dimikord Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Ψάχνω μια ROM χωρίς bugs, όλα να πάνε μπάλα και να έχει και τα καινούρια android.. πίστεύτε αυτή είναι καλή? (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778202) στην icecold sandwtich είχα βρει πάνω από 10 bugs που με ενοχλούσαν καθημερινά.. τώρα έχω την sabsa prime 8.5, 0 bugs αλλά την έχει την lag του, και γενικά δεν βλέπω τα νεα features των android 4.. ποια λέτε να βάλω?ειχα δοκιμασει την super galaxy με ολα τα τελευταια χαρακτηριστικα android,αλλα την εβγαλα γιατι παρ ολο που πηγαινε σαιρα ,πολλες γνωστες εφαρμογες δεν δουλευαν,το igo primo ηθελε ειδικη πατεντα για να ακουγονται οι φωνητικες οδηγιες,και κατεληξα στη sabsa που ειναι και αυτη πολυ γρηγορη αλλα και απροβληματιστη. τελικα δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 ειχα δοκιμασει την super galaxy με ολα τα τελευταια χαρακτηριστικα android,αλλα την εβγαλα γιατι παρ ολο που πηγαινε σαιρα ,πολλες γνωστες εφαρμογες δεν δουλευαν,το igo primo ηθελε ειδικη πατεντα για να ακουγονται οι φωνητικες οδηγιες,και κατεληξα στη sabsa που ειναι και αυτη πολυ γρηγορη αλλα και απροβληματιστη. τελικα δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα... linux είναι, όλα μπορούν να γίνουν... :cool: κάποιος που να ξέρει μια ROM χωρίς bugs, όλα να πάνε μπάλα και να έχει και τα καινούρια android ( όταν λέω να έχει τα καινούρια android όχι όπως η sabsa prime που έχει android 4.04 και είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τα 2.3 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 linux είναι, όλα μπορούν να γίνουν... :cool: κάποιος που να ξέρει μια ROM χωρίς bugs, όλα να πάνε μπάλα και να έχει και τα καινούρια android ( όταν λέω να έχει τα καινούρια android όχι όπως η sabsa prime που έχει android 4.04 και είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τα 2.3 ) Τι εννοείς τα καινούργια Android? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Τι εννοείς τα καινούργια Android? h sabsa prime 1. έχει το ίδιο lock screen που έχει το dhd 1 χρόνο τώρα (με τον ring).. 2. δεν έχει τα quick settings στο statusbar 3. δεν έχει τα Ui changes που έχουν τα android 4+.. άρα κάποια πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 h sabsa prime 1. έχει το ίδιο lock screen που έχει το dhd 1 χρόνο τώρα (με τον ring).. 2. δεν έχει τα quick settings στο statusbar 3. δεν έχει τα Ui changes που έχουν τα android 4+.. άρα κάποια πρόταση? JellyTime (έχει Jellybean) http://code.google.com/p/jellytime/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778202 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Στον οδηγό downgrade εμφανίζεται από το πουθενά ένα Gingerbreak ενώ το λινκ για το αρχείο downgrade είναι νεκρό. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει γι αυτά τα 2. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Αναβάθμιση Google calendar Το ρωτάω εδώ μήπως έχει σχέση με την Icecoldsandwitch που φοράω. Επειδή μου σκάει συχνά το calendar, θέλω να του κάνω αναβάθμιση, αλλά δεν το παίρνει από το Play Store. Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάρω απλά το τελευταίο apk και να αντικαταστήσω αυτό που έχω στον φάκελο system/app? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Αναβάθμιση Google calendar Το ρωτάω εδώ μήπως έχει σχέση με την Icecoldsandwitch που φοράω. Επειδή μου σκάει συχνά το calendar, θέλω να του κάνω αναβάθμιση, αλλά δεν το παίρνει από το Play Store. Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάρω απλά το τελευταίο apk και να αντικαταστήσω αυτό που έχω στον φάκελο system/app? Κατ' αρχήν να σου αναφέρω ότι δεν έχει νόημα να ποστάρεις την ίδια ερώτηση σε όλα τα θέματα, πόσο μάλλον όταν πιθανόν να φταίει η rom σου. Οπότε στο άλλο θέμα η ερώτηση έφυγε. Στο θέμα σου τώρα γιατί πολύ απλά δεν διαγράφεις το apk από το system και μετά να πας στο play store και να εγκαταστήσεις το ημερολόγιο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Ξέρει κανείς να με βοηθήσει να κάνω root ένα hd με μανίσια 2.3.5; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 στο πρώτο ποστ του τόπικ κοίταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 στο πρώτο ποστ του τόπικ κοίταξες; Όπως έγραψα στο προηγούμενο μου ποστ υπάρχει ένα νεκρό λινκ (downgrade v2). Με λίγο ψάξιμο το βρήκα αλλά και πάλι λέει αν το αποτέλεσμα είναι # (;;;; ) τότε έχετε temproot. Εμένα που έβγαλε κάποια στοιχεία και έναν κέρσορα να αναβοσβήνει τι κάνω; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Όπως έγραψα στο προηγούμενο μου ποστ υπάρχει ένα νεκρό λινκ (downgrade v2). Με λίγο ψάξιμο το βρήκα αλλά και πάλι λέει αν το αποτέλεσμα είναι # (;;;; ) τότε έχετε temproot. Εμένα που έβγαλε κάποια στοιχεία και έναν κέρσορα να αναβοσβήνει τι κάνω; αυτα που υπαρχουν στο πρωτο post δεν πιστευω οτι θα σε βοηθησουν γιατι ειναι παλια και εχουν αλλαξει τα δεδομενα πανω στο downgrade και root αυτης της συσκευης. πιστευω οτι εδω θα βρεις λυση σε ολα τα θεματα που ψαχνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 (edited) αυτα που υπαρχουν στο πρωτο post δεν πιστευω οτι θα σε βοηθησουν γιατι ειναι παλια και εχουν αλλαξει τα δεδομενα πανω στο downgrade και root αυτης της συσκευης. πιστευω οτι εδω θα βρεις λυση σε ολα τα θεματα που ψαχνεις. Ευχαριστουμε πολύ!Επειδή σίγουρα θα το χρειαστούν κι άλλοι,θα ήταν πολύ καλή ιδέα να μπεί στο 1ο πόστ ;) EDIT:Επειδη αυτος εφυγε απο τους xda devs,εμεις τι θα κανουμε τωρα?Μηπως υπαρχει καποιος χριστινος να μου δωσει κανα χρησιμο λινκ,με αυτο το κιτ?please pm me....:confused::confused: Edited December 17, 2012 by Tankwart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Ευχαριστουμε πολύ!Επειδή σίγουρα θα το χρειαστούν κι άλλοι,θα ήταν πολύ καλή ιδέα να μπεί στο 1ο πόστ ;) EDIT:Επειδη αυτος εφυγε απο τους xda devs,εμεις τι θα κανουμε τωρα?Μηπως υπαρχει καποιος χριστινος να μου δωσει κανα χρησιμο λινκ,με αυτο το κιτ?please pm me....:confused::confused: δοκιμασες να το κατεβασεις απο εδω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Εντάξει αυτό το πράγμα δεν γίνεται. ΟΚ το download αλλά αρνείται να εγκαταστήσει τον driver της htc. Πρώτη φορά στη ζωή μου βρίσκω τόσα προβλήματα σε μια απλή και αυτοματοποιημένη διαδικασία. Λες και δε θέλει να γίνει rooted το τηλέφωνο... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Εντάξει αυτό το πράγμα δεν γίνεται. ΟΚ το download αλλά αρνείται να εγκαταστήσει τον driver της htc. Πρώτη φορά στη ζωή μου βρίσκω τόσα προβλήματα σε μια απλή και αυτοματοποιημένη διαδικασία. Λες και δε θέλει να γίνει rooted το τηλέφωνο... Λες για το HTC SYNC? Στο κινητό ή στο pc είναι το πρόβλημα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Βγαλε(uninstall) το HTC Sync απο τον υπολογιστη σου....