REDHOTSTEF Δημ. January 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 υποψιν, στη συγκεκριμενη συσκευη ΔΕΝ δουλευει παντου η οθονη αφης... αλλα μονο τα κουμπακια... Ναι βρε το ξερω. Οταν ανοιγα το συρομενο καλυμα δουλευε κανονικα. Οταν το εκλεινα, και εμφανιζοταν το μεγαλο ασπρο βελος που "ξεκλειδωνει" την οθονη πιεσης, το εσερνα συνεχως στην οθονη(απο αριστερα στα δεξια οταν το κινητο ειναι καθετο:lol:) και δεν ανταποκρινόταν θυμαμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchd2 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ειχα το HD2. Μου εχει πεσει περι τις 10 φορες κατω, ορισμενες εξ αυτων με την οθονη μαπα προς το πατωμα. Αποτελεσμα? ΤΙΠΟΤΑ. Ουτε καν εκλεισε το κινητο. Η οθονη δεν ειχε την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ γρατσουνια. Μια μερα ομως, μου πεσε σε εναν κουβα με χλωρινη.....πρεπει να συνεχισω? Ε με τα πολλα, το βγαζω απτη χλωρινη, συνεχιζω να μιλαω κανα δεκαλεπτο και να εξηγω στον συνομιλιτη μου πως επεσε το κινητο στη χλωρινη, καπου εκει κλεινει και η οθονη παρεδωσε πνευμα....τωρα χρειαζομε 70 ευρω για αντικατασταση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Στο X1i μου ειχε σπασει η οθονη, το εβαλα στην τσεπη μου, βγηκα εξω απο το σπιτι στα 500 μετρα το εβγαλα εξω και ειδα την οθονη να εχει μια ωραιοτατη αραχνη. Ακομα παραμενει μυστηριο το πως εσπασε η οθονη, μιας και δεν χτυπησα πουθενα το τηλεφωνο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 σε ενα LG που ειχε η θεια μου τα επαιξε το digitizer αλλα το αλλαξα, και σε ενα samsung star νομιζω, παλι το ιδιο. ευτυχως στο ebay ειναι τσαμπα τα ανταλακτικα και κανουμε δουλεια μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 με ενα blackberry storm ειχα βρει τον μπελα μου. καθε 1 μηνα το εστελνα για αλλαγη συσκευης λογω οθονης. τωρα εχω ησυχασει απο ολα Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 2 συσκευες με resisitive οθονη και 4 με capacitive,καμια απολυτως γρατζουνια και κανενα απολυτως προβλημα.Ειναι να το προσεχεις κιολας το κινητο σου.αλλα και το gorilla μεγααααλη υποθεση ρε παιδια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 λοιπον το nokia x3-02 μεσα σε 1 χρονο χαλασε 2 φορες η οθονη (και αλλη μια ειχε θεμα η μπαταρια).χωρις να πεσει κατω. το s2 το εχω απο νοεμβρη,δεν ειναι πολυς ο καιρος για να ξερω αλλα ηδη εχει πεσει 2 φορες με την οθονη κατω και δεν επαθε τιποτα.(γι αυτο ευθυνεται η θηκη μαλλον) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Μια φορα μου εχει συμβει, στο ομνια 2 που ειχα κατω αριστερα στην οθονη εμπαζε σκονη :lol: Ψαχνοντας ομως σε διαφορα forum, αρκετοι αντιμετωπιζαν το ιδιο προβλημα! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts