Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μπαταρία είναι φορτισμένη αρκετά;

ναι ειναι ...... την εχω στο 100 περιπου .......... περναει τα παντα ..... και οταν ξεκιναει το κινητο βγαζει το σημα της νεας ρομ ναβοσβινει και δεν ξεκιναει ..................... αυτο κανει με 2 ρομ που εχω βαλει

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι ειναι ...... την εχω στο 100 περιπου .......... περναει τα παντα ..... και οταν ξεκιναει το κινητο βγαζει το σημα της νεας ρομ ναβοσβινει και δεν ξεκιναει ..................... αυτο κανει με 2 ρομ που εχω βαλει

Πρέπει να περάσεις χειροκίνητα τον kernel.. Δεν τον περνάει από το recovery γιατί δεν είναι s-off..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Πρέπει να περάσεις χειροκίνητα τον kernel.. Δεν τον περνάει από το recovery γιατί δεν είναι s-off..

Για ποιον κερνελ λες;

Η icecold δεν χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από το να φλασαρεις την Ρομ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Για ποιον κερνελ λες;

Η icecold δεν χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από το να φλασαρεις την Ρομ.

Όταν το τηλέφωνο δεν είναι s-off, χρειάζεται.. Μην λέμε ότι θέλουμε χωρίς να ξέρουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν το τηλέφωνο δεν είναι s-off, χρειάζεται.. Μην λέμε ότι θέλουμε χωρίς να ξέρουμε.

Θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις λίγο το υφάκι σου.

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν φλάσαρα κάποιον κέρνελ και απλά ανέφερα την προσωπική μου εμπειρία.

Αυτό που αναφέρεις, ότι αν δεν είναι s-off χρειάζεται ο κέρνελ, πού ακριβώς το διάβασες; Μπορείς να δώσεις το σχετικό Link;

Amazon Fire stick 4k max

Θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις λίγο το υφάκι σου.

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν φλάσαρα κάποιον κέρνελ και απλά ανέφερα την προσωπική μου εμπειρία.

Αυτό που αναφέρεις, ότι αν δεν είναι s-off χρειάζεται ο κέρνελ, πού ακριβώς το διάβασες; Μπορείς να δώσεις το σχετικό Link;

Δεν έχω κανένα υφάκι κι αν νομίζεις κάτι τέτοιο είσαι λάθος, απλά λέω να μην λέμε κάτι όταν δεν γνωρίζουμε.

Και για να σου απαντήσω, όσα τηλέφωνα είναι ξεκλειδωμένα μέσω htcdev δεν μπορούν να περάσουν τον kernel από recovery αλλά μόνο από hboot. Ψάξ' το λίγο και μην είσαι απόλυτος όταν δεν γνωρίζεις κάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια το ξεκλειδωσα το αμερικανικο dhd μου με κωδικο απο ebay.δουλευει οκ.

για προτεινετε καποια απλη ρομ,δοκιμασμενη,καλυτερη απο την 2.3.3 που εχω..

χανομαι στο xda..

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

περασα τελικα μετα απο επιχειρισεις την blackout ics (4.0.4) αν μπορεις να δωσεις αναλητικα στα ελληνικα τι κανουμε ακριβος, το πως γινεται, θα ειμαστε ευνομων οχι μονο εγω αλλα και πολλοι αλλοι χρηστες που ειναι ασχετοι σαν και εμενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παιδιά καταρχάς γεια σας. Είχα βάλει πριν αρκετό καιρό στο κινητό μου την honey smartdroid rom. Είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω και το άνοιξα πρόσφατα. Μου δούλευε κανονικά μέχρι που μου κόλλησε και έκλεισε μόνο του. Μου άνοιξε σε ασφαλή λειτουργία. Του έκανα επανεκκίνηση αλλά από τότε μου ανοίγει συνεχώς στην hboot και μάλιστα χωρίς να μπορώ να χρησιμοποιήσω τα κουμπιά του ήχου για να επιλέξω κάτι. Στο μόνο πράγμα που αντιδράει είναι όταν συνδέω το usb που μου βγάζει το μύνημα "Hboot USB Plug" και μου το αναγνωρίζει το pc ως Android 1.0. Ήθελα να το επαναφέρω μέσω εντολών του cmd, αλλά δεν βρίσκω τους κατάλληλους drivers ώστε να μου το αναγνωρίζει ως adb device. Έχω δοκιμάσει σε υπολογιστή με windows xp 32 bit και σε υπολογιστή με windows 7 64 bit. Μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

περασα τελικα μετα απο επιχειρισεις την blackout ics (4.0.4) αν μπορεις να δωσεις αναλητικα στα ελληνικα τι κανουμε ακριβος, το πως γινεται, θα ειμαστε ευνομων οχι μονο εγω αλλα και πολλοι αλλοι χρηστες που ειναι ασχετοι σαν και εμενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατέβασε αυτό εδώ και κάν' το unzip στο c:\. Άνοιξε την rom που κατέβασες με το winrar, πάρε το boot.img και βάλ' το στον φάκελο που Android\tools στο c:.

Μετά απλά κάνεις διπλό κλικ στο Install Boot.img. Αυτό ήταν...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τηλέφωνο πρέπει να είναι σε fastboot mode και συνδεδεμένο με τον υπολογιστή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ο μονος τροπος για να κανεις root τη συσκευη ειναι αυτος που περιγραφεται στη 1η σελιδα?

Εχω την 2.3 αλλα δεν ειναι root.Προσπαθησα με το superuser αλλα τπτ.

Αν το κανω root με τον τροπο της 1ης σελιδας θα χρειαστει να κανω downgrade το λογισμικο?Θα χαθουν τα δεδομενα(sms, σημειωσεις, saves)?

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)

ο μονος τροπος για να κανεις root τη συσκευη ειναι αυτος που περιγραφεται στη 1η σελιδα?

Αν το κανω root με τον τροπο της 1ης σελιδας θα χρειαστει να κανω downgrade το λογισμικο?Θα χαθουν τα δεδομενα(sms, σημειωσεις, saves)?

Καλύτερα σώστα πρώτα για να είσαι σίγουρος.

Amazon Fire stick 4k max

Υπάρχουν πολλοί τρόποι.

Χρησιμοποίησηε τη μέθοδο της πρώτης σελίδας.

Αν το κανω root με τον τροπο της 1ης σελιδας θα χρειαστει να κανω downgrade το λογισμικο?

Νομίζω πως όχι. Αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα ακολουθούσα κατά γράμμα τις οδηγίες.

Θα χαθουν τα δεδομενα(sms, σημειωσεις, saves)?

Ναι, θα χαθούν όλα. Μπορείς να σώσεις μερικά με το MyBackup, και τα sms με κάποιο sms backup από το store.

Καλησπέρα παίδες !!!

Έχω δει σε πολλές αγγελίες για κινητά να αναφέρονται οτι πωλούνται με μεγαλύτερες μπαταρίες και θα ήθελα να βρω μια και για το δικο μου κινητό.

Έχω το HTC Desire HD και η κανονική του μπαταρία ειναι 1230 mah.Έχω δει σε αγγελία του ίδιου μοντέλου να έχουν μπαταρία 2000 mah .ξέρετε κάποιο site με μπαταρίες για το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί εγώ δεν βρήκα κάτι.....

Ευχαριστώ

Καλησπέρα παίδες !!!

Έχω δει σε πολλές αγγελίες για κινητά να αναφέρονται οτι πωλούνται με μεγαλύτερες μπαταρίες και θα ήθελα να βρω μια και για το δικο μου κινητό.

Έχω το HTC Desire HD και η κανονική του μπαταρία ειναι 1230 mah.Έχω δει σε αγγελία του ίδιου μοντέλου να έχουν μπαταρία 2000 mah .ξέρετε κάποιο site με μπαταρίες για το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί εγώ δεν βρήκα κάτι.....

Ευχαριστώ

Μην ασχοληθείς καν.

Οτιδήποτε πάνω από 1900mah είναι μούφα.

Amazon Fire stick 4k max

Μην ασχοληθείς καν.

Οτιδήποτε πάνω από 1900mah είναι μούφα.

Άκουσέ τον. Σου απάντησε ο ειδικός. Αν θέλεις διάβασε και το post #2846

Βρήκα μια αλλά αν είναι μούφα όπως λέτε....

Αυτή εδώ είναι....

http://www.hamzatel.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2778&category_id=84&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Επίσης ρε παιδιά πως γίνετε να μην μπαίνει αυτόματα στο internet της Cosmote και να με χρεώνει 1 euro χωρίς λόγο ???

Καποιες εφαρμογές το ενεργοποιούν και χρεώνομαι άδικα.....

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια σταθερή sense rom που να μη δημιουγει προβληματα; Επειδη δεν ειναι για εμενα και το μονο που θελω ειναι να κανω root το κινητο και τίποτα παραπάνω. Έχετε κάποια να μου προτείνετε;

Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια σταθερή sense rom που να μη δημιουγει προβληματα; Επειδη δεν ειναι για εμενα και το μονο που θελω ειναι να κανω root το κινητο και τίποτα παραπάνω. Έχετε κάποια να μου προτείνετε;

3 είναι αυτές:

Android revolution, er3bus, leedroid.

Βασικά αν έβαζα τώρα Ρομ με Sense θα πήγαινα μόνο εδώ:

Sabsa Prime v9.0 | 4.0.4 | Sense 4.1

Amazon Fire stick 4k max

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1531218

Καλησπέρα παίδες !!!

Έχω στα χέρια μου εδώ και μια βδομάδα το HTC Desire HD με την έκδοση Android 2.3.5 και HTC Sense 3.0.

Ύπαρχει έκδοση android μεγαλύτερη από αυτή που έχω ??? Αν ναι ποια είναι αυτή ???

Επίσης είναι δύσκολη η αναβάθμιση του Android και του Sense ? Και τι χάνετε από το κινητό κατά την αναβάθμιση ???

Ξέρω είναι πολλές οι ερωτήσεις αλλά χρειάζομαι τα φώτα σας !

Καλησπέρα παίδες !!!

Έχω στα χέρια μου εδώ και μια βδομάδα το HTC Desire HD με την έκδοση Android 2.3.5 και HTC Sense 3.0.

Ύπαρχει έκδοση android μεγαλύτερη από αυτή που έχω ??? Αν ναι ποια είναι αυτή ???

Επίσης είναι δύσκολη η αναβάθμιση του Android και του Sense ? Και τι χάνετε από το κινητό κατά την αναβάθμιση ???

Ξέρω είναι πολλές οι ερωτήσεις αλλά χρειάζομαι τα φώτα σας !

Η έκδοση android & sense που έχεις είναι η τελευταία official. Για να πας παραπάνω χρειάζεσαι διάβασμα , root, και χαμένη εγγύηση.

Χαιρετώ τη παλιά παρέα του DHD!!! Επειδή τώρα το dhd μου το πούλησα σε ενα φιλαρακι που θέλει να κάνει root. Η ερώτηση ει.αι η εξής: Μπορεί να υπερχρονισει τον επεξεργαστή μόνο με rootαρισμα ή πρέπει να βάλει οπωσδήποτε και custom rom;;;

Χαιρετώ τη παλιά παρέα του DHD!!! Επειδή τώρα το dhd μου το πούλησα σε ενα φιλαρακι που θέλει να κάνει root. Η ερώτηση ει.αι η εξής: Μπορεί να υπερχρονισει τον επεξεργαστή μόνο με rootαρισμα ή πρέπει να βάλει οπωσδήποτε και custom rom;;;

Μπορεί, αρκεί ν' αλλάξει kernel..

[sIGPIC][/sIGPIC]