meletis1_ Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 τι γίνετε δεν δουλεύει το live chat :worry: δεν μπορώ να μπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 τι γίνετε δεν δουλεύει το live chat :worry: δεν μπορώ να μπω Working fine :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 χαχα Του προτεινες να παρει το ταμπλετ που πουλησα πριν απο 1 μηνα και να αποφυγη να αγορασει το ταμπλετ που πουλαω τωρα. Αυτο και αν ειναι συμπτωση!! http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/variouslaptops/128802-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-window-n90-ii-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B1-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1/ http://www.insomnia.gr/classifieds/tablets/varioustablets/142734-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B9-tablet-icoo-d90pro-97-%CE%BC%CE%B5-3066-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-1gb-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B9/ Δεν μας ειπες γιατι τα πουλησες ομως. Εκτος αν ηταν καθαρα θεματα αγοραπωλησίας Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 τι γινεται τωρα αργει ? ειναι στο τελωνιο? στο συστημα των ελτα δεν φενεται καν δειτε!! https://www.dropbox.com/s/7t0i4t8qsnc8ln8/apostoli.jpg τον αριθμο αποστολης τον εχω σβησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 τι γινεται τωρα αργει ? ειναι στο τελωνιο? στο συστημα των ελτα δεν φενεται καν δειτε!! https://www.dropbox.com/s/7t0i4t8qsnc8ln8/apostoli.jpg τον αριθμο αποστολης τον εχω σβησει έφτασε στ αεροδρόμιο προχτες. βάλτο στο τρακινγκ των ελτα ή πάρε τηλέφωνο να σου πουν αν ειναι στο ταχυδρομείο σου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 έφτασε στ αεροδρόμιο προχτες. βάλτο στο τρακινγκ των ελτα ή πάρε τηλέφωνο να σου πουν αν ειναι στο ταχυδρομείο σου στο τρακινγκ των ελτα δεν φενεται!! λες να παρω αυριο τηλ δηλαδη τελωνιο αν παει το γραφει εχω καιρο να αγορασω απο κινα πριν 2-3 χρονια αγοραζα καθε εβδομαδα και τα δεματα φενοταν μονο στα ελτα και οχι στα ελτα κουριερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 στο τρακινγκ των ελτα δεν φενεται!! λες να παρω αυριο τηλ δηλαδη τελωνιο αν παει το γραφει εχω καιρο να αγορασω απο κινα πριν 2-3 χρονια αγοραζα καθε εβδομαδα και τα δεματα φενοταν μονο στα ελτα και οχι στα ελτα κουριερ το τρακινγκ των ελτα έχει πρόβλημα εδώ κι ένα μήνα. Τελωνείο δεν περνάνε όσα έρχονται με ταχυδρομείο Το τράκινγκ των ελτά κούριερ είναι διεθνές, δείχνει κωδικούς απ' όλο το κόσμο. Των ελτα αφορά μονο τα ελληνικά ταχυδρομεία Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 τοε πολυ πιθανον να μου ερθει αυριο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) στο τρακινγκ των ελτα δεν φενεται!! λες να παρω αυριο τηλ δηλαδη τελωνιο αν παει το γραφει εχω καιρο να αγορασω απο κινα πριν 2-3 χρονια αγοραζα καθε εβδομαδα και τα δεματα φενοταν μονο στα ελτα και οχι στα ελτα κουριερ Εσύ δοκίμασες εδώ? Για δοκίμασε εδώ σε εμένα δουλεύει . Edited March 28, 2013 by spyrossss Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siralexvas333 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλησπέρα, ποιο από τα δύο κινητά να προτιμήσω ; Cubot A890 ή THL W8 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλησπέρα, ποιο από τα δύο κινητά να προτιμήσω ; Cubot A890 ή THL W8 ; Προσωπικα κινέζικο τάμπλετ παίρνω, κινέζικο κινητό όχι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλησπέρα, ποιο από τα δύο κινητά να προτιμήσω ; Cubot A890 ή THL W8 ; παίρνα μια βόλτα από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493&page=30 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Εσύ δοκίμασες εδώ? Για δοκίμασε εδώ σε εμένα δουλεύει . σε κανενα απο τα δυο δεν δειχνει τιποτα στο ταχυδρομιο ειναι!! το μεσημερι το παιρνω!! αντε να δουμε Edited March 29, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael17 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 το http://www.gadgetsfactory.com/ ειναι αξιοπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Παρέλαβα το YuanDao (Window) N70HD απο spemall.. ολα ΟΚ Εγραφε στο πακετο "digital photo frame"... 