Jump to content

Τελικά σας εχει χαλάσει ποτε η οθόνη αφης?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

υποψιν, στη συγκεκριμενη συσκευη ΔΕΝ δουλευει παντου η οθονη αφης... αλλα μονο τα κουμπακια...

Ναι βρε το ξερω. Οταν ανοιγα το συρομενο καλυμα δουλευε κανονικα. Οταν το εκλεινα, και εμφανιζοταν το μεγαλο ασπρο βελος που "ξεκλειδωνει" την οθονη πιεσης, το εσερνα συνεχως στην οθονη(απο αριστερα στα δεξια οταν το κινητο ειναι καθετο:lol:) και δεν ανταποκρινόταν θυμαμαι..

• 2 weeks later...
Ειχα το HD2. Μου εχει πεσει περι τις 10 φορες κατω, ορισμενες εξ αυτων με την οθονη μαπα προς το πατωμα. Αποτελεσμα? ΤΙΠΟΤΑ. Ουτε καν εκλεισε το κινητο. Η οθονη δεν ειχε την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ γρατσουνια. Μια μερα ομως, μου πεσε σε εναν κουβα με χλωρινη.....πρεπει να συνεχισω? Ε με τα πολλα, το βγαζω απτη χλωρινη, συνεχιζω να μιλαω κανα δεκαλεπτο και να εξηγω στον συνομιλιτη μου πως επεσε το κινητο στη χλωρινη, καπου εκει κλεινει και η οθονη παρεδωσε πνευμα....τωρα χρειαζομε 70 ευρω για αντικατασταση :D

Στο X1i μου ειχε σπασει η οθονη, το εβαλα στην τσεπη μου, βγηκα εξω απο το σπιτι στα 500 μετρα το εβγαλα εξω και ειδα την οθονη να εχει μια ωραιοτατη αραχνη. Ακομα παραμενει μυστηριο το πως εσπασε η οθονη, μιας και δεν χτυπησα πουθενα το τηλεφωνο.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 3 months later...
σε ενα LG που ειχε η θεια μου τα επαιξε το digitizer αλλα το αλλαξα, και σε ενα samsung star νομιζω, παλι το ιδιο. ευτυχως στο ebay ειναι τσαμπα τα ανταλακτικα και κανουμε δουλεια μας!

με ενα blackberry storm ειχα βρει τον μπελα μου. καθε 1 μηνα το εστελνα για αλλαγη συσκευης λογω οθονης.

τωρα εχω ησυχασει απο ολα

iphone xs max ipad 6th gen

2 συσκευες με resisitive οθονη και 4 με capacitive,καμια απολυτως γρατζουνια και κανενα απολυτως προβλημα.Ειναι να το προσεχεις κιολας το κινητο σου.αλλα και το gorilla μεγααααλη υποθεση ρε παιδια
[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον το nokia x3-02 μεσα σε 1 χρονο χαλασε 2 φορες η οθονη (και αλλη μια ειχε θεμα η μπαταρια).χωρις να πεσει κατω.

το s2 το εχω απο νοεμβρη,δεν ειναι πολυς ο καιρος για να ξερω αλλα ηδη εχει πεσει 2 φορες με την οθονη κατω και δεν επαθε τιποτα.(γι αυτο ευθυνεται η θηκη μαλλον)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Μια φορα μου εχει συμβει, στο ομνια 2 που ειχα κατω αριστερα στην οθονη εμπαζε σκονη :lol:

Ψαχνοντας ομως σε διαφορα forum, αρκετοι αντιμετωπιζαν το ιδιο προβλημα!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue