Jump to content

Blackberry PlayBook

Te_salat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα.

Οι εντυπώσεις μου μετά από 2 εβδομάδες μετά το PlayBook πολύ καλές.

Με το update. Δεν είδα κάποια τρομερή διαφορά εκτός από το scrolling στα bookmarks που έγινε χειρότερο. Έχει κάποιος να μου προτείνει καμία εφαρμογή τις προκοπής για την μπαταρία ;

Αγόρασα μια την battery level αλλά δεν είναι τις προκοπής.

Θα ήθελα αν γίνεται κάποια που να βγάζει αναλυτικά τις κατανάλωση τις μπαταρίας και όχι απλά πριν πότε το φορτισα.

Εχετε να προτείνετε κάτι ;

Ευχαριστώ προκαταβολικα.

My collection

Zopo c2 - htc trophy - Ericsson x8 - lenovo p770

Apple ipad1 - lenovo a1 - motorola xoom 2 - blackberry playbook

• Απαντήσεις 570
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και από μένα.

Οι εντυπώσεις μου μετά από 2 εβδομάδες μετά το PlayBook πολύ καλές.

Με το update. Δεν είδα κάποια τρομερή διαφορά εκτός από το scrolling στα bookmarks που έγινε χειρότερο. Έχει κάποιος να μου προτείνει καμία εφαρμογή τις προκοπής για την μπαταρία ;

Αγόρασα μια την battery level αλλά δεν είναι τις προκοπής.

Θα ήθελα αν γίνεται κάποια που να βγάζει αναλυτικά τις κατανάλωση τις μπαταρίας και όχι απλά πριν πότε το φορτισα.

Εχετε να προτείνετε κάτι ;

Ευχαριστώ προκαταβολικα.

Δοκίμασε και το Battery Watch (free) πρέπει να είναι καλό.

Δοκίμασε και το Battery Watch (free) πρέπει να είναι καλό.

εγώ το είχα στο 9900 και ήταν αρκετά καλή εφαρμογή...

Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black

Ψάξε στο Google την έκφραση PlayBook stuck at 0 και δοκιμασε τις λύσεις που θα δεις στα αρθρα

Κάτι από όλα αυτά θα πιάσει.

Τελικα δεν ηταν τιποτα.Για καποιο λογο ο φορτιστης δεν κουμπωνε καλα στη Micro usb.(Η εγω φοβομουν να το πιεσω λιιιγο παραπανω).Εχθες εβαλα λιγη παραπανω δυναμη στο βυσμα και κουμπωσε κανονικα και πλεον μπαινει χωρις προβλημα.Φορτιστηκε και ολα οκ.Εκανε και ενα update οποτε...

Δημήτρης

Τελικα δεν ηταν τιποτα.Για καποιο λογο ο φορτιστης δεν κουμπωνε καλα στη Micro usb.(Η εγω φοβομουν να το πιεσω λιιιγο παραπανω).Εχθες εβαλα λιγη παραπανω δυναμη στο βυσμα και κουμπωσε κανονικα και πλεον μπαινει χωρις προβλημα.Φορτιστηκε και ολα οκ.Εκανε και ενα update οποτε...

:cry: εκει δεν θα πηγαινε το μυαλο μου

Καλη χρηση του ταμπλετ, λοιπόν!

BlackBerry Passport and a Playbook

:cry: εκει δεν θα πηγαινε το μυαλο μου

Καλη χρηση του ταμπλετ, λοιπόν!

Ευχαριστω..!Ειναι λιγο περιεργο το λειτουργικο βεβαια αλλα μετα απο λιγο το συνηθιζεις.Πως κανουμε factory reset της συσκευης;Γιατι εδω στα στοιχεια χρηστη εχει εναν ali κατι...

Δημήτρης

Ευχαριστω..!Ειναι λιγο περιεργο το λειτουργικο βεβαια αλλα μετα απο λιγο το συνηθιζεις.Πως κανουμε factory reset της συσκευης;Γιατι εδω στα στοιχεια χρηστη εχει εναν ali κατι...

Options-->Security-->Security Wipe

Ένα πρόβλημα που έχω εγώ είναι το hdmi. Δεν κάνει καλή επαφή το βισμα με την υποδοχή και δεν έχω εικόνα στην τηλεόραση, αν μετά από αρκετό κουμημα καταφέρω να έχω εικόνα αυτή είναι με χιόνια. Έχω δοκιμάσει δύο καλώδια, το ένα έπαιξε μια δύο φορές και μετά είχε το πρόβλημα που σας περιέγραψα και το δεύτερο είχε το πρόβλημα έξω αρχής. Καμία ιδέα? Παίζει να έχει πρόβλημα του playbook? Η τηλεόραση σίγουρα δεν έχει γιατί δοκίμασα της θύρα της και είναι οκ.

Μόλις το συνηθίσεις προσπαθησε να κανεις δουλεια με αλλο ταμπλετ...

Εγω παντως με το samsung 10.1 του αδερφού μου και κατι κουμουτσες ipad, δεν μπόρεσα.

είναι να πάρω και εγώ ένα μεταχειρισμένο

παιχνίδια στο facebook μπορεί να παίξει?

η λαγκαρη όπως το netbook μου και τα παίζει οριακά

Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπαινει ο τονισμός στις λέξεις κανοντας typing, sto playbook?

Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπαινει ο τονισμός στις λέξεις κανοντας typing, sto playbook?

Κρατάς πατημένο το πλήκτρο με το φωνήεν που θέλεις να τονισεις!

είναι να πάρω και εγώ ένα μεταχειρισμένο

παιχνίδια στο facebook μπορεί να παίξει?

η λαγκαρη όπως το netbook μου και τα παίζει οριακά

δεν παίζει καν τα παιχνίδια να φανταστώ ε?

δεν παίζει καν τα παιχνίδια να φανταστώ ε?

Δοκιμασα τωρα το sims.ενω φορτωσε κουνιεται τραγικα αργα οποτε δεν μπορεις να παιξεις..

Δες εδω ομως διαφορα ενδιαφεροντα πραγματα για flash games και αλλα

http://forums.crackberry.com/playbook-apps-games-f243/your-playbook-max-web-apps-629856/

Εξαρταται φιλε μου τι το θελεις. Εγω που δεν το χρησιμοποιω σαν media player εχω ατελειωτο χωρο

κρίνω από τα κινητά για αυτό ρωτάω

με το κινητό που έχω στα 16 έχω ελεύθερο κάπου στα 4,5

ευχαριστώ για την απάντηση

γνώμη μου είναι να δεις το 32αρι

μάλλον εκεί θα πάω διότι βλέποντας πλέον τις τιμές δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά

στο θέμα παιχνιδιών θα ήθελα να μάθω χωρίς να παίζω καν παιχνίδια τι εννοεί ο φίλος που λέει παίζει δεν παίζει δηλαδή να φόρτωση άλλο παιχνίδι εκτός από αυτά που υπάρχουν στο μαγαζί

αν δεν το κατάλαβα :O

κρίνω από τα κινητά για αυτό ρωτάω

με το κινητό που έχω στα 16 έχω ελεύθερο κάπου στα 4,5

ευχαριστώ για την απάντηση

μάλλον εκεί θα πάω διότι βλέποντας πλέον τις τιμές δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά

στο θέμα παιχνιδιών θα ήθελα να μάθω χωρίς να παίζω καν παιχνίδια τι εννοεί ο φίλος που λέει παίζει δεν παίζει δηλαδή να φόρτωση άλλο παιχνίδι εκτός από αυτά που υπάρχουν στο μαγαζί

αν δεν το κατάλαβα :O

εγώ από ότι κατάλαβα μάλλον παίζει αυτά που έχει στο μαγαζί αλλά αν θέλεις να φυτεύεις τουλίπες στο face τύπου farm vile δεν γίνετε θα δει κάποιος να μας πει?

ok αλλά δεν είναι λίγο περίεργο να μην παίζει παιχνίδια του μαγαζιού σε όλα τα μαγαζιά άντε να λένε ότι δεν τρέχει από μια συσκευή και κάτω

ας μας εξηγήσει ο ίδιος αν θέλει

Καλησπέρα, μου έχει εμφανιστεί το εξής θέμα στο video chat.

Από ενα συγκεκριμένο playbook οταν μου κάνει κλήση, δεν μου εμφανίζεται το παράθυρο για να κάνω αποδοχή της κλήσης. Ναι, εχω ενεργοποιημενο το recieved calls, ναι ακούω να χτυπάει κανονικά, ναι εγώ καλω κανονικά πισω σε αυτό το ταμπλετ και βεβαίως δεν εχω το ιδιο πρόβλημα με άλλο playbook.

Περίεργο ε;

Καμία ιδέα ;

Ευχαριστώ πολύ.

• 3 weeks later...
Διαβασα οτι το Blackberry World εφτασε/ξεπερασε τις 100.000 εφαρμογες...Στο playbook δεν τις βλεπουμε;Γιατι οταν ανοιγω το world στοιχημα να'ναι 50-60 εφαρμογες...Επι πληρωμη και μη..
Δημήτρης