19 USD Πρέπει να εκανε γυρω στις 10 μέρες (επαρχία ειμαι) .. δεν ξερω σιγουρα, καθως στο site των ΕΛΤΑ δεν το εμφανισε ποτε με το tracking code.. Και το εφερε ο ταχυδρομος μερα που δεν ημουν σπιτι, τελικα το εδωσε στο πατερα μου (που μενει στο ιδιο οροφο) και το ειχαν ξεχασμενο στο πατρικο.. το πηρα μετα απο 4-5 μερες.. :) Καλο το μηχανακι μου φανηκε τις 4-5 ωρες που το δουλεψα (δεν ηταν για μενα).. Λευκο πλαστικο που εδειχνε ποιοτικο... φοραγε 4.1.1 Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poolmoor13 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 το THL W8 ειναι απιθανο.το πηρε συναδερφος και ειναι ζορικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siralexvas333 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 παίρνα μια βόλτα από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493&page=30 τι σήμαινε η παραπομπή σου, πραγματικά δεν κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Κωδικός έκπτωσης στο merimobiles για το σ/κ "Easter". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 τι σήμαινε η παραπομπή σου, πραγματικά δεν κατάλαβα Σήμαινε ότι εδώ μιλάμε για τάμπλετ, κι είσαι εκτός θέματος, οπότε σου δειξα το κατάλληλο θέμα για να ρωτήσεις για κινητά ;) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael19 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 (edited) Ποια απο αυτες τις επιλογες μπορω να βαλω για να μην πληρωσω Τελωνειο?με το δυτερο πληρωνω μεταφορικα γυρω στα 20 αλλα δεν με νοιζει αν γλυτωνω τελωνειο επιλεγω και αυτο Registered Air Mail (10-30 business days) - Expedited Shipping (3-6 business days) - Edited March 30, 2013 by michael19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Επέλεξε το πρώτο. Θα έρθει μέσω ταχυδρομείου χωρίς να πληρώσεις τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Το site είναι πάλι κάτω από χτες... Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Recieved Hyundai T7 perfect package, working perfect, delivered on time. I suggest this tablet to everyone for such low price. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giolanda1981 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) Guys Help Μεταξύ merimobiles, pandawill, aliexpress, buyincoins, geekbuying και minideal τι προτείνετε ; Επίσης τι γίνεται με το τελωνείο ; Τι να κάνω για να μη πληρώσω ; Καλύτερα να βάλω την ελληνική μου διεύθυνση (Πάτρα ή Αθήνα) γιατί εδώ στην Ιταλία έχω μεγαλύτερη πιθανότητα να πληρώσω τελωνείο ; Edited April 1, 2013 by giolanda1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharis1955 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) Merimobiles σίγουρα! Πολύ αξιόπιστο e-shop και επί πλέον, μεχρι πριν ενάμισι χρόνο τουλάχιστον έστελνε πάντα μέσω Αγγλίας (ακόμα και στις δωρεάν αποστολές με Registered Mail) οπότε δεν υπήρχε κανένα θέμα τελωνείου, πρέπει να τους ρωτήσεις με e-mail όμως τι παίζει φέτος... Αν δεν τα στέλνουν πλέον μέσω Αγγλίας (τουλάχιστον με EMS) ασυζητητί παραλαβή στην Ελλάδα γιατί στην Ιταλία σχεδόν σίγουρα θα μπλέξεις...Εκτός του ότι θα παραλάβεις στην καλύτερη περίπτωση μετά από ένα μήνα 99.99% θα πλήρώσεις τελωνείο...Παθών και μαθών... Edited April 1, 2013 by zacharis1955 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts