Hohenstaufen Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Ευχάριστα νέα. Καινούρια Ρομ ICS 4.0.3. με Sense 4a. Από τα σχόλια λένε ότι παίζει σούπερ χωρίς τα κολλήματα της Blackout. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839004 Να συνδράμω και εγώ, καταπληκτική αυτή η rom. Δουλεύουν όλα (εκτός από το burst mode της κάμερα) είναι γρήγορη και από μπαταρία με εξέπληξε πολύ ευχάριστα. Στα κακά νέα τώρα. Το συγκεκριμένο thread το κλειδώσανε διότι ο Alirez χρησιμοποίησε ξένο κώδικα χωρίς την συγκατάθεση του original developer. Τώρα είμαστε στην αναμονή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikaris Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Παιδια εχω ενα προβλημα εδω και κατι μερες...δεν ξερω αλλα για ενα περιεργο λογο μολις κανω μια κληση ειναι προεπιλεγμενη η ανοικτη ακροαση και πρεπει ενω καλω καποιον να πατησω απενεργοποιηση ηχειου...ενω πριν εκανα ακριβως το αντιθετο....πως μπορω να εχω ως προεπιλογη το ακουστικο και οχι το ηχειο? δοκιμασα και εργοστασιακες ρυθμησεις αλλα παλι τα ιδια... Παιδια παιζει να οφειλεται και σε ενα αλλο προβλημα αυτο? Γιατι μαζι ξεκινησαν...νομιζα οτι αυτο ειχε ξεπεραστει αλλα μου το ξαναεκανε τωρα μερικες φορες....ανοιγει λοιπον η λειτουργια αυτικινητου απο μονη της χωρις λογω...το κλεινω και μετα απο λιγο ξαναανοιγει.....Οποιος ξερει ας βοηθησει γιατι θα με τρελανει το κινητο τις τελευταιες μερες...! (μαμα ROM) Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούριος στο forum το οποίο η αλήθεια είναι το βρήκα ψάχνοντας απάντηση στο πρόβλημα που από ότι είδα είχε και ένας άλλος φίλος (labrosss13) με το htc. Ξαφνικά ψωρίς να πατήσω κάτι άρχισε εδώ και 3-4 μέρες να μου εμφανίζει το HTC Desire που έχω πάνω δεξιά ένα αυτοκινητάκι και να λέει ότι η λειτουργία αυτοκινήτου είναι ενεργή. Ως συνέπεια αυτού του προβλήματος το ηχείο άνοιγε μόνο του σε ανοιχτή ακρόαση, το κινητό άλλες φορές έσβηνε, μπλόκαρε, ξαναζητούσε pin και πολλά άλλα τρελά πράγματα. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να κλείσω αυτή τη λειτουργία που από ότι κατάλαβα τρέχει από πίσω; Που τη βρίσκω αυτή τη λειτουργία; Έχω ψάξει όλο το κινητό και τίποτα. Πήρα τηλ. και την Τεχν. Υποστήριξη της HTC και μου είπαν να κάνω "Επαναφορά εργ. ρυθμίσεων". Το έκανα αλλά πάλι τα ίδια. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vertico25 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΣΘΝΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΘΜ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ....ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΜΟΥ... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΛΗΜΑ ΜΟΥ....ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ Μ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ROOTAREI ΜΠΗΚΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ANDROID ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ HTC BRILIANT ΚΑΤΙ....ΕΚΛΕΙΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΥΠΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ POWER ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ....ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ HTC ΚΑΙ ΩΣ ΒΛΛΑΒΗ ΜΟΥ ΠΑΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER....ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...ΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΝΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FORUM..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 @vertico25: Κατ' αρχήν καλώς ήρθες στο forum μας κι εύχομαι να ευχαριστηθείς την παραμονή σου εδώ και γιατί όχι να γίνεις κ μόνιμο μέλος.. Θα πρέπει όμως να σε ενημερώσω ότι τα κεφαλαία απαγορεύονται γιατί δυσκολεύουν την ανάγνωση και σημαίνουν ότι φωνάζεις. Στο σημείο αυτό θα πρέπει επίσης να σε ενημερώσω ότι οποιοδήποτε post σου από εδώ και πέρα δεν συμμορφώνεται με τους Ο.Π.Χ. που διάβασες και αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου θα διαγράφεται χωρίς άλλη ενημέρωση. Στο πρόβλημά σου τώρα, σβήσε το τηλέφωνο, βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλτην και άναψέ το κρατώντας ταυτόχρονα πατημένο το volume down. Μόλις ανάψει θα δεις μια άσπρη οθόνη με κάποιες πληροφορίες πάνω πάνω. Γράψε μας λοιπόν εδώ τι ακριβώς λέει για να δούμε από που θα ξεκινήσουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vertico25 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Kαλησπέρα και συγνώμη για τα κεφαλαια.....λοιπον μου γραφει........ ACE PVT SHIP S-OFF RL HBOOT-0.85.0024 MICROP-0438 RADIO-26.03.02.26_M eMMC-boot Apr 12 20011,00:55:45 Συγνώμη για τα κεφαλαια αλλα τα γραψα οπως ακριβώς μου τα λέει...ελπιζω να μην πειραζει αυτο... :p οπως ελπιζω να ειναι και αυτα τα στοιχεία που μου ζητήσατε...Ευχάριστω πολυ για την αμεση αποκριση....Είστε Super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Όποιος έχει την ICECOLD όπως εγώ, σύντομα θα λυθεί το θέμα με το 720p recording , οπότε θα ολοκληρωθεί η καλύτερη για ICS (χωρίς Sense) Rom. Ήδη βγήκε η έκδοση 8.6 με λυμένα τα προβλήματα του Youtube και Google Music. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Όποιος έχει την ICECOLD όπως εγώ, σύντομα θα λυθεί το θέμα με το 720p recording , οπότε θα ολοκληρωθεί η καλύτερη για ICS (χωρίς Sense) Rom. Ήδη βγήκε η έκδοση 8.6 με λυμένα τα προβλήματα του Youtube και Google Music. αντε να περιμενω να βαλω την τελικη μια και καλη:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Kαλησπέρα και συγνώμη για τα κεφαλαια.....λοιπον μου γραφει........ ACE PVT SHIP S-OFF RL HBOOT-0.85.0024 MICROP-0438 RADIO-26.03.02.26_M eMMC-boot Apr 12 20011,00:55:45 Συγνώμη για τα κεφαλαια αλλα τα γραψα οπως ακριβώς μου τα λέει...ελπιζω να μην πειραζει αυτο... :p οπως ελπιζω να ειναι και αυτα τα στοιχεία που μου ζητήσατε...Ευχάριστω πολυ για την αμεση αποκριση....Είστε Super Λοιπόν κατεβάζεις αυτό και το κάνεις extract στο C:\ έτσι ώστε τα αρχεία να βρίσκονται στο C:\adb_tools Στη συνέχεια κατεβάζεις αυτό και το βάζεις στον παραπάνω φάκελο. Σβήνεις τελείως το κινητό, βγάζεις την μπαταρία, την ξαναβάζεις και το ανοίγει κρατώντας πατημένο το volume down. Μόλις ανάψει θα περιμένεις λίγο γύρω στα 10 δεύτερα μέχρι να κάνει κάποιους ελέγχουν που πρέπει και μετά πατάς μια φορά το power. Θα σε πάει σε ένα λίγο διαφορετικό μενού, μόλις γίνει αυτό συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή και θα πρέπει να σου βγάλει FASTBOOT USB σε ένα κόκκινο πλαίσιο. Στο σημείο αυτό αφήνεις το κινητό και πας στο pc, ανοίγεις το command prompt και γράφεις τα παρακάτω. Μετά από κάθε εντολή πατάς enter. cd \adb_tools fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-5.8.1.5-ace.img fastboot reboot-bootloader fastboot erase cache Στη συνέχεια πατάς μια φορά το power για να γυρίσεις στο αρχικό μενού, περιμένεις λίγο και επιλέγεις το recovery. Το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση στο recovery όπου μπορείς να κατεβάσεις όποια rom θέλεις και να την περάσεις. Αν κάτι δεν καταλαβαίνεις ή σου φαίνεται δύσκολη διαδικασία στείλε μου pm να σε βοηθήσω.. Καλή επιτυχία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Παιδια μια βοηθεια, εχω τον MX player που παιζει τα παντα θελω ομως βιντεο σε αργη κινηση οποτε ποια εφαρμογη μου κανει; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1450962 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Βγήκε η τελική IceCold 8.6.1 μαζί με την εγγραφή video 720p. :-) :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Βγήκε η τελική IceCold 8.6.1 μαζί με την εγγραφή video 720p. :-) :-) το link για το kernel που ζηταει να φλασαρουμε δεν δουλευει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 το link για το kernel που ζηταει να φλασαρουμε δεν δουλευει... Μα η 8.6.1 έρχεται κομπλέ. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Η προηγούμενη ήθελε και τον κερνελ επιπλέον. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Μα η 8.6.1 έρχεται κομπλέ. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Η προηγούμενη ήθελε και τον κερνελ επιπλέον. α ενταξει,μαλλον επειδη το εγραφε πιο κατω,αφορα την προηγουμενη version. ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) μεχρι τωρα τα σπαει..ολα δουλευουν κομπλε! παλι τα ιδια...μολις συνδεομαι με το dhd χανεται η συνδεση στο pc...εκανα reset το ρουτερ αλλα τα ιδια...πριν που ειχα αλλη ρομ δεν ειχε τετοιο θεμα. Edited September 1, 2012 by Tolakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vertico25 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Λοιπόν κατεβάζεις αυτό και το κάνεις extract στο C:\ έτσι ώστε τα αρχεία να βρίσκονται στο C:\adb_tools Στη συνέχεια κατεβάζεις αυτό και το βάζεις στον παραπάνω φάκελο. Σβήνεις τελείως το κινητό, βγάζεις την μπαταρία, την ξαναβάζεις και το ανοίγει κρατώντας πατημένο το volume down. Μόλις ανάψει θα περιμένεις λίγο γύρω στα 10 δεύτερα μέχρι να κάνει κάποιους ελέγχουν που πρέπει και μετά πατάς μια φορά το power. Θα σε πάει σε ένα λίγο διαφορετικό μενού, μόλις γίνει αυτό συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή και θα πρέπει να σου βγάλει FASTBOOT USB σε ένα κόκκινο πλαίσιο. Στο σημείο αυτό αφήνεις το κινητό και πας στο pc, ανοίγεις το command prompt και γράφεις τα παρακάτω. Μετά από κάθε εντολή πατάς enter. cd \adb_tools fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-5.8.1.5-ace.img fastboot reboot-bootloader fastboot erase cache Στη συνέχεια πατάς μια φορά το power για να γυρίσεις στο αρχικό μενού, περιμένεις λίγο και επιλέγεις το recovery. Το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση στο recovery όπου μπορείς να κατεβάσεις όποια rom θέλεις και να την περάσεις. Αν κάτι δεν καταλαβαίνεις ή σου φαίνεται δύσκολη διαδικασία στείλε μου pm να σε βοηθήσω.. Καλή επιτυχία.μου πεταει failed στο recovery..ξερει καποιος γιατι ?και τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Βγήκε η τελική IceCold 8.6.1 μαζί με την εγγραφή video 720p. :-) :-) η συγκεκριμένη που έβαλα απο χθες βράδυ τα πάει εξαιρετικά και στο θέμα μπαταριας...τη συνιστώ ανεπιφυλακτα! αν είχε και sense...:O έκανε το κινητο καινούριο!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Την έβαλα και εγώ χτες και πάει μια χαρά. Και πλέον το YouTube δούλευει τέζα. :-) :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vertico25 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Που μπορω να βρω official rom και πως μπορω να την κανω εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanpanos Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 παιδες καλησπερα... εβαλα σημερα την icecold κ δεν μου δουλυει το play store... βγαζει σφαλμα διαλομιστη κ δεν βρησκω τησ ρυθμισεις....:wacko: helppppppppppppppp............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]KTM DUKE....!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IliasPe_1 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλησπέρα και από εμένα. Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Μετά από επαναφορά σε factory defaults το Ελληνικό μενού εξαφανίστηκε πλέον. Ναι μεν υπάρχει το ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά πλέον βλέπω τα μενού στα Αγγλικά. Στην επιλογή γλώσσας δεν υπάρχει πλέον η Ελληνική. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Μετα απο ενα χρονο νομιζω οτι ηρθε και παλι η ωρα να ασχοληθω με το κινητακι μου! Θελω να βαλω και εγω την IceCold 8.6.1, αλλα μιας και δεν εχω βαλει ποτε custom rom και οπως ειπα εχω να ασχοληθω με το κινητο πανω απο χρονο, θα πρεπει να κανω downgrade για να τη βαλω??? Επισης τη συσκευη την ειχα παρει απο το εξωτερικο και ειχα φτιαξει μια goldcard, θα πρεπει να την ξανακανω τη διαδικασια? Τωρα εχω εγκατεστημενη την official 2.3.3 που ειχα περασει περυσι τετοια εποχη... Edited September 3, 2012 by furious_angel Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Ερώτηση για το 3G Έχω wind και όπου και αν κυκλοφορώ στην Αθήνα, βλέπω μόνο το H ως ένδειξη δεδομένων. Παίζει να φτάιει η custom ROM που δεν πιάνω σχεδόν ποτέ 3G? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 προσπαθω να εγκαταστησω την τελευταια εκδοση της icecold απο το recovery και μου βγαζει error. ειχα κανει factory reset και προσπαθω να κανω επανεκκινηση αλλα κολλαει στο splash screen και δεν φορτωνει ουτε την παλια εκδοση! τι μπορω να κανω σ αυτη τη φαση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Ερώτηση για το 3G Έχω wind και όπου και αν κυκλοφορώ στην Αθήνα, βλέπω μόνο το H ως ένδειξη δεδομένων. Παίζει να φτάιει η custom ROM που δεν πιάνω σχεδόν ποτέ 3G? :O δε ξέρω αν δε καταλαβαίνω κάτι αλλά αυτό ειναι καλό, σημαίνει οτι πιάνει hsdpa παντου! είναι πιο γρήγορο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts