koslyr Δημοσιεύτηκε August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 24, 2003 Έχω ένα φάκελο με διάφορα αρχεία τα οποία αντιγράφω σε ένα CD για backup. Ο συγκεκριμένος κατάλογος όμως συχνά ανανεώνεται με προσθήκες νέων αρχείων. Θέλω κάθε δυο βδομάδες να αντιγράφω στο CD και τα νέα αυτά αρχεία. Υπάρχει τρόπος το Nero να το κάνει αυτό αυτόματα, δηλαδή να βρίσκει ποία είναι τα νέα αρχεία και να αντιγράφει μόνο αυτά και εάν ναι με ποιον τρόπο γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Δεν νομίζω, για να το κάνεις αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα backup. Ομως γιατί δεν χρησιμοποιείς ενα δισκάκι r-w, έτσι ώστε να σβήνεις την παλιά directory και να γράφεις την ενημερωμένη; Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω μπορείς με το αυτόματο refresh του Nero, στην καρτέλα Multisession όταν φτιάχνεις νέο compilation. Ρίξε μια ματιά στο help file. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1ck0s Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 ο mikem έχει δίκιο. αν κάνεις continue ένα multisession cd, το nero βρισκει αυτόματα ποια αρχεία έχουν προστεθέι και ποια άχουν αλλάξει για να τα προσθέσεις στο καινούργιο session. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Απλά πρέπει να έχεις τις εξής επιλογές ενεργοποιημένες: 1.Refresh compilation automatically & 2.Add new files to compilation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts