elthis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Όταν επιλέγω μια φωτο για ορισμό ως ταπετσαρια μ βγάζει πρόβλημα με το htc album.force closed.μιλάω για την desenseng που ανέβασαν τ παιδιά χθες. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Ναι...υπάρχει ένα πρόβλημα εκεί.θα ανεβάσουμε fix αλλά μέχρι τότε χρησιμοποίησε το quickpic από market που είναι η καλύτερη gallery...;) Βασικά είναι πρόβλημα και αυτό από το νέο superuser. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Συγγνώμη αλλά αν βάλεις στο SU στα settings, αυτόματη απάντηση, δεν δουλεύει σωστά ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Συγγνώμη αλλά αν βάλεις στο SU στα settings, αυτόματη απάντηση, δεν δουλεύει σωστά ;. Όχι Αντώνη.....κάτι άλλο με το γα#$#%%ο το Su... Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Σε εμένα λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 (edited) Μπορώ να βγάλω το Superuser 3.05 και να βάλω την τελευταία έκδοση της από την σειρά 2.Χ? (βέβαια στο XDA έχει 2 εκδόσεις από την 2.3.6.1 ....) edit: οκ έκανα reverse στην 3.0 και είναι οκ δεν μου έτρεχε το Root call blocker Edited October 18, 2011 by iasonx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Παιδιά επειδή έχω πρόβλημα θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί δεν απαντήθηκε νωρίτερα. Οταν επιλεγω στο κινητο Απενεργοποιηση κλεινει αλλα μετα επανεκκινει ξανα με αποτελεσμα να δημιουργεται συνεχεια, δοκιμασα μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση λαθος αλλα δεν βρηκα προβλημα. Μπορειτε να μου πειτε γιατι συμβαινει χωρις να εχω πειραξει τιποτα; Επισης το κουμπι κλεισιματος λειτουργει κανονικα και ελεγξα την μπαταρια μηπως δεν παταει καλα και ειδα οταν τον βγαζω και την τοποθετω ξανα ξεκινα μπουταρισμα. Καμια ιδεα? Εχω περασμενη επισημη rom .. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Μπορώ να βγάλω το Superuser 3.05 και να βάλω την τελευταία έκδοση της από την σειρά 2.Χ? (βέβαια στο XDA έχει 2 εκδόσεις από την 2.3.6.1 ....) edit: οκ έκανα reverse στην 3.0 και είναι οκ δεν μου έτρεχε το Root call blocker Επειδή δεν είμαι σε υπολογιστή ,μπορείς να μου στείλεις το link που κατέβασες το Su ? Ευχαριστώ. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Επειδή δεν είμαι σε υπολογιστή ,μπορείς να μου στείλεις το link που κατέβασες το Su ? Ευχαριστώ. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Για δες εδώ.... http://downloads.androidsu.com/superuser/ :) Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 οσο αφορα τ desens αυτο που γραφεις εδω να το περασω και στη νεα ρομ η δε χρειαζεται??Θα δω καπου διαφορά? 4. DeSenseNG MusicBox XL RC1 by lyapota (Dolby, SRS, WOW SRS, and Beats effects for Desire HD, Inspire 4G, Desire HD Telus) Updated 30/9/2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrospap Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω και ενδιαφερομαι να αγορασω το HTC DESIRE HD αλλα ακουσα οτι δεν κραταει η μπαταρια του ουτε μερα και εχει πολυ αθλιο ηχο οσο στην αναπαραγωγη οσο και οταν σε καλουνε.. τωρα θελω την βοηθεια σας... ευχαριστω πολυ εκ τον πρωτερον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Για δες εδώ.... http://downloads.androidsu.com/superuser/ :) Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου...θα το δοκιμάσω...;) Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 οσο αφορα τ desens αυτο που γραφεις εδω να το περασω και στη νεα ρομ η δε χρειαζεται??Θα δω καπου διαφορά? 4. DeSenseNG MusicBox XL RC1 by lyapota (Dolby, SRS, WOW SRS, and Beats effects for Desire HD, Inspire 4G, Desire HD Telus) Updated 30/9/2011 Το music box συμπεριλαμβάνεται μέσα στη ρομ.