Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hi. I've already sent email to after_arrival@geekbuying.com and as i see when i track my number RE317339697GR the item has arrived and see that has unsucsesfully delivery.

Thanks.

OK, I will ask our customer service to reply you as soon as possible. thanks

Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click

Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99

Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αγορασα και γω απο buyincoins αλλά όπου του δινω το track number μου βγαζει error 404 not found

το αγόρασα ακριβώς στις 12 σεπτεμβρίου, έγινε shipped στις 17 σεπτεμβρίου

ειναι νωρίς να κάνω dispute τη συναλλαγη φανταζομαι έτσι?

Vita Brevis

αγορασα και γω απο buyincoins αλλά όπου του δινω το track number μου βγαζει error 404 not found

ποιο είναι το τρακινγκ; περίεργο να χει τόση καθυστέρηση

Δοκίμασε στο http://www.17track.net/IndexEn.html

παρήγγειλα από ebay κάτι ακουστικά και μου στειλαν αυτό Tracking number: 755220665-29614 από την εταιρεία 4px υπάρχει τέτοιο tracking number πρώτη φορά βλέπω τέτοιου τύπου αριθμό. Συνήθως έχει δύο γράμματα μπροστά και δυο στο τέλος....:blink:

παρήγγειλα από ebay κάτι ακουστικά και μου στειλαν αυτό Tracking number: 755220665-29614 από την εταιρεία 4px υπάρχει τέτοιο tracking number πρώτη φορά βλέπω τέτοιου τύπου αριθμό. Συνήθως έχει δύο γράμματα μπροστά και δυο στο τέλος....:blink:
με την 4px στέλνουν τα πακέτα από κίνα προς σιγκαπουρη και χονγκ κονγκ για να φυγουν από κει προς ευρώπη. κανονικά πρέπει να σου δώσουν το τράκινγκ του ταχυδρομίου

Δεν κινειται τιποτα απο κινα ,τα ματια σας 14 για το 45ημερο του paypal.Εγω εχω ανοιξει ηδη 2 dispute και περιμενω πραγματα απο αξιοπιστα/βραχος μαγαζια της κινας.

με την 4px στέλνουν τα πακέτα από κίνα προς σιγκαπουρη και χονγκ κονγκ για να φυγουν από κει προς ευρώπη. κανονικά πρέπει να σου δώσουν το τράκινγκ του ταχυδρομίου

του χω στείλει ήδη mail του κινέζου να μου στείλει το κανονικό tracking number....

Δεν κινειται τιποτα απο κινα ,τα ματια σας 14 για το 45ημερο του paypal.Εγω εχω ανοιξει ηδη 2 dispute και περιμενω πραγματα απο αξιοπιστα/βραχος μαγαζια της κινας.

Ποια είναι τα μαγαζιά;

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Ποια είναι τα μαγαζιά;

Ισως λογο αυτου

By the way, our National Day holiday is coming. And some of us will be on leave in turn, so there will be a little delay to reply mails. Of course, if you have a emergency case, please choose the LiveChat.
I am the FireStarter

The world's first 8-core Android tablet has just arrived at Geekbuying.com.

TeamGee TG-8001

Android 4.2 OS

8 inch 1280*800 IPS capacitive touch screen

Samsung Exynos 5410 Eight Core 1.6GHz

2GB DDR3 RAM and 16GB NAND FLASH ROM

Support Bluetooth/GPS/3G/HDMI function

2G: GSM 850/900/1800/1900, 3G: WCDMA 850/900/1900/2100

Front 2.0MP + Rear 5.0MP camera with flash

Built-in Micro USB 3.0 interface

http://image1.geekbuying.com/make_pic/2013-10-08/20131080143464wj63lb7.jpg

Like it? Learn more: http://www.geekbuying.com/item/TeamGee-TG-8001-Exynos-5410-1-6GHz-8-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Eight-Core-IPS-Touch-Screen-1280-800-2GB-16GB-319522.html

Οχι με τις μπαταριες ειναι το μεγαλο προβλημα ,η κινεζικη γιορτη ειναι το κερασακι στην τουρτα.

Επειδη τα κινεζικα ταχυδρομεια και το ταχυδρομειο του χονκ κονγκ σταματησαν να δεχονται δεματα που περιεχουν μπαταριες στελνουν τα παντα με sweden ,singapore και φυσικα δεν μπορουν να ανταπεξελθουν στο φορτιο.

Αν δεν αλλαξει ο κανονισμος θα αργησει να ισιωσει το πραγμα.

Οχι με τις μπαταριες ειναι το μεγαλο προβλημα ,η κινεζικη γιορτη ειναι το κερασακι στην τουρτα.

Επειδη τα κινεζικα ταχυδρομεια και το ταχυδρομειο του χονκ κονγκ σταματησαν να δεχονται δεματα που περιεχουν μπαταριες στελνουν τα παντα με sweden ,singapore και φυσικα δεν μπορουν να ανταπεξελθουν στο φορτιο.

Αν δεν αλλαξει ο κανονισμος θα αργησει να ισιωσει το πραγμα.

ούτε σινγκαπούρης πλέον

Νομιζω οτι με την singapore απαγορευεται να εχει "σκετες" μπαταριες οχι αυτες που περιλαμβανονται σε μια συσκευη ,ξερεις κατι αλλο?

Νομιζω οτι με την singapore απαγορευεται να εχει "σκετες" μπαταριες οχι αυτες που περιλαμβανονται σε μια συσκευη ,ξερεις κατι αλλο?

μπαταρίες απαγορεύονται γενικά σ όλες τις διεθνείς μεταφορές με ταχυδρομείο, για αυτονόητους λόγους ασφαλείας (δεν είναι λίγα τα ατυχήματα που χουν συμβεί στη κίνα απο μπαταρίες), ανεξαρτητα αν γίνονται ελέγχοι ή οχι. Το αν «κρύβουν» μπαταρία μες στο κινητο ειν άλλο θέμα.

How about my order Order Number: #3079345. It was made 4 of september??

Hi, just now I track your order with the tracking number(RB859864754CN) in http://www.17track.net/index_en.shtml. It says that your order has arrived at your country. I think you will get it soon.

Please notice that your order is shipped by China Post, so it will be longer than SG post.

Καλησπερα παιδια!

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει.

εδω και μερες μου βγαζει το ιδιο αποτελεσμα οταν βαζω το tracking number "despatched to overseas (country code gr)" ,ποτε περιπου να το περιμενω;

Η θα χαθει πουθενα γιατι εχουν θεμα με τις μπαταριες οι κινεζοι οπως διαβασα παραπανω.

Καλησπερα παιδια!

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει.

εδω και μερες μου βγαζει το ιδιο αποτελεσμα οταν βαζω το tracking number "despatched to overseas (country code gr)" ,ποτε περιπου να το περιμενω;

Η θα χαθει πουθενα γιατι εχουν θεμα με τις μπαταριες οι κινεζοι οπως διαβασα παραπανω.

Γεια χαρά και καλώς όρισες στο φόρουμ.

Αν και δεν διευκρινίζεις τι έχεις αγοράσει και πότε έγινε η αποστολή από Κίνα, (το "despatched to overseas" που λες),

υποθέτω ότι για να γράφεις εδώ πρόκειται για ταμπλέτα.

Άρα δε βρίσκω λόγο να ανησυχείς για το γνωστό θέμα με τις μπαταρίες.

Τώρα για το status που λες, βασικά πλέον να ελέγχεις στα ΕΛΤΑ (εδώ & εδώ) ή εναλλακτικά στο 17TRACK.

Και να ξέρεις ότι λόγω μεγάλου φόρτου από Κίνα τις τελευταίες μέρες, υπάρχει μια καθυστέρηση.

Εμένα έφυγε από Κίνα στης 3-10 και σήμερα έφτασε αεροδρόμιο. Μάλιστα δεν εμφανίζεται ακόμα στο Singapore Post ότι έχει φτάσει Ελλάδα.

Πλέον από Δευτέρα (λόγω Σου-Κου) περιμένω να πάει ΚΔ Αθήνας κλπ. κλπ...

Πολύ γενικά πάντως, για τη συγκεκριμένη περίοδο, υπολόγιζε γύρο στις 8 μέρες από το "despatched to overseas".

Edited by corduroy27
Peace... Love... Freedom...

[...]

Πολύ γενικά πάντως, για τη συγκεκριμένη περίοδο, υπολόγιζε γύρο στις 8 μέρες από το "despatched to overseas".

8-15 μέρες συνήθως

Αφορα και τις ταμπλετες γιατι εχουν μπαταρια μεσα τους.

Από ότι έχω καταλάβει από διάφορα μηνύματα που διάβασα εδώ, υπάρχει πρόβλημα με τις «χύμα» ή «έξτρα» μπαταρίες.

Ως αποτέλεσμα γυρνάνε πίσω αυτά τα πακέτα στον αποστολέα.

Αν υπήρχε θέμα και με τα Tablets, (που όλα έχουν την μπαταρία στο εσωτερικό τους) τότε πως συνεχίζουν να φθάνουν εδώ καθημερινά;

Βασικά κάτι τέτοιο θα σήμαινε ουσιαστικά ότι σταματάει το εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών με την Κίνα!!!

Εκτός αν παίζει κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε, (ή εννοείς κάτι άλλο) οπότε ενημέρωσέ μας αν θέλεις...

Peace... Love... Freedom...

Αυτο που περιγραφεις ειναι η κατασταση που υπηρχε πριν ,τωρα δεν ερχεται τιποτα με china ,honk kong και το εχουν γυρισει ολοι σε σινγκαπουρ και σουηδικο (και κουριερ φυσικα για τους γενναιους).

Σημερα παρελαβα ταμπλετ με china mail λεω να το βγαλω φωτο για αναμνηστικο :lol:

Πραγματικα ειναι τεραστιο θεμα για το εμποριο με την ασια φανταζομαι θα εχουν φορεσει πλερεζες ολα τα κινεζομαγαζα αλλα στην ελευθερη αγορα παντα βρισκεται μια λυση.