octaniavt Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα και από μένα. Οι εντυπώσεις μου μετά από 2 εβδομάδες μετά το PlayBook πολύ καλές. Με το update. Δεν είδα κάποια τρομερή διαφορά εκτός από το scrolling στα bookmarks που έγινε χειρότερο. Έχει κάποιος να μου προτείνει καμία εφαρμογή τις προκοπής για την μπαταρία ; Αγόρασα μια την battery level αλλά δεν είναι τις προκοπής. Θα ήθελα αν γίνεται κάποια που να βγάζει αναλυτικά τις κατανάλωση τις μπαταρίας και όχι απλά πριν πότε το φορτισα. Εχετε να προτείνετε κάτι ; Ευχαριστώ προκαταβολικα. Παράθεση My collection Zopo c2 - htc trophy - Ericsson x8 - lenovo p770 Apple ipad1 - lenovo a1 - motorola xoom 2 - blackberry playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα και από μένα. Οι εντυπώσεις μου μετά από 2 εβδομάδες μετά το PlayBook πολύ καλές. Με το update. Δεν είδα κάποια τρομερή διαφορά εκτός από το scrolling στα bookmarks που έγινε χειρότερο. Έχει κάποιος να μου προτείνει καμία εφαρμογή τις προκοπής για την μπαταρία ; Αγόρασα μια την battery level αλλά δεν είναι τις προκοπής. Θα ήθελα αν γίνεται κάποια που να βγάζει αναλυτικά τις κατανάλωση τις μπαταρίας και όχι απλά πριν πότε το φορτισα. Εχετε να προτείνετε κάτι ; Ευχαριστώ προκαταβολικα. Δοκίμασε και το Battery Watch (free) πρέπει να είναι καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Δοκίμασε και το Battery Watch (free) πρέπει να είναι καλό. εγώ το είχα στο 9900 και ήταν αρκετά καλή εφαρμογή... Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ψάξε στο Google την έκφραση PlayBook stuck at 0 και δοκιμασε τις λύσεις που θα δεις στα αρθρα Κάτι από όλα αυτά θα πιάσει. Τελικα δεν ηταν τιποτα.Για καποιο λογο ο φορτιστης δεν κουμπωνε καλα στη Micro usb.(Η εγω φοβομουν να το πιεσω λιιιγο παραπανω).Εχθες εβαλα λιγη παραπανω δυναμη στο βυσμα και κουμπωσε κανονικα και πλεον μπαινει χωρις προβλημα.Φορτιστηκε και ολα οκ.Εκανε και ενα update οποτε... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Τελικα δεν ηταν τιποτα.Για καποιο λογο ο φορτιστης δεν κουμπωνε καλα στη Micro usb.(Η εγω φοβομουν να το πιεσω λιιιγο παραπανω).Εχθες εβαλα λιγη παραπανω δυναμη στο βυσμα και κουμπωσε κανονικα και πλεον μπαινει χωρις προβλημα.Φορτιστηκε και ολα οκ.Εκανε και ενα update οποτε... :cry: εκει δεν θα πηγαινε το μυαλο μου Καλη χρηση του ταμπλετ, λοιπόν! Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 :cry: εκει δεν θα πηγαινε το μυαλο μου Καλη χρηση του ταμπλετ, λοιπόν! Ευχαριστω..!Ειναι λιγο περιεργο το λειτουργικο βεβαια αλλα μετα απο λιγο το συνηθιζεις.Πως κανουμε factory reset της συσκευης;Γιατι εδω στα στοιχεια χρηστη εχει εναν ali κατι... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ευχαριστω..!Ειναι λιγο περιεργο το λειτουργικο βεβαια αλλα μετα απο λιγο το συνηθιζεις.Πως κανουμε factory reset της συσκευης;Γιατι εδω στα στοιχεια χρηστη εχει εναν ali κατι... Options-->Security-->Security Wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakourass Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ένα πρόβλημα που έχω εγώ είναι το hdmi. Δεν κάνει καλή επαφή το βισμα με την υποδοχή και δεν έχω εικόνα στην τηλεόραση, αν μετά από αρκετό κουμημα καταφέρω να έχω εικόνα αυτή είναι με χιόνια. Έχω δοκιμάσει δύο καλώδια, το ένα έπαιξε μια δύο φορές και μετά είχε το πρόβλημα που σας περιέγραψα και το δεύτερο είχε το πρόβλημα έξω αρχής. Καμία ιδέα? Παίζει να έχει πρόβλημα του playbook? Η τηλεόραση σίγουρα δεν έχει γιατί δοκίμασα της θύρα της και είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Ευχαριστω..!Ειναι λιγο περιεργο το λειτουργικο βεβαια αλλα μετα απο λιγο το συνηθιζεις.Πως κανουμε factory reset της συσκευης;Γιατι εδω στα στοιχεια χρηστη εχει εναν ali κατι... Μόλις το συνηθίσεις προσπαθησε να κανεις δουλεια με αλλο ταμπλετ... Εγω παντως με το samsung 10.1 του αδερφού μου και κατι κουμουτσες ipad, δεν μπόρεσα. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 είναι να πάρω και εγώ ένα μεταχειρισμένο παιχνίδια στο facebook μπορεί να παίξει? η λαγκαρη όπως το netbook μου και τα παίζει οριακά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 άλλη μια ερώτηση 16 32 ή 64 είναι οριακό το 16αρι ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Εξαρταται φιλε μου τι το θελεις. Εγω που δεν το χρησιμοποιω σαν media player εχω ατελειωτο χωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 γνώμη μου είναι να δεις το 32αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπαινει ο τονισμός στις λέξεις κανοντας typing, sto playbook? Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπαινει ο τονισμός στις λέξεις κανοντας typing, sto playbook? Κρατάς πατημένο το πλήκτρο με το φωνήεν που θέλεις να τονισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο δε σε βγάζει επιλογές για τονούμενα γράμματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 είναι να πάρω και εγώ ένα μεταχειρισμένο παιχνίδια στο facebook μπορεί να παίξει? η λαγκαρη όπως το netbook μου και τα παίζει οριακά δεν παίζει καν τα παιχνίδια να φανταστώ ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 δεν παίζει καν τα παιχνίδια να φανταστώ ε? Δοκιμασα τωρα το sims.ενω φορτωσε κουνιεται τραγικα αργα οποτε δεν μπορεις να παιξεις.. Δες εδω ομως διαφορα ενδιαφεροντα πραγματα για flash games και αλλα http://forums.crackberry.com/playbook-apps-games-f243/your-playbook-max-web-apps-629856/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Εξαρταται φιλε μου τι το θελεις. Εγω που δεν το χρησιμοποιω σαν media player εχω ατελειωτο χωρο κρίνω από τα κινητά για αυτό ρωτάω με το κινητό που έχω στα 16 έχω ελεύθερο κάπου στα 4,5 ευχαριστώ για την απάντηση γνώμη μου είναι να δεις το 32αρι μάλλον εκεί θα πάω διότι βλέποντας πλέον τις τιμές δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά στο θέμα παιχνιδιών θα ήθελα να μάθω χωρίς να παίζω καν παιχνίδια τι εννοεί ο φίλος που λέει παίζει δεν παίζει δηλαδή να φόρτωση άλλο παιχνίδι εκτός από αυτά που υπάρχουν στο μαγαζί αν δεν το κατάλαβα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 κρίνω από τα κινητά για αυτό ρωτάω με το κινητό που έχω στα 16 έχω ελεύθερο κάπου στα 4,5 ευχαριστώ για την απάντηση μάλλον εκεί θα πάω διότι βλέποντας πλέον τις τιμές δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά στο θέμα παιχνιδιών θα ήθελα να μάθω χωρίς να παίζω καν παιχνίδια τι εννοεί ο φίλος που λέει παίζει δεν παίζει δηλαδή να φόρτωση άλλο παιχνίδι εκτός από αυτά που υπάρχουν στο μαγαζί αν δεν το κατάλαβα :O εγώ από ότι κατάλαβα μάλλον παίζει αυτά που έχει στο μαγαζί αλλά αν θέλεις να φυτεύεις τουλίπες στο face τύπου farm vile δεν γίνετε θα δει κάποιος να μας πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 ok αλλά δεν είναι λίγο περίεργο να μην παίζει παιχνίδια του μαγαζιού σε όλα τα μαγαζιά άντε να λένε ότι δεν τρέχει από μια συσκευή και κάτω ας μας εξηγήσει ο ίδιος αν θέλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Καλησπέρα, μου έχει εμφανιστεί το εξής θέμα στο video chat. Από ενα συγκεκριμένο playbook οταν μου κάνει κλήση, δεν μου εμφανίζεται το παράθυρο για να κάνω αποδοχή της κλήσης. Ναι, εχω ενεργοποιημενο το recieved calls, ναι ακούω να χτυπάει κανονικά, ναι εγώ καλω κανονικά πισω σε αυτό το ταμπλετ και βεβαίως δεν εχω το ιδιο πρόβλημα με άλλο playbook. Περίεργο ε; Καμία ιδέα ; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOSxx Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 εχουμε κανενα νεο με την αναβαθμιση σε 10 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Υπαρχουν κατι φημες για μια Lite εκδοση του 10 τον Ιουνιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Διαβασα οτι το Blackberry World εφτασε/ξεπερασε τις 100.000 εφαρμογες...Στο playbook δεν τις βλεπουμε;Γιατι οταν ανοιγω το world στοιχημα να'ναι 50-60 εφαρμογες...Επι πληρωμη και μη.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts