iou Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 το whatsapp δουλευει μια χαρα. Απλα πρεπει να κανεις ενεργοποιηση απο κινητο, και στο μνμ που σου ερχεται με τον κωδικο το βαζεις στο playbook. Μου ηρθε μια αναβαθμιση, 133 mb, εσας τπτ?? Ήρθε και σε εμάς η αναβάθμιση:p Τώρα κάνω το reboot...αλλά δεν είναι το 10άρι...ακόμη :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 πες μας αν βλεπεις αλλαγες. Δεν την κανω ακομα αν δεν βεβαιωθω οτι τα apps δουλευουν οπως πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Λετε να μας προετοιμαζουν για το bb10? :D (vlachaquito καλο το κολπακι θα το δοκιμασω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Μήπως υπάρχει κάποια συμβουλή για αγορά θήκης+πληκτρολόγιο? Ψάχνω το original το οποίο είναι αρκετά ποιοτικό και όμορφο, αλλά δεν υπάρχει πουθενά. Μόνο στα amazon & ebay βρίσκω κινέζικα αμφιβόλου ποιότητας. Υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει και προτείνει κάποιια αξιόπιστη λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μήπως υπάρχει κάποια συμβουλή για αγορά θήκης+πληκτρολόγιο? Ψάχνω το original το οποίο είναι αρκετά ποιοτικό και όμορφο, αλλά δεν υπάρχει πουθενά. Μόνο στα amazon & ebay βρίσκω κινέζικα αμφιβόλου ποιότητας. Υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει και προτείνει κάποιια αξιόπιστη λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Να ρωτήσω και εγώ για πληκτρολόγιο που να υποστηρίζει και ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 παιδια κανεις με το update εχει τσεκαρει αν τα προγραμματα απο android παιζουν κανονικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παιδια μολις πηρα ενα 64αρι απο Αγγλια.Ηρθε λοιπον με 0 (μηδεν) μπαταρια.Το βαζω για φορτιση και δεν...Τιποτα...Αναβει βεβαια αλλα μετα απο 1-2 λεπτα κλεινει.Μαλλον εχει χαλασει το βυσμα τροφοδοσιας..Εχει micro usb (που μπαινει ο φορτιστης) και mini ( ; ) usb.Απο εκει φορτιζει; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Οταν το φορτίζεις εμφανίζεται ο κεραυνος πανω δεξια στην ένδειξη της μπαταρίας ; Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Οχι...Οταν το πρωτανοιξα φαινοταν..Αλλα μιση ωρα μετα δεν ειχε ανεβει καθολου η μπαταρια.Τωρα δεν το βγαζει καθολου,αλλωστε δεν αναβει κιολας...Δεν εχει καθολου μπαταρια... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Αφού εξαντλήθηκε η μπαταρία και δεν ανάβει δεν πρόκειται να φορτίσει έτσι. Κανε το τρικ που ειχα κάνει και ειχα γράψει παλιότερα. Πατα το on παρατεταμενα για 30 δευτερόλεπτα, άστο για 5 δευτερόλεπτα και ξαναπατα το. Λογικά θα σου ανοίξει. Βαλε τον φορτιστη του ταμπλετ (οχι του κινητου),.με το που ανοιξει. Πρεπει να σου εμφανιστεί ο κεραυνος, αν οχι ειτε ο φορτιστης σου χαλασε, οποτε πρεπει να δοκιμασεις φορτιση με τον φορτιστη του κινητου. Τοτε ομως δεν θα σου εμφανίζεται κεραυνος αλλα ενα βισμα. Αν και παλι δεν φορτιζει, χάλασε καποιο εξαρτημα του ταμπλετ. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δεν επιασε το κολπο.Επειδη ο φορτιστης μου φορτιζει αλλες συσκευες ,μαλλον εχει χαλασει η micro-usb.Και δεν εχω και κανα dock ευκαιρο να δοκιμασω απο εκει.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ψάξε στο Google την έκφραση PlayBook stuck at 0 και δοκιμασε τις λύσεις που θα δεις στα αρθρα Κάτι από όλα αυτά θα πιάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octaniavt Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα και από μένα. Οι εντυπώσεις μου μετά από 2 εβδομάδες μετά το PlayBook πολύ καλές. Με το update. Δεν είδα κάποια τρομερή διαφορά εκτός από το scrolling στα bookmarks που έγινε χειρότερο. Έχει κάποιος να μου προτείνει καμία εφαρμογή τις προκοπής για την μπαταρία ; Αγόρασα μια την battery level αλλά δεν είναι τις προκοπής. Θα ήθελα αν γίνεται κάποια που να βγάζει αναλυτικά τις κατανάλωση τις μπαταρίας και όχι απλά πριν πότε το φορτισα. Εχετε να προτείνετε κάτι ; Ευχαριστώ προκαταβολικα. Παράθεση My collection Zopo c2 - htc trophy - Ericsson x8 - lenovo p770 Apple ipad1 - lenovo a1 - motorola xoom 2 - blackberry playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα και από μένα. Οι εντυπώσεις μου μετά από 2 εβδομάδες μετά το PlayBook πολύ καλές. Με το update. Δεν είδα κάποια τρομερή διαφορά εκτός από το scrolling στα bookmarks που έγινε χειρότερο. Έχει κάποιος να μου προτείνει καμία εφαρμογή τις προκοπής για την μπαταρία ; Αγόρασα μια την battery level αλλά δεν είναι τις προκοπής. Θα ήθελα αν γίνεται κάποια που να βγάζει αναλυτικά τις κατανάλωση τις μπαταρίας και όχι απλά πριν πότε το φορτισα. Εχετε να προτείνετε κάτι ; Ευχαριστώ προκαταβολικα. Δοκίμασε και το Battery Watch (free) πρέπει να είναι καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Δοκίμασε και το Battery Watch (free) πρέπει να είναι καλό. εγώ το είχα στο 9900 και ήταν αρκετά καλή εφαρμογή... Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ψάξε στο Google την έκφραση PlayBook stuck at 0 και δοκιμασε τις λύσεις που θα δεις στα αρθρα Κάτι από όλα αυτά θα πιάσει. Τελικα δεν ηταν τιποτα.Για καποιο λογο ο φορτιστης δεν κουμπωνε καλα στη Micro usb.(Η εγω φοβομουν να το πιεσω λιιιγο παραπανω).Εχθες εβαλα λιγη παραπανω δυναμη στο βυσμα και κουμπωσε κανονικα και πλεον μπαινει χωρις προβλημα.Φορτιστηκε και ολα οκ.Εκανε και ενα update οποτε... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Τελικα δεν ηταν τιποτα.Για καποιο λογο ο φορτιστης δεν κουμπωνε καλα στη Micro usb.(Η εγω φοβομουν να το πιεσω λιιιγο παραπανω).Εχθες εβαλα λιγη παραπανω δυναμη στο βυσμα και κουμπωσε κανονικα και πλεον μπαινει χωρις προβλημα.Φορτιστηκε και ολα οκ.Εκανε και ενα update οποτε... :cry: εκει δεν θα πηγαινε το μυαλο μου Καλη χρηση του ταμπλετ, λοιπόν! Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 :cry: εκει δεν θα πηγαινε το μυαλο μου Καλη χρηση του ταμπλετ, λοιπόν! Ευχαριστω..!Ειναι λιγο περιεργο το λειτουργικο βεβαια αλλα μετα απο λιγο το συνηθιζεις.Πως κανουμε factory reset της συσκευης;Γιατι εδω στα στοιχεια χρηστη εχει εναν ali κατι... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ευχαριστω..!Ειναι λιγο περιεργο το λειτουργικο βεβαια αλλα μετα απο λιγο το συνηθιζεις.Πως κανουμε factory reset της συσκευης;Γιατι εδω στα στοιχεια χρηστη εχει εναν ali κατι... Options-->Security-->Security Wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakourass Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ένα πρόβλημα που έχω εγώ είναι το hdmi. Δεν κάνει καλή επαφή το βισμα με την υποδοχή και δεν έχω εικόνα στην τηλεόραση, αν μετά από αρκετό κουμημα καταφέρω να έχω εικόνα αυτή είναι με χιόνια. Έχω δοκιμάσει δύο καλώδια, το ένα έπαιξε μια δύο φορές και μετά είχε το πρόβλημα που σας περιέγραψα και το δεύτερο είχε το πρόβλημα έξω αρχής. Καμία ιδέα? Παίζει να έχει πρόβλημα του playbook? Η τηλεόραση σίγουρα δεν έχει γιατί δοκίμασα της θύρα της και είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 ολα οκ με HDMI , τελευταιο update κλπ. Playbook loves BB10! το περιμενουμε! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Ευχαριστω..!Ειναι λιγο περιεργο το λειτουργικο βεβαια αλλα μετα απο λιγο το συνηθιζεις.Πως κανουμε factory reset της συσκευης;Γιατι εδω στα στοιχεια χρηστη εχει εναν ali κατι... Μόλις το συνηθίσεις προσπαθησε να κανεις δουλεια με αλλο ταμπλετ... Εγω παντως με το samsung 10.1 του αδερφού μου και κατι κουμουτσες ipad, δεν μπόρεσα. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 είναι να πάρω και εγώ ένα μεταχειρισμένο παιχνίδια στο facebook μπορεί να παίξει? η λαγκαρη όπως το netbook μου και τα παίζει οριακά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 άλλη μια ερώτηση 16 32 ή 64 είναι οριακό το 16αρι ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Εξαρταται φιλε μου τι το θελεις. Εγω που δεν το χρησιμοποιω σαν media player εχω ατελειωτο χωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts