Jump to content

[ROM] Darky's Extreme Edition v10.1

taxudromos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Darky's Extreme Edition v10.1 ( οδηγος αρχαριου :)

δεν ξερω ποσο καλη ειναι , παντως το σιγουρο ειναι πως πιανει πιο καλο σημα wifi απο την cyanogen.....( απο προσωπικη εμπειρια)

φλασαρουμε πρωτα μια στοκ ρομ ..... κατα προτιμιση την 2.2.1 απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ GALAXY S ...

βγαζουμε lagfix και σιγουρα δεν φταιω εγω αν το τηλεφωνο σας κανει μπαμ ! ( βασικα μπορει και να φταιω αλλα ..... :P)

1) Τι αρχεια χρειαζομαι ?

Α) Ficeto_JVH_I9000_Odin http://www.multiupload.com/RV3OOVHU79

Β) DarkyROM_v10.1 http://www.multiupload.com/8OUDK2OC14

2) ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?

περναω το αρχειο DarkyROM_v10.1 μεσα στην sdcard (εσωτερικη μνημη τηλεφωνου)

ξεζιπαρω το Ficeto_Deodexed_JVH_I9000_ODIN.zip

ανοιγω το odin

για PIT επιλεγω \Ficeto_Deodexed_JVH_I9000_ODIN\s1_odin_20100512.pit

για PDA επιλεγω \Ficeto_Deodexed_JVH_I9000_ODIN\Ficeto_Deodexed_JVH_I9000.tar

επιλεγουμε και το Re-partition

κλεινουμε το τηλεφωνο και το βαζουμε σε download mode πατωντας τα 3 πληκτρα για 3 δευτερολεπτα (μενου - χαμηλωμα εντασης ηχου - ενεργοποιηση/απενεργοποιηση τηλεφωνου)

συνδεουμε τη τηλεφωνο μας με τον υπολογιστη και 8α μας βγαλει την ενδειξη added στο odin

παταμε το start και το αρχιζει....

το πρωτο κουτακι πανω αριστερα στο odin μετα απο περιπου 3 λεπτα 8α γραψει pass

περιμενουμε μεχρι το τηλεφωνο μας να ανοιξει κανονικα ...

μπαινουμε στο μαρκετ και κατεβαζουμε την εφαρμογη DarkyROM Configurator

ωπου μπορουμε να κανουμε καποιες ρυ8μισεις..

δεν ειναι αναγκαιο να επιλεξουμε wipe

αφηνουμε το modem και τον kernel ιδιο , ενω απο τα αλλα μπορουμε να πειραξουμε οτι 8ελουμε...

τωρα κλεινουμε το κινητο μας και το βαζουμε σε CWM(recovery mode)

πως? κανοντας οτι και για download mode μονο που παταμε το πληκτρο της αυξησης εντασης ηχου.

τωρα αυτο που 8α κανουμε 8α ειναι να περασουμε την rom....

επιλεγουμε install zip from sdcard , βρισκουμε που την εχουμε απο8ηκευση και την κανουμε install

περιμενουμε μεχρι να τελειωσει και κανουμε reboot....

αυτο ηταν.... πως νοιω8εις???? :D

ελπιζω να μην εχω κανει κανενα τραγικο λαθος.....

Edited by Tyxerakias

• Απαντήσεις 176
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπράβο για τον οδηγό :)

σίγουρα μια απο τις καλύτερες custom rom

απλά να πω ότι καλό θα ήταν να κάνουμε wipe data πριν φλασαρουμε έτσι ώστε να γίνει καθαρή εγκατασταση και να ελαχιστοποιησουμε τις οποίες πιθανότητες να μην εχει κάτσει καλά η ρομ :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

ενα μπραβο κι απο μενα για τον πολυ καλο κι ευχρηστο οδηγο :clap:

μια διευκρινιστικη ερωτηση: επειδη δεν εχω ξαναβαλει darky, πρεπει να βαλω μια 2.2.1 σς πουμε js8 μετα την jvh 2.3.3 και μετα απο cwm την 10.1...;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

ενα μπραβο κι απο μενα για τον πολυ καλο κι ευχρηστο οδηγο :clap:

μια διευκρινιστικη ερωτηση: επειδη δεν εχω ξαναβαλει darky, πρεπει να βαλω μια 2.2.1 σς πουμε js8 μετα την jvh 2.3.3 και μετα απο cwm την 10.1...;

ναι

ετσι λενε και οι οδηγιες :)

ναι

ετσι λενε και οι οδηγιες :)

σε ευχαριστω Bill...απλα παραξενευτηκα οτι για να την βαλεις πρεπει να βαλεις αλλες δυο πρωτα...:lol:

μηπως εχεις αποψη οσον αφορα την διαχειριση μνημης της συγκεκριμενης ρομ μιας και η jvh στην οποια βασιζεται δεν ηταν απο τις καλυτερες...:rolleyes:

Ηρακλής!

Χμμμ. Νομίζω αν έχει κάποιος bootloaders της 2.3.3 και φυσικά CWM, το μόνο που έχει να κάνει είναι install zip με τα απαραίτητα wipes.

Just saying..

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

σε ευχαριστω Bill...απλα παραξενευτηκα οτι για να την βαλεις πρεπει να βαλεις αλλες δυο πρωτα...:lol:

μηπως εχεις αποψη οσον αφορα την διαχειριση μνημης της συγκεκριμενης ρομ μιας και η jvh στην οποια βασιζεται δεν ηταν απο τις καλυτερες...:rolleyes:

δεν γνωριζω γιατι δεν την εχω βαλει αλλα φανταζομαι δεν θα ξεφευγει απο αυτα που γνωριζουμε...

Χμμμ. Νομίζω αν έχει κάποιος bootloaders της 2.3.3 και φυσικά CWM, το μόνο που έχει να κάνει είναι install zip με τα απαραίτητα wipes.

Just saying..

ναι φανταζομαι αυτος ειναι ο λογος...

απλα σου λεει κατσε να το βαλω στις οδηγιες για να ειμαι καλυμενος εγω, ασε που οι περισσοτεροι δεν θα ξερουν αν εχουν βαλει τους bootloaders η οχι... :lol:

Ρε παιδιά έβαλα κι εγώ την καινούργια ρομ του Darky και παρατηρώ πως για να ανάψει η οθόνη του κινητού όταν είναι σε stand by, δηλαδή όταν το έχω στη τσέπη μου και το βγάζω και πατάω το power button, περνάνε 1-2 δευτερόλεπτα και μετά ανάβει, συνβαίνει μόνο σ'εμένα αυτό? Σ'εσάς γίνεται? Είναι φυσιολογικό? Μ'αρέσει πάρα πολύ αυτή η ρομ αλλά μ'εκνευρίζει απίστευτα αυτό το πράγμα. Όποιος γνωρίζει πως μπορώ να το διορθώσω παρακαλώ να βοηθήσει.

Ρε παιδιά έβαλα κι εγώ την καινούργια ρομ του Darky και παρατηρώ πως για να ανάψει η οθόνη του κινητού όταν είναι σε stand by, δηλαδή όταν το έχω στη τσέπη μου και το βγάζω και πατάω το power button, περνάνε 1-2 δευτερόλεπτα και μετά ανάβει, συνβαίνει μόνο σ'εμένα αυτό? Σ'εσάς γίνεται? Είναι φυσιολογικό? Μ'αρέσει πάρα πολύ αυτή η ρομ αλλά μ'εκνευρίζει απίστευτα αυτό το πράγμα. Όποιος γνωρίζει πως μπορώ να το διορθώσω παρακαλώ να βοηθήσει.

Δεν είναι θέμα της darky ούτε καμίας custom, είναι θέμα των επίσημων της Samsung ή της 2.3.3.

Υποθέτω οτι όταν το κινητό πάει σε standby mode για εξοικονόμιση ενέργειας η λειτουργία του επεξεργαστή πέφτει σε "sleep mode". Δεν ξέρω στα πόσα hz πάει και για να είμαι ειλικρινής ούτε με ενδιαφέρει.

Το θέμα είναι οτι λόγω αυτού του κόλπου από τη samsung σε stand by mode μπορεί το κινητό να βγάλει και 4-5 μέρες.

Η μόνη λύση που έχω βρει είναι αντί να περιμένεις να ανοίξει ξαναπατάς το κεντρικό κουμπί. :)

Αυτός είναι ο λόγος μάλλον που το setcpu δεν δουλεύει ακριβώς όπως θα έπρεπε στο κινητό μας.

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξουμε? Με κάποιο άλλο kernel πχ?

Οχι δεν αλλαζει. Ποιο ειναι το προβλημα στο να ενεργοποιεις την οθονη με το home button?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Οχι δεν αλλαζει. Ποιο ειναι το προβλημα στο να ενεργοποιεις την οθονη με το home button?

θελει να την ενεργοποιει με το Power button... :p

ε μα κατι ερωτησεις... :lol::lol:

Δεν κανει διαφορα, το ιδιο ειναι οποιο κουμπι και αν πατησω

Εν πασει περιπτωσει, οπως ειπε και ο saliez ειναι θεμα της 2.3.3. Αν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα μπορεις να φλασαρεις μια πιο παλια, αν και το θεωρω ανουσιο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

εμενα παντως πανω απο δευτερολεπτο δεν κανει... :rolleyes:

ουτε που καταλαβαινεις οτι αργει

εμενα παντως πανω απο δευτερολεπτο δεν κανει... :rolleyes:

ουτε που καταλαβαινεις οτι αργει

Ουτε κι εγω καταλαβαινω κατι Βασιλη. Με JVO φυσικα και οχι darky.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

παιδια και εμενα το κινητο μου ξεκλειδωνει ακαριαια.... δεν νομιζω να ειναι φυσιολογικο να αργει τοσο εκτος και αν εχεις μεσα ολο το μαρκετ..... κατα την γνωμη μου εγω 8α ξαναφλασαρα( και οχι darky αλλα cyanogen)

εχει βγει darky rom που να βασιζεται στην jvo...;:worry:

Ηρακλής!

οχι...

Το μέγεθος του μηνύματός σας είναι μικρότερο από 10 χαρακτήρες. Θα σας παρακαλούσαμε να δημοσιεύετε μηνύματα με ουσιώδες περιεχόμενο και να αποφεύγετε τα μονολεκτικά σχόλια, εφόσον αυτό είναι δυνατό.

@ red hering:tease:

:lol::lol:

Edited by suspect21

Nope. Η τελευταια βασιζεται στην JVH

edit - suspect

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

οχι...

Το μέγεθος του μηνύματός σας είναι μικρότερο από 10 χαρακτήρες. Θα σας παρακαλούσαμε να δημοσιεύετε μηνύματα με ουσιώδες περιεχόμενο και να αποφεύγετε τα μονολεκτικά σχόλια, εφόσον αυτό είναι δυνατό.

Nope. Η τελευταια βασιζεται στην JVH

edit - suspect

οκ σας ευχαριστω πολυ και τους δυο...σε αναμονη λοιπον :(

Ηρακλής!

Καλησπερα παιδια. Εβαλα την Darky's v10.1 extreme edition και εχω καποιες αποριες/προβληματακια.

Καταρχας, δεν μπορω να συνδεσω κινητο με skies και ετσι δεν μπορω να περασω τις αποθηκευμενες επαφες μου. Τι μπορω να κανω?

Γινεται να βαλω ελληνικο swype? Αν ναι, πως?

Εχω την εντυπωση οτι κατι δεν εχει περαστει σωστα. Στις πληροφοριες του κινητου δειχνει 2.3.3 με Dark Core 2.4 και DarkyROMJVH v10.1. Ομως, τα εικονιδια στις ρυθμισεις δεν ειναι πρασινα οπως λεει και τα 30 fonts που επρεπε να εχει δεν υπαρχουν. Οχι οτι ειναι κατι σημαντικο, απλα δεν ξερω αν ειναι καλο που δεν υπαρχουν ενω θα επρεπε(τα ειχα επιλεξει απο το Darky app). Επισεις στα αρχεια μου, εχει ακομα φακελους απο apps πριν το flashαρισμα, ενω εγω πατησα wipe.

Εκτος των παραπανω, υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να ξερω για αυτη τη rom? Καποιο προβλημα η κατι που της λειπει? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Καλησπερα παιδια. Εβαλα την Darky's v10.1 extreme edition και εχω καποιες αποριες/προβληματακια.

Καταρχας, δεν μπορω να συνδεσω κινητο με skies και ετσι δεν μπορω να περασω τις αποθηκευμενες επαφες μου. Τι μπορω να κανω?

Γινεται να βαλω ελληνικο swype? Αν ναι, πως?

Εχω την εντυπωση οτι κατι δεν εχει περαστει σωστα. Στις πληροφοριες του κινητου δειχνει 2.3.3 με Dark Core 2.4 και DarkyROMJVH v10.1. Ομως, τα εικονιδια στις ρυθμισεις δεν ειναι πρασινα οπως λεει και τα 30 fonts που επρεπε να εχει δεν υπαρχουν. Οχι οτι ειναι κατι σημαντικο, απλα δεν ξερω αν ειναι καλο που δεν υπαρχουν ενω θα επρεπε(τα ειχα επιλεξει απο το Darky app). Επισεις στα αρχεια μου, εχει ακομα φακελους απο apps πριν το flashαρισμα, ενω εγω πατησα wipe.

Εκτος των παραπανω, υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να ξερω για αυτη τη rom? Καποιο προβλημα η κατι που της λειπει? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

για το Kies δεν γνωριζω

το swype επρεπε να ειχε ελληνικα κανονικα αν δεν κανω λαθος

μαλλον κατι δεν εκανες σωστα?

κανε wipe data και ξαναδοκιμασε

κανε ολη τη διαδικασια βημα βημα

τους φακελους στην sd δεν τους σβηνει το wipe, πρεπει να κανεις format την εσωτερικη sd για να σβηστουν ολα