Είναι μια νέα εμπειρία ήχου,ιδίως με ακουστικά,από το sensation. γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω και ενδιαφερομαι να αγορασω το HTC DESIRE HD αλλα ακουσα οτι δεν κραταει η μπαταρια του ουτε μερα και εχει πολυ αθλιο ηχο οσο στην αναπαραγωγη οσο και οταν σε καλουνε.. τωρα θελω την βοηθεια σας... ευχαριστω πολυ εκ τον πρωτερον :) Η μπαταρία κρατάει όσο κρατάει σε όλα τα android phones. Αν το κανείς root και περάσεις custom Rom θα δείς διάφορα προς το καλύτερο,όπως επίσης και στους ήχους του όπου δεν είναι ιδιαίτερα δυνατοί είναι αλήθεια,αλλά ούτε και άθλιοι. Πάντως είναι μια πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του αφού ακόμα υποστηρίζεται πολύ καλά από την εταιρία. Sorry για τα 2 συνεχόμενα posts.λάθος μου...ας διορθωθεί από τους mods παρακαλώ... Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Το music box συμπεριλαμβάνεται μέσα στη ρομ.Είναι μια νέα εμπειρία ήχου,ιδίως με ακουστικά,από το sensation. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk ωραια..παντως εχετε κανει απιστυτη δουλεια..μπραβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrospap Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 αα δηλαδη κραταει μερα σιγουρα γιατι ο αδερφος μου εχει galaxy i9000 και του κραταει ανετα 2 μερες με root.. θα παω σημερα να το δω τι λεει σαν κινητο μηπως και το αγορασω ευχαριστω για την βοηθεια σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 (edited) Σήμερα χρειάστηκε να τραβήξω ένα βιντεάκι.. όλα καλά κατα τη διάρκεια που τραβούσα το βίντεο!Αργότερα όμως που θέλησα να το δω έγινε το εξής : Στην αρχική μου προσπάθεια να το δω σε πλάγια θέση στη μισή οθόνη όχι μόνο δεν έβλεπα το βίντεο αλλά έβλεπα ενα πράγμα σαν παράσιτα της τηλεόιρασης!Και αμέσως μολις το άλλαξα θέση το κινητό και το είχα κάθετα τότε επεκτάθηκε σε όλη την οθόνη!:blink: Γιατί το κάνει αυτό ? και τι να κάνω για να το διορθώσω? :cry: Επίσης τώρα που το ψαχούλεψα λίγο μόλις το βάλω σε πλήρη οθόνη εξαφανίζεται!Λέτε να είναι λόγω του μέγεθους του βίντεο? Edited October 18, 2011 by chaosdoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 περασε το μια στον υπλογιστη και καντο αναπαραγωγη με vlc να δεις αν ειναι οκ και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 αα δηλαδη κραταει μερα σιγουρα γιατι ο αδερφος μου εχει galaxy i9000 και του κραταει ανετα 2 μερες με root.. θα παω σημερα να το δω τι λεει σαν κινητο μηπως και το αγορασω ευχαριστω για την βοηθεια σας :) Το κινητό μπορεί να κρατήσει και 2 ημέρες. Εξαρτάται τι χρήση του κάνεις. Υποκειμενικό είναι λοιπόν αν το κινητό κρατάει 1-2-3 ημέρες. Να αγοράσεις android κινητό με γνώμονα ότι κρατάει 1 ημέρα με λειτουργία δικτύου (3g/wifi). Kαι από την άλλη μη συγκρίνεις με το Samsung . Tα HTC έχουν UI, τα samsung ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Σήμερα χρειάστηκε να τραβήξω ένα βιντεάκι.. όλα καλά κατα τη διάρκεια που τραβούσα το βίντεο!Αργότερα όμως που θέλησα να το δω έγινε το εξής : Στην αρχική μου προσπάθεια να το δω σε πλάγια θέση στη μισή οθόνη όχι μόνο δεν έβλεπα το βίντεο αλλά έβλεπα ενα πράγμα σαν παράσιτα της τηλεόιρασης!Και αμέσως μολις το άλλαξα θέση το κινητό και το είχα κάθετα τότε επεκτάθηκε σε όλη την οθόνη!:blink: Γιατί το κάνει αυτό ? και τι να κάνω για να το διορθώσω? :cry: Επίσης τώρα που το ψαχούλεψα λίγο μόλις το βάλω σε πλήρη οθόνη εξαφανίζεται!Λέτε να είναι λόγω του μέγεθους του βίντεο? Δοκίμασε το με άλλον player να δεις αν δείχνει το ίδιο. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Δοκιμασα με το mobo player και μου παιζει κανονικα στο κινητο!Οπως και στον υπολογιστη στο vlc!Αλλα στο κινητο το vlc μου κανει ακριβως το ιδιο! Sent from my chaotic HTC Desire HD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 έβαλα το Desence 4.6 ... επειδή είχα το Desence 4.5 εκανα μονο wipe cache/davlik και μετα install from ZIP... όλα (σχεδόν οκ) παρατηρώ ότι έχω καποια διπλα εικονιδια.. όπως χάρτες και τοποθεσία / πλοήγηση ... μονο που κάποια έχουν ένα πράσινο 'Ο' κάτω δεξιά .. καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 (edited) έβαλα το Desence 4.6 ... επειδή είχα το Desence 4.5 εκανα μονο wipe cache/davlik και μετα install from ZIP... όλα (σχεδόν οκ) παρατηρώ ότι έχω καποια διπλα εικονιδια.. όπως χάρτες και τοποθεσία / πλοήγηση ... μονο που κάποια έχουν ένα πράσινο 'Ο' κάτω δεξιά .. καμιά ιδέα? ναι...ειναι προβλημα του rosie στο sense 3...Απλα κανε reboot και ασε να ''ανοιξει'' το κινητο 1-2 λεπτα...μετα δε θα εχεις διπλα εικονιδια. Οποιος εχει προβλημα με το superuser σε καποιες εφαρμογες,πηγαινει διαχειρηση εφαρμογων-ολες,βρισκεται οποια εφαρμογη εχει προβλημα,κανετε clear data. Στη συνεχεια μπαινεται στο superuser και στο μενου uncheck καταγραφη-uncheck ειδοποιησεις και αυτοματη απαντηση-επετρεψε. Edited October 18, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Και φυσικά χωρίς wireless connection. Και αν ανοίξω οποιοδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης το πολύ σε 20 δευτέρολεπτα κλειδώνει δορυφόρους. Μέχρι και στο σπίτι μου κοντά στο παράθυρο με τέντες κατεβασμένες κλειδώνει ΠΑΝΤΑ χωρίς 3G. Το θέμα νομίζω με εσένα δεν είναι το πρόγραμμα, αλλά το αρχείο gps.conf . Kάνε unzip αυτό το αρχείο στον υπολογιστή σου και μετέφερε το στο τηλέφωνο στον φάκελο etc. (Απλά πάρε το orignal gps.conf backup για κάθε ενδεχόμενο.). Βάλε το gps.conf μέσα στο τηλέφωνο στον φάκελο etc . Πρωτού το κάνεις αυτό όμως, άνοιξε το gps σου. Με το που θα το ανtιγράψεις και θα σου βγάλει για επικάλυψη, κάνε restart στο κινητό σου. Μετά άνοιξε το και πάλι και άνοιξε το gps status και άσε το να κλειδώσει δορυφόρους. Με το που θα κλειδώσει κλείσε το 3g, άσε ανοιχτό το gps και άνοιξε το sygic και δες σε πόση ώρα κλειδώνει. Μετά από καμμια ώρα χωρίς 3g ON, μόνο με το GPS ON, δοκίμασε πάλι με το Sygic. Aυτά. Και που βιαστηκα πάλι τα παραπάνω ισχύουν... Και στο sygic λοιπόν παίρνει τόση ώρα όσα και στα αλλά προγράμματα πλοήγησης. Σε εμένα π.χ. το igo κάνει περισσότερη ωρα να κλειδώσει γι'αυτό έχω κολλήσει στο sygic. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Λοιπόν χωρίς να πειράξω τίποτα στο κινητό, πέρασα και δοκίμασα την εφαρμογή GPS test. Σου βγάζει πολύ χρήσιμες πληροφορίες για το gps του κινητού. Έπιασα λοιπόν πολύ γρήγορα (10-30sec) 8-9 δορυφόρους,με snr κοντά στο 30 και με accuracy από 30 μέχρι 9.Μου φαίνονται αρκετά καλά τα νούμερα.Μετά άνοιξα το Sygic και φυσικά κλείδωσε αμέσως. Άρα το κινητό μπορεί να κλειδώσει πολύ γρήγορα.Κάτι φταίει λογικά στο Sygic και αργεί στην αρχή τόσο... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Kλείδωσε με το 3g ανοιχτό ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Kλείδωσε με το 3g ανοιχτό ;. Αν εννοείς το wireless networks , ναι.Το έχω πάντα ανοιχτό. Το Mobile network ήταν στο Off. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 To θέμα είναι όμως το πρόγραμμα πλοήγησης να κλειδώνει δορυφόρους γρήγορα χωρίς την υποστήριξη δικτύου. Για αυτό σου περιέγραψα το τι μπορείς να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts