Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ειμουν πριν με jkey 8.1 και σημερα περασα τον 8.2 με το αντιστιχω νεο honey...

Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να δω αν οντως εχω πλεον τον 8.2? Το ρωταω γιατι δεν ειδα καποια αλλαγη σε σχεση με τον 8.1...

Sent from my GT-I9100

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια ειμουν πριν με jkey 8.1 και σημερα περασα τον 8.2 με το αντιστιχω νεο honey...

Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να δω αν οντως εχω πλεον τον 8.2? Το ρωταω γιατι δεν ειδα καποια αλλαγη σε σχεση με τον 8.1...

Sent from my GT-I9100

Χμμ, καλή ερώτηση..ένα tip είναι να πατήσεις το κάτω αριστερό πλήκτρο μέσα στην εφαρμογή, και πάτησε ένα από τα δύο εικονίδια που σου εμφανίζει (missed call or missed message)..αν αυτό ανοίξει και σε πάει σε έκθεση κλπ τότε έχεις την 8.2..στην 8.1 αυτό δεν δούλευε

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Sent from my GT-I9100

ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων-πατας πανω στην αφαρμογη που θες και βλεπεις τη v.. ειναι!

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Χμμ, καλή ερώτηση..ένα tip είναι να πατήσεις το κάτω αριστερό πλήκτρο μέσα στην εφαρμογή, και πάτησε ένα από τα δύο εικονίδια που σου εμφανίζει (missed call or missed message)..αν αυτό ανοίξει και σε πάει σε έκθεση κλπ τότε έχεις την 8.2..στην 8.1 αυτό δεν δούλευε

Sent from Galaxy!

Δεν ανοίγει...

Ξέρεις τι πρέπει να κάνω??? Διαβάζω κατίγκω στο xda αλλα δεν το καταλαβαίνω...αν ξέρεις μου λες...ευχαριστώ....

Sent from my MZ601

Δεν ανοίγει...

Ξέρεις τι πρέπει να κάνω??? Διαβάζω κατίγκω στο xda αλλα δεν το καταλαβαίνω...αν ξέρεις μου λες...ευχαριστώ....

Sent from my MZ601

Ο leo μόλις έκανε ένα fix στο theme settings και το πέρασε στην κουζίνα...ξανακατεβασε το..

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Ο leo μόλις έκανε ένα fix στο theme settings και το πέρασε στην κουζίνα...ξανακατεβασε το..

Sent from Galaxy!

Οκ το πέρασαν και ειναι οκ μου βγααζει οτι ειναι το 8.2

Τώρα πρέπει να ξαναπερασω το honey πάλι????

Δεν ανοίγει...

Sent from my MZ601

Μάλλον δε σου έχει περάσει το 8.2...Κάνε το εξής για να είσαι σίγουρος...(αυτό έκανα και εγώ)

Κάνε uninstall την εφαρμογή JKAY theme settings που έχεις αυτή τη στιγμή. Πήγαινε sdcard/revolution/download και βρές την εφαρμογή εκεί (με τον astro explorer ή οποιον άλλον έχεις). Κάνε την install και θα περάσει σίγουρα..;)

Οκ το πέρασαν και ειναι οκ μου βγααζει οτι ειναι το 8.2

Τώρα πρέπει να ξαναπερασω το honey πάλι????

Όχι δε χρειάζεται...Με τα themes δεν υπάρχει πρόβλημα..Μπορείς να επιβεβαιώσεις οτι έχεις το τελευταίο honey theme αν σου δουλεύει το home button...Στο προηγούμενο honey δεν δούλευε λόγω JKAY 8.1...Και εγώ τα ίδια με εσένα έχω..:D

Edited by giannisr

Μάλλον δε σου έχει περάσει το 8.2...Κάνε το εξής για να είσαι σίγουρος...(αυτό έκανα και εγώ)

Κάνε uninstall την εφαρμογή JKAY theme settings που έχεις αυτή τη στιγμή. Πήγαινε sdcard/revolution/download και βρές την εφαρμογή εκεί (με τον astro explorer ή οποιον άλλον έχεις). Κάνε την install και θα περάσει σίγουρα..;)

Όχι δε χρειάζεται...Με τα themes δεν υπάρχει πρόβλημα..Μπορείς να επιβεβαιώσεις οτι έχεις το τελευταίο honey theme αν σου δουλεύει το home button...Στο προηγούμενο honey δεν δούλευε λόγω JKAY 8.1...Και εγώ τα ίδια με εσένα έχω..:D

Οκ... Επισης πως αλλαζω ρε παιδια θεμα στην αρχικη οθονη κλειδωματος??? Ξερω οτι γινεται αλλα δεν ξερω το πως...ευχαριστω

Sent from my GT-I9100

Oups...!!!

Μέσα από τον ROM Manager προσπαθώ να κάνω reboot to cwm recovery και μόλις "μαυρίσει" η οθόνη, λαμβάνω το εξής (άγνωστο μέχρι τώρα τουλάχιστον για εμένα) μήνυμα:

"Ε: failed to verify whole-file signature"

"E: signature verification failed"

"Installation aborted"

... και σταματάει εκεί! Μοναδική επιλογή είναι να κάνω reboot τη συσκευή και that's it! Any ideas??? :blink:

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Μην ασχοληθείς, οι πιθανότητες για αυξημένη απόδοση της μπαταρίας είναι .. ελάχιστες. Από προσωπική πείρα, όσο χρησιμοποιείς το κινητό (ανοιχτή οθόνη, mails, social κτλπ) η διάρκεια δεν αλλάζει.

Συγνωμη αλλα θα διαφωνησω καθετα.

Με stock rom με τα ιδια πραγματα αναμενα βγαζω 12-14 ωρες. Με leomar και τον kernel που εχει ενσωματωμένο η οποιονδηποτε αλλο απο το kitchen βγαζω 2-3 ωριτσες παραπανω.

Με Speedfrey σχεδον χτυπαω 18-20 ωρες...

Αυτο πως το εξηγεις δηλαδη?

Χρωσταω στον εαυτο μου μια δοκιμη με stock rom και speedfrey kernel γιατι ειμαι περιεργος αν και ειμαι 100% πως επειδη στο stock τρεχουν 1000 βλακειες απο πισω θα ειναι ναι μεν καλυτερη η καταναλωση λογο speedfrey αλλα οχι οσο με τη leomar η οποιαδηποτε καλη custom rom.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Oups...!!!

Μέσα από τον ROM Manager προσπαθώ να κάνω reboot to cwm recovery και μόλις "μαυρίσει" η οθόνη, λαμβάνω το εξής (άγνωστο μέχρι τώρα τουλάχιστον για εμένα) μήνυμα:

"Ε: failed to verify whole-file signature"

"E: signature verification failed"

"Installation aborted"

... και σταματάει εκεί! Μοναδική επιλογή είναι να κάνω reboot τη συσκευή και that's it! Any ideas??? :blink:

αυτη τη μαμακια το rom manager γιατι το χρησιμοποιειτε???

τεσπα..αν πατήσεις vol up+home+power button μπαίνει στο cwm?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

αυτη τη μαμακια το rom manager γιατι το χρησιμοποιειτε???

Έλα μου ντε... γιατί απλά αυτή την μ@μ@κι@ χρησιμοποιούσα και με οποιοδήποτε άλλο android είχα στο παρελθόν....

...αν πατήσεις vol up+home+power button μπαίνει στο cwm?

ΝΑΙ, μπήκε... Μου λέει " #Manual Mode# >>> Successfully updated application >>> Successfully applied multi-CSC.[/b

Διαθέσιμες επιλογές: 1.reboot system now - 2.apply update from SDcard - 3.wipe data/factory reset - 4.wipe cache partition

Να κάνω reboot??? [sorry για το newbie συνεχές ερωτηματολόγιο, αλλά αυτό δεν μου είχε ξανασυμβεί... γηράσκω αεί διαδασκόμενος...]

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Έλα μου ντε... γιατί απλά αυτή την μ@μ@κι@ χρησιμοποιούσα και με οποιοδήποτε άλλο android είχα στο παρελθόν....

ΝΑΙ, μπήκε... Μου λέει " #Manual Mode# >>> Successfully updated application >>> Successfully applied multi-CSC.[/b

Διαθέσιμες επιλογές: 1.reboot system now - 2.apply update from SDcard - 3.wipe data/factory reset - 4.wipe cache partition

Να κάνω reboot??? [sorry για το newbie συνεχές ερωτηματολόγιο, αλλά αυτό δεν μου είχε ξανασυμβεί... γηράσκω αεί διαδασκόμενος...]

φιλε δεν ξερω γιατι δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη εφαρμογή και καλο ειναι να την βγάλεις...δεν χρειάζεται πουθενά...πίστεψε με..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ασχοληθηκα λιγο μολις το πηρα δεν βλεπω διαφορες στη ταχυτητα σε σχεση με το nexus με superaosp+kernel matrix 1.4,ισως σε καποια σημεια,τι συνδιασμο προτεινετε για σταθεροτητα και οσο το δυνατον ταχυτερο;

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Με stock rom με τα ιδια πραγματα αναμενα βγαζω 12-14 ωρες. Με leomar και τον kernel που εχει ενσωματωμένο η οποιονδηποτε αλλο απο το kitchen βγαζω 2-3 ωριτσες παραπανω.

Χρωσταω στον εαυτο μου μια δοκιμη με stock rom και speedfrey kernel γιατι ειμαι περιεργος αν και ειμαι 100% πως επειδη στο stock τρεχουν 1000 βλακειες απο πισω θα ειναι ναι μεν καλυτερη η καταναλωση λογο speedfrey αλλα οχι οσο με τη leomar η οποιαδηποτε καλη custom rom.

Ίδιος χρήστης, ίδια χρήση, ίδια συσκευή, ίδια ρουτίνα, ίδια ROM. Τη μία διαρκεί 2 μέρες, την άλλη 1 μέρα.

Είναι τόσοι πολλοί οι παράγοντες, που παίζουν ρόλο στη διάρκεια, που αν αρχίσω να τους γράφω δεν θα τελειώσω ποτέ.

Το σίγουρο είναι, ότι δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές ανάμεσα απ' τις ROMs/Kernels, περισσότερο είναι placebo effect.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Οκ... Επισης πως αλλαζω ρε παιδια θεμα στην αρχικη οθονη κλειδωματος??? Ξερω οτι γινεται αλλα δεν ξερω το πως...ευχαριστω

Sent from my GT-I9100

????

Κανείς??????

Εγώ νομίζω πάντως ότι η διαφορά στους κερνελ έχει σημασία μόνο σε idle καταστάσεις .

Δοθέντος ότι το τηλ. είναι κυρίως σε αναμονή αυτό έχει τη σημασία του.Όσο περισσότερο έχεις βέβαια το τηλ.ενεργό και την οθόνη ανοιχτή το όφελος αυτό εξαλείφεται.

Για δείτε και αυτό το θεματάκι μπαταρίας για την criskelo

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1168836&page=250

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ναι...φόντο...

Sent from my MZ601

ανοίγεις μια φωτο πατάς το αριστερό κουμπί και κάνεις ορισμό ως φόντο κλειδώματος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ίδιος χρήστης, ίδια χρήση, ίδια συσκευή, ίδια ρουτίνα, ίδια ROM. Τη μία διαρκεί 2 μέρες, την άλλη 1 μέρα.

Είναι τόσοι πολλοί οι παράγοντες, που παίζουν ρόλο στη διάρκεια, που αν αρχίσω να τους γράφω δεν θα τελειώσω ποτέ.

Το σίγουρο είναι, ότι δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές ανάμεσα απ' τις ROMs/Kernels, περισσότερο είναι placebo effect.

Πάρα πολύ σωστό που ενίοτε φτάνει τα όρια της ομαδικής παράκρουσης:)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

ανοίγεις μια φωτο πατάς το αριστερό κουμπί και κάνεις ορισμό ως φόντο κλειδώματος...

Και αν θελω απο το revolution wallpaper εικονα πως την περναω στην οθονη κλειδωματος???

Sent from my Desire HD

Και αν θελω απο το revolution wallpaper εικονα πως την περναω στην οθονη κλειδωματος???

Sent from my Desire HD

πας εκει που αποθηκεύονται τα wallpapers και κάνεις το ιδιο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Πάρα πολύ σωστό που ενίοτε φτάνει τα όρια της ομαδικής παράκρουσης:)

Και έτσι δημιουργείται ένα φαινόμενο συνεχόμενων post από χρήστες που περηφανεύονται/ παραπονιούνται/ ρωτάνε/ και γενικά συζητούν για τη διάρκεια της μπαταρίας τους :P

Πάντως κόβω το κεφάλι μου ότι αν πότε κάναμε όλοι μαζί μια συνάντηση (τώρα που το γράφω μου φαίνεται ωραία ιδέα) θα ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...