Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια υπαρχει ICS που να δουλευει η καμερα (εστω και με αλλο application πχ camera360)?

Φωτογραφική δουλεύει σχεδόν σε όλες.

Η κάμερα, μόνο σε τρεις (η 2 & 3 με ίδιο kernel):

1. IceColdSandwich - 8.4 - AOKP | THE END EDITION "only 480p mod is enabled and usable",

2. Virtuous Infinity v1.30.0 Alpha1, "Not all effects are working".

3. [iCS/Sense3.6] XxXPachaXxX NERO XL || Beta! [Virtuous Kernel 3.0.16], "Camcorder not recording at all resolutions"

Εγώ χρησιμοποιώ τη δεύτερη γιατί έχει το Sense 4. Η πιο σταθερή ICS (όταν λέω σταθερή, το εννοώ... ούτε ένα Force Close εδώ και τέσσερις ημέρες)

Edited by yiangoun

Καλησπέρα, θα ήθελα να συζητήσω κάτι μαζί σας. Είμαι κάτοχος ενός HD εδώ και 8 μήνες, το οποίο εμφάνιζε το εξής πρόβλημα από την αρχή: Με νορμάλ χρήση η μπαταρία δεν κρατούσε πάνω από 12-15 ώρες. Τους τελευταίους 2 μήνες ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα πρόβλημα. Έχανε όλη την μέρα το σήμα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μιλήσω. Τηλεφώνησα στο επίσημο service και ήρθαν και το πήραν για να το διορθώσουν. Υπάρχει κάποιος που να είχε και τα 2 ή έστω το ένα πρόβλημα και πως το αντιμετώπισε? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

Το θέμα μπαταρία είναι πονεμένη ιστορία.

Ειδικά για όσους είναι με ρουταρισμένο τηλέφωνο.Έκανα μερικές δοκιμές αυτες τις μέρες και κατέληξα στο γεγονός ότι η IceCold είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα. Με την μεγαλύτερη μπαταρία που έχω έφτασα στο 4% με ελάχιστη χρήση στην μέρα μέσα σε 1 μέρα και 19 ώρες, όταν με την Android Revolution ήμουν ήδη 2+ μέρες με 15% υπόλοιπο.

Μεγάλη διαφορά. Προβλήματα δεν έχω καθόλου κατά τα άλλα, τα πάντα τρέχουν σφαίρα, αλλά την σκίζει την μπαταρία..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ειδικά για όσους είναι με ρουταρισμένο τηλέφωνο.Έκανα μερικές δοκιμές αυτες τις μέρες και κατέληξα στο γεγονός ότι η IceCold είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα. Με την μεγαλύτερη μπαταρία που έχω έφτασα στο 4% με ελάχιστη χρήση στην μέρα μέσα σε 1 μέρα και 19 ώρες, όταν με την Android Revolution ήμουν ήδη 2+ μέρες με 15% υπόλοιπο.

Μεγάλη διαφορά. Προβλήματα δεν έχω καθόλου κατά τα άλλα, τα πάντα τρέχουν σφαίρα, αλλά την σκίζει την μπαταρία..

πες με noob η αμπαλε....

εχω βαλει 6-7 rom στο κινητο μου αλλα αυτη τη revolution δεν καταφερα να την βαλω...:lol:

πες με noob η αμπαλε....

εχω βαλει 6-7 rom στο κινητο μου αλλα αυτη τη revolution δεν καταφερα να την βαλω...:lol:

!!!! Καμία από τις Revolution? Δοκιμάσες και τις 6.χ κα τις 7.χ?

Amazon Fire stick 4k max

Μία από τα ίδια....το βράδυ έπεσα για ύπνο με 40% μπαταρία στις 01:00...και όταν ξύπνησα το πρωί στις 7:05 είχε 4%...με κλειστό wifi...και μηδαμινή χρήση!...οπότε το πρωί την ξανα-έβγαλα (για 3η-4η φορά :D ) και γύρισα στην DeSense....τέτοια κατανάλωση μπαταρίας δεν έχω ξαναδεί.

S8+

Μία από τα ίδια....το βράδυ έπεσα για ύπνο με 40% μπαταρία στις 01:00...και όταν ξύπνησα το πρωί στις 7:05 είχε 4%...με κλειστό wifi...και μηδαμινή χρήση!...οπότε το πρωί την ξανα-έβγαλα (για 3η-4η φορά :D ) και γύρισα στην DeSense....τέτοια κατανάλωση μπαταρίας δεν έχω ξαναδεί.

Καλά εσένα είναι ξεκάθαρο ότι έχει άλλο πρόβλημα, πχ κάποια εφαρμογή τρώει κατά πολύ την μπαταρία. Δεν δικαιολογείται κατανάλωση πάνω από 2%/ώρα. Τσέκαρες στα settings τι δούλευε τόσο πολύ;

Σε μένα είναι μικρότερη απόκλιση, αλλά και πάλι είναι σημαντική για μένα.

Amazon Fire stick 4k max

Τελικα ποια ρόμ να περάσω για να σχόλιο sense και χωρίς αλλα προβλήματα;

παιδια καλησπερα.εχω ενα προβλημα ,οταν εχω το gps στο αμαξι μετα απο μια ωρα περιπου το κινητο ξεκιναει να κανει επανεκινηση μονο του.μηπως ξερει κανεις απο τι μπορει να συμβαινει αυτο?και μια αλλη ερωτηση αργει πολυ να κλειδωσει δορυφορους υπαρχει καμια ρυθμιση που πρεπει να κανω γι αυτο?

Καλά εσένα είναι ξεκάθαρο ότι έχει άλλο πρόβλημα, πχ κάποια εφαρμογή τρώει κατά πολύ την μπαταρία. Δεν δικαιολογείται κατανάλωση πάνω από 2%/ώρα. Τσέκαρες στα settings τι δούλευε τόσο πολύ;

Σε μένα είναι μικρότερη απόκλιση, αλλά και πάλι είναι σημαντική για μένα.

Με τα ίδια ακριβώς "απλικεσιος" ( :lol: ) που έτρεχαν στην ICS είμαι πλέον στην DeSense με 54% μπαταρία μετά από 26 ώρες....

S8+

Με τα ίδια ακριβώς "απλικεσιος" ( :lol: ) που έτρεχαν στην ICS είμαι πλέον στην DeSense με 54% μπαταρία μετά από 26 ώρες....

Ωραία, αλλά έχουμε πει ότι να δίνουμε έτσι μια διάρκεια μπαταρίας δεν λέει τίποτα.

Τι χρήση έκανες σε αυτό το διάστημα, με τι εφαρμογές και πόσο για την καθεμία.

Επίσης, αυτή η Rom είναι GB έτσι; Πλέον αν γύριζα πίσω σε GB , θα πήγαινα μόνο στην Revolution που την έχω δοκιμάσει και έβγαζα 2+ μέρες, με 15% υπόλοιπο, μετά από 30 λεπτά gps, λίγη ομιλία και 5-6 sms και 16 ώρες sleep.

Amazon Fire stick 4k max

Ωραία, αλλά έχουμε πει ότι να δίνουμε έτσι μια διάρκεια μπαταρίας δεν λέει τίποτα.

Τι χρήση έκανες σε αυτό το διάστημα, με τι εφαρμογές και πόσο για την καθεμία.

Επίσης, αυτή η Rom είναι GB έτσι; Πλέον αν γύριζα πίσω σε GB , θα πήγαινα μόνο στην Revolution που την έχω δοκιμάσει και έβγαζα 2+ μέρες, με 15% υπόλοιπο, μετά από 30 λεπτά gps, λίγη ομιλία και 5-6 sms και 16 ώρες sleep.

Πίστεψέ με κάνω πάνω-κάτω την ίδια χρήση με το κινητό μου εδώ και 19 μήνες που το έχω...1-2 τηλέφωνα, 3-4 sms και wifi όταν γυρίζω το βράδυ για να διαβάζω φόρουμς και να τσεκάρω emails. Δεν είναι ότι έβαλα την ICS, έλιωσα το κινητό...και μετά έβαλα την DeSense και άφησα το κινητό στο κομοδίνο :) Επίσης, εγώ θα έβαζα την LeeDroid που για εμένα είναι πάρα πολύ καλή και την είχα για κανένα τετράμηνο πριν βάλω την DeSense. Μετά που έβαλα την DeSense κόλλησα μαζί της για έναν ολόκληρο χρόνο....και με βγάζει 2 ημέρες γεμάτες.

S8+

Πόσο wifi σε πραγματική χρήση;

Γιατί αν το δουλεύεις για 20 λεπτά τότε πραγματικά δεν κάνεις κάτι που επιβαρύνει το κινητό, όχι ότι δεν είναι καλό το 2 μέρες διάρκεια με την μαμά Μπαταρία. Εγώ ποτέ δεν έβγαζα πάνω από 1,5 μέρα με την original και ας καθόταν τελείως το κινητό.

Amazon Fire stick 4k max

Πόσο wifi σε πραγματική χρήση;

Γιατί αν το δουλεύεις για 20 λεπτά τότε πραγματικά δεν κάνεις κάτι που επιβαρύνει το κινητό, όχι ότι δεν είναι καλό το 2 μέρες διάρκεια με την μαμά Μπαταρία. Εγώ ποτέ δεν έβγαζα πάνω από 1,5 μέρα με την original και ας καθόταν τελείως το κινητό.

Περίπου 20-30' κάθε βράδυ πραγματικής χρήσης (surfing, news, forums, tapatalk, playstore, etc...). Είναι συνήθως 1h ανοικτό και ανανεώνει τα emails κάθε 5'...αλλα η πραγματική του χρήση είναι 20-30'. Πάντως είχα/έχω καλύτερη διάρκεια μπαταρίας με τη DeSense από ότι είχα ακόμα και με τη LeeDroid.

S8+

Σχετικά με την διάρκεια της μπαταρίας της IceCold, συνεχίζω το ψάξιμο και ήδη έχω δει βελτίωση.

Νομίζω ότι το tapatalk έτρωγε αρκετή μπαταρία και πλέον με κάποιες ρυθμίσεις έφτασα να χρησιμοποιώ συνεχώς το 3G για email, tapatalk, άνοιγμα σελίδων στον Opera, chat σε Nimbuzz και gtalk και μέσα σε 8 ώρες να είμαι ακόμα με 15% υπόλοιπο.

Πώς σας φαίνεται;

Amazon Fire stick 4k max

Σχετικά με την διάρκεια της μπαταρίας της IceCold, συνεχίζω το ψάξιμο και ήδη έχω δει βελτίωση.

Νομίζω ότι το tapatalk έτρωγε αρκετή μπαταρία και πλέον με κάποιες ρυθμίσεις έφτασα να χρησιμοποιώ συνεχώς το 3G για email, tapatalk, άνοιγμα σελίδων στον Opera, chat σε Nimbuzz και gtalk και μέσα σε 8 ώρες να είμαι ακόμα με 15% υπόλοιπο.

Πώς σας φαίνεται;

εγω με αυτη τη ρομ βγαζω ολη την ημερα με αρκετα τηλεφωνα ,πολλα μηνυματα στο whatsapp και συνομιλια στο viber.

ισως το tape talk και τα chats τρωνε πολυ μπαταρια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, την βοήθειά σας, έχω το Desire HD και έχω κάνει ΟΛΕΣ τις αναβαθμίσεις μέχρι στιγμής, υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για να κάνω root το κινητό;

Δοκίμασα αυτόν στην πρώτη σελίδα, αλλά το link για το αρχείο downgrade_v2.zip είναι νεκρό και λέω μπάς και δέν λειτουργεί αυτή η μέθοδος πλέον.

Επίσης, λέω να κρατήσω την original rom, και να δοκιμάσω μερικές εφαρμογές που χρειάζονται root για να δουλέψουν, γίνετε αυτό έτσι;

εγω με αυτη τη ρομ βγαζω ολη την ημερα με αρκετα τηλεφωνα ,πολλα μηνυματα στο whatsapp και συνομιλια στο viber.

ισως το tape talk και τα chats τρωνε πολυ μπαταρια...

Ναι αλλά καθαρή ώρα που δούλευει το 3G σου, πόση ώρα το κόβεις;

Amazon Fire stick 4k max

Ναι αλλά καθαρή ώρα που δούλευει το 3G σου, πόση ώρα το κόβεις;

μονο οταν δεν ειμαι σε wifi ανοιγω το 3g ,και για λιγη ωρα.

με wifi η 3g ανοιχτο συνεχεια,δεν πιστευω οτι θα κρατησει περισσοτερο απο το δικο σου.

απλα ηθελα να πω,οτι οταν δεν ειμαι στο σπιτι μου με τον φορτιστη,δεν αφηνω ανοιχτο συνεχεια το wifi,γιατι θελω να κραταει μπαταρια μεχρι το βραδυ.

αν εχω κλειστα wifi και 3g,μου κραταει μιαμιση μερα με τις αναγκαιες τηλεφωνικες κλησεις και sms:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, την βοήθειά σας, έχω το Desire HD και έχω κάνει ΟΛΕΣ τις αναβαθμίσεις μέχρι στιγμής, υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για να κάνω root το κινητό;

Δοκίμασα αυτόν στην πρώτη σελίδα, αλλά το link για το αρχείο downgrade_v2.zip είναι νεκρό και λέω μπάς και δέν λειτουργεί αυτή η μέθοδος πλέον.

Επίσης, λέω να κρατήσω την original rom, και να δοκιμάσω μερικές εφαρμογές που χρειάζονται root για να δουλέψουν, γίνετε αυτό έτσι;

Τελικά βρήκα οτι υπάρχουν 2 τρόποι:

α) Με την μέθοδο του downgrade_v3 και την PD98IMG rom

β) Με την μέθοδο με το Advanced Ace Hack Kit

Πείτε μου βρε παιδιά με ποια να το κάνω, υπάρχει διαφορά;;;

εγω χρησιμοποιησα το Advanced Ace Hack Kit και δουλεψε μια χαρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ με την πρώτη το είχα κάνει χωρίς πρόβλημα.

Amazon Fire stick 4k max