giothesuper Δημοσιεύτηκε May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 14, 2011 Παιδια βλεπετε τον διαγωνισμο???τραγουδησαμε πολυ καλα...μακαρι να παμε καλα...και η εικονα απο ert hd ειναι πολυ καλη:D http://4.bp.blogspot.com/-hzXF1Mf3nkM/TWAONRf_lbI/AAAAAAAAIeQ/DmjQqBQpm_Y/s1600/eurovision2011.jpg Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Καλή μας επιτυχία :D μου άρεσε η εμφάνιση μας...επίσης μου άρεσε πολυ το Aζερμπαιτζάν και η Γεωργία...γενικά τα άλλα αρκετά βαρετά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Καλή μας επιτυχία :D μου άρεσε η εμφάνιση μας...επίσης μου άρεσε πολυ το Aζερμπαιτζάν και η Γεωργία...γενικά τα άλλα αρκετά βαρετά οντως αποκλειστικαν καποια φαβορι...ελπιζω να ημαστε 10αδα Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 7οι... μια χαρα :) εγω ψηφισα εσθονια-γεωργια και μετα γαλλια-αυστρια Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 7oι Aυριο ξημερωνει μια νεα μερα για ολους τους Ελληνες! Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 7oι Aυριο ξημερωνει μια νεα μερα για ολους τους Ελληνες!ναι η μερα της γκρινιας:lol: .περα απ τη πλακα της εστονιας ηταν αρκετα καλο και catchy αλλα μαλον δεν επεισε η γλυκα 18 χρονη τραγουδιστρια. και με αρεσε η μεταμορφωση της λενα απο το αθωο κοριτσακι μας εγινε cat woman:p και γενικα η οργανωση ηταν καλη και οι παρουσιαστες ειχαν πλακα. τη σκηνη παντω εκλεψε για αλλη μια φορα το περιφημο 12 αρι της κυπρου.πολλα τα γιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυχ Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 γιουχαραν γιουγκοσλαβους-σκανδιναβους-ελλαδα/κυπρο αλλα οχι ανατολικο μπλοκ... και φυσικα το 10/12 αυστριας και ελβετιας ηταν αυθορμητα ! αν δεν ηταν η λενα και η διοργανωτρια θα χε πατωσει, πολυ αποτυχημενο... εγω ξεχωρισα κυριως γυναικειες παρουσιες... εσθονια, σλοβενια, λευκορωσια και φυσικα-φυσικα τα διδυμα απο τη σλοβακια :D :D Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) ρε παιδια πρωτος ποιος βγηκε??? παλι καλα να λετε που βγηκαμε 7οι, προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου το τραγουδι... edit αστο εμαθα azerbaijan ftw :D:D:D Edited May 15, 2011 by suspect21 οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 ρε παιδια πρωτος ποιος βγηκε??? παλι καλα να λετε που βγηκαμε 7οι, προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου το τραγουδι... edit αστο εμαθα azerbaijan ftw :D:D:D Aκρως ευρωπαικη χωρα δεν μπορεις να πεις...:p Λιγο της Δανιας μου αρεσε. edit: Ειχα "προβλεψει" 15η θεση για εμας. Ναι...τοσο πολυ μου αρεσε η χιπ-χοπ/ζεμπεκια Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 πολυ καλη εμφανιση και πολυ καλη θεση. τι να πουν οι γαλλοι που πηγαν για πρωτια και πατωσαν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 οι ξενοι ελεγαν καλα σχολια για το τραγουδι... μονο οι ελληνες στο twitter το κραζαν... Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 7oι Aυριο ξημερωνει μια νεα μερα για ολους τους Ελληνες! 3η συνεχομενη φορα 7οι...δεν περιμενα κατι παραπανω αλλα ειχα βαλει στοιχημα για 5η θεση αλλα εχασα:lol::lol: σημερα θελω να δω τι θα πουν τα κουτσομπολιστικα... παντως το αζερμπαιτζαν ειχε πολυ ωραιο τραγουδι... η ιταλια γιατι τοσο ψηλα???αμαν και αυτες οι συμμαχιες Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 ψιλοπαρακολουθησα γιουροβιζιον και αυτο που καταλαβα ειναι οτι πολλα τραγουδια ηταν στο στυλ του robbie williams:X btw της γερμανιας ηταν πολυ καλο αλλα οχι για το διαγωνισμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Πέρασαν ήδη δέκα μέρες από τον διαγωνισμό, οπότε δεν υπάρχει λόγος παραμονής του θέματος. Κλειδώνεται μέχρι του χρόνου. :lock: This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts