Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πρεπει να εχεις CWM για να περασεις την συγκεκριμενη ρομ στο κινητο σου...δες αυτο το λινκ και ακολουθησε τα βηματα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 μετα τα υπολοιπα ειναι ευκολα...

wipe η συγκεκριμενη δεν θελει..αλλα αν εσυ θελεις να κανεις ενα clean install κανε..αλλα πρωτα να εχεις παρει ενα backup τις εφαρμογες σου!!εισαι rooted ετσι?

Επειδή με φουντώσατε ,ενώ είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναφλασάρω για καιρό -αφού είχα πάθει flash mania με το desire που είχα προηγουμένως-,κάνω μια ανακεφαλαίωση.

1.Βάζω το ανάλογο CF ROOT (είμαι με την stock KE7 unroot) to οποίο μου εγκαθιστά και το clockworkmod recovery.

2.Μπαίνω στο clockwork και φλασάρω.

Μία σημαντική ερώτηση ,μπορώ πριν φλασαρω να πάρω nandroid backup τη στοκ ρομ όπως έκανα στο desire;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδή με φουντώσατε ,ενώ είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναφλασάρω για καιρό -αφού είχα πάθει flash mania με το desire που είχα προηγουμένως-,κάνω μια ανακεφαλαίωση.

1.Βάζω το ανάλογο CF ROOT (είμαι με την stock KE7 unroot) to οποίο μου εγκαθιστά και το clockworkmod recovery.

2.Μπαίνω στο clockwork και φλασάρω.

Μία σημαντική ερώτηση ,μπορώ πριν φλασαρω να πάρω nandroid backup τη στοκ ρομ όπως έκανα στο desire;

ναι ακριβως ετσι

η διαφορα με το desire ειναι οτι την ρομ που θα φλασαρεις πρεπει να την εχεις

στην μνηνη του κινητου και οχι στην καρτα μνημης

δεν την βλεπει απο την καρτα

ναι ακριβως ετσι

η διαφορα με το desire ειναι οτι την ρομ που θα φλασαρεις πρεπει να την εχεις

στην μνηνη του κινητου και οχι στην καρτα μνημης

δεν την βλεπει απο την καρτα

1.Τα wipes είναι απαραίτητα όπως και στο desire;

2. Η επαναφορά nandroid γίνεται όπως στο desire;

1.Τα wipes είναι απαραίτητα όπως και στο desire;

2. Η επαναφορά nandroid γίνεται όπως στο desire;

1.αναλογα τι λεει ο εκαστοτε dev (εγω παντως κανω παντα)

2.μεσω CWM επαναφερεις το backup σου..

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Λοιπόν η Rom φένεται, πάρα πολύ καλή. 2 Θεματάκια έχω δει.

1ον έχει το καινούργιο android Μarket και για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορώ να κατεβάσω paid εφαρμογές ( Παρόλο που τις εμφανίζει, όταν πάω να τις αγοράσω, βγάζει Πρόβλημα. ). Και

2ον όταν το συνδεώ με το PC δεν μπαίνει σε Kies Mode, αλλά σε Storage Mode ( από μόνο του ) και δεν βρίσκω κάποια επιλογή για να μπει σε Kies Mode. (Δυστηχώς δε μου λειτουργεί και το Kies Wi-fi, κι έτσι δεν μπορώ να περάσω τις επαφές μου από το Kies ),

Επίσης, κατέβασα το BlackandBlue Theme, έκανα update με το CVW, αλλά δεν μπορώ να βρώ πως το ενεργποιώ

Ρε παιδια και εγω δεν μπορώ να αγοράσω εφαρμογές από το market.. Κάποια βοήθεια κάποιος? Όσο για το kies δοκίμασες να απενεργοποιήσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων από Ρυθμίσεις- Εφαρμογές- Ανάπτυξη??

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

@SamFirmware SamFirmware

21:00 Amsterdam time. Release I9000XXJVR and I9100XXKG6.

I9100XXKG6 Build date: July 27. (Android 2.3.4)

πριν λίγο απο το twitter

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Φίλε Sol_Ballads , Σ' ευχαριστώ Πολύ. Όντως δεν μπορούσα να συνδεθώ στο Kies, επέιδή είχα κλικαρισμένο τον εντοπισμό σφαλμάτων. Επιτέλους το σύνδεσα και πέρασα τις Επαφές. Τώρα για το Market, αν είναι κάποιος γνώστης κάποιας λύσης για το πρόβλημα με τις paid εφαρμογές... ?

Υ.Γ. Μπορώ να σε ρωτίσω Sol_Ballads, πως πέρασες το blue-theme ?

Edited by Darth_kospo
Life' s Good 2

Μία πρόχειρη λύση για να κατεβάσει κάποιος τις paid apps είναι να συνδεθεί με τον υπολογιστή σε Kies Mpde, και να τις κατεβάσει μέσω του browser του, μπαίνωντας στη σελίδα του Android-Market και κάνοντας log-in. Δεν μπορείς, όμως να είααι συνέχεια με το Pc.
Life' s Good 2

Χεχε, το σατανικό μυαλό μου σκέφτηκε κάτι..έβαλα πάλι την criskelo με το blue theme (το black blue δεν μου άρεσε), και για κάποιο λόγο ο dialer είχε μείνει stock! Δοκίμασα λοιπόν την εφαρμογή του leomar revolution rom (free στο μάρκετ), και από εκεί πέρασα τον transparent dialer..όλα δούλεψαν κανονικά! Όποιος θέλει λοιπόν να αλλάξει dialer δοκιμάστε από την παραπάνω εφαρμογή..προσοχή δεν δοκίμασα κάτι άλλο οπότε δεν ξέρω αν λειτουργούν και τα άλλα mods που έχει μέσα η εφαρμογή..

Sent from Galaxy!

Αντώνης

XXKG6

PDA : CODE_I9100XXKG6_CL425236_REV02_user_low_ship.tar

PHONE : MODEM_I9100XXKG6_REV_02_CL1044543.tar

CSC : GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKG6.tar

Για ROOT φλασάρουμε το CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG3-v4.1-CWM4.zip και στην συνεχεια φλασάρουμε τον XXKG6 kernel που βρισκεται στο zip της XXKG6

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399

Edited by sakiss

Φίλε Sol_Ballads , Σ' ευχαριστώ Πολύ. Όντως δεν μπορούσα να συνδεθώ στο Kies, επέιδή είχα κλικαρισμένο τον εντοπισμό σφαλμάτων. Επιτέλους το σύνδεσα και πέρασα τις Επαφές. Τώρα για το Market, αν είναι κάποιος γνώστης κάποιας λύσης για το πρόβλημα με τις paid εφαρμογές... ?

Υ.Γ. Μπορώ να σε ρωτίσω Sol_Ballads, πως πέρασες το blue-theme ?

το κατεβαζεις απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1182653 και ακολουθας αυτα που λεει και ο criskelo δηλαδη

1 - Place Theme in SDCARD

2 - Reboot in CWM

3 - Find the theme and apply it

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χεχε, το σατανικό μυαλό μου σκέφτηκε κάτι..έβαλα πάλι την criskelo με το blue theme (το black blue δεν μου άρεσε), και για κάποιο λόγο ο dialer είχε μείνει stock! Δοκίμασα λοιπόν την εφαρμογή του leomar revolution rom (free στο μάρκετ), και από εκεί πέρασα τον transparent dialer..όλα δούλεψαν κανονικά! Όποιος θέλει λοιπόν να αλλάξει dialer δοκιμάστε από την παραπάνω εφαρμογή..προσοχή δεν δοκίμασα κάτι άλλο οπότε δεν ξέρω αν λειτουργούν και τα άλλα mods που έχει μέσα η εφαρμογή..

Sent from Galaxy!

Προς ενημερωση.

Η Criskelo οπως και η Leomar ειναι και οι δυο fully ODEXED και μαλιστα ο Leo βοηθησε τον Cris στο να κανει και την δικια του Rom ODEXED οποτε ειναι λογικο πολλα απο αυτα που δινει το app του Leomar να δουλευουν και στην Criskelo.

Εγω παντως ως τωρα εχω δοκιμασει ολους τους dialer τους kernel καθως και τα New Market και theme Settings v6 και δουλευουν ολα αψογα....

Περισσοτερα οσονουπω....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Προς ενημερωση.

Η Criskelo οπως και η Leomar ειναι και οι δυο fully ODEXED και μαλιστα ο Leo βοηθησε τον Cris στο να κανει και την δικια του Rom ODEXED οποτε ειναι λογικο πολλα απο αυτα που δινει το app του Leomar να δουλευουν και στην Criskelo.

Εγω παντως ως τωρα εχω δοκιμασει ολους τους dialer τους kernel καθως και τα New Market και theme Settings v6 και δουλευουν ολα αψογα....

Περισσοτερα οσονουπω....

και το blue theme δουλεύει στη leomar

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Να ρωτησω βρε παιδια. Εχω κανει πολλες φορες την διαδικασια cfroot με XWKF3 που εχω. Ειμαι root φυσικα αλλα παντα μενω σε 3e με αποτελεσμα να μου βγαζει fail οτσν βαζω την cyanomod7. Μηπως πρεπει να βγαλω την μπαταρια και να ξανακανω? Η μηπως να κανω και factory reset? Αλλα ετσι θα τα χασω ολα?

Αν ναι μπορω να παρω backup με το kies ? η με κατι αλλο ωστε να τα ξαναβαλω ολα τα προγραμματα μετα?

Ευχαριστω για τα ...φωτα σας!

Να ρωτησω βρε παιδια. Εχω κανει πολλες φορες την διαδικασια cfroot με XWKF3 που εχω. Ειμαι root φυσικα αλλα παντα μενω σε 3e με αποτελεσμα να μου βγαζει fail οτσν βαζω την cyanomod7. Μηπως πρεπει να βγαλω την μπαταρια και να ξανακανω? Η μηπως να κανω και factory reset? Αλλα ετσι θα τα χασω ολα?

Αν ναι μπορω να παρω backup με το kies ? η με κατι αλλο ωστε να τα ξαναβαλω ολα τα προγραμματα μετα?

Ευχαριστω για τα ...φωτα σας!

φιλε μου αφου εισαι root, back up κανεις με το titanium backup (το καλυτερο εργαλειο για αυτη τη δουλεια κατ'εμε).. Οσο για τη cyanomod7 εφοαον εγκαθιστας custom rom εννοειται οτι κανεις wipe data για να την περασεις..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά γιατί δεν έχω mobile data με την criskelo .Δεν μπορώ να ανοίξω το mobile internet με τίποτα.

Μήπως πρέπει να βάλω νέες APN ρυθμίσεις;

Έχω COSMOTE.

Edited by nnik_1969

Χαιρεται!

Εχω XWKF3 root με CFROOT.

O ποιο σωστος τροπος για να περασω την ρομ του criskelo και να κρατήσω τα ήδη υπάρχοντα προγραμματα και ρυθμίσεις, ποιος ειναι !?

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

Ρε παιδιά γιατί δεν έχω mobile data με την criskelo .Δεν μπορώ να ανοίξω το mobile internet με τίποτα.

Μήπως πρέπει να βάλω νέες APN ρυθμίσεις;

Έχω COSMOTE.

Το ίδιο και εγώ..όχι δεν πιάνει με νέες ρυθμίσεις..το δοκίμασα..

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Sent from Galaxy!

Προφανώς θα έχουν κι άλλοι πρόβλημα. Μήπως έχει βρει κάποιος λύση;

Sent from Galaxy!

Προφανώς θα έχουν κι άλλοι πρόβλημα. Μήπως έχει βρει κάποιος λύση;

Μήπως κάνατε freeze κάποια μαμά εφαρμογή; Την είχα πατήσει έτσι στην darky νομίζω και τελικά έκανα μερικές unfreeze και λύθηκε.

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Μήπως κάνατε freeze κάποια μαμά εφαρμογή; Την είχα πατήσει έτσι στην darky νομίζω και τελικά έκανα μερικές unfreeze και λύθηκε.

Μπα το δοκίμασα και αυτό..έκανα ξε-freeze ότι είχα αλλά τίποτα..γύρισα στην leomar που έχω τα ίδια πράγματα freeze και έχω internet κανονικά..!

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Νομίζω έκανα τις φωνητικές εντολές και την αναζήτηση, αλλά τώρα που παω στις ρυθμίσεις εφαρμογών δεν μπορώ να κάνω unfreeze.

Νομίζω έκανα τις φωνητικές εντολές και την αναζήτηση, αλλά τώρα που παω στις ρυθμίσεις εφαρμογών δεν μπορώ να κάνω unfreeze.

Χμμ, τι εννοείς; Δεν τις κάνεις Unfreeze από εκεί, μόνο από πρόγραμμα τρίτου όπως πχ το Titanium backup pro.

@tonysac Κάποια εφαρμογή την έκανε τη "δουλειά" , είτε την έβγαλε ο dev είτε την έβγαλες εσύ. Ή απλά δεν έκατσε καλά η ROM.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...