georget Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker ( 7 Απρ. 2004 , 00:48) γιατί έχω την εντύπωση πως ειναι ctrl+alt=del και όχι ctrl-shift-escape Έχετε τα τελευταία updates των windows? Μήπως κάποιος από εσάς έχει Ιό....????....... ctrl-alt-del είναι το ίδιο με το ctrl-shift-escape (και εγώ τώρα το έμαθα) ----------------------------- Aν πιστεύεις όμως , πως αυτό που σου συμβαίνει είναι παράξενο δες αυτό Μου συνέβει χθες ενώ δούλευα σε ένα πολύ σημαντικό project :rolleyes: Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Εμένα δεν δουλεύει αυτό που λές..... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker ( 8 Απρ. 2004 , 19:21) Εμένα δεν δουλεύει αυτό που λές..... Μπορεί να δουλεύει μόνο στα win XP :confused: Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Μα και εγώ ΧΡ έχω....... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Το ctrl-shift-escape βγάζει τον task manager! Το ctrl-alt-del κάνει άλλη δουλειά, απλά αν δεν αλλάξεις τπτ στα XP σου βγάζει και αυτο τον task manager, αλλιώς σου βγάζει το παράθυρο για να λοκάρεις το pc, να αλλάξεις το Pass και άλλα τέτοια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Το παράθυρο που λες με τις επιλογές Lock computer, Change password, log off κλπ βγαίνει με Ctrl-Alt-Del όταν έχει απενεργοποιηθεί το Welcome Screen στο Control Panel --> User accounts --> Change the way users log on or off. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 8 Απρ. 2004 , 21:17) Το ctrl-shift-escape βγάζει τον task manager! Θα με τρελάνετε...... Εμένα δεν κάνει τίποτα όταν το πατάω.... :confused: :worry: :wacko: :blink: Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Dokimase na ta patiseis taftohrona...:p Se olous mas ta vgazei. Kati tha eheis kanei esi.. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. April 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Και δυστηχώς σήμερα που κοίταζα πάλι τις εικόνες μπας και είχε λυθεί το πρόβλημα με τον τρόπο το mcde μου ξαναβγάζει το ίδιο κόλλήμα και αυτή την φορά μου κολλάει το pc. :mad: Mπορεί να έχει ΄΄πρόβλημα΄΄ μια (ή και περισσότερες εικόνες) που να κάνουν αυτό το πρόβλημα? :worry: Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Αν αλλάξεις το view σε κάποιο άλλο (π.χ. list) συμβαίνει το ίδιο; Αν όχι, τότε ίσως ένα ή περισσότερα αρχεία για κάποιο λόγο δημιουργούν το πρόβλημα. Μήπως έχεις βάλει κάποιο codec, ή κάποιο codec pack; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. April 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Το άλλαξα το view απο μικρογραφίες που το είχα σε list. Θα δείξει τι θα γινει... Απο codec/pack δεν πρέπει να είχα βάλει κανέναν απο τότε που άρχισε αυτό το πρόβλημα. Aν τις εικόνες και τα vinteo τα μεταφέρω σε ένα cd και δεν τις έχω περασμένες στο pc μου θα μου ξανα-δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (10 Απρ. 2004 , 12:35) Aν τις εικόνες και τα vinteo τα μεταφέρω σε ένα cd και δεν τις έχω περασμένες στο pc μου θα μου ξανα-δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα? Τι να σου πω, δεν ξέρω. Είναι πιθανό όμως να συμβεί πάλι το ίδιο αν χρησιμοποιήσεις το thumbnail view. Γράψε ένα cdrw με τα αρχεία αυτά και δες τι γίνεται. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. April 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 Θα το κάνω απο την επόμενη βδομάδα που γυρνάω απο τις διακοπές. Με τίποτα δεν ξαναβάζω thumbnail view. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια mcde και τα άλλα παιδια :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts