sakiss Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Είμαι με KE7 και root και θέλω να βάλω άλλη rom με άλλον kernel. H διαδικασία αν έχω καταλάβει καλά επειδη θέλω να βάλω και άλλον kernel είναι πρώτα cf-root μέσω odin.Για clockwordmod recovery μπορώ να περάσω και την kg6 ή δεν έχει σημασία;Μετά περνάω τη rom αφού κάνω wipe data κλπ και μέτά περνάω όποιον άλλο kernel θέλω στο τέλος αφού περάσω τη ρομ.Τον kernel με odin ή μπορώ και από το clockwordmod recovery. Για clockwordmod recovery μπορώ να περάσω και την kg6 ή δεν έχει σημασία; Μην περάσεις την KG6 αλλα την 5.Φλασάρεις την KG5 μέσω odin.Μετά για kernel μην βάλεις CF-Root...βάλε τον παρακάτω παλι με φλασάρισμα μέσω odin...θα σου περάσει και CWM. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179814 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Τελικά το revolution aps tou leomar µπορούµε να το χρησιμοποιησουμε στήνει cristelo v10??? Sent from my MZ601 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Μην περάσεις την KG6 αλλα την 5.Φλασάρεις την KG5 μέσω odin.Μετά για kernel μην βάλεις CF-Root...βάλε τον παρακάτω παλι με φλασάρισμα μέσω odin...θα σου περάσει και CWM. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179814 Τα έχεις περάσει έτσι εσύ φίλε και είσαι stable και απροβλημάτιστος; Ποια ρομ έχεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNSEKER Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 καλησπερα σε ολους θελω απο custom ρομ kg1 και με ροοτ να βαλω την Criskelo και nimphetamine επιδη εχω μπλεχτει οπως και αλλοι εχω μερικες αποριες 1) η σειρα ειναι ρομ, cfroot, nimphetamine ; 2) την criskelo την βαζω με odin ή με αλλο τροπο; 3) hard reset μετα το τελος χρειαζεται; 4 to nimphetamine το κανω copy στο κινητο ωστε να το περασω με το cwm; ή οχι 5 to "No Wipe" τι σημενει ; σορρυ αν σας φρικαρα με τις ερωτησεις μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Τα έχεις περάσει έτσι εσύ φίλε και είσαι stable και απροβλημάτιστος; Ποια ρομ έχεις; Ναι μια χαρα stable ειναι.Και απο custom σου προτείνω την criskelo αν σου αρέσει το theme της...φυσάει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Ναι μια χαρα stable ειναι.Και απο custom σου προτείνω την criskelo αν σου αρέσει το theme της...φυσάει. Με τη μπαταρία εχει θεματάκια όμως...μάλλον με τους κερνελ κάτι γινεται απ ότι βλέπω.. Και την cognition 1.32 που βγαίνει σύντομα βλέπω δυνατή!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) Τελικά το revolution aps tou leomar µπορούµε να το χρησιμοποιησουμε στήνει cristelo v10??? Sent from my MZ601 using Tapatalk γιατι δε το δοκιμαζεις??? καλησπερα σε ολους θελω απο custom ρομ kg1 και με ροοτ να βαλω την Criskelo και nimphetamine επιδη εχω μπλεχτει οπως και αλλοι εχω μερικες αποριες 1) η σειρα ειναι ρομ, cfroot, nimphetamine ; 2) την criskelo την βαζω με odin ή με αλλο τροπο; 3) hard reset μετα το τελος χρειαζεται; 4 to nimphetamine το κανω copy στο κινητο ωστε να το περασω με το cwm; ή οχι 5 to "No Wipe" τι σημενει ; σορρυ αν σας φρικαρα με τις ερωτησεις μου αν εχεις cwm(cf root) τοτε περνας την criskelo και μετα τον κερνελ που θες... hard reset εγω κάνω παντα και πριν και μετά... τον ninphetamine μπορείς να τον περάσεις και με odin και με cwm Edited August 5, 2011 by parafron4 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Η Leomar μάλλον παίζει μπάλα μόνη της με τέτοια εφαρμογή, για να δούμε τι θα δούμε απ'τους άλλους. :) Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 γιατι δε το δοκιμαζεις??? αν εχεις cwm(cf root) τοτε περνας την criskelo και μετα τον κερνελ που θες... hard reset εγω κάνω παντα και πριν και μετά... τον ninphetamine μπορείς να τον περάσεις και με odin και με Καλησπέρα, μια και αυριο θα το πρωτοπαρω στα χερια μου ρωταω και εγω για να ειμαι ετοιμος!:) Εχει περασει και το Galaxy S απο τα χερια μου οποτε μονο το cwm με ενδιαφερει για το πως θα το βαλω στο τηλρφωνο.....για αρχη:lol: Σε οποιαδηποτε stock rom (kg1-2-3 etc) δεν μπορεις να ριξεις τον ninphetamine κατευθειαν (αφου εχει και cwm) μεσω odin? Οποτε μετα φλασσαρεις οποια rom θελεις πχ criskelo μεσω cwm? Αν γινεται ετσι δεν ειναι ο ποιο απλος και γρηγορος τροπος? Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Καλησπέρα, μια και αυριο θα το πρωτοπαρω στα χερια μου ρωταω και εγω για να ειμαι ετοιμος!:) Εχει περασει και το Galaxy S απο τα χερια μου οποτε μονο το cwm με ενδιαφερει για το πως θα το βαλω στο τηλρφωνο.....για αρχη:lol: Σε οποιαδηποτε stock rom (kg1-2-3 etc) δεν μπορεις να ριξεις τον ninphetamine κατευθειαν (αφου εχει και cwm) μεσω odin? Οποτε μετα φλασσαρεις οποια rom θελεις πχ criskelo μεσω cwm? Αν γινεται ετσι δεν ειναι ο ποιο απλος και γρηγορος τροπος? κ έτσι γίνετε αλλα οταν περάσεις custom θα περαστεί κ ο κερνελ που έχει ενσωματωμένο η rom [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Καλησπέρα, μια και αυριο θα το πρωτοπαρω στα χερια μου ρωταω και εγω για να ειμαι ετοιμος!:) Εχει περασει και το Galaxy S απο τα χερια μου οποτε μονο το cwm με ενδιαφερει για το πως θα το βαλω στο τηλρφωνο.....για αρχη:lol: Σε οποιαδηποτε stock rom (kg1-2-3 etc) δεν μπορεις να ριξεις τον ninphetamine κατευθειαν (αφου εχει και cwm) μεσω odin? Οποτε μετα φλασσαρεις οποια rom θελεις πχ criskelo μεσω cwm? Αν γινεται ετσι δεν ειναι ο ποιο απλος και γρηγορος τροπος? Αφού ενδιαφέρεσαι για την CWM μόνο, είναι το ίδιο και το αυτό. Απλά στον cfroot έχω και οδηγό στο παρόν φόρουμ για οδηγίες. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Kαλα ο Leomar δεν υπαρχει! Βγαζει update στο update της app, και τωρα μπορεις να κανεις εγκατασταση οποιουδηποτε zip μεσω της εφαρμογης! Στην ουσια ειμαστε ετοιμοι να καταργησουμε την CWM εφαρμογη! Plus τα preview των themes και τα changelogs των kernels! Με βλεπω να μενω για πολυ με αυτην τη rom ε. Ερωτηση: Ποιον kernel εχετε οσοι εχετε βαλει Leomar's? Εγω ειμαι με nimpho .02 αλλα εχει βγει και ο .05, ωστοσο καποιοι στο thread της rom εχουν αναφερει προβληματα sleep με τον συγκεκριμενο. Για προτεινετε. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Αφού ενδιαφέρεσαι για την CWM μόνο, είναι το ίδιο και το αυτό. Απλά στον cfroot έχω και οδηγό στο παρόν φόρουμ για οδηγίες. Βρε παιδια το θεμα ειναι να απλοποιουμαι τα πραγματα...Μας ενδιαφερει να περασσουμε μια custom rom - kernel (ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ) σωστα? Τον cfroot τι τον θελουμε εφοσον υπαρχει kernel πολυ καλος απο οτι λετε, τον περναμε - ετσι εχουμε και CWM! Ριχνουμε στην εξωτερικη καρτουλα μας τα zip (criskelo rom - kernel etc) και δοκιμαζουμε χωρις πολλα πολλα! κ έτσι γίνετε αλλα οταν περάσεις custom θα περαστεί κ ο κερνελ που έχει ενσωματωμένο η rom Και αυτο σωστο! Εγω απλα εγραψα για τον ποιο γρηγορο -ασφαλη τροπο ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ μηπως και διευκολυνω πρωτα τον ευατο μου και μετα κανεναν αλλον! Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) Φλασαρα την KG5 μέσω odin μετα εριξα Ninphetamine version 2.0.5 αλλα δεν εχει γινει root τι πρεπει να περασω για να γινει root?Απο οτι διαβασα xda γινεται με αυτον CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG6-v4.1-CWM4 Edited August 5, 2011 by giogio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 leomar 2.4 και ninphetamine 2.0.2.... πρώτη φορά με το s2 εχω τόσο ελάχιστη κατανάλωση σε κατάσταση αναμονής...δεν το ειχα σε flight mode...όλα τα άλλα όμως τα είχα κλειστά(wifi,3g και αυτοματο συγχρονισμο) έχασε μόνο 1% σε περισσότερες απο 11 ώρες αναμονής... http://img828.imageshack.us/img828/2822/sc20110805140716.th.png Kαλα ο Leomar δεν υπαρχει! Βγαζει update στο update της app, και τωρα μπορεις να κανεις εγκατασταση οποιουδηποτε zip μεσω της εφαρμογης! Στην ουσια ειμαστε ετοιμοι να καταργησουμε την CWM εφαρμογη! Plus τα preview των themes και τα changelogs των kernels! Με βλεπω να μενω για πολυ με αυτην τη rom ε. Ερωτηση: Ποιον kernel εχετε οσοι εχετε βαλει Leomar's? Εγω ειμαι με nimpho .02 αλλα εχει βγει και ο .05, ωστοσο καποιοι στο thread της rom εχουν αναφερει προβληματα sleep με τον συγκεκριμενο. Για προτεινετε. αν δεν σε νδιαφερει το bln(που οπως διαβαζω δε λειτουργει ακομα σωστα) μεινε με τη 2.0.2 εγω αυτον εχω και κοιτά πιο πάνω την κατανάλωση μπαταριας :) εχω δοκιμάσει και 2.0.4 και 0.5 αλλα είχαν μεγάλη καταναλωση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Εβαλα cristelo v10 ent ninphetamine 2.0.5 και ειδα κατι κουφο εντελως...σε ενα μισαωρο και ενω η μπαταρια ηταν στο 63% πηγε στο 65%... Τι εξηγηση δινεται ρε παιδια... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Εβαλα cristelo v10 ent ninphetamine 2.0.5 και ειδα κατι κουφο εντελως...σε ενα μισαωρο και ενω η μπαταρια ηταν στο 63% πηγε στο 65%... Τι εξηγηση δινεται ρε παιδια... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk μια ειναι η εξηγηση συνδεσες φορτιστη!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Εβαλα cristelo v10 ent ninphetamine 2.0.5 και ειδα κατι κουφο εντελως...σε ενα μισαωρο και ενω η μπαταρια ηταν στο 63% πηγε στο 65%... Τι εξηγηση δινεται ρε παιδια... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk ειπαμε οτι η συγκεκριμενη εχει ενα θεμα με τη μπαταρια αλλα προς τα κατω...τελικα εχει θεμα και προς τα πανω...:lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 αν δεν σε νδιαφερει το bln(που οπως διαβαζω δε λειτουργει ακομα σωστα) μεινε με τη 2.0.2 εγω αυτον εχω και κοιτά πιο πάνω την κατανάλωση μπαταριας :) εχω δοκιμάσει και 2.0.4 και 0.5 αλλα είχαν μεγάλη καταναλωση και εγώ με την leo 2,4 είμαι και με 2.0.2 kernel αλλά σε σύγκριση με την μαμά ανβ KE7 έχω πρόβλημα με την μπαταρία. ενώ με την ΚΕ7 κρατούσε 4 μέρες και κάτι με αυτήν (παρόλου που είναι πιο γρήγορη δεν το συζητάμε αυτό) τα έκλεισα όλα (όπως και στην άλλην) και έκανα μόνο τις αρχικές ρυθμίσεις, σε 13 ώρες έχει πάει στο 89% μετά από καλημπραρισμα κιόλας της μπαταριας και χωρίς χρήση. έχω κάνει κανέναν λάθος (την πέρασα 2 φορές και με hard reset) ???? Μου φαίνεται ότι θα γυρίσω στα πάτρια εδάφη ΚΕ7 !!! "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 και εγώ με την leo 2,4 είμαι και με 2.0.2 kernel αλλά σε σύγκριση με την μαμά ανβ KE7 έχω πρόβλημα με την μπαταρία. ενώ με την ΚΕ7 κρατούσε 4 μέρες και κάτι με αυτήν (παρόλου που είναι πιο γρήγορη δεν το συζητάμε αυτό) τα έκλεισα όλα (όπως και στην άλλην) και έκανα μόνο τις αρχικές ρυθμίσεις, σε 13 ώρες έχει πάει στο 89% μετά από καλημπραρισμα κιόλας της μπαταριας και χωρίς χρήση. έχω κάνει κανέναν λάθος (την πέρασα 2 φορές και με hard reset) ???? Μου φαίνεται ότι θα γυρίσω στα πάτρια εδάφη ΚΕ7 !!! Καλα και γω με την KE2 χτυπαγα τρελά 4ημερα.. τωρα κλάφτα. . :P Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Εβαλα cristelo v10 ent ninphetamine 2.0.5 και ειδα κατι κουφο εντελως...σε ενα μισαωρο και ενω η μπαταρια ηταν στο 63% πηγε στο 65%... Τι εξηγηση δινεται ρε παιδια... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Η μπαταρία θέλει καλιμπράρισμα. Έχω δει παρόμοια περιστατικά και πάντα είναι επειδή έχω καιρό να κάνω καλιμπράρισμα. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Kαλα ο Leomar δεν υπαρχει! Βγαζει update στο update της app, και τωρα μπορεις να κανεις εγκατασταση οποιουδηποτε zip μεσω της εφαρμογης! Στην ουσια ειμαστε ετοιμοι να καταργησουμε την CWM εφαρμογη! Plus τα preview των themes και τα changelogs των kernels! Με βλεπω να μενω για πολυ με αυτην τη rom ε. Ερωτηση: Ποιον kernel εχετε οσοι εχετε βαλει Leomar's? Εγω ειμαι με nimpho .02 αλλα εχει βγει και ο .05, ωστοσο καποιοι στο thread της rom εχουν αναφερει προβληματα sleep με τον συγκεκριμενο. Για προτεινετε. Μείνε εκεί που είσαι προς το παρόν, τους έχω δοκιμάσει όλους, αυτός ο kernel ως προς το θέμα μπαταρίας μου φαίνεται ο καλύτερος.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) όποιος έχει τη Leomar στο recovery τι ακριβώς πατάς για να να βάλεις το CSC_FIX.zip που λέει o leomar? Και κάτι άλλο. περασα τη leomar και δεν μου έχει σβηστέι τίποτα από το σύστημα. Μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο αφού την περάσω ή είμαι οκ; Edited August 6, 2011 by djtas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 μετα απο τη "μαχη" Leomar-Criskelo,και αφου δοκιμασα και τις 2 εκτενως (η πλαστιγγα γερνει υπερ του Criskelo,για΄μενα) αποφασισα να δοκιμασω και κατι αλλο..MUIU rom αλλα σε beta εκδοση ακομα!! την εχω απο χθες...δεν ειχα κανενα fc (αλλα αυτα ειναι και λαχειο καμια φορα) το σημα του wifi ξεπερναει οτι αλλο εχω δει μεχρι τωρα,για μπαταρια δεν μπορω να πω ακομα,αλλα μου φαινεται οτι θα το πιασει το 2ημερο:) το μονο που χανει λιγο ειναι στην φωτογραφια,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι που δεν ξεπερνιεται και αλλωστε μην ξεχναμε οτι ειναι ακομα σε beta... παντως για οσους τους αρεσει να πειραματιζονται,ας την δοκιμασουν..η διαδικασια δεν διαφερει απο τις αλλες ρομ και για οσους θελουν να γραφουν μηνηματα με ελληνικα multilang keyboard απο το μαρκετ...η συγκεκριμενη ρομ υποστηριζει μονο αγγλικα και κινεζικα!! Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 μετα απο τη "μαχη" Leomar-Criskelo,και αφου δοκιμασα και τις 2 εκτενως (η πλαστιγγα γερνει υπερ του Criskelo,για΄μενα) αποφασισα να δοκιμασω και κατι αλλο..MUIU rom αλλα σε beta εκδοση ακομα!! την εχω απο χθες...δεν ειχα κανενα fc (αλλα αυτα ειναι και λαχειο καμια φορα) το σημα του wifi ξεπερναει οτι αλλο εχω δει μεχρι τωρα,για μπαταρια δεν μπορω να πω ακομα,αλλα μου φαινεται οτι θα το πιασει το 2ημερο:) το μονο που χανει λιγο ειναι στην φωτογραφια,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι που δεν ξεπερνιεται και αλλωστε μην ξεχναμε οτι ειναι ακομα σε beta... παντως για οσους τους αρεσει να πειραματιζονται,ας την δοκιμασουν..η διαδικασια δεν διαφερει απο τις αλλες ρομ και για οσους θελουν να γραφουν μηνηματα με ελληνικα multilang keyboard απο το μαρκετ...η συγκεκριμενη ρομ υποστηριζει μονο αγγλικα και κινεζικα!! Αν υπάρχει "συμμετοχή" θα κάνω για GS2 ελληνικό πακέτο. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts