Finn Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Θα ετοιμάσω και ελληνικά για την 1.7.8 λίγο πιο μετά αν ενδιαφέρεσαι.Για την 1.6.24 δες το λινκ της υπογραφής μου. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Έτοιμη η 1.7.15 με ελληνικά.Σημαντικές αλλαγές στο UI Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 ποια ειναι η ρομ 1.7.15 για το galaxy s? μονο για htc βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Για ξανάδες στο λινκ της υπογραφής μου Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Kαλημέρα στο φόρουμ :) Αυτή η 1.7.15 μπορεί να περαστεί με στοκ JVQ η εξακολουθεί να θέλει froyo bootloaders η Μioui; ευχαριστώ Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Ρε παιδιά τι αυτονομία έχει το κινητό σας με την ρομ του galnet?εμένα με το ζόρι βγάζει μία μέρα με15 λεπτά 3g και browsing , 30-50 sms και λίγα τηλέφωνα...μήπως θέλω calibration?πριν με την ίδια χρήση με μαμά λειτουργικό έβγαζε 2,5-3 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Ρε παιδιά τι αυτονομία έχει το κινητό σας με την ρομ του galnet?εμένα με το ζόρι βγάζει μία μέρα με15 λεπτά 3g και browsing , 30-50 sms και λίγα τηλέφωνα...μήπως θέλω calibration?πριν με την ίδια χρήση με μαμά λειτουργικό έβγαζε 2,5-3 μέρες Την έβαλα χθες. Την ίδια αυτονομία με την MIUI. Δηλαδή 1 ημέρα με όλα ανοιχτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Λογικο ειναι παιδια να βγαζει λιγοτερο απο σαμσουνκ ρομς επειδη ειναι βασισμενη στην cyanogenmod 7. Βασικα εχει λιγοτερη αυτονομια απο την cm7 γιατι η μιυι ειναι κινεζικη κ οι κινεζοι εχουν κλειστο τον κωδικα οποτε ο γκαλνετ δε μπορει να κανει κ παρα πολλα μεχρι να δημοσιευσουν τον κωδικα οι κινεζοι Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrvanity Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 κανένας "κώδικας" δεν είναι κλειστός.όπως επίσης δεν ανακοινώνεται και κάτι απο τους Κινέζους. καλές πιθανόν οι αλλαγές που πλασάρει ως rom αλλά γενικά φαίνεται λίγο ότι να ναι ο τύπος. http://www.galnetmiui.co.uk/content/forum/announcements/become-a-vip-member-today-and-get-access-to-our-beta-roms!/ Η miui δίνει beta access σε κάποιους για να δοκιμαζουν τις αλλαγές πριν κάθε καινούργια έκδοση τις Παρασκευες. Ο τύπος λοιπόν ζηταει λεφτά για να δίνει αυτές τις beta versions προς τα έξω. μάλιστα τις παρουσιάζει σαν δικές τους. FYI απο εδώ οι επίσημες versions. http://miuiandroid.com/roms/miui-development-roms/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 κανένας "κώδικας" δεν είναι κλειστός.όπως επίσης δεν ανακοινώνεται και κάτι απο τους Κινέζους. καλές πιθανόν οι αλλαγές που πλασάρει ως rom αλλά γενικά φαίνεται λίγο ότι να ναι ο τύπος. http://www.galnetmiui.co.uk/content/forum/announcements/become-a-vip-member-today-and-get-access-to-our-beta-roms!/ Η miui δίνει beta access σε κάποιους για να δοκιμαζουν τις αλλαγές πριν κάθε καινούργια έκδοση τις Παρασκευες. Ο τύπος λοιπόν ζηταει λεφτά για να δίνει αυτές τις beta versions προς τα έξω. μάλιστα τις παρουσιάζει σαν δικές τους. FYI απο εδώ οι επίσημες versions. http://miuiandroid.com/roms/miui-development-roms/ Και τον κατακρινεις που ζηταει λεφτα? για ποιο λογο ακριβως ? καλα κανει. δικαιωμα του ειναι. Επισης εχουν φτιαξει δικο τους framework και δεν εξαρτοντε πλεον τοσο απο τους κινεζους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Άντε να προσθέσουν βιντεοκλήση/ράδιο/tv out! Για το ράδιο λέγανε εντός Ιουλίου θα το βάζαν, αλλά τζίφος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Άντε να προσθέσουν βιντεοκλήση/ράδιο/tv out! Για το ράδιο λέγανε εντός Ιουλίου θα το βάζαν, αλλά τζίφος... γιατι δε δοκιμαζεις να βαλεις καποια αλλη τοτε που εχει απ' ολα? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 γιατι δε δοκιμαζεις να βαλεις καποια αλλη τοτε που εχει απ' ολα? Γιατί την θεωρώ την καλύτερη ROM μέχρι στιγμής για SGS. Θες λίγο η ταχύτητα, λίγο το framework και το απίστευτο GUI, λίγο κάποια features(πχ. παρατεταμένο back για κλείσιμο ενός app), την κάνουν μοναδική επιλογή για εμένα. Αν δεν προστεθούν αυτά τα 3 τότε σίγουρα θα αλλάξω μέτωπο. Αλλά είναι κρίμα γιατί είναι απίστευτη ