vg Δημοσιεύτηκε May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 22, 2011 Εσείς χρησιμοποιείτε το Foursquare σα μέσο διαφήμισης για την επιχείρησή σας; Τον τελευταίο καιρό που το έχω ψάξει περισσότερο, διαπίστωσα ότι αξίζει και έχει πολλές προοπτικές... Έγραψα κι ένα αρθράκι για τις δυνατότητές του κοινωνικού δικτύου στον τομέα αυτό. Οι βασισμένες στις τοποθεσίες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το Foursquare, έχουν εξελιχθεί σε σημαντικό εργαλείο μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Βέβαια, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν πώς αυτές οι πλατφόρμες μπορούν να τους βοηθήσουν ώστε να προσελκύσουν και να διατηρήσουν πελάτες. Σήμερα θα σας λύσουμε αυτό το μυστήριο. συνέχεια: Πώς θα βρείτε το δρόμο της επιτυχίας μέσω του Foursquare Παράθεση Gugoo.gr - Social Media ειδήσεις & tips Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 είναι και αυτό τύπου MLM ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 είναι και αυτό τύπου MLM ? Το Foursquare; Δε νομίζω. Είναι όμως βλακεία για μένα, δε μπορείς να στηρίζεις την επιχείρησή σου σε μια εφαρμογή για πιτσιρικάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Το ζήτημα με όλες αυτές του είδους τις επιχειρήσεις είναι το αν αποδίδουν τα αναμενόμενα για τον χρόνο που ασχολείται κανείς...και το αν πληρώνουν. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Το πρόβλημα με τις υπηρεσίες τύπου foursquare, gowalla, facebook places κλπ., είναι ότι ελάχιστοι κάνουν check-in. Αν δεις τα ποσοστά χρήσης ακόμα και εντός US που είναι πολύ πιο ανεπτυγμένο το σπορ, μάλλον θα απογοητευθείς. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vg Δημ. June 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) Το Foursquare; Δε νομίζω. Είναι όμως βλακεία για μένα, δε μπορείς να στηρίζεις την επιχείρησή σου σε μια εφαρμογή για πιτσιρικάδες. Δε νομίζω ότι το 4sq είναι εφαρμογή για πιτσιρικάδες. Στην Ελλάδα ίσως το χρησιμοποιούν κυρίως έφηβοι αλλά στις ΗΠΑ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του social media marketing. Έχει βέβαια έναν μεγάλο ανταγωνιστή, το Facebook Places, το οποίο όμως είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο. Όσον αφορά τη χώρα μας, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το 4sq, αποτυχημένα όμως... Το πρόβλημα με τις υπηρεσίες τύπου foursquare, gowalla, facebook places κλπ., είναι ότι ελάχιστοι κάνουν check-in. Αν δεις τα ποσοστά χρήσης ακόμα και εντός US που είναι πολύ πιο ανεπτυγμένο το σπορ, μάλλον θα απογοητευθείς. Όντως... Αν και τα ποσοστά αυξάνονται (έρευνα comScore προ 3 μηνών αν θυμάμαι καλά)... Έχει ψωμί ακόμα το location based social networking πιστεύω! Edited June 20, 2011 by eLeKtriK EyE Παράθεση Gugoo.gr - Social Media ειδήσεις & tips Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Εσείς χρησιμοποιείτε το Foursquare σα μέσο διαφήμισης για την επιχείρησή σας; Τον τελευταίο καιρό που το έχω ψάξει περισσότερο, διαπίστωσα ότι αξίζει και έχει πολλές προοπτικές... Έγραψα κι ένα αρθράκι για τις δυνατότητές του κοινωνικού δικτύου στον τομέα αυτό. το link δεν λειτουργεί αν σου είναι εύκολο να βοηθήσεις ευχαριστώ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts