Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλαράκο μου, ναι. Φορούσα την προηγούμενη και τώρα έβαλα αυτή.

Αρχικά, πέρασα την 5.0.0.

Γρήγορη , με bug τα animation του καιρού και προβλήματα με την εφαρμογή του καιρού.

Αλλάζω καπάκι στην ενημερωμένη 5.1.0. Το πρόβλημα;.... ότι δεν έβλεπε τη sim.

Έβαλα μετά το patch 5.1.1. και όλα κάθισαν τέλεια.

Γρήγορη, απροβλημάτιστη, με απίθανο σήμα πάντα.

Η μπαταρία, έχω την αίσθηση, ότι μου κρατάει +25%.

Την έχω 2 ημέρες. Μου φαίνεται ότι θα πορευτώ μαζί της, για μήνες.

να σε ρωτησω κατι αλλα ισως ειναι χαζη ερωτηση...to patch με πια διαδικασια τ περασεσ...?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

να σε ρωτησω κατι αλλα ισως ειναι χαζη ερωτηση...to patch με πια διαδικασια τ περασεσ...?

Αφού πέρασα την 5.1.0. , μέσω recovery, και χωρίς κανένα wipe, instal zip from sd card.

Καλησπέρα παιδιά σήμερα παρέλαβα και γώ το κινητό αλλά είναι branded σε δίκτυο του Καναδά. Πως θα περάσω στο κινητό custom ? Το κινητό φοράει τώρα τελευταία sense 3.0.

Να υποθέσω θέλει rooting , unbranded , downgrade κλπ κλπ. Το κινητό του δουλέυω με COSMOTE αυτή τη στιγμή αλλά δε δουλεύει το 3G. Ακολουθώ την εξής διαδικασία : Αν κάνω κάτι λάθος διορθώστε με.

1. Δημιούργησα ήδη gold card με διαδικασία που βρήκα εδώ στο forum.

2. ακολουθώ τον οδηγό downgrade from 3.13 (Sense 3.0) roms http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424023

3. Root and Radio-S off που βρήκα επίσης εδώ στο forum. https://docs.google.com/document/d/1Eg6MhFsuHYEoFirZ3KYeVQhv-X-P1f8ZUZIQIsDeT9s/edit?hl=en&authkey=CI6x0R0&pli=1#

4. Custom recovery

5. Εγκατάσταση όποιας rom θελω.

Σωστός και διαβασμένος ο φίλος.

Καλή επιτυχία και για ο,τι χρειαστείς, ρωτά μας.

Σωστός και διαβασμένος ο φίλος.

Καλή επιτυχία και για ο,τι χρειαστείς, ρωτά μας.

Φίλος απο DOS δεν κατέχω. Πως θα δώσω τις εντολές που χρειάζεται για Downgrade στο cmd ? Ευχαριστω.

δεν τρέχει την εντολή δυστυχώς.

Edited by kosmasgr

Φίλος απο DOS δεν κατέχω. Πως θα δώσω τις εντολές που χρειάζεται για Downgrade στο cmd ? Ευχαριστω.

δεν τρέχει την εντολή δυστυχώς.

Το πρόβλημα σου είναι ότι δεν έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου τα adb tools. Αυτά θα τα βρεις στο internet. Κάνε ένα search, και θα τα βρεις πολύ γρήγορα. Αφού τα κατεβάσεις και τα εγκαταστάσεις (...και εγώ ιδέα δεν εχω τι κάνουν), θα πρέπει να κανείς mount τα 4 αρχεία που σου λέει ο οδηγός που διαβάζεις.

Έπειτα, οι εντολές που θα δίνεις , τύπου "downgrade..." Θα κάνουν αυτό που θέλεις.

Ακολουθήσει τον οδηγό κατά γράμμα.

Αρχικά πρέπει να τελειώσεις με αυτή την διαδικασία http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1424023

Είναι το πιο δύσκολο μέρος.

Edited by yiangoun

Ευχαριστώ. κατεβάζω ήδη και εγκαθιστώ το Installer από Adb tools. Υπήρχε και το zip. αλλά προτείνουν τον installer. Για να δούμε. ..

Δεν ανοίγει το Link που μου έδωσες "Αρχικά πρέπει να τελειώσεις με αυτή την διαδικασία http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1424023"

αν εννοείς το θέμα : [GUIDE] Downgrade from 3.13 (Sense 3.0) roms , αυτό προσπαθώ να κάνω ηδη.

Edited by kosmasgr

Μου βγήκε η πίστη τελικά. το κινητό μπήκε σε ΒΟΟΤLOADER και ξεκινησε να φορτώνει το Image.

Επιτυχώς τελικά πέρασε την android 2.2. και κατευθείαν αναβάθμισα σε official 3.0 sense ;) μια ερώτηση παιδιά. Το κινητό δεν μου βγάζει 3g όταν ανοίγω τα δεδομένα αλλά σκέτο G. Τι μπορεί να φταίει ?

Edited by kosmasgr

Μου βγήκε η πίστη τελικά. το κινητό μπήκε σε ΒΟΟΤLOADER και ξεκινησε να φορτώνει το Image.

Επιτυχώς τελικά πέρασε την android 2.2. και κατευθείαν αναβάθμισα σε official 3.0 sense ;) μια ερώτηση παιδιά. Το κινητό δεν μου βγάζει 3g όταν ανοίγω τα δεδομένα αλλά σκέτο G. Τι μπορεί να φταίει ?

Κάποια άλλη συσκευή , στο μέρος που είσαι, πιάνει 3G ;

Όταν λες ότι το αναβάθμισες σε official sense 3, εννοείς αυτή που είσαι root και υπάρχει στους xda, ή την επίσημη με ota ή exe.

Edited by yiangoun

ναι έχω και ένα galaxy kai πιάνει κανονικά 3G. Απότι βλέπω δεν ακούγεται και σωστά ο ήχος όταν κάνω κλήσεις . Με το branded sense της TELUS ακουγόταν μια χαρά. Μάλλον είναι θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών της συσκευής καθώς είναι απο Καναδά.

RUU_Ace_Sense30_S_HTC_WWE_3.12.405.1_Radio_12.65.60.29_26.14.04.28_M_release_225512_signed αυτήν έβαλα από exe

Edited by kosmasgr

HTC has been working hard to get its Ice Cream Sandwich upgrades ready, and we’re excited to announce that our first round of ICS upgrades will roll out by the end of March for the HTC Sensation, HTC Sensation 4G and HTC Sensation XE, followed soon there after by the HTC Sensation XL.

In addition, we can confirm Ice Cream Sandwich upgrades will be coming later this year to the HTC Rezound, HTC Vivid, HTC Amaze 4G, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G, HTC Incredible S, HTC Desire S and HTC Desire HD. Stay tuned for more updates on Ice Cream Sandwich releases in the coming weeks.:yahoo:

Να και το λινκ https://www.facebook.com/notes/htc/update-on-android-ice-cream-sandwich-upgrades/10150762287733084

iPhone 4S 16 GB

iPad 3 Wi-Fi & Cellular 64 GB

New Entry: iPhone 5 16 GB

Επειδη θα παρουμε την ICS ειλικρινα πιστευω οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να αλλαξουμε κινητο ακομη :)

HTC has been working hard to get its Ice Cream Sandwich upgrades ready, and we’re excited to announce that our first round of ICS upgrades will roll out by the end of March for the HTC Sensation, HTC Sensation 4G and HTC Sensation XE, followed soon there after by the HTC Sensation XL.

In addition, we can confirm Ice Cream Sandwich upgrades will be coming later this year to the HTC Rezound, HTC Vivid, HTC Amaze 4G, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G, HTC Incredible S, HTC Desire S and HTC Desire HD. Stay tuned for more updates on Ice Cream Sandwich releases in the coming weeks.:yahoo:

Να και το λινκ https://www.facebook.com/notes/htc/update-on-android-ice-cream-sandwich-upgrades/10150762287733084

Τώρα το είδα κι εγώ στο twiter.

Πολύ καλά νέα! :p

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Επειδη θα παρουμε την ICS ειλικρινα πιστευω οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να αλλαξουμε κινητο ακομη :)

Εντάξει το κινητό τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το πολύ παραπάνω, εφόσον θα πάρει και το παγωτό!!:D:D

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Παιδια εχει περασει κανεις την ice cold sandwich; εχω ενα θεματακι.δε φωτιζουν τα 4 πληκτρα αφης που εχει το κινητο παρα μονο οταν ερχεται μηνυμα. Υπαρχει καποια ρυθμιση;

γενικα η ics απενεργοποιει τα πληκτρα αφης.

γιατι ετσι τωρα?? δε βολευει κ πολυ κ ειδικα σε custome rom δε το προβλεψαν αυτο?

kαi εμενα στην αρχη μου μεια ανοιχτα καιν μετα απο ενα reboot sto recovery μου δουλευουν κανονικα το μονο προβλημα ειναι με τον internet explorer,εβαλα τον dolfing και παλι τα ιδια,ολλα τα αλλα εινα καταπληκτικα εγω εβαλα την Virtuous Quattro RC3,θα περιμενουμε τα επομενα update
One plus one

kαi εμενα στην αρχη μου μεια ανοιχτα καιν μετα απο ενα reboot sto recovery μου δουλευουν κανονικα το μονο προβλημα ειναι με τον internet explorer,εβαλα τον dolfing και παλι τα ιδια,ολλα τα αλλα εινα καταπληκτικα εγω εβαλα την Virtuous Quattro RC3,θα περιμενουμε τα επομενα update

Κ εγω αυτη ειχα αλλα δεν επαιζε η καμερα

Κ εγω αυτη ειχα αλλα δεν επαιζε η καμερα

η καμερα παιζει κανονικα.αν περασες μονο την rc3 τοτε επρεπε να τραβηξεις την πρωτη φωτο και μετα εδειχνε η οθονη.μετα βγηκε patch που το διορθωσε και αυτο και τραβαει κανονικα φωτο.το προβλημα ειναι πλεον μονο στην αναπαραγωγη αλλα και στην εγγραφη βιντεο + οτι καποιες φορες καποιο προγραμμα πρεπει να κολλαει στο παρασκηνιο και ξεζουμιζεται η μπαταρια.κατα τα αλλα αψογη!

manaros

παιδια θελω να περασω ενα ραδιο στο κινητο μοθ κ ειναι σε μορφη rar τι πρεπει να κανω?

όταν λες σε μορφη rar εννοεις συμπιεσμενο, ετσι? Δες εδω

όταν λες σε μορφη rar εννοεις συμπιεσμενο, ετσι? Δες εδω

ναι..το κατεβαζω κανονικα το βαζω στο κινητο κ δνε το ανοιγει...

ναι..το κατεβαζω κανονικα το βαζω στο κινητο κ δνε το ανοιγει...

παιδια εβαλα ενα θεμα της adroid revolution και μολισ πηγα ν τ ανοιξω απο recovery μου βγαζει τ λογοτιπο της htc κλεινει κ ξανανοιγει συνεχεια....το κλεινω για τ βαλω σε recovery mode και δφεν μπαινει μαλλον δεν πιανει τ volume down καλα τ ν κανω?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Παιδιά για βοηθήστε. θα δώσω το κινητό μου στην htc για να το φτιάξουν.. κάποιος μου είπε ότι πρέπει να κάνω unroot και s-on.. αυτά μόνο? δεν θα βλεπουν ότι έχω custom Rom? (leedroid στην περίπτωση)..