Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia exw to desire hd 2.3.5 me arithmo log 3.12.405.1 thelw na to kanw root s-off exw diavasi polles odigies exw dei polla video alla dn kserw an kati paei strava ti mpori na pathi to kinito mou... mporw na vrw ena asfali odigo me kala vimata wste na gini swsta to root k to s-off....? mporw episis na xrisimopoieisw to advance ace hack tool gia to diko m kinito?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

paidia exw to desire hd 2.3.5 me arithmo log 3.12.405.1 thelw na to kanw root s-off exw diavasi polles odigies exw dei polla video alla dn kserw an kati paei strava ti mpori na pathi to kinito mou... mporw na vrw ena asfali odigo me kala vimata wste na gini swsta to root k to s-off....? mporw episis na xrisimopoieisw to advance ace hack tool gia to diko m kinito?

μπορεις να χρησιμοποιησεις το advance ace hack tool,ειναι απλο, τα κανει ολα και δεν θα παθει κατι η συσκευη σου,και εγω με αυτο εκανα downgrade και root.

πρεπει να διαβασεις ολες τις οδηγιες,γιατι καπου μετα τη μεση οταν ξεκινησεις την διαδικασια,πρεπει να πατησεις και να σου δωσει ενα κωδικο,αλλοιως δεν προχωραει.

μην γραφεις greekles γιατι δεν το επιτρεπουν οι κανονισμοι του φορουμ:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορεις να χρησιμοποιησεις το advance ace hack tool,ειναι απλο, τα κανει ολα και δεν θα παθει κατι η συσκευη σου,και εγω με αυτο εκανα downgrade και root.

πρεπει να διαβασεις ολες τις οδηγιες,γιατι καπου μετα τη μεση οταν ξεκινησεις την διαδικασια,πρεπει να πατησεις και να σου δωσει ενα κωδικο,αλλοιως δεν προχωραει.

μην γραφεις greekles γιατι δεν το επιτρεπουν οι κανονισμοι του φορουμ:)

Έχεις ένα λινκ advance ace να κατέβασω καθώς και πως λειτουργεί ?

Βγήκε η έκδοση 8.7 της IceCold με όχι τόσο συνταρακτικές προσθήκες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δημητρη σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ειμαι καινουργιος στο φορουμ. μπορω καπως να σε κανω φιλο να σε ρωτησω κατι αν χρειαζομαι? σορρυ για τα greeklish δεν το ηξερα.

ο κωδικος που λες ειναι αυτος που σου δινει το site και τον κανεις paste στο cmd?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Βγήκε η έκδοση 8.7 της IceCold με όχι τόσο συνταρακτικές προσθήκες.

που ειναι ρε? 8.6.1 λεει...

edit:sorry εχεις δικαιο αλλα γιατι δεν το βαζουν στην πρωτη σελιδα?κ να αλλαξουν τον τιτλο...

την εβαλες?λεει τπτ?

παλι edit..αλλαξαν κ τον τιτλο... ;)

Edited by Tolakos

Εφόσον είναι μικρές οι αλλαγές, δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα.

Amazon Fire stick 4k max

εγω εβγαλα την ics εδω και μερικες μερες εχω την super galaxy και μου φαινεται οτι ανταποκρινεται πιο γρηγορα σε ολες τις λειτουργιες,εχει πιο νεα αναβαθμιση android,και χωρις κολληματα...

οποιος θελει την δοκιμαζει δεν θα εχει δυσαρεστες εκπληξεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά στο τηλέφωνο υπάρχει τρόπος να βλέπω διάρκεια εξερχομένων κλήσεων και να ειδοποιεί όταν ξεπερνάς το 1' συνομιλίας;

Ευχαριστώ.

εχω κανει root και s-off με το hack ace και περασα κανονικα την rom android revolution hd 7.0.4... ολα δουλευουν κανονικα εκτος απο το gps... δεν μπορει να βρει την τοποθεσια που ειμαι.... μπορει καποιος να με βοηθησει?

εχω κανει root και s-off με το hack ace και περασα κανονικα την rom android revolution hd 7.0.4... ολα δουλευουν κανονικα εκτος απο το gps... δεν μπορει να βρει την τοποθεσια που ειμαι.... μπορει καποιος να με βοηθησει?
πρεπει να ανοιξεις το gps απο τις ρυθμισεις,και να κανεις επανεκκινηση για να αρχισει να λειτουργει κανονικα.

αν το εχεις κανει ηδη,δες στους xda εχουν μια εφαρμογη που πρεπει να φλασαρεις για καλυτερο σημα gps,που ειναι για την revolution.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά στο τηλέφωνο υπάρχει τρόπος να βλέπω διάρκεια εξερχομένων κλήσεων και να ειδοποιεί όταν ξεπερνάς το 1' συνομιλίας;

Ευχαριστώ.

Kανένας;;; :(

Kανένας;;; :(
αν ψαξεις λιγο στο play store εφαρμογες που αφορουν call Counter,καποια θα κανει αυτο που θελεις.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

να κανω και εγω μια ερωτηση.δεν ειχαν πει οτι τελος σεπτεμβριου θα ενημερωναν για την αναβαθμιση του στην ics;επισημα;
:)

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα, θέλω μόνο να ρωτήσω επειδή εχω την 2.3.5, υπάρχει περίπτωση να αναβαθμιστεί μόνο το sense UI?

να κανω και εγω μια ερωτηση.δεν ειχαν πει οτι τελος σεπτεμβριου θα ενημερωναν για την αναβαθμιση του στην ics;επισημα;

Ποια ενημέρωση για ICS?

Δεν είπαν ότι δεν θα την δώσουν τελικά;

Amazon Fire stick 4k max

Αν περιμέναμε από την HTC να αναβαθμίσει την συσκευή μας, κάθε χρόνο θα έπρεπε να αγοράζουμε καινούρια ...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα, θέλω μόνο να ρωτήσω επειδή εχω την 2.3.5, υπάρχει περίπτωση να αναβαθμιστεί μόνο το sense UI?

Mαλλον δεν θα δωσουν τιποτα.Κριμα και ειναι καλο τηλεφωνο.Ελεγα να το δωσω να παρω το note 1 αλλα δεν μου παει η καρδια.

Η εταιρία απάντησε ότι παρά τις προσπάθειες που έκανε, η αναβάθμιση σε ics θα έπρεπε να κάνει 're partition τον χώρο του κινητού για να χωρέσει. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν την έδωσαν και δε θα το κάνουν.

Οπότε η βάζετε κατι custom η πάτε σε άλλο κινητό.

Δωστο να παρεις το note 2.

To note 2 ως τωρα ειναι για χοντρες τσεπες.Μαλλον θα παω για note 1 μεταχειρισμενο.Αλλα το DHD δεν το δινω ειναι πολυ καλο τηλεφωνο.Αποψη μου ειναι οτι τα χρηματα για αυτες τις συσκευες ειναι παρα πολλα για αυτα που προσφερουν.

εχω ενα προβλημα με τις τηλεφωνικες συνομιλιες,ακουω την φωνη μου με επαναληψη.

πρεπει να αλλαξω radio η κατι αλλο?

Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω ενα προβλημα με τις τηλεφωνικες συνομιλιες,ακουω την φωνη μου με επαναληψη.

πρεπει να αλλαξω radio η κατι αλλο?

Πρέπει να δίνουμε και κάποιες επιπλέον πληροφορίες σε τέτοια θέματα.

Τι ρομ φοράς, αν έχεις αλλάξει radio ή κάτι άλλο.

Amazon Fire stick 4k max

Για να χαριτολογησουμε λιγο...κανε αυτο που θα κανω και γω...Παιρνεις το νεο HTC ONE X+ και καθαρισες!!!

Πρέπει να δίνουμε και κάποιες επιπλέον πληροφορίες σε τέτοια θέματα.

Τι ρομ φοράς, αν έχεις αλλάξει radio ή κάτι άλλο.

τωρα εχω πολυ σοβαροτερο προβλημα!

ενω ειχα κανει doungrade με το aa hack kit παιλαιοτερα και ειχα αλλαξει τρεις custom rom,μου εγραφε οτι δεν ειμαι root.

δοκιμασα σημερα να το κανω με το advanced ace hack kit,και μου σταματησε στη μεση της διαδικασιας,και βγαζει την ασπρη οθονη που γραφει HTC.

δεν μπορω να μπω ουτε στο recovery,ουτε να συνδεθω με το pc μου βγαζει errors...

μονο στο bootloader μπαινει αλλα οταν επιλεγω recovery δεν μπαινει πουθενα.

υπαρχει τροπος να το σωσω,η παω για αλλη συσκευη οπως ειπε και ο φιλος απο κατω?

Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]