elthis Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Το έκανα και με την πρώτη ματιά ολα ηταν οκ... Βέβαια μετα κατάλαβα οτι ολα αυτά δεν είχαν ενσωματωθεί σαν γραφικά στοιχεία .. αλλά μόνο σαν εφαρμογές!!! Λέω κάτσε να κάνω μια επανεκκίνηση (παιδί των Windows γαρ και της M$..) και έκτοτε βλέπω την ασπρη οθόνη με το πράσινο λογοτυπο της HTC ... καμια ιδέα???? pleeassee edit: εβγαλα μπαταρια και καταφερα να μπω! αλλα "τα extra apps " τα βλέπω μονο σαν εφαρμογές και οχι σαν "γραφικά στοιχεία" ... επρεπε το zip file να ε\ηταν στην ριζα της SD γιατι εγω την ειχα σε ένα φάκελο... Απο οτι προσεξα υπαρχουν widgets αλλα οχι σε ολες τις εφαρμογες και προφανως οχι σε αυτες που θες.Ετσι δεν ειναι? ποιο widget σου λειπει??? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) Απο οτι προσεξα υπαρχουν widgets αλλα οχι σε ολες τις εφαρμογες και προφανως οχι σε αυτες που θες.Ετσι δεν ειναι? ποιο widget σου λειπει??? frendSTREAM, peep, facebook for HTC ... το συστημα συμπεριφερεται σν να υπάρχουν αλλα δεν μου τα δίνει σαν widgets... edit: επίσης δεν τρέχουν τα HTC likes και Htc Hub Edited September 23, 2011 by iasonx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Υπαρχει καποιος οδηγος Undervolting. για την Revolution HD? Unleashed from Nook Color on Cm7 Nightly 162 @1.200Mhz Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Υπαρχει καποιος οδηγος Undervolting. για την Revolution HD? Unleashed from Nook Color on Cm7 Nightly 162 @1.200Mhz τι οδηγός φίλε μου? Απλά βαλε το ocbeater που θα το βρεις εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1207546 ,και επέλεξε all -25, perm, save. Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 @elthis to undervolting δουλευει μια χαρά . Στο overclocking όμως στο max αν αλλάξω την τιμή προς τα πάνω το κινητω κολλαει και πρέπει να κάνω factory reset ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 @elthis to undervolting δουλευει μια χαρά . Στο overclocking όμως στο max αν αλλάξω την τιμή προς τα πάνω το κινητω κολλαει και πρέπει να κάνω factory reset ! Οταν λες πιο πανω, ποσο πιο πανω εννοεις??? Για καθημερινη χρηση μεχρι 1200 ειναι καλα...απο εκει και πανω παντα δημιουργουνται προβληματα... Και αυτο ειναι καθαρα θεμα κερνελ και οχι rom... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpol Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Καλησπέρα, για να περάσω μια custom rom, χρειάζεται πουθενά sd reader στο pc μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Καλησπέρα, για να περάσω μια custom rom, χρειάζεται πουθενά sd reader στο pc μου? Οχι...δε χρειαζεται να ασχοληθεις καθολου με την sdcard.Αφου εχεις κανει ολες τις ενεργειες για downgrade,root,s off,eng s off,custom recovery, κατεβαζεις τη custom rom που ειναι σε μορφη .zip,τη πετας χυμα στη καρτα και ακολουθεις τις οδηγιες απο τη 1η σελιδα πως να κανεις install μια custom rom. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Οταν λες πιο πανω, ποσο πιο πανω εννοεις??? Για καθημερινη χρηση μεχρι 1200 ειναι καλα...απο εκει και πανω παντα δημιουργουνται προβληματα... Και αυτο ειναι καθαρα θεμα κερνελ και οχι rom... Το τελευταίο ατύχημα το είχα στα 1200. Εννοείται ότι φοράω την τελευταία Desense Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Το τελευταίο ατύχημα το είχα στα 1200. Εννοείται ότι φοράω την τελευταία Desense Οπως σου ειπα ειναι θεμα κερνελ...Αλλα...μηπως εχεις κανει παραπανω undervolting?Αν εχεις κατεβει -25 μαλλον εισαι οκ...αν εχεις κατεβει παρακατω ισως εκει να ειναι το προβλημα...Επισης μπορει να υπαρχει θεμα με -25 + o/c 1200... Προσωπικα εχω κατεβει -25 και max speed 1075 χωρις το παραμικρο προβλημα... Επειδη λοιπον το προβλημα ειναι με τις ρυθμισεις του κερνελ,δοκιμασε και κατεληξε σε αυτες που ''σηκωνει'' η συσκευη σου.Καθε συσκευη δεν ειναι ιδια... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 -25 ειναι ο μεσος ορος που μπορεις να κατεβεις; Που πεφτεις ομως αν το κινητο αντεχει και χωρις OCing; Unleashed from Nook Color on Cm7 Nightly 162 @1.200Mhz Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpol Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Έχει διαφορά να χρησιμοποιήσω το downgrade v3 ; Δεν μπορώ να βρώ το downgrade v2 που αναφέρει ο οδηγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 -25 ειναι ο μεσος ορος που μπορεις να κατεβεις; Που πεφτεις ομως αν το κινητο αντεχει και χωρις OCing; Unleashed from Nook Color on Cm7 Nightly 162 @1.200Mhz -25 undervolt ειναι το σημειο που σχεδον ολα τα DHD ειναι οκ...Πιο κατω πρεπει ο καθενας να το δοκιμασει. Σε αλλους ειναι οκ, σε αλλους "παγωνει" η συσκευη και πρεπειωνα βγαλουν-βαλουν μπαταρια να επανελθει. Έχει διαφορά να χρησιμοποιήσω το downgrade v3 ; Δεν μπορώ να βρώ το downgrade v2 που αναφέρει ο οδηγος. Οχι φιλε μου...απλα ειναι νεοτερη εκδοση. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandipl Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 καλησπερα ...εχω το desire hd ενα χρονο περιπου με την αυθεντικη rom και χωρις root ...πλεον επειδη εχει αρχισει να σερνετε λεω να το κανω ενα reset και με την ευκαιρια να βαλω καμια νεα ρομ ....αλλα επειδη εχω μηνες να παρακολουθησω τις εξελιξεις κλπ ...(τελευταιο rom upgrade που εκανα ηταν στα windows mobile του παλιου μου HD2 ...) μηπως μπορει καποιος να μου δωσει μια μικρη βοηθεια για να ξεκινησω να διαβαζω και ποια ρομ να επιλεξω ?? και επισης πως να κανω ροοτ ..σορρυ για την ασχετοσυνη ... καποια ποστ δλδ που να απευθυνονται σε αρχαριους για να μην κανουμε καμια ζημια στην συσκευη .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 καλησπερα ...εχω το desire hd ενα χρονο περιπου με την αυθεντικη rom και χωρις root ...πλεον επειδη εχει αρχισει να σερνετε λεω να το κανω ενα reset και με την ευκαιρια να βαλω καμια νεα ρομ ....αλλα επειδη εχω μηνες να παρακολουθησω τις εξελιξεις κλπ ...(τελευταιο rom upgrade που εκανα ηταν στα windows mobile του παλιου μου HD2 ...) μηπως μπορει καποιος να μου δωσει μια μικρη βοηθεια για να ξεκινησω να διαβαζω και ποια ρομ να επιλεξω ?? και επισης πως να κανω ροοτ ..σορρυ για την ασχετοσυνη ... καποια ποστ δλδ που να απευθυνονται σε αρχαριους για να μην κανουμε καμια ζημια στην συσκευη .... Εδω ενα πολυ καλο εργαλειο που τα κανει ολα...dowgrade,s off,eng s off,root... Ειναι απλο στη χρηση οπως θα διαβασεις.Επισης αν θες δοκιμασε και τον τροπο που υπαρχει στη 1η σελιδα,εδω, στο thread μας. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandipl Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 thanx ..Μερικες αποριες ομως .. τι εννοει - Enable USB Debugging. και πως μπορω να δω αν εχω .NET Framework 4.0 installed ?? εννοει στο Pc η στο τηλεφωνο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_90 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 thanx ..Μερικες αποριες ομως .. τι εννοει - Enable USB Debugging. και πως μπορω να δω αν εχω .NET Framework 4.0 installed ?? εννοει στο Pc η στο τηλεφωνο ?? Μενού-Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Ανάπτυξη και εκεί, τσέκαρε το "εντοπισμός σφαλμάτων USB". Όσο για το δεύτερο θα τσεκάρεις το PC σου. Δεν νομίζω να έχει το κινητό σου κάτι τέτοιο. Παράθεση iPhone 4S 16 GB iPad 3 Wi-Fi & Cellular 64 GB New Entry: iPhone 5 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 καλησπερα ...εχω το desire hd ενα χρονο περιπου με την αυθεντικη rom και χωρις root ...πλεον επειδη εχει αρχισει να σερνετε λεω να το κανω ενα reset και με την ευκαιρια να βαλω καμια νεα ρομ ....αλλα επειδη εχω μηνες να παρακολουθησω τις εξελιξεις κλπ ...(τελευταιο rom upgrade που εκανα ηταν στα windows mobile του παλιου μου HD2 ...) μηπως μπορει καποιος να μου δωσει μια μικρη βοηθεια για να ξεκινησω να διαβαζω και ποια ρομ να επιλεξω ?? και επισης πως να κανω ροοτ ..σορρυ για την ασχετοσυνη ... καποια ποστ δλδ που να απευθυνονται σε αρχαριους για να μην κανουμε καμια ζημια στην συσκευη .... Δεσ post από μενα που τα πέρασα πρόσφατα. :) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandipl Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) thanx φαινετε κατατοπιστικο ....μια τελευταια ερωτηση .υπαρχει κανενας τροπος να παρω backup (κυριως επαφες δλδ και τπτ ρυθμισεις ισως ) με κανενα προγραμμα εκτος απο το sync χωρις να ειμαι rooted ?? φιλε αυτη η ρομ που λες κανεις αυτοματα overclock στην cpu ?? δεν ειναι επικυνδινο αυτο ??? σου ζεσταινετε καθολου ?? Edited September 24, 2011 by mandipl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Ρε παιδια εχω προσεξει οτι καθε 3 και λιγο χανω το σημα και κανει αναζητηση!Εχω την ελλινικη καρτα στο κινητο αλλα σπουδαζω εξωτερικο!Παλια ομως δεν το εκανε τοσο συχνα!Τωρα μου το κανει αρκετες φορες την ημερα!Γιατι;Μπορω να κανω κατι για να σταματησει αυτο το πραγμα; Sent from my chaotic HTC Desire HD devise. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Τις Επιπλέων λειτουργίες που έχει η κάμερα με την rom runnymede sense 3.5 Android 2.3.5 μπορούμε να τις βάλουμε και σε άλλη ρομ px την Revolution HD™ 6.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandipl Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 (edited) Λοιπον δοκιμασα να κανω goldcard με τον τροπο αυτον http://theunlockr.com/2010/03/10/how-to-create-a-goldcard/ εφτιαξα κανονικα το Image αλλα οταν πηγα να το βαλω στην Sd μου εβγαζε σφαλμα ..(αυτο που λεει οτι ζηταει να κανω φορματ την καρτα οταν την συνδεω στο pc) με το ιδιο Image δοκιμασα να την γραψω στην sd με το UMT ...αυτο μου λεει κανονικα οτι δημιουργηθηκε η gold card ...Πως μπορω ομως να ειμαι σιγουρος ?? να το τεσταρω με καποιο τροπο αν ειναι οκ ?? ...στην καρτα δεν βλεπω να εχει γραψει κατι κατα την διαδικασια αυτη .... το image της ειναι μισο kb ...τοσο πρεπει να ειναι ??? edit ...τελικα νομιζω τα καταφερα με την goldcard και εκανα και root και backup με το τιτανιουμ ....τωρα το ερωτημα ειναι το εξης ...εχει σημασια αν φλασαρω πρωτα την ρομ και μετα το radio ?? η αντιστροφα ?? εκτος απο την revolution rom που προτεινε ο φιλος παιζει καμια αλλη που προτεινεται ??? στην revolution θα εχω κανενα προβλημα με το αυτοματο Overclock ?? το recovery ειναι κατι που πρεπει να το κανω πριν το φλασαρισμα ?? η ειναι ασχετο ?? Edited September 25, 2011 by mandipl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδιά καλησπέρα, από εχθές το πρωί έχει χαθεί το 3g,ξέρει κάποιος τι μπορεί να παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδιά καλησπέρα, από εχθές το πρωί έχει χαθεί το 3g,ξέρει κάποιος τι μπορεί να παίζει? Εβαλες καποια custom rom που δεν εχει apn για Ελλαδα? Anyway,πηγαινε στις ρυθμισεις και τσεκαρε στις ρυθμισεις κινητης αν ειναι περασμενες οι σωστες για την εταιρια σου. Αν οχι,περασε manual απο εδω. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Λοιπον δοκιμασα να κανω goldcard με τον τροπο αυτον http://theunlockr.com/2010/03/10/how-to-create-a-goldcard/ εφτιαξα κανονικα το Image αλλα οταν πηγα να το βαλω στην Sd μου εβγαζε σφαλμα ..(αυτο που λεει οτι ζηταει να κανω φορματ την καρτα οταν την συνδεω στο pc) με το ιδιο Image δοκιμασα να την γραψω στην sd με το UMT ...αυτο μου λεει κανονικα οτι δημιουργηθηκε η gold card ...Πως μπορω ομως να ειμαι σιγουρος ?? να το τεσταρω με καποιο τροπο αν ειναι οκ ?? ...στην καρτα δεν βλεπω να εχει γραψει κατι κατα την διαδικασια αυτη .... το image της ειναι μισο kb ...τοσο πρεπει να ειναι ??? edit ...τελικα νομιζω τα καταφερα με την goldcard και εκανα και root και backup με το τιτανιουμ ....τωρα το ερωτημα ειναι το εξης ...εχει σημασια αν φλασαρω πρωτα την ρομ και μετα το radio ?? η αντιστροφα ?? εκτος απο την revolution rom που προτεινε ο φιλος παιζει καμια αλλη που προτεινεται ??? στην revolution θα εχω κανενα προβλημα με το αυτοματο Overclock ?? το recovery ειναι κατι που πρεπει να το κανω πριν το φλασαρισμα ?? η ειναι ασχετο ?? Όπως βλέπεις από τον οδηγό που ανέφερα, πρώτα περνάς το Radio και μετά φλασάρεις την ROM. OC δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο η Revolution.Αντί στα 1.000 τρέχει στα 1.150.Δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.Άλλοι τρέχουν στα 1.400.Πάντως να ξέρεις την πιο πολύ ώρα το κινητό δουλεύει στα 230mhz, όταν δεν κοιμάται σε Deep Sleep. To recovery είναι η λειτουργία όπου φλασάρεις την rom και άλλα βασικές λειτουργίες.Κάτι σαν περιβάλλον BIOS πριν το Boot ώστε να περαστούν βασικές λειτουργίες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts