Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

junglist έχεις δοκιμάσει την Icecold? σκέφτομουν να βάλω την Android Revolution 7.0.4 αλλά βλέπω ότι είναι σχετικά λειτουργική και αυτή! προέρχομαι απο μια παλιά rcmix

Είναι τόσο σταθερή η Revolution που φοράω, που το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, ακόμα και την επίσημη ICS να βάλω όταν θα την βγάλει η HTC. :p

Οπότε όχι, δεν την έχω δοκιμάσει την Icecold, αλλά αν ήθελα ICS στο κινητό, σίγουρα αυτήν θα έβαζα, καθώς οι χρήστες είναι πολύ ευχαριστημένοι, ειδικά με την τελευταία έκδοση 8.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά την μπαταρία με την τερατώδες χωρητικότητα των 1.900mah, επόμενο project είναι να μπει ένα Dual Sim adapter.

Το έχει κάνει κανείς?

Έχω βρει αυτό (Dual SIM holder Infinite Light ) στα 50€ χωρίς μεταφορικά και

αυτό (MAGICSIM-29th) στα 20€ χωρίς μεταφορικά.

Το 2ο είναι από Κίνα και σκέφτομαι και το κόψιμο των καρτών που πρέπει να γίνει και στις 2 περιπτώσεις.

Τι λέτε?

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα. Ειχα την προτελευταια εκδοση icecoldsandwich, και επειδη ειχα αρκετα θεματακια γυρισα στην ARHD 7.0.4. Το θεμα ειναι οτι και με τις 2 αυτες ρομ εχω προβλημα μη συνδεσιμοτητας wifi. Ενω βρισκει το ονομα δικτυου wifi στο σπιτι, βαζω το κωδ. προσβασης, δεν συνδεεται καθολου. Σαρωση δικτυων κανει ετσι κ αλλιως. Βρισκει τα γειτονικα δικτυα και του σπιτιου μου. Εχει καποιος παρομοιο προβλημα; Ο αδερφος μου με sgalaxy S 1 δεν εχει προβλημα..

Κάνε ένα reboot το router και λογικά θα συνδεθείς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Κάνε ένα reboot το router και λογικά θα συνδεθείς.

Τιποτα...Και δεν εχω κανει backup τις επαφες μου..Μονο στο gmail με συγχρονισμο να τις περασει η google, αλλα δεν συνδεεεται με τιποτα...

Τιποτα...Και δεν εχω κανει backup τις επαφες μου..Μονο στο gmail με συγχρονισμο να τις περασει η google, αλλα δεν συνδεεεται με τιποτα...

Δοκίμασε να το βγάλεις από το ρεύμα για 5-10 λεπτά και επίσης διέγραψε το από το κινητό. Αν δεν παίξει ούτε έτσι έχω κάτι ακόμα να προτείνω και μετά πας για hard reset στο κινητό ή αλλαγή rom μήπως φταίει η rom..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δοκίμασε να το βγάλεις από το ρεύμα για 5-10 λεπτά και επίσης διέγραψε το από το κινητό. Αν δεν παίξει ούτε έτσι έχω κάτι ακόμα να προτείνω και μετά πας για hard reset στο κινητό ή αλλαγή rom μήπως φταίει η rom..

Το διεγραψα απο το κινητο...Δεν νομιζω να ειναι θεμα της ρομ. Εχω αλλαξει αρκετες. Μου το εκανε και με την icecoldsandwich και τωρα με την androidrevolution 7.0.4 Δεν ξερω τι να κανω...:confused:

Αλλαγή στο ασύρματο κανάλι του ρουτερ δοκιμασες ;

Πχ δοκιμασε το 6 ή το 11.

Amazon Fire stick 4k max

Guest Tankwart

Σκεφτομαι να βαλω custom rom.θα ειναι η πρωτη μου φορα αν το κανω,οποτε θα ηθελα να ρωτησω καποια απλα πραγματα καποιον που εχει εμπειρια με τη συγκεκριμενη ρομ

Android Revolution HD with HTC Sense 3.5

1)Υπαρχουν γνωστα προβληματα?πχ με σημα wifi gps ,....?σας εχει ταλαιπωρησει κατι?

2)Τι διαφορα εχει το sense 3.0 απο το 3.5?ποιο μου προτεινετε?

3)Αν παρω backup τις εφρμογες μου με την εφαρμογη my backup pro,θα ισχυει το restore μετα την αλλαγη της rom?η θα πρεπει να τις ξαναπερασω?

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Θα παρει η συσκευη μας αναβαθμιση σε ice cream sandwitch?Και αν ναι ποτε αναμενεται?

Σκεφτομαι να βαλω custom rom.θα ειναι η πρωτη μου φορα αν το κανω,οποτε θα ηθελα να ρωτησω καποια απλα πραγματα καποιον που εχει εμπειρια με τη συγκεκριμενη ρομ

Android Revolution HD with HTC Sense 3.5

1)Υπαρχουν γνωστα προβληματα?πχ με σημα wifi gps ,....?σας εχει ταλαιπωρησει κατι?

2)Τι διαφορα εχει το sense 3.0 απο το 3.5?ποιο μου προτεινετε?

3)Αν παρω backup τις εφρμογες μου με την εφαρμογη my backup pro,θα ισχυει το restore μετα την αλλαγη της rom?η θα πρεπει να τις ξαναπερασω?

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Θα παρει η συσκευη μας αναβαθμιση σε ice cream sandwitch?Και αν ναι ποτε αναμενεται?

Για το ICS :μέχρι τέλη Αυγούστου έχουν πει.

Amazon Fire stick 4k max

Guest Tankwart

Mαλιστα.Μαλλον θα περιμενω το ics.Αν μπορει καποιος ας μου πει το λινκ για το patch του GPS γιατι πιστευω πως το κινητο μου κλειδωνει δορυφορους αρκετα αργα,εως και καθολου καποιες φορες.Καπου το ειχα ξαναδει εδω στο thread αλλα τωρα δεν θυμαμαι καν πως λεγεται και δεν μπορω να βρω τιποτα.Απ οτι θυμαμαι χρειαζεται ροοτ η συσκευη.

Ευχαριστω.

Mαλιστα.Μαλλον θα περιμενω το ics.Αν μπορει καποιος ας μου πει το λινκ για το patch του GPS γιατι πιστευω πως το κινητο μου κλειδωνει δορυφορους αρκετα αργα,εως και καθολου καποιες φορες.Καπου το ειχα ξαναδει εδω στο thread αλλα τωρα δεν θυμαμαι καν πως λεγεται και δεν μπορω να βρω τιποτα.Απ οτι θυμαμαι χρειαζεται ροοτ η συσκευη.

Ευχαριστω.

Εδώ είσαι

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1252011

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα. Ειχα την προτελευταια εκδοση icecoldsandwich, και επειδη ειχα αρκετα θεματακια γυρισα στην ARHD 7.0.4. Το θεμα ειναι οτι και με τις 2 αυτες ρομ εχω προβλημα μη συνδεσιμοτητας wifi. Ενω βρισκει το ονομα δικτυου wifi στο σπιτι, βαζω το κωδ. προσβασης, δεν συνδεεται καθολου. Σαρωση δικτυων κανει ετσι κ αλλιως. Βρισκει τα γειτονικα δικτυα και του σπιτιου μου. Εχει καποιος παρομοιο προβλημα; Ο αδερφος μου με sgalaxy S 1 δεν εχει προβλημα..

Ελεγξα ρουτερ, και ολα τα σχετικα, εκανα αρκετες επανεκκινησεις, τιποτα. Τρεις ρομ αλλαξα και τιποτα.. Σημερα καλεσα την αντιπροσωπεια στην αθηνα μου ειπαν να μπω στην ασφαλη λειτουργια και παλι τιποτα. Το κινητο κοντευει τα 2 χρονια, rooted, αλλα το ειχα αγορασει απο eshop που συνεργαζονταν απο γερμανια και η συσκευη μου ηρθε branded T-Mobile. Κατι λεει ο αδερφος νου για αλλαγη καρτας δικτυου, αλλα επειδη δεν ειμαι ουτε στην εγγυηση δεν ξερω, σκεφτομαι θα μου κοστισει αρκετα..

2,5 μέρες αυτονομία με την νέα μπαταρία με χρήση λίγο από όλα.

Amazon Fire stick 4k max

παίδες για αφτερμαρκετ μπαταριες έχει κανείς ιδέα? mugen προτιμούμε ακόμα? ή να πάω σε οριτζιναλ?νομίζω ότι σιγά σιγά η μπαταρία με αφήνει μετά απο 1,5 χρόνο:O αν έχει κανείς προταση ευχαρίστως να ακούσω

Έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρόν θέμα.

Ή Mugen 1500mah που μπαίνει όπως είναι η κάνεις την μοντα που ανέφερα και βάζεις πραγματικά μπαταρία θηρίο στα 1900mah που κάνει το κινητό όπως πρέπει.

Amazon Fire stick 4k max

• 2 weeks later...
Για να φέρω ξανά το κινητό σε εργοστασιακή κατάσταση ποια ακριβώς την διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;

Ρυθμίσεις / Κάρτα SD / Εργοστασ. Ρυθμίσεις

Ρυθμίσεις / Κάρτα SD / Εργοστασ. Ρυθμίσεις

Μάλλον δεν ήμουν αρκετά σαφής, σε εργοστασιακή κατάσταση εννοώ στην τελευταία official έκδοση ώστε να μπορεί να δεχτεί μέσω ota το update.Επισης ποια είναι η τελευταία επίσημη rom;

Edited by ola-kala-einai

παιδια μολις πηρα το d hd..τρομερο smartphonε.ειχα το wildfire τρομερη διαφορα...

ομως ενα θεματακι...με το wildfire στο δωματιο μου επιανε 2 γραμμες(vodafone) με το hd πολλες φορες δεν εχω καθολου σημα...υπαρχει καμια ρύθμιση να το καλυτερεψει?

Είναι εύκολο να ανεβάσει κάποιος την τελευταία official rom; Κ να ρωτήσω κάτι για να την περάσω πρέπει να να την βάλω στην κάρτα μνήμης και να την τρέξω το .exe απο εκεί ή τρέχω το .exe απο τον υπολογιστεί και έχω συνδεδεμένο το κινητό;

Είναι εύκολο να ανεβάσει κάποιος την τελευταία official rom; Κ να ρωτήσω κάτι για να την περάσω πρέπει να να την βάλω στην κάρτα μνήμης και να την τρέξω το .exe απο εκεί ή τρέχω το .exe απο τον υπολογιστεί και έχω συνδεδεμένο το κινητό;

1ον) Γιατί θες να περάσεις την official? Τι φοράει τώρα;

2ον) Πρέπει να την φλασαρεις με συγκεκριμένο τρόπο μέσα από το κινητό και όχι μέσω exe στο PC.

Amazon Fire stick 4k max

Πάντα την official έιχα. Δεν έχω κάνει root. Δυο μέρες τώρα κάνει δουλεύει μόνο με ρεύμα μόλις το βγάλω απο την μπρίζα μετά απο λίγο κλείνει. Σκέφτηκα μήπως είναι σφάλμα του λογισμικού. Αλλά θα το πάω για service. Οπότε άκυρο.