nikospot Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Καλησπέρα στην παρέα :) .Ειμαι και εγω ενας ευτυχής κατοχος του SGS εδω και 4 μερες. Ηθελα να πειραματιστώ αμεσως και γιαυτο περασα χθες το βράδυ την DarkyROM v10.2 Final. Ειδα οτι ειχε τα περισσοτερα ποστ στο xda και αποφασισα να δοκιμάσω αυτην πρωτα, μιας και διαβασα οτι η CyanogenMod αν και ειναι η καλυτερη εχει πολλα προβληματα ακομα(πχ ειδα οτι η κάμερα δεν δουλευει σωστα). Τωρα βλεπω τα δικα σας τελευταια σχολια και προβληματιζομαι... Το παραπονο για την Dark ειναι οτι εχει μηνει πισω?Γιατι απο οτι ειδα πρεπει να ειναι 3 μηνων αυτη η ρομ αν και τελευταια εκδοση. Στην λειτουργια εγω δεν εχω κανενα προβλημα.Βεβαια δεν ειδα και καμια διαφορα με την στοκ οσο αναφορα την ταχυτητα.Πχ στα βιντεο μεσω browser και με την στοκ αλλα και με την darkrom κολλανε. Δε μπορω να έχω άποψη για την darky, αλλά για την cyanogen που μπορώ θα σου πω πως η κάμερα δεν έχει πρόβλημα, απλά λίγο χαμηλότερη ποιότητα από ότι η στοκ (εγώ προσωπικά δεν είδα καμία διαφορά, αλλά δεν κοίταζα και τις φωτο και τα βίντεο με μεγεθυντικό φακό :p) Τα βίντεο μέσω browser επειδή παίζουν μέσω flash player θέλουν μεγάλη επεξεργαστική ισχύ για αυτό μπορεί να σου κολλάνε λίγο. Κάνε update το flash player στην τελευταία έκδοση, δοκίμασε και από άλλο browser όπως opera mobile για παράδειγμα... Με την cyanogen μπορεί να δεις διαφορά σε ταχύτητα πάντως και τα προβλήματα που έχει δεν είναι σημαντικά (για μένα βέβαια γιατί ο καθένας μπορεί να έχει άλλη άποψη) Τέλος να πω επειδή βγήκα offtopic πως αυτή η συζήτηση πάει πιο πολύ στο θέμα: Τροποποιήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 ρε παιδια βγηκε καινουρια darkyrom jw1 ! λεει εδω http://samsunggalaxysforums.com/showthread.php/7588-DarkyROM-v10.4.1-JW1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts