galanakop Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 μπορεις να μου στιλεις το λιγκ που το κατεβασες???? ευχαριστω... και κατι αλλο...το revolution aps του leomar που υπάρχει στο μαρκετ δουλευει σε εμας που είμαστε με cristeko??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Thunderbold by angelom 18 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Και εγώ θα ήθελα το Link αν το έχεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Την cognition και την batista την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Και η cyanogen δεν ακούγεται και πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν την έχει δοκιμάσει κανένας να μας πει εντυπώσεις. Πάντως η μάχη leomar και criskelo συνεχίζεται προς όφελός μας:D:D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Την cognition και την batista την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Και η cyanogen δεν ακούγεται και πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν την έχει δοκιμάσει κανένας να μας πει εντυπώσεις. Πάντως η μάχη leomar και criskelo συνεχίζεται προς όφελός μας:D:D:D Πάντως πιστεύω ότι η Cognition 1.31 είναι κορυφαία. Με το ζόρι την άλλαξα για να δοκιμάσω την Criskelo..... Ας μας πει κάποιος ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός kernel με τη Criskelo σε θέμα μπαταρίας και γενικά απροβλημάτιστης λειτουργίας.... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Δοκιμασε κανεις να το κανει install?Σε μενα δεν...εντωμεταξυ το google maps πλεον δεν το βρισκω ουτε με market enabler. Edit:To τελευταιο maps το κατεβασα απο εδω και δουλεψε http://alchemistar.blogspot.com/2010/12/google-maps-v50-now-in-3d.html Να απεγκαταστήσω το παλιό maps ή όχι; Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Να απεγκαταστήσω το παλιό maps ή όχι; Οχι το περναει απο πανω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Και εγώ θα ήθελα το Link αν το έχεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά! το λινγκ το βρηκα του angelom 18 εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16335664&postcount=1024 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Υπαρχει καπου να δουμε τα θεματα του leomar πως ειναι πριν τα κατεβασουμε; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Μέσα από την kitchen εφαρμογή του leomar..διαλέγεις το θέμα και info κάτω δεξιά...δεν υπάρχει..τέτοια εφαρμογή δεν υπάρχει! Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) το λινγκ το βρηκα του angelom 18 εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16335664&postcount=1024 Βρηκα bug στο κερνελ κατα την μαζικη δημιουργεια backup του titaniumback up κανει force restart το κινητο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited August 5, 2011 by baggelisrouk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billgl Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 μπορειτε να μου δωσετε λινκ για την τελευταια rom του criskelo και για ενα καλο kernel?επισης εχω προβλημα με την μπαταρια και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.αμα κανω hard reset θα βοηθησει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Την cognition και την batista την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Και η cyanogen δεν ακούγεται και πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν την έχει δοκιμάσει κανένας να μας πει εντυπώσεις. Πάντως η μάχη leomar και criskelo συνεχίζεται προς όφελός μας:D:D:D Η cyanogen είναι μια κατηγορία μόνη της.. εγώ την είχα αλλά επειδή πάντα μου έσπαγε τα νεύρα το ότι δεν μπορείς να κανείς zoom in zoom out και copy-paste και εφόσον το τηλ δεν καταλαβαίνει τπτ από ότι ρομ και να βάλεις, είχα κάτσει αρκετό καιρό με την cognition και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Τώρα είμαι εδώ και μια εβδομάδα με Criskelo και νομίζω είναι ένα κλικ πιο πάνω απ όλες μέχρι στιγμής.. αλλά η πιο ελαφριά είναι η cyanogen και έχει υποστήριξη μεγάλη από πίσω! Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Πιστεύω οτι η crickelo v10 με kernel thunderbold by angelom v16 ειναι ο καλύτερος συνδυασμός. Θα δοκιμασω να ξαναπερασω την crickelo με wipe data και μετα τον thunderbold V18 να δω αν θα κανει τα ίδια force restart. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Είμαι με KE7 και root και θέλω να βάλω άλλη rom με άλλον kernel. H διαδικασία αν έχω καταλάβει καλά επειδη θέλω να βάλω και άλλον kernel είναι πρώτα cf-root μέσω odin.Για clockwordmod recovery μπορώ να περάσω και την kg6 ή δεν έχει σημασία;Μετά περνάω τη rom αφού κάνω wipe data κλπ και μέτά περνάω όποιον άλλο kernel θέλω στο τέλος αφού περάσω τη ρομ.Τον kernel με odin ή μπορώ και από το clockwordmod recovery. Για clockwordmod recovery μπορώ να περάσω και την kg6 ή δεν έχει σημασία; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Είμαι με KE7 και root και θέλω να βάλω άλλη rom με άλλον kernel. H διαδικασία αν έχω καταλάβει καλά επειδη θέλω να βάλω και άλλον kernel είναι πρώτα cf-root μέσω odin.Για clockwordmod recovery μπορώ να περάσω και την kg6 ή δεν έχει σημασία;Μετά περνάω τη rom αφού κάνω wipe data κλπ και μέτά περνάω όποιον άλλο kernel θέλω στο τέλος αφού περάσω τη ρομ.Τον kernel με odin ή μπορώ και από το clockwordmod recovery. Για clockwordmod recovery μπορώ να περάσω και την kg6 ή δεν έχει σημασία; αν θες να βάλεις kg6 πρωτα την περνάς με odin μετά κάνεις cf root για cwm και μετά όποιον κερνελ θέλεις... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 αν θες να βάλεις kg6 πρωτα την περνάς με odin μετά κάνεις cf root για cwm και μετά όποιον κερνελ θέλεις... Θέλω να περάσω criscelo.Άρα κάνω cf-root περνάω criscelo και μετά κέρνελ μέσω cwm η μέσω odin? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Θέλω να περάσω criscelo.Άρα κάνω cf-root περνάω criscelo και μετά κέρνελ μέσω cwm η μέσω odin? τον kernel με cwm... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billgl Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 και εγω την criskelo θελω να βαλω αλλα δεν βγαζω ακρη.μηπως υπαρχει αναλυτικος οδηγος πουθενα για να μην κανω τιποτα λαθος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Η cyanogen είναι μια κατηγορία μόνη της.. εγώ την είχα αλλά επειδή πάντα μου έσπαγε τα νεύρα το ότι δεν μπορείς να κανείς zoom in zoom out και copy-paste και εφόσον το τηλ δεν καταλαβαίνει τπτ από ότι ρομ και να βάλεις, είχα κάτσει αρκετό καιρό με την cognition και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Τώρα είμαι εδώ και μια εβδομάδα με Criskelo και νομίζω είναι ένα κλικ πιο πάνω απ όλες μέχρι στιγμής.. αλλά η πιο ελαφριά είναι η cyanogen και έχει υποστήριξη μεγάλη από πίσω! Αφού η cyanogen έχει τόσο μεγάλη υποστήριξη γιατί δεν μπορεί να γίνει stable τόσο εύκολα και έχει τετοιου είδους προβλήματα δεν μπορώ να το καταλάβω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Αφού η cyanogen έχει τόσο μεγάλη υποστήριξη γιατί δεν μπορεί να γίνει stable τόσο εύκολα και έχει τετοιου είδους προβλήματα δεν μπορώ να το καταλάβω. Και εγω την ιδια απορεία εχω. Με το που βγει μια ρομ στο samfirwire την τροποποιούν οι developer μεσα σε 10 - 12 ωρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) στην criskelo ,τα Applications που λείπουν απο το σύστημα,τα περνάμε με CWM ή με κάποιο άλλο τρόπο? Aκυρο ,τελείως άσχετο,να σβηστεί! Edited August 5, 2011 by embrime78 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) Αφού η cyanogen έχει τόσο μεγάλη υποστήριξη γιατί δεν μπορεί να γίνει stable τόσο εύκολα και έχει τετοιου είδους προβλήματα δεν μπορώ να το καταλάβω. Η cyanogen δεν είναι βασισμένη στην ρομ του galaxy γι αυτο και λέω είναι μια κατηγορία απο μονή της. Και την έχουν βάλει σε παρά πολλά κινητά τα περισσότερα htc που εκεί έχει μεγαλύτερη υποστήριξη. Όλα αυτά μπορείς να τα δεις στο forum του cyanogenmod http://www.cyanogenmod.com/ Ασε που τα μεγάλα "κεφαλιά" της ρομ δεν ασχολούνται με το galaxy.. :( Edited August 5, 2011 by filzazas Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 στην criskelo ,τα Applications που λείπουν απο το σύστημα,τα περνάμε με CWM ή με κάποιο άλλο τρόπο? Τα κατεβάζεις και τα περνάς με root explorer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) Η cyanogen δεν είναι βασισμένη στην ρομ του galaxy γι αυτο και λέω είναι μια κατηγορία απο μονή της. Και την έχουν βάλει σε παρά πολλά κινητά τα περισσότερα htc που εκεί έχει μεγαλύτερη υποστήριξη. Όλα αυτά μπορείς να τα δεις στο forum του cyanogenmod http://www.cyanogenmod.com/ Ασε που τα μεγάλα "κεφαλιά" της ρομ δεν ασχολούνται με το galaxy.. :( Ποια μεγαλα κεφάλια εννοείς και με ποια κινητά ασχολούνται? Πανω σε ποία base rom πατάει η cyanogen? Edited August 5, 2011 by baggelisrouk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Ποια μεγαλα κεφάλια εννοείς και με ποια κινητά ασχολούνται? Πανω σε ποία base rom πατάει η cyanogen? Μεγάλα κεφαλιά για μένα https://github.com/CyanogenMod/android_vendor_cyanogen/blob/gingerbread/CHANGELOG.mkdn Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Τα κατεβάζεις και τα περνάς με root explorer προβλημα! οτι εφαρμογη και να περάσω, μου βγάζει οτι δεν εγκαταστήθηκε: τι κάνω λάθος? εννοείτε οτι ειναι τσεκαρισμένη η επιλογη απο Αγνωστες πηγές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts