Tolakos Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 (edited) Μια από τα ίδια κι εδώ.. Το κινητό έγινε πολύ αργό και με lags ελαντε...κ στο xda forum ολοι λενε κ τι καλη κ σουπερ φαστ κ σμουτθ κ φραπε:blink: μηπως καναμε κατι λαθος ρε φιλε? Μάλλον δεν υπάρχει καμια ρόμ που να ταιριάζει απόλυτα στο κινητό μας, περιμένω να δω αν τελικά γίνει κάτι με την αναβάθμιση... η καλυτερη ρομ για το κινητο μας ειναι η Cyanogemod 7.2 rc (προσωπική αποψη)..μαυτην δεν ειχα κανενα κολημα/προβλημα κ η μπαταρια με νορμαλ χρηση 3 μερες... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 16, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 ελαντε...κ στο xda forum ολοι λενε κ τι καλη κ σουπερ φαστ κ σμουτθ κ φραπε:blink: μηπως καναμε κατι λαθος ρε φιλε? Δεν ξέρω αν διάβασες και άλλες σελίδες αλλά πολλοί αναφέρουν τα προβλήματα που λέτε. Αρα δεν είστε μόνο εσείς. Πάντως και σε μένα η Icecoldsandwich έχει βγει πολύ σταθερή. Καθόλου προβλήματα, πολύ γρήγορη και λειτουργική. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 και σε μενα δουλευει χωρις προβληματα,ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) http://www.mydroid.gr/2012/08/htc-anavathmisi-android-4-0-augoustos/#comment-204 καλα θα μας τρελανουν ολους τελικα ???? Edited August 17, 2012 by jimmys31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 http://www.mydroid.gr/2012/08/htc-anavathmisi-android-4-0-augoustos/#comment-204 καλα θα μας τρελανουν ολους τελικα ???? Mην μπερδεύεσαι. Αυτή η λίστα ήταν η αρχική που είχε δώσει η HTC που αναφερόταν και το HD. Μετά ανακοίνωσε ότι δεν θα το πάρουμε.Απλά στο σχετικό link αφήσαν όπως ήταν την λίστα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 αν λεμε αν παρουμε τελικα την αναβαθμιση:lol::lol::lol: αυτοι που ειναι root τι θα πρεπει να κανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Mην μπερδεύεσαι. Αυτή η λίστα ήταν η αρχική που είχε δώσει η HTC που αναφερόταν και το HD. Μετά ανακοίνωσε ότι δεν θα το πάρουμε.Απλά στο σχετικό link αφήσαν όπως ήταν την λίστα. εχει ημερομηνα 10-8-12 ..λες τελικα να γινει κατι ??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark82 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Όταν γράφτηκε το συγκεκριμένο άρθρο η HTC εξακολουθούσε να έχει αυτή τη λίστα αναρτημένη σε διάφορα sites από λάθος. Το διόρθωσα τώρα για να μη δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις. Ο μόνος τρόπος να αποκτήθεί πλέον το ICS στο Desire HD είναι με custom ROM από το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1531218 Παράθεση Soft Sky Creations http://softskycreations.wordpress.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Όταν γράφτηκε το συγκεκριμένο άρθρο η HTC εξακολουθούσε να έχει αυτή τη λίστα αναρτημένη σε διάφορα sites από λάθος. Το διόρθωσα τώρα για να μη δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις. Ο μόνος τρόπος να αποκτήθεί πλέον το ICS στο Desire HD είναι με custom ROM από το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1531218 την εχει δοκιμασει κανεις να μας πι πως παει ???? απο οτι διαβαζω πρεπει να ειναι οτι καλυτερο !!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 http://tinyurl.com/9rltovs μονο αυτο το λινκ κατευαζουμε ????????????? Kernel Source BeastMode!!! Older Release http://d-h.st/Ofo αυτα ???? ρωταω σαν ασχετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 την εχει δοκιμασει κανεις να μας πι πως παει ???? απο οτι διαβαζω πρεπει να ειναι οτι καλυτερο !!!!!!!!! Για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια όλη την ώρα διάβασε λίγο 1-2 σελίδες πίσω που αναφέρουν κάποια παιδιά τις εντυπώσεις τους. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Ευχάριστα νέα. Καινούρια Ρομ ICS 4.0.3. με Sense 4a. Από τα σχόλια λένε ότι παίζει σούπερ χωρίς τα κολλήματα της Blackout. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839004 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arazo Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 παιδια καλησπερα ειμαι καινουριος εδω και δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο χωρο για να μεταφερω ενα προβλημα που εχω!! εχω ενα htc desire hd και ενας φιλος μου ειπε να το κανει root αλλα προφανως εκανε καποιο λαθος και τωρα η συσκευη δεν ανοιγει ουτε κανει εργοστασιακες ρυθμισεις!!! ξεκιναει καθε φορα να τρεχει τις ρυθμισεις αλλα μετα βγαζει στην οθονη μια φωτογραφια με το κινητο και ενα κοκκινο τριγωνακι με θαυμαστικο!!! μπορω να λυσω αυτο το προβλημα; παρακαλω αν καποιος ξερει ας μου απαντησει!! ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Ευχάριστα νέα. Καινούρια Ρομ ICS 4.0.3. με Sense 4a. Από τα σχόλια λένε ότι παίζει σούπερ χωρίς τα κολλήματα της Blackout. μερικοι λενε οτι δεν δουλευει καθολου το menu button... παντως την εχω βρει με την Miui 2.8.10..αλλα σαν buck up εχω την Ice cold 8.5 Edited August 19, 2012 by Tolakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
err1800 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 παιδιά καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω το εξής:σε κάποια φάση προχθές το τηλέφωνο για κάποιο λογο σαν να κολλησε και άλλαξε τυχαία κάποιες ρυθμίσεις όπως αναφορά μηνυμάτων wallpaper, απενεργοποίησε gps και ίσως κάποια άλλα που δεν παρατήρησα.το σημαντικότερο είναι όμως ότι σε τυχαία συχνά διαστήματα ανάβει και σβήνει η οθόνη χωρίς κανένα προφανή λόγο.διαβασα κάποια ξένα φόρουμ μήπως φταίει το κουμπί που έχει κολλήσει ή μήπως έβαλε νερό.Το κουμπί το πάτησα με κάποιους τρόπους για να ξεκολλήσει αλλά δε φαίνεται να έχει κάτι ενω νερό σίγουρα δεν εβαλε.σκέφτεστε κάτι που να φταίει?σημειωτέον η κοπέλα μου είχε android σε ένα lg τριετίας και μετά από κάποιο καιρό άρχισε να της το κάνει και αυτηνής και δεν έχει σταματήσει από τότε.Ειναι μήπως software related?έχω έκδοση android 2.3.5 και htc sense 3. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Ψάχνω για νέο bluetooth headset και δοκίμασα το Sony MW600. http://sp.sony-asia.com/media/182/90761 Ωραίο και έχει και οθονίτσα, αλλά δεν μου δουλεύει το Called Id, ενώ στα τραγούδια δείχνει κανονικά τους τίτλους. Το έχει ψάξει κανείς; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Εμένα πάντως, που έχω το ίδο και το DHD με original rom μια χαρά μου τα δείχνει όλα, και τα ονόματα όσων με καλούν. Μήπως έχει κάποια άλλη rom και σου δημιουργεί πρόβλημα? Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Εμένα πάντως, που έχω το ίδο και το DHD με original rom μια χαρά μου τα δείχνει όλα, και τα ονόματα όσων με καλούν. Μήπως έχει κάποια άλλη rom και σου δημιουργεί πρόβλημα? Νίκος. Προφανώς παίζει ρόλο η Ρομ. Έκανες κάποια ρύθμιση για να σου βάζει το όνομα; Πάντως σε παλαιότερα ποστ στους XDA άλλοι δεν έβλεπαν καν ούτε τους τίτλους τραγουδιών. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Όχι, δεν έχω κάνει την παραμικρή ρύθμιση. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίζει τα πάντα σωστά (είτε σε ελληνικά είτε με ξένους χαρακτήρες). Αυτά πάντα με original rom. Δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη για να σου πω. Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Είναι καθαρά θέμα ROM παιδιά!! Εϊχα και εγω το ίδιο πρόβλημα με το Bluetooth που είχα στο αυτοκίνητο και δεν συγχρόνιζε τις επαφές! Με αλλαγή firmware το πρόβλημα λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 ΚΑΛΗΜΈΡΑ εστειλα πριν μερες το desire hd για το κουμπι του βολιουμ που εχει χαλασει !!!!! πσο καιρο θα κανει να επισκευαστει ??? το εχουν 2 εβδομαδες και ακιμα τιποτε ..... εχει ο γιος μου το lg ο οποιο το εστειλε για επισκευη και σε 4 μερες το πειρε πισω !!!!!!!!!!! Αν περάσουν οι 15 εργασιμες ημερες που λεει η εταιρια για την επισκευη τι γινεται αν δεν εχω παραλαβει το κινητο μου ακομα ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 ΚΑΛΗΜΈΡΑ εστειλα πριν μερες το desire hd για το κουμπι του βολιουμ που εχει χαλασει !!!!! πσο καιρο θα κανει να επισκευαστει ??? το εχουν 2 εβδομαδες και ακιμα τιποτε ..... εχει ο γιος μου το lg ο οποιο το εστειλε για επισκευη και σε 4 μερες το πειρε πισω !!!!!!!!!!! Αν περάσουν οι 15 εργασιμες ημερες που λεει η εταιρια για την επισκευη τι γινεται αν δεν εχω παραλαβει το κινητο μου ακομα ??????το εστειλες στην arvato,η στην ace που δεν ειναι πλεον service της htc? αν το εστειλες στην arvato θα στο στειλουν μεσα στις δυο βδομαδες,μην ανησυχεις. ισως λογω αυγουστου καθυστερησαν λιγο,διαφορετικα θα στο ειχαν στειλει ηδη. γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο να μαθεις σε τι φαση βρισκεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Το εστειλε η htc στην arvato την οποια οσες φορες και να την πηρα τηλεφωνο δεν απαντησαν ποτε ........ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 3 ώρες πλοήγηση σήμερα και από το 87% έπεσε η Anker μπαταρία στο 15%. Δεν νομίζω η κανονική μπαταρία να την έβγαζε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 εμενα παντως μια φτηνιαρικη μπαταρια απο ebay 1600mah κραταει το λιγοτερο 50-60ωρες...με νορμαλ χρηση λιγο απολα...την νυχτα το αφηνω στο airplane mode...η rom που φοραω ειναι η SCI Miui.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts