Jump to content

Blackberry PlayBook

Te_salat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα! Γνωρίζετε μήπως καμία εφαρμογή για ηχογράφηση φωνής?Που να την έχετε χρησιμοποιήσει και να είσαστε ευχαριστημένοι; Αυτή που έχει ήδη το playbook μου κάνει κάποιες στιγμιαίες διακοπές.

• Απαντήσεις 617
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest sugarjohny
Κάνεις;;;;;;

Ούτε εγώ έχω καταφέρει να βρω πως γίνονται οι αναβαθμίσεις... Μήπως είναι πρόβλημα του λογισμικου; Στη βοήθεια αναφέρει πως πηγαίνει κανείς στο My World, αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη...

Με το ραδιόφωνο έχεις βγάλει άκρη; δεν μπορώ να δεχτώ ότι το κινέζικο android κινητό μου παίζει ραδιόφωνο από παντού χωρίς προβλήματα και από το playbook δεν μπορώ να παίξω από πουθενά.

Guest sugarjohny
Με το ραδιόφωνο έχεις βγάλει άκρη; δεν μπορώ να δεχτώ ότι το κινέζικο android κινητό μου παίζει ραδιόφωνο από παντού χωρίς προβλήματα και από το playbook δεν μπορώ να παίξω από πουθενά.

Δεν νομίζω να έχει ραδιόφωνο,όπως και άλλα επώνυμα ταμπλετ. Επίσης είναι πολύ πιθανόν το κινέζικο ταμπλετ σου να παίρνει usb stick, ενώ αυτό όχι. Όπως τα no name dvd έπαιζαν περισσότερα φορματ από τα επώνυμα...

Έχεις δίκιο, αυτό με την αναβάθμιση είναι τρελή μπούρδα, μόλις το δοκίμασα και εχεις δίκιο. Όταν μιλάω για ραδιόφωνο δεν εννοώ να έχει δέκτη αλλά να μπορώ να ακούσω ραδιόφωνο από το eradio για παράδειγμα. Σήμερα ανακάλυψα ότι έχει άλλη μια μουφα, δεν μου ανοίγει gif αρχεια. Έλεος.

Έχεις δίκιο, αυτό με την αναβάθμιση είναι τρελή μπούρδα, μόλις το δοκίμασα και εχεις δίκιο. Όταν μιλάω για ραδιόφωνο δεν εννοώ να έχει δέκτη αλλά να μπορώ να ακούσω ραδιόφωνο από το eradio για παράδειγμα. Σήμερα ανακάλυψα ότι έχει άλλη μια μουφα, δεν μου ανοίγει gif αρχεια. Έλεος.

μπες στο shoutcast.com και ψαξε το ραδιο που θες.. ετσι ακουω skai..

αυτο για τις αναβαθμισεις δεν το καταλαβα παιδια..

εχω ελληνικα και κανω κανονικα αναβαθμισεις λειτουργικου και εφαρμογων!

Αναβάθμιση στο λογισμικό έκανα και εγώ κανονικά, στις εφαρμογές όμως ενώ μου έβγαζε ειδοποίηση ότι υπάρχει update όταν πάταγα στην ειδοποίηση μου ανοιγε το appworld αλλά δεν μου εμφανιζε την επιλογή. Όταν άλλαξαν την γλώσσα στα ελλινικα όπως μου προτεινε ο φίλος παραπάνω και ακολουθοντας την ίδια διαδικασία ως διαθέσιμο μαγείας μου την εμφανίσετε.

• 2 weeks later...

Παιδια βρισκω εδω το 64αρι σε πολυ καλη τιμη για Ελλαδα

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=cecd9073-c9c1-4c86-9eee-a472ff42c9ad

εχει αγορασει κανεις απο το συγκεκριμενο καταστημα; μου κανει εντυπωση που ειναι τοσο φτηνο

Παιδια βρισκω εδω το 64αρι σε πολυ καλη τιμη για Ελλαδα

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=cecd9073-c9c1-4c86-9eee-a472ff42c9ad

εχει αγορασει κανεις απο το συγκεκριμενο καταστημα; μου κανει εντυπωση που ειναι τοσο φτηνο

269 το έβγαλε το e-shop. αλλά 213 που το βλέπω στο site που γράφεις είναι πειρασμός! Αν είχε και skype...

Εχω ψηθει πολυ να το παρω... Σκεφτομαι ομως μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω το ΒΒ10

Το Playbook θα αναβαμιστεί σε BlackBerry 10 μετά την παρουσίαση του νέου λειτουργικού στις 30 Ιανουαρίου. Το πότε όμως ακριβώς θα πάρει την αναβάθμιση είναι άγνωστο.

Ειναι στανταρ αυτο; και δε θα υστερει σε τιποτα από playbook που θα εχουν ΒΒ10 από τη μαμα τους;

Ειναι στανταρ αυτο; και δε θα υστερει σε τιποτα από playbook που θα εχουν ΒΒ10 από τη μαμα τους;

δεν νομιζω... εχει καλα specs.

διπυρηνος με 1gb ram... λογικα μια χαρα θα ειναι!

και σκευτομουν να το δωσω το playbook.. αλλα αφου λεει ο iou οτι σιγουρα..αξιζει και με το παραπανω η αναμονη! :)

να ρωτησω,θα ειναι διαφορετικο στο playbook απο αυτα που βλεπουμε στις dev συσκευες? δηλαδη να περιμενουμε αυτο που βλεπουμε στα βιντεο η...?

Εχω και μια αλλη απορια. Εφαρμογες που εχω κατεβασει στο bb μου περνιουνται ευκολα στο playbook ή θελουν κατεβασμα απο την αρχη;

Εχω και μια αλλη απορια. Εφαρμογες που εχω κατεβασει στο bb μου περνιουνται ευκολα στο playbook ή θελουν κατεβασμα απο την αρχη;

Οι εφαρμογές που έχεις κατεβάσει για το BlackBerry κινητό σου δεν έχουν καμία σχέση με το PlayBook. Είναι δύο τελείως διαφορετικά λειτουργικά και δεν έχουν τις ίδιες εφαρμογές. Εξάλλου για αυτό τον λόγο μόνο το PlayBook θα πάρει το BlackBerry 10, γιατί είναι το μόνο ικανό hardware για τα πρότυπα και τις απαιτήσεις του νέου λειτουργικού. Πάντως κάθε μέρα βγαίνουν νέα για το BlackBerry 10 και φαίνεται πως θα είναι πολύ ενδιαφέρον το νέο λειτουργικό!!!:D

Edited by iou

προσωπικα 7in μου φαινονται λιγες για tablet.θα περιμενω μεχρι να βγει το playbook με 10in.αυτο θα ειναι ενδιαφερων...10ιντσο με os10....

• 2 weeks later...

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Εδώ και καιρό δεν μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές με το gmail (ενώ έχω ενεργοποιημένο το συγχρονισμό). Έχετε καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει?

Επειδή το νήμα (thread) για το blackberry playbook δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση είπα να γράψω τουλάχιστον ένα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους τους φίλους εδώ!

Άντε παιδιά γράψτε που και που τίποτα να το ζωντανέψουμε λίγο! Όχι τίποτε άλλο αλλά επειδή το μηχανηματάκι αξίζει!

Ας ελπίσουμε να μας δώσει η RIM και το νέο λειτουργικό κατά το Φεβρουάριο (λέμε τώρα) !

Επειδή το νήμα (thread) για το blackberry playbook δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση είπα να γράψω τουλάχιστον ένα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους τους φίλους εδώ!

Άντε παιδιά γράψτε που και που τίποτα να το ζωντανέψουμε λίγο! Όχι τίποτε άλλο αλλά επειδή το μηχανηματάκι αξίζει!

Ας ελπίσουμε να μας δώσει η RIM και το νέο λειτουργικό κατά το Φεβρουάριο (λέμε τώρα) !

Καλη χρονια χρονια πολλα , πραγματικα αξιζει! δεν μετανιωσα ουτε στιγμη που το αγορασα! (και σε φοβερη τιμη)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

περιμενω να βγει το 10ιντσο....δεν μπορω να περιμενω

υπαρχει τετοια πληροφορια????????? το εχεις διαβασει καπου, γτ πρωτη φορα το διαβαζω αυτο.....μακαρι αλλα δεν το βλεπω.

υπαρχει τετοια πληροφορια????????? το εχεις διαβασει καπου, γτ πρωτη φορα το διαβαζω αυτο.....μακαρι αλλα δεν το βλεπω.

εχω δει σε σαιτ σχετικα με blackberry φοτος με ενα playbook 10in αλλα ηταν σαν δοκιμαστικη εκδοση.μολις ειδα το roadmap για τισ συσκευες του 2013 και λεει οτι θα υο βγαλουν τριτο τριμηνο του 2013.καλα κρασια δηλ.δυστυχως δεν με βολευουν 7in θελω σιγουρα 10in αλλιως θα το ειχα παρει.