Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν μας λες και τα πλεονεκτηματα του browser του hd σε σχεση με το s2?

Τρομερο ζουμ προσαρμοσμενο στην οθονη και φοβερη φωτεινοτητα...

Κατοχως και τον δυο ειμαι...

Sent from my Desire HD

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Τρομερο ζουμ προσαρμοσμενο στην οθονη και φοβερη φωτεινοτητα...

Κατοχως και τον δυο ειμαι...

Sent from my Desire HD

καλα η φωτεινοτητα εχει να κανει με την οθονη και αλλους παραγοντες..

οσο για το ζουμ που προσαρμοζει το εκαστοτε κειμενο οντως ειναι μεγαλη ευκολια και ειναι κατι που λειπει απο το sgs2

καλα η φωτεινοτητα εχει να κανει με την οθονη και αλλους παραγοντες..

οσο για το ζουμ που προσαρμοζει το εκαστοτε κειμενο οντως ειναι μεγαλη ευκολια και ειναι κατι που λειπει απο το sgs2

Υπάρχει επιλογή για αυτόματη προσαρμογή κειμένου στις ρυθμίσεις του browser.

Παιδια μια ερωτηση σε οσουν γνωριζουν...εχω το desire hd και πραγματικα απο τα λιγα πραγματα που ζηλευω που δεν εχει το s2 ειναι ο στοκ brower...

Λεω εγω τωρα τοσο δυσκολο ειναι να εχουμε εναν στοκ στο s2 ιδιο με του hd...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

opera και maxthon κορυφαίοι......:):)

nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE

GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht]

Υπάρχει επιλογή για αυτόματη προσαρμογή κειμένου στις ρυθμίσεις του browser.

μαλλον δεν εχεις δουλεψει καποιο προσφατο htc.. οσο κανεις ζουμ τοσο προσαρμοζεται το κειμενο ωστε να μην κοβεται..

ειναι κατι που μου λειπει απο το παλιο desire (μαζι με το optical trackpad :()

μαλλον δεν εχεις δουλεψει καποιο προσφατο htc.. οσο κανεις ζουμ τοσο προσαρμοζεται το κειμενο ωστε να μην κοβεται..

σε landscape γινεται και στο s2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Και γω το desire ειχα πριν απο το γαλαξία :p

Κατάλαβα τι εννοείς, αλλά απο το να μην είχε καθόλου κάτι είναι και αυτό. Απλά θέλει τέρμα ζουμ για να προσαρμοστεί το κείμενο

μαγκες να ρωτησω κατι...ξαναπερασα τον jefrry 3 αλλα προσεξα οτι στο widget του setcpu δεν αλλαζει η θερμοκρασια...με τον ninpo αλλαζε κανονικα...ξερει κανενας γιατι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Υπάρχει κάποιο άλλο link να τον κατεβάσω ; Αν τον έχει κατεβάσει κάποιος, μπορεί να μου το στείλει στο mail μου, αν είναι να του το δώσω μέσω pm ?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Tελικά γιατί απομάκρυνε τα links?Δε μπορούμε να βρούμε Links για την 3.0.0 έκδοση?

και κάτι άλλο πως σβήνουμε τα battery stats?Από την εφαρμογή batterycallibration δεν υπάρχει η εφαρμογή..

Edited by dchris79

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Tελικά γιατί απομάκρυνε τα links?Δε μπορούμε να βρούμε Links για την 3.0.0 έκδοση?

και κάτι άλλο πως σβήνουμε τα battery stats?Από την εφαρμογή batterycallibration δεν υπάρχει η εφαρμογή..

Αν κανεις reboot σε recovery mode καπου εχει μια επιλογη νομιζω για delete battery stats.

@parafron4: δεν ξερω φιλε μου, εγω το εβγαλα το setcpu γιατι μου κρασαρε το κινητο με τον jeffrey 3.0

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

απενεργοποιησα τα profiles, φλασαρα τον jeffrey 3.0 και κανω πληρη φορτιση (για calibration)..

μεχρι τωρα ολα καλα, παρολο που ειναι εγκατεστημενο το setcpu..

Παρά τα όσα θετικά γράφτηκαν εδώ για τον jefrey να πω ότι υπάρχει και η απέναντι όχθη που βρέθηκα εγώ...ενώ πέρασα κανονικά την 3.0.0 (με wipe και dalvik πριν και μετά) και ενώ το κινητό πήγαινε σχετικά καλά όταν δέχτηκα μια κλήση το κινητό έπεσε σε ατέλειωτα bootloops τα οποία και δεν διορθώνονταν με τίποτα (βγάλε βάλε μπαταρία, wipes κλπ)..ευτυχώς που πάντα κρατάω backup και το θέμα λύθηκε..ήταν η πρώτη φορά που το αντιμετωπίζω αυτό σε kernel ακόμα και από την εποχή του galaxy s και τους έχω φλασαρει όλους (μάλλον lol)..δεν λέω να μην τον βάλετε, λέω αν θέλετε να τον βάλετε κρατήστε πριν κάποιο backup..όπως πρέπει δηλαδή να κάνουμε έτσι και αλλιώς όσοι πειράζουμε το κινητό..

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Αν κανεις reboot σε recovery mode καπου εχει μια επιλογη νομιζω για delete battery stats.

@parafron4: δεν ξερω φιλε μου, εγω το εβγαλα το setcpu γιατι μου κρασαρε το κινητο με τον jeffrey 3.0

δεν φτααει το setcpu...τα profile φταινε...το ειχα παθει κ εγω οταν το πρωτο εβαλα...τωρα που τον ξαναπερασα κ εσβησα τα profile

δεν εχω κανενα προβλημα εκτος του οτι δεν μου δειχνει τη θερμοκρασια το widget του setcpu...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

μαγκες να ρωτησω κατι...ξαναπερασα τον jefrry 3 αλλα προσεξα οτι στο widget του setcpu δεν αλλαζει η θερμοκρασια...με τον ninpo αλλαζε κανονικα...ξερει κανενας γιατι?

Το ιδιο εκανε και σε μενα...κολημενο στους 32...και εβγαλα το wiget...την εφαρμογη την εχω 200-1204 on demant απο χθες ετσι για να δω τι παιζει και δεν εχω κανενα προβλημσ...

Sent from my Desire HD

Το ιδιο εκανε και σε μενα...κολημενο στους 32...το εβγαλα...

Sent from my Desire HD

το εβαλα να κανει ανανεωση ανα 15sec και τωρα ειναι οκ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

το εβαλα να κανει ανανεωση ανα 15sec και τωρα ειναι οκ...

Τι ενοεις...πως κανει ανανεωση???

Καλα λογια ακουγονται και για τον 2.1.1 του ninhetamine...

Sent from my Desire HD

Sent from my Desire HD

οταν πας να προσθεσεις το widget σου βγαζει πρωτα κατι επιλογες το default ειναι το passive...το αλλαζεις και το βαζεις να κανει refresh

οποτε θελεις εσυ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Το ιδιο εκανε και σε μενα...κολημενο στους 32...και εβγαλα το wiget...την εφαρμογη την εχω 200-1204 on demant απο χθες ετσι για να δω τι παιζει και δεν εχω κανενα προβλημσ...

Sent from my Desire HD

Εγώ εγκατεστησα πρώτα τον jeffrey και μετα το setcpu χώρις να ενεργοποιήσω τιποτα μόνο να κάνει κάθε 10 με 15 δεύτερα ανανέωση και μια χαρά μου δουλεύει...

Ηλίας

Καλα λογια ακουγονται και για τον 2.1.1 του ninhetamine...

Sent from my Desire HD

οποιος εχει κατι κακο να πει για τον ninphetamine ας τα πει στον ιδιο τον Hacre :lol::lol:

Θα χαρω να δω τον διαλογο που θα ακολουθησει.... :p

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

οποιος εχει κατι κακο να πει για τον ninphetamine ας τα πει στον ιδιο τον Hacre :lol::lol:

Θα χαρω να δω τον διαλογο που θα ακολουθησει.... :p

Να ρωτήσουμε αυτό που είχε ρωτήσει κάποιος στου leo..how much to donate? Το ποστ 5 το έχει σίγουρο!

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Να ρωτήσουμε αυτό που είχε ρωτήσει κάποιος στου leo..how much to donate? Το ποστ 5 το έχει σίγουρο!

Sent from Galaxy!

Εμενα μου αρεσε η απαντηση του rixsta :)

Sent from my BEAST S2

Εγώ εγκατεστησα πρώτα τον jeffrey και μετα το setcpu χώρις να ενεργοποιήσω τιποτα μόνο να κάνει κάθε 10 με 15 δεύτερα ανανέωση και μια χαρά μου δουλεύει...

με τον ninpo δεν χρειαζοταν να βαλεις εσυ σε ποσα sec θα κανει refresh...δουλευε και με το passive σε αντιθεση με τον jefty....

Sent from my BEAST S2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Sent from Galaxy!

ναι καλη ερωτηση για ποστ 5!!

By the way εισαι ο ιδιος tonysac με του xda υποθετω, ε??

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι καλη ερωτηση για ποστ 5!!

By the way εισαι ο ιδιος tonysac με του xda υποθετω, ε??

Yep lol..

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Είπα να κάνω καθαρό install στη leomar 2.6, μαζί με το Jefrey 3.0.0. Tι το θελα. Αφού κάνω format στο κινητό περνάω την KH3. Μετά τον Cf-Root Kernel. Μετά αφού κάνω wipe τα πάντα περνάω την leo. Και μέχρι εκεί όλα κάλα. Μετα μπαίνω πάλι στο CWM, κάνω πάλι wipe τα πάντα ( και τα data ), και με το που κάνει restart μου έδειχνε συνέχεια το σήμα της Samsung ( Bootscreen ). Απ ότι κατάλαβα αυτό πρέπει να είναι το Bootloop. Το παράξενο είναι ότι σήμερα το πρωί που έβαλα την Jefrey 3, χωρίς να έχω καθαρό install πριν και κάνωντας μόνο wipe όλα ( εκτός απο τα data ) δούλεψε κανονικά. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να ξαναφλασάρω τον Jefrey, χωρίς να κάνω wipe data (μόνο για τα data ). Ή να τον φλασάρω μέσω Odin. Κι αν το φλασάρω μέσω Odin, πρέπει να κάνω τίποτα wipe από το CWM ή απλά μετά το φλασάρισμα της leo, απλό φλασάρισμα με odin ( Pda ) .?
Life' s Good 2

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...