οπως και καθε ανθρωπο που βρισκεται εδω μεσα,εξαιρεση ενα μελος μονο απο Κρητη.

αυτα.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλα ηταν παλαιοτερα, διαθεση για κουβεντα, για να γραψεις οδηγους, να κανεις χαβαλε.

Τωρα λιγο η δουλεια, λιγο οι "περιεργοι" που πολλαπλασιαζονται καθε μερα, λιγο οι κολλημενοι, λιγο η διαχειριση, 10-20 λεπτα τη μερα ειναι πολλα πλεον :)

Καλα ηταν παλαιοτερα, διαθεση για κουβεντα, για να γραψεις οδηγους, να κανεις χαβαλε.

Τωρα λιγο η δουλεια, λιγο οι "περιεργοι" που πολλαπλασιαζονται καθε μερα, λιγο οι κολλημενοι, λιγο η διαχειριση, 10-20 λεπτα τη μερα ειναι πολλα πλεον :)

Oκ οταν πρωτοανοιξε ειμασταν και καμια 10αρια χρονια νεοτεροι.... πλεον οι γενια των 25ρηδων σαν εμενα στα ανοιγματα του εχουν κανει οικογενειες παιδια ο χρονος λιγοτερος και το λιωσιμο το εχουν παρει οι νεοτερες γενιες και αυτο ειναι το λογικο.Για μενα θα ειναι το ενα και μοναδικο φορουμ που με εχει κρατησει σχεδον καθημερινα ενημερο ολα αυτα τα χρονια (Οταν ανοιξα τον λογαριασμο ημουν στο τελευταιο ετος σπουδων στην Γερμανια).Σιγουρα εχουν αλλαξει πολλα αλλα η κοινοτητα μεγαλωσε πολυ και το βρισκω το σημαντικοτερο.... οσοι πιο πολλοι ενημερωμενοι καταναλωτες τοσο το καλυτερο.Οκ με ολους δεν μπορεις να συμφωνεις αλλα τουλαχιστον κρατιεται το επιπεδο ολα αυτα τα χρονια μια χαρα.Ευχομαι και στα επομενα 10 να ειναι 2 φορες πιο μεγαλη η κοινοτητα.