κατι τετοιο πηρε το ματι μου στις οδηγιες της διαδικασιας,διαβασε το effen manual λεει πολλα χρησιμα πραγματα που θα σε γλυτωσουν απο μπελαδες, btw εγω δεν βρηκα ακομη το χρονο,αλλα πιστευω πως συντομα θα γινει... καλη επιτυχια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Εντάξει αυτό το πράγμα δεν γίνεται. ΟΚ το download αλλά αρνείται να εγκαταστήσει τον driver της htc. Πρώτη φορά στη ζωή μου βρίσκω τόσα προβλήματα σε μια απλή και αυτοματοποιημένη διαδικασία. Λες και δε θέλει να γίνει rooted το τηλέφωνο...πρεπει να απεγκαταστησεις το htc sync και να κανεις offline το antivirus που χρησιμοποιεις οσο διαρκεσει η διαδικασια με το aahk,διαφορετικα δεν θα εχεις αποτελεσμα. επισης πρεπει να διαβασεις ολο το "manual" γιατι αφου βαλεις τον driver για να προχωρησει το aahk ,πρεπει να πατησεις πανω στο manual σε ενα σημειο που εχει μια ηλεκτρονικη διευθυνση και σου δινει ενα κωδικο και τον βαζεις για να ξερουν οι δημιουργοι του προγραμματος ποσοι χρησιμοποιησαν αυτη την εφαρμογη. δεν θα σου παρει πανω απο δεκα λεπτα να το διαβασεις και να κανεις αυτα που ζηταει,απο εκει και μετα,τα κανει ολα μονο του σε τρια λεπτα. το σημειο που πρεπει να πατησεις στο efffen-manual,ειναι εδω,θα πατησεις στο link που εχω με κοκκινα γραμματα. Connection Issues Please try the following, if you have connection issues: Make sure HTC sync is uninstalled. Make sure drivers were installed while phone was UNPLUGGED. Make sure any other USB services are stopped. Services include; but are NOT limited to, Apple Mobile Device, Windows Defender, Windows Mobile, Printers, PDAnet, Blackberry and Palm software, etc. Try plugging into a different USB Port. Do not use a USB hub. Try using a different USB cable. Some are charge only and do not support data transfer Are you curious about the PA$$ K3Y yet? The hack kit generates a new one, each time it is started and puts it in this link:CAJUN.txt. Click the link AFTER the script prompts you for it, then copy and paste the K3Y into the cmd prompt. If you get browser fail, it's in tools/txt/CAJUN.txt in the hack kit directory. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 πρεπει να απεγκαταστησεις το htc sync και να κανεις offline το antivirus που χρησιμοποιεις οσο διαρκεσει η διαδικασια με το aahk,διαφορετικα δεν θα εχεις αποτελεσμα. επισης πρεπει να διαβασεις ολο το "manual" γιατι αφου βαλεις τον driver για να προχωρησει το aahk ,πρεπει να πατησεις πανω στο manual σε ενα σημειο που εχει μια ηλεκτρονικη διευθυνση και σου δινει ενα κωδικο και τον βαζεις για να ξερουν οι δημιουργοι του προγραμματος ποσοι χρησιμοποιησαν αυτη την εφαρμογη. δεν θα σου παρει πανω απο δεκα λεπτα να το διαβασεις και να κανεις αυτα που ζηταει,απο εκει και μετα,τα κανει ολα μονο του σε τρια λεπτα. το σημειο που πρεπει να πατησεις στο efffen-manual,ειναι εδω,θα πατησεις στο link που εχω με κοκκινα γραμματα. Connection Issues Please try the following, if you have connection issues: Make sure HTC sync is uninstalled. Make sure drivers were installed while phone was UNPLUGGED. Make sure any other USB services are stopped. Services include; but are NOT limited to, Apple Mobile Device, Windows Defender, Windows Mobile, Printers, PDAnet, Blackberry and Palm software, etc. Try plugging into a different USB Port. Do not use a USB hub. Try using a different USB cable. Some are charge only and do not support data transfer Are you curious about the PA$$ K3Y yet? The hack kit generates a new one, each time it is started and puts it in this link:CAJUN.txt. Click the link AFTER the script prompts you for it, then copy and paste the K3Y into the cmd prompt. If you get browser fail, it's in tools/txt/CAJUN.txt in the hack kit directory. Πολύ φοβάμαι ότι μάλλον φταίνε τα 8ρια γιατί στην προσπάθεια μου να περάσω τον driver που δίνει στο πακέτο του μου βγάζει ένα παράθυρο με τρίγωνο και θαυμαστικό μέσα, χωρίς κείμενο και μετά μου λέει ότι η εγκατάσταση δεν ολοκληρώθηκε. Ο επόμενος driver δε βρίσκει τη συσκευή, ενώ παλιότερη έκδοση του sync που έχω δεν εγκαθίσταται από τα 8ρια ως μη συμβατή. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Πολύ φοβάμαι ότι μάλλον φταίνε τα 8ρια γιατί στην προσπάθεια μου να περάσω τον driver που δίνει στο πακέτο του μου βγάζει ένα παράθυρο με τρίγωνο και θαυμαστικό μέσα, χωρίς κείμενο και μετά μου λέει ότι η εγκατάσταση δεν ολοκληρώθηκε. Ο επόμενος driver δε βρίσκει τη συσκευή, ενώ παλιότερη έκδοση του sync που έχω δεν εγκαθίσταται από τα 8ρια ως μη συμβατή.μαλλον αυτα φταινε...εγω οταν πηγα να το κανω με windows 7 μου εβγαζε error και ευτυχως εχω ενα laptop με xp που το εκανε αμεσως χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) προσπαθώ να εγκαταστήσω την Jelly bean r29 μέσω 4ext recovery touch, και μου βγάζει: opening update package e:can't open /sdcard/download/cm_jelly....,zip (bad) installation aborted.. γιατί αυτό τι κάνω λάθος? έχω κάνει wipe cache,dalvin cache και data/factory reset .. πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν να την εγκαταστήσω? ξέχασα πως πάει η διαδικασία :p Edited December 18, 2012 by CityBong Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 προσπαθώ να εγκαταστήσω την Jelly bean r29 μέσω 4ext recovery touch, και μου βγάζει: opening update package e:can't open /sdcard/download/cm_jelly....,zip (bad) installation aborted.. γιατί αυτό τι κάνω λάθος? έχω κάνει wipe cache,dalvin cache και data/factory reset .. πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν να την εγκαταστήσω? ξέχασα πως πάει η διαδικασία :pδες αν εχει κατεβει σωστα η rom,ποσα mb ειναι το ζιπαρισμενο αρχειο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 δες αν εχει κατεβει σωστα η rom,ποσα mb ειναι το ζιπαρισμενο αρχειο. τα διπλοκατέβασα και το ίδιο.. δεν είναι λάθος της rom, το ίδιο μου γίνετε και σε αυτήν (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2003273) και ούτε λάθος του recovery, το ίδιο μου γίνεται με το clockwork mod.. καμοιά ιδέα? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 από ότι φαίνεται ναι είναι πρόβλημα κατεβάσματος/αντιγραφής.. άμα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα θα επανέλθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 από ότι φαίνεται ναι είναι πρόβλημα κατεβάσματος/αντιγραφής.. άμα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα θα επανέλθω... μπορει στη μεταφορα στην καρτα να μην πηγε κατι καλα... αν το βρηκες,δεν πιστευω να εχεις αλλο προβλημα,θα φλασαρεις ευκολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts