REDHOTSTEF Δημοσιεύτηκε May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 15, 2011 Σε οποιοδηποτε κινητο αν ειχατε, ειτε η οθονη ειναι πιεσης ειτε αφης, ειτε επειδη την πιεσατε περισσοτερο απ οτι πρεπει ,ειτε επειδη σας επεσε το κινητο κατω. Πρεπει να ξεπερασω τις φοβιες μου..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Ν97μινι, ποτε καποιο προβλημα και το χω απο τις πρωτες μερες που ηρθε ελλαδα :) δεν εχεις κατι να φοβασαι, ειδικα αν εχει γοριλα ! (gorilla glass) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Εχουν περασει 4 τηλεφωνα με οθονη αφης απο τα χερια μου και ειμαι αισιως στο 5ο μου τηλεφωνο με οθονη αφης, το πρωτο που εχω στη κατοχη μου με gorilla glass. Με κανενα δεν ειχα προβλημα αν και ειχαν φαει μερικες τουμπες (οσο προσεχτικος και να εισαι καποτε 8α συμβει κι αυτο). Παντως οτι και να λεμε, παιζει και το "μη σου τυχει" γιατι εχουμε δει να σπανε οθονες μετα απο πτωση ειτε ειναι αφης ειτε οχι :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 εδω το 5130 της αδελφης μου το ακουμπησα σε ενα τραπεζι αναποδα και ραγισε... γενικα με τα ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα πρεπει να σαι τυχερος Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Οmnia ι900 γνωστό για τα προβλήματα digitizer που είχε... ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Εχουν περασει παρα πολλα αφης απο τα χερια μου. Ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα. Κοιτα , αν δεν καρφωνεις με δυναμη την οθονη με το πενακι και γενικα προσεχεις το κινητο τι να παθει? εδω το 5130 της αδελφης μου το ακουμπησα σε ενα τραπεζι αναποδα και ραγισε... γενικα με τα ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα πρεπει να σαι τυχερος Αυτο δεν ειναι αφης! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Αυτο δεν ειναι αφης! ναι το γνωριζω :p στον απο πανω πηγαινε που ελεγε οτι μπορει να σε σπασει απο μια τουμπα ειτε ειναι αφης ειτε κανονικο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroubi Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Καλησπέρα Προσωπικά 2 αφής έχουν περάσει από τα χέρια μου....το πρώτο ένα lg gd510 pop αν θυμάμαι καλά το μοντέλο... το έβγαλα από την τσάντα μου και απλά όπου και να πάταγα στην οθόνη δεν έκανε τίποτα. το έστειλα για σέρβις εντός εγγυήσεως και την αλλάξανε... δεν ξέρω τι έγινε πάντως δεν χρεώθηκα κάτι από δική μου υπαιτιότητα. και με το δεύτερο όλα καλά μέχρι τώρα... Παράθεση I beg to dream and differ from the hollow lies.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Εγω θυμαμαι ενα lg cookie Που ειχα μολις ειχε πρωτοβγει...μου επεσε απο τιν τσεπη οταν πηγα να βγαλω τα κλειδια στο Parking του σουπερμαρκετ και εσπασε :P... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 p3300,diamond,2g,hd,3g,3gs,magic,hd2,desire,iphone4,nexuss ολα δουλεψαν/ουν αψογα κανενα προβλημα απο τα συγκεκριμενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Το 5800 μετά από 2μιση χρονάκια ήθελε την αλλαγή του στην οθόνη .... Το n97 έφυγε αεροπορικώς από 1μιση μέτρο ύψος και με δύναμη αλλά δεν έπαθε απολύτως τίποτα ... Εδώ και ενάμιση χρόνο είναι βασιλιάς .... :D Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eurotrader Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Και το δικό μου iPhone μετά απο 3 χρόνια ήθελε αλλαγή οθόνης... Σύμβουλοι ηλεκτρονικού εμπορίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 se x10 δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 κανενα προβλημα ποτε.και δεν ειναι και λιγα τα κινητα αφης που εχουνε περασει απο τα χερια μου. εδω φιλος εχει ενα iphone 3g με σπασμενη την οθονη κι ομως δουλευει ρολοι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Όχι,πότε σε τρία κινητά αφής που εχω. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-maniac Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Έχουν περάσει 4 κινητά απο τα χέρια μου απο Nokia και Apple δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πιστεύω είναι και πως το λειτουργεί ο καθένας. Παράθεση Creative your world!! :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 1. Omnia 1, πρόβλημα κατασκευαστικό με το digitizer που δεν είχε να κάνει με την αντοχή. 2. Omnia 2, στα 2.5 χρόνια κανένα απολύτως πρόβλημα κ έχει κ τις πτώσεις του. 3. Sony xperia x10 mini pro, 15 μήνες κανένα πτοβλημα. 4. Samsung B7722 dual sim, 1 χρονος, κανένα πρόβλημα, αν και η τεχνολογία έχει εξελιχθεί και φαντάζει δύσκολο στη χρήση. 4. Samsung galaxy s, 7 μήνες, κανένα πρόβλημα, τέλεια οθόνη, η καλύτερη που είχε εκτός από 5. Samsung galaxy sii, καινούργιο θα κριθεί στο μέλλον. Sent from my DROID2 GLOBAL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) Πρώτο κινητό αφής για μένα, το Ν8 μου είναι μαζί μου πάνω από 13 μήνες. Μου δίνει τέτοια σιγουριά το ότι έχει Gorilla glass, που πραγματικά δεν το προσέχω καθόλου. Το μόνο άσχημο είναι ότι λαδώνει και λεκιάζει άσχημα, θέλει καθάρισμα αρκετά συχνά. :) Edited December 20, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 στο blackberry storm που ειχα ειχε μεγαλο προβλημα η οθονη του. πατουσες το 9 και πατιοταν το 3. μονο αυτο που πατουσες δεν πατιοταν. και δεν ειχε πεσει ποτε κατω. αλλα πρωτη φορα επιχειρησε να βγαλει touch κινητο η blackberry οποτε αυτα τα προβληματα επρεπε να τα ειχα φανταστει πριν το παρω. στο iphone δεν εχω κανενα προβλημα βεβαια το εχω 8 μηνες δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον. θα δειξει. πιστευω πως αν το προσεχεις δεν θα υπαρξει προβλημα. τα καινουργια κινητα εχουν πολυ καλυτερες οθονες Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakis Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Εμένα το iPhone 2G απο τον Νοέμβριο του 2008 που το εχω πριν ένα μήνα έσπασε η οθόνη απο πτώση, αλλα λειτουργούσε κανονικά. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 στο blackberry storm που ειχα ειχε μεγαλο προβλημα η οθονη του. πατουσες το 9 και πατιοταν το 3. μονο αυτο που πατουσες δεν πατιοταν. και δεν ειχε πεσει ποτε κατω. αλλα πρωτη φορα επιχειρησε να βγαλει touch κινητο η blackberry οποτε αυτα τα προβληματα επρεπε να τα ειχα φανταστει πριν το παρω. στο iphone δεν εχω κανενα προβλημα βεβαια το εχω 8 μηνες δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον. θα δειξει. πιστευω πως αν το προσεχεις δεν θα υπαρξει προβλημα. τα καινουργια κινητα εχουν πολυ καλυτερες οθονες Βασικά η οθόνη του storm ήταν σαν πληκτρολόγιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ποτε απο κανενα τηλεφωνο ουτε δικο μου ειτε φιλου..τι ομνια ειχε φαει ενα καρο τουμπες ειναι 4ετων και ακομα αψογο,το moose 701 5,5ετων μια χαρα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 γιατι να χαλασουν οι οθονες αφης? το P800 που εχω ακομα μια χαρα ειναι, οπως το R380S Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 γιατι να χαλασουν οι οθονες αφης? το P800 που εχω ακομα μια χαρα ειναι, οπως το R380S Η απορεια μου δημιουργηθηκε οταν ειδα ενα sony ericsson aino σε καταστημα της wind (οχι ψευτικο) να μην λειτουργει η οθονη πιεσης! Μαλλον απο τα πολλα πειραγματα των "πιθανων" πελατων που επισκευτηκαν το καταστημα, και πειραζαν συνεχεια την συσκευη, υπεθεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 υποψιν, στη συγκεκριμενη συσκευη ΔΕΝ δουλευει παντου η οθονη αφης... αλλα μονο τα κουμπακια... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts