Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Settings->Applications->Manage applications->All->Market->Clear data....Είσαι έτοιμος....;)

Τυχερός είσαι γιατί όταν περνάς απο custom rom σε άλλη custom η οποία είναι σίγουρα αλλιώς στημένη και το πιο πιθανό να έχει διαφορετικά apps στο system κτλ, τότε θα αρχίσουν τα fc και άντε βρές άκρη...

Καλό είναι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο να κάνεις και ένα wipe data σε τέτοιες περιπτώσεις...

No wipe είναι προτιμότερο όταν περνάς απο μια version μιας custom σε επόμενη της ίδιας custom...(και εκεί μπορεί να έχεις θεματάκια, αλλά δεν συνηθίζεται...)

Ναι το γνωρίζω αλλά όταν βαριέμαι απλά κρατάω backup και την βάζω από πάνω έτσι απλά..το μεγαλύτερο κουφό είναι ότι ποτέ δεν είχα θέμα..

Sent from Galaxy!

Αντώνης

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξαναέβαλα την criskelo, έφτιαξα και ένα θέμα που είχα με τo swype και όλα καλά..να σημειώσω ότι την πέρασα κατευθείαν πάνω στην leomar, μόνο με cache και dalvik cache και δεν μου έκανε κανένα κόλπο...

Sent from Galaxy!

Τελικά κάνουμε ακριβώς τα ίδια !

Όλα καλά και εδώ , πέρασα v6 και καπάκι βγήκε v7 και πέρασα και αυτή.

Και φυσικά μόλις τα έκανα όλα αυτά εμφανίστηκε και ό leomar και σε 30 λεπτά κάνει upload όλα τα mods ...

Αλλά εγώ έκλεισα για σ/κ , από δευτέρα θα δω αν θα αλλάξω rom :)

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

μολις postare ο Leomar και λεει οτι θα ανεβασει το revolution package ωστε να flasaroyme οτι θελουμε απο recovery και σε λιγες μερες και την εφαρμογη γιατι θελουνε να ειναι λειτουργικη πληρως και δεν θα την βγαλουνε σε Beta!

μια απο τα ιδια voltaire!μολις εστησα την criskelo οπως την θελω και θα κατεβασω τα παντα απο την Leomar και απο Δευτερα πιστευω να εχει ετοιμο και το application γιατι Τεταρτη φευγω για διακοπες και θελω να αποφασισω ποια rom θα λιωσω στις παραλιες!Παντως ειμαι μεταξυ των δυο criskelo kai leomar οι οποιες ειναι και οι δυο φοβερες!

όχι ήμουν με λεομαρ πριν...

έκανα όλα τα wipe πρώτα και μετά φλασαρα...και μετά το φλασαρισμα πάλι wipe...

Δεν ξέρω αν το καταλαβες αλλά είσαι πια ο πλέον κατάλληλος για να μας δωσει cras test ανάμεσά σε δυο κορυφαιες ρομ.Και όλα αυτά επειδη προερχεσε από την leo mar που ειναι και αυτή φοβερη...

Sent from my MZ601 using Tapatalk

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

μια απο τα ιδια voltaire!μολις εστησα την criskelo οπως την θελω και θα κατεβασω τα παντα απο την Leomar και απο Δευτερα πιστευω να εχει ετοιμο και το application γιατι Τεταρτη φευγω για διακοπες και θελω να αποφασισω ποια rom θα λιωσω στις παραλιες!Παντως ειμαι μεταξυ των δυο criskelo kai leomar οι οποιες ειναι και οι δυο φοβερες!

Για την ώρα η criskelo v7 έχει καλύτερη μπαταρία , ή τουλάχιστον μπαίνει πιο εύκολα σε deep sleep από ότι βλέπω.

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Ρε τι τραβάμε..και εκεί που έλεγα τελείωσα..δεν βαριέσαι σε διακοπές είμαι, ξαναματαπάω για leomar...

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Ρε τι τραβάμε..και εκεί που έλεγα τελείωσα..δεν βαριέσαι σε διακοπές είμαι, ξαναματαπάω για leomar...

Sent from Galaxy!

χεχεχε τεσταρα αυτα που ηθελα στη criskelo και τωρα περιμενω να φλασαρω την leomar :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

χεχεχε τεσταρα αυτα που ηθελα στη criskelo και τωρα περιμενω να φλασαρω την leomar :)

Κάπου ειπες ότι εβαλες blue themes...αν δεν σου κάνει κοπος στειλε το λινγκ...για την cristelo εννοω. ..

χεχε..

καιρος ηταν να δωσει σημεια ζωης ο λεομαρ.

εγω θα τις εχω και τις 2 στην sd και αυριο που θα ειμαι 10 ωρες στο καραβι θα τις αξιολογησω με την ησυχια μου.μεχρι τοτε οι γνωριζοντες ας λενε τις εντυπωσεις τους...

sent from the king galaxy s2

Κάπου ειπες ότι εβαλες blue themes...αν δεν σου κάνει κοπος στειλε το λινγκ...για την cristelo εννοω. ..

http://www.multiupload.com/QDLT4FCY7O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

στο xda εχει λινκ για το θεμα!!

στο ποστ της ρομ νομιζω το βρηκα

οι εμπειροι στο android ας απαντησουν αν θελουν.

τι γνωμη εχετε για το widget program monitor;κερδιζω κατι σε αυτονομια αν κλεινω τις εφαρμογες που εμφανιζει οτι τρεχουν η τζαμπα κουραζομαι;

Τελικά nanroid restore στην revolution... Δεν μου δουλεύει το, torque , δεν κάνει σύνδεση με το bluetooth obd ...

Swyped from my SGS2 in seconds :)

τελικά οτι και αν έκανα δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει το program monitor widget στην criskelo v7...

υπάρχει κανένα παρόμοιο widget? γιατι με εχει βολέψει αρκετά το συγκεκριμένο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

οι εμπειροι στο android ας απαντησουν αν θελουν.

τι γνωμη εχετε για το widget program monitor;κερδιζω κατι σε αυτονομια αν κλεινω τις εφαρμογες που εμφανιζει οτι τρεχουν η τζαμπα κουραζομαι;

τελικά οτι και αν έκανα δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει το program monitor widget στην criskelo v7...

Καταρχάς, μπορείτε και οι δύο να ρίξετε μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153

Κατά δεύτερον, προτείνω να μην κλείνετε εφαρμογές, ή απλά να πατάτε back μέχρι να βγείτε. Θα δείτε διαφορά στην μπαταρία.

parafron δεν ξέρω τι ψάχνεις, αλλά αν θες να βλέπεις πόσες εφαρμογές είναι ανοιχτές μπορείς να κατεβάσεις το zdbox που τις εμφανίζει στη notification bar. Επίσης επόμενη φορά, καλύτερα να ρωτάς στην ενότητα του Android. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Πως την βλεπεις την cristelo???για δωσε μας εντυπωσεις...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Καταρχάς, μπορείτε και οι δύο να ρίξετε μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153

Κατά δεύτερον, προτείνω να μην κλείνετε εφαρμογές, ή απλά να πατάτε back μέχρι να βγείτε. Θα δείτε διαφορά στην μπαταρία.

parafron δεν ξέρω τι ψάχνεις, αλλά αν θες να βλέπεις πόσες εφαρμογές είναι ανοιχτές μπορείς να κατεβάσεις το zdbox που τις εμφανίζει στη notification bar. Επίσης επόμενη φορά, καλύτερα να ρωτάς στην ενότητα του Android. :)

δεν θελω task manager...απλα αν εχω 4 ανοιχτές εφαρμογές πχ να μπορώ να μεταβαίνω απο την μια στην άλλη....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

στην cristelo v7,0 παω να περασω χειροκίνητα στην εφαρμογη socialhub samsung και δεν την εγκαθιστα εχει κανεις καμια ιδέα?

στην cristelo v7,0 παω να περασω χειροκίνητα στην εφαρμογη socialhub samsung και δεν την εγκαθιστα εχει κανεις καμια ιδέα?

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16076178&postcount=599

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

δεν θελω task manager...απλα αν εχω 4 ανοιχτές εφαρμογές πχ να μπορώ να μεταβαίνω απο την μια στην άλλη....

Αν πατήσεις παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί, δε σου βγάζει τα 6 τελευταία προγράμματα που έτρεξες; και με advanced task killer ,και με watchdog μπορείς να μεταβαίνεις στις ανοικτές εφαρμογές..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...