Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σ' ευχαριστώ πολύ. Τί λες και για το Pipo S1s;

Απ' ότι βλέπω η τιμή και τα χαρακτηριστικά τους είναι σχεδόν ίδια...

Λίγο καλύτερη μπαταρία έχει το Ν70s.

Το κατάστημα (aliexpress) είναι αξιόπιστο και γρήγορο;

Πού βρήκες διαθέσιμο το pipo s1? Αν και δεν είναι κι ιδιαίτερα αξιόπιστο το pipo. Το aliexpress είναι κατι σαν το ebay. Ο συγκεκριμένος έμπορος "ChengZe Digital Co., Limited" έχει 1818 αξιολογήσεις με θετικό ποσοστό 96.4%, και στο συγκεκριμένο τάμπλε έχει πολλές πωλήσεις και αξιολογήσεις, εκεί με τα αστεράκια. Από κει έχω αγοράσω δυο N70HD κι αυτό το N70S που μπορείς να δεις και την αξιολόγησή μου προς τα κάτω, με την ελληνική σημαία και όνομα S***s G

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά πήρα το n70s από εκεί που μου πρότεινες. Για να δούμε τι λένε οι κινέζικες ταμπλέτες...

Περίεργο πάντως που δεν δέχεται paypal.

Πού βρήκες διαθέσιμο το pipo s1?

Eδώ με Worldwide Free Shipping

http://www.banggood.com/PIPO-S1s-Dual-Core-A9-1_6GHz-7-Inch-Android-4_1-Tablet-p-74016.html

Έχει και το n70s σε τιμή παρόμοια με aliexpress (αφού βάλεις το κουπόνι της έκπτωσης 10%).

http://www.banggood.com/Wholesale-Window-N70-S-RK3066-Dual-Core-Cortex-A9-1_6GHz-7-Inch-Android-4_1-Tablet-p-58682.html

Τελικά πήρα το n70s από εκεί που μου πρότεινες. Για να δούμε τι λένε οι κινέζικες ταμπλέτες...

Περίεργο πάντως που δεν δέχεται paypal.[...]l

Το aliexpress έχει το escrow το οποίο λειτουργεί όπως το paypal περίπου

Μην ορκίζεσαι κιόλας... Στο τελευταίο dispute που έκανα escalate έκαναν 20 μέρες να μου απαντήσουν (ενώ λένε 2 εργάσιμες) και αυτό μετά από email που έστειλα ρωτώντας τι θα γίνει :p

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Μην ορκίζεσαι κιόλας... Στο τελευταίο dispute που έκανα escalate έκαναν 20 μέρες να μου απαντήσουν (ενώ λένε 2 εργάσιμες) και αυτό μετά από email που έστειλα ρωτώντας τι θα γίνει :p

Και; σε claim στο paypal περίμενα 1μιση μήνα για να μου πουν να επιστρέψω τη συσκευή στον έμπορο. Στο μεταξύ μέχρι τότε, είχε θυμηθεί ο έμπορος να απαντήσει στα ιμειλ, το χα στείλει και το χαν πάρει, και περίμενa να δει το paypal το claim για να μπορέσω να πάρω το refund. Tα ίδια χάλια είναι

Δεν μου έβγαλε κάπου επιλογή paypal ή escrow.

Κατευθείαν με visa πλήρωσα (όλες οι άλλες payment methods ήταν άσχετες)...

hello i want to buy ZTE V987. do you have coupon for the ZTE V987? Or better price????:)

Hi, thanks for your email. I will think about it, and send you a PM if I can provide a coupon for ZTE V987.

Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click

Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99

Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One

Hello I saw that you have the chuwi v88 2GB.

Can you send a discount coupon for proceeding the order please?

Hi, thanks for your email. I will find whether there is coupon code for ZTE V987, and I will send you a PM to tell you the result.

Hello Justin,

Looking to buy a Pipo M6 3G. Do you have any info on this device?? Can't find many that have bought it When was first out??

Thanks in Advance

Yes, you are right. PiPO M6 3G is a new model from PiPO. What kind of info do you want to know? For the configurations, you can find them in our website.

Yes, you are right. PiPO M6 3G is a new model from PiPO. What kind of info do you want to know? For the configurations, you can find them in our website.

All available eg is the 10.000mAh battery a Lithium one? If yes is it a Li-ion or a Li-pol etc Could you point me to a link for the english manual??

Thanks in advance

P.

All available eg is the 10.000mAh battery a Lithium one? If yes is it a Li-ion or a Li-pol etc Could you point me to a link for the english manual??

Thanks in advance

P.

Hi, it is a Li-ion battery with 10000mAh. For the English manual, the factory does not support a exclusive manual for PiPO M6 3G. But we have an universal English manual for Android devices. I think it is also suitable for PiPO M6 3G. If you need it, please give me your email, and then I send it to you.

Hi, it is a Li-ion battery with 10000mAh. For the English manual, the factory does not support a exclusive manual for PiPO M6 3G. But we have an universal English manual for Android devices. I think it is also suitable for PiPO M6 3G. If you need it, please give me your email, and then I send it to you.

By the way, I have found the link of the English manual for Android devices: http://www.mediafire.com/view/fmcnu4zy2i69sdq/Android_User_Manual.pdf

Δεν μου έβγαλε κάπου επιλογή paypal ή escrow.

Κατευθείαν με visa πλήρωσα (όλες οι άλλες payment methods ήταν άσχετες)...

Ναι αυτό είναι το escrow. Δεν πληρώνεις τον έμπορο. Κρατάει τα χρήματα το alibaba, και έχεις περιθώριο 60 μέρες να κάνεις dispute και claim στην αγορά, αν δεν κάνεις ή δηλώσεις ότι παρέλαβες το προϊόν, παίρνει τα χρήματα ο έμπορος απ το alibaba, αλλιώς αναλαμβάνει το claim το alibaba για να πάρεις refund, ή συννενοήσε με τον έμπορο και σου κάνει αμεσως εκείνος refund και στα επιστρέφει το alibaba. Κάτι σαν paypal με το buyers protection του ebay. Το paypal μάλιστα έχει μικρότερο περιθώριο για dispute και δίνει τα χρήματα άμεσα στον έμπορο

frontier τι έγινε τελικά στο singpost σου δείχνει ότι το έστειλαν?εμένα ακόμα όχι πάντως,από της 29/6 ότι το παραλάβανε μονο αν κατάλαβα καλα.

frontier τι έγινε τελικά στο singpost σου δείχνει ότι το έστειλαν?εμένα ακόμα όχι πάντως,από της 29/6 ότι το παραλάβανε μονο αν κατάλαβα καλα.

Από την εξυπηρέτηση πελατών ΕΛ.ΤΑ μου είπαν ότι 1 Ιουλίου το αντικείμενο έχει μπει στο σάκο για αποστολή, αλλά ακόμα δεν έχει αναχωρήσει για Ελλάδα.

Ίσως η καθυστέρηση να οφείλεται στην ομίχλη, όπως ανέφεραν μέχρι και χθες στην αρχική σελίδα της Singpost.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

By the way, I have found the link of the English manual for Android devices: http://www.mediafire.com/view/fmcnu4zy2i69sdq/Android_User_Manual.pdf

Ok Thank you very much Justin Although I don't think it'll be much help It's about Android I'd rather see details of hardware of the device Anyhow thanks a lot:-)

P

Hello Justin [Geekbuying] you have send me pm, but you cannot receive the answer because your folder is full of pms.

Please erase some of them, I have answerd to you.

Edited by vamvakoulas

απο dealsprme.com το πήρα

Απο εκει κι εγω το απογευμα:-) Μονο που εκανα το λαθος να το βαλω με courier(μ επιασαν χουβαρδαλικια) και φοβαμαι το τελωνειο

Απο εκει κι εγω το απογευμα:-) Μονο που εκανα το λαθος να το βαλω με courier(μ επιασαν χουβαρδαλικια) και φοβαμαι το τελωνειο

Τι κούριερ; Αν ειναι EMS, μην ανησυχείς.

Γεια χαρά σε όλους.Οπως πολλοί άλλοι αναμένω και εγώ απο 14/6(αγορα) το νεο μου tablet.Είναι πολύ πιθανό να έχουν έρθει τα πακέτα μας στο ΚΔ απλά λόγω αδειών;Λόγω προτεραιότητας δεμάτων;Λόγω φόρτου;Λόγω συγκυρίας ο σάκος δεν έχει ανοιχτεί ακόμα. Πάντως στο μήνα πάνω ετοιμάζεσαι για refund στο paypal ,για παν ενδεχομενο.

Aυτό που συνιστώ είναι ψυχραιμία και ευγένεια με όποιον αρμόδιο μιλάτε, μπορεί με το καλό να "επιταχύνετε"μια κατάσταση...

Στο κομμάτι της παραλαβής επειδή διάβασα για δυσάρεστα περιστατικά κλοπής. Θα ήθελα όποιος γνωρίζει , να προτείνει την μέθοδο που διασφαλίζει τον παραλήπτη κατά την παραλαβή.

Η βιντεόσκοπηση είναι καλή μέν, αλλά σκεφτείτε να το κάνεις σε ενα υπκοταστημα των ΕΛΤΑ με κόσμο να περιμένει και εσυ να τραβάς βίντεο το άνοιγμα ενός πακέτου .Το ακριβές βάρος του πακέτου που ετοίμασε ο Κινέζος πως μπορώ να το μάθω; Οταν πάω στα ΕΛΤΑ , ζητάω να ζυγιστεί και να συγκριθεί με βάση ποιό βάρος(Τα ελτα ειναι σε θέση να γνωρίζουν το βαρος που πρέπει να έχει κάθε πακέτο;); ;

Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα αλλα νομίζω οτι η διασφάλιση του καταναλωτή είναι μείζον θέμα όχι μονο για εμάς αλλα και για την ευρύτερη εμπορική σχεση των ξένων με την Ελλάδα και πιθανούς αποκλεισμούς λόγω αναξιοπιστίας(δείτε αποκλεισμού χωρών σε ebay κτλ)...

Edited by alipkok

Τι κούριερ; Αν ειναι EMS, μην ανησυχείς.

Αμ δε! Αν κανεις τον χουβαρδα τον κανεις:-) DHL Επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι ΚΑΙ στα courier "μαρκαρουν" >40$ και οτι εχουν κανει αποστολες με DHL στην Ελλαδα χωρις θεμα Μακαρι Αλλα μεχρι να ρθει θα με βριζω που εβαλα courier:-)

Ευχαριστω για την βοηθεια

ΥΓ Αληθεια κανεις που να εχει παραλαβει με DHL απο Κινα/Απω Ανατολη??