Astri Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Πριν 5 λεπτα με πηραν απο το πλαισιο και μου ειπαν οτι σε 2 μερες θα το εχω (ειχα κανει προπαραγγελια). Οποτε παραλαβανε κ αυτοι σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Εγω παντως ημουν χθες στο Γερμανο και μου ειπαν το πολυ σε 20 μερες,οτι θελουν λενε.Καμια επαφη δεν εχουν μεταξυ οι ανθρωποι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Πριν 5 λεπτα με πηραν απο το πλαισιο και μου ειπαν οτι σε 2 μερες θα το εχω (ειχα κανει προπαραγγελια). Οποτε παραλαβανε κ αυτοι σιγουρα Καλο αυτο... Ποτε ειχες παραγγείλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astri Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Καλο αυτο... Ποτε ειχες παραγγείλει? 21 του μηνα. Δε γνωριζω ομως αν η ημερομηνια παραγγελιας ειναι το μονο κριτηριο για σειρα προτεραιότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Μόλις με πήραν από Πλαίσιο. Παραλάβανε τώρα στις αποθήκες (Αυτό το ήξερα από το πρωί από πληροφορία μέσα από Samsung ότι τους στείλανε 300 κομμάτια). Αύριο θα είναι στο σπίτι μου το κινητό μαζί με το ακουστικό bluetooth δώρο. Τιμή όλα μαζί 599. Επομένως όσοι πιστοί αγοράστε από πλαίσιο να πάρετε και το δωράκι. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 (edited) Μόλις με πήραν από Πλαίσιο. Παραλάβανε τώρα στις αποθήκες (Αυτό το ήξερα από το πρωί από πληροφορία μέσα από Samsung ότι τους στείλανε 300 κομμάτια). Αύριο θα είναι στο σπίτι μου το κινητό μαζί με το ακουστικό bluetooth δώρο. Τιμή όλα μαζί 599. Επομένως όσοι πιστοί αγοράστε από πλαίσιο να πάρετε και το δωράκι. Και εγω μαζι με το bluetooth το πηρα 599 αλλα ακομα δεν πηραν κανενα τηλ. Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση σε 24 ώρες-προπαραγγείλτε το τώρα!!! Αναμένεται στις 31 Μαΐου 2011 Αντιφατικό λιγο.... Edited May 25, 2011 by LeGendGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Είναι σίγουρο ότι θα κινηθούν με σειρά προτεραιότητας. Εγώ το είχα κάνει προπαραγγελία από 04/05. Τα 300 κομμάτια είναι αρκετά και θα φτάσουν να πάρεις και εσύ. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Από 27/5 λίγα κομμάτια στη Cosmote :happy:. Κανονική διάθεση από Δευτέρα 30/5 :), αλλά για επαρκές αποθέματα στις 1/6 :D. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Μολις με πηραν και εμενα παρασκευη θα το εχω!:dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Και εμενα.. αυριο το πρωι 9-4 θα το εχω λενε.. πω πω.. δεν με βλεπω να κοιμαμαι το βραδυ.. και απ τη νυστα δεν θα κουσω το κουδουνι αυριο! :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Εγω το πηρα απο multirama οπως μου ειπαν χθες.κανενα προβλημα.το ανοιγω τωρα και επιτελους ηρθε η ωρα να αλλαξω νημα....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 με πηραν κ εμενα απο multirama να παω σημερα οποια ωρα θελω να το παραλαβω....μπραβο τους παντως που τελικα δεν ελεγαν π@π@αριες οπως καπιοι αλλοι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 με πηραν κ εμενα απο multirama να παω σημερα οποια ωρα θελω να το παραλαβω....μπραβο τους παντως που τελικα δεν ελεγαν π@π@αριες οπως καπιοι αλλοι... Θεσσαλονίκη είσαι; Σε ποιο multirama? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Θεσσαλονίκη είσαι; Σε ποιο multirama? οχι φιλε μου αθηνα βρισκομαι για λιγο καιρο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 παιδια οσοι το πηρατε απο multirama σε τι τιμη περιπου το πηρατε ; εγω σκεφτομαι να το κανω προπαραγγελια και να πουλησω το μηλο μεχρο την ελευση του μηλου 5 τον Σεπτεμβρη Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Μάλλον η Θεσ/νίκη έμεινε πίσω 1 - 2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 (edited) και το expansys ξαναλεει το γελοιο 1-5 κομματια!βρε ουστ....το ειχα προπαραγγελια 10 μερες σε αυτους και την ακυρωσα και παρηγγειλα απο multirama και αυριο θα το εχω!κανενας αλλος που εχει παραγγειλει απο multirama απο το site το παρελαβε?τους αλλαξε η κατασταση παραγγελιας απο επεξεργασια σε κατι αλλο ή παραμενει ετσι μεχρι να το παρετε? το πλαισιο το εβγαλε διαθεσιμο Edited May 25, 2011 by ximikos_fil Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Εμένα στα multirama γράφει πλέον στο καταστημα. Μου ήρθε και mail να παω να το παραλάβω αλλά τελοκα το πήρα από το πλαίσιο με δωράκι το bluetooth Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Εμένα στα multirama γράφει πλέον στο καταστημα. Μου ήρθε και mail να παω να το παραλάβω αλλά τελοκα το πήρα από το πλαίσιο με δωράκι το bluetooth απο "σε επεξεργασια" σου πηγε κατευθειαν σε "παραλαβη απο καταστημα"?σε ρωταω γιατι εμενα μου ειναι σε επεξαργασια αλλα με διαβεβαιωσαν να παω να το παρω αυριο! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 το πηρα και εγω σημερα απο τα multirama στο περιστερι 599 ευρω.πεφτω με τα μουτρα πανω του να το λιωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 φευγω για multirama κ εγω να αγορασω το κτηνος....δε θυμαμε παντως τον εαυτο μου να εχει τρελαθει τοσο πολυ με καποιο κινητο...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Με πήραν από το πλαίσιο και με είπαν ότι αύριο το πρωί θα είναι κάποια ώρα σπίτι μου θεσσαλονίκη.Προσοχή.Ζητήστε τον κωδικός plaisio 1660128 είναι με το bluetooth. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Vodafone ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swkratis Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Καμμιά ενημέρωση για καταστήματα Multirama Θεσσαλονίκης?[/QUOT απο αυριο διαθεσιμο αλλα της καλαμαριας φερνει μονο 10 κομματια απο οτι μοθ ειπαν και αυτα τα ειχε κρατημενα εγω εδωσα προκαταβολη πολυ μικρη και αυριο το απογευμα μου ειπε να παω να το παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 παιδια οσοι το πηρατε απο multirama σε τι τιμη περιπου το πηρατε ; εγω σκεφτομαι να το κανω προπαραγγελια και να πουλησω το μηλο μεχρο την ελευση του μηλου 5 τον Σεπτεμβρη 599 φιλε στο multirama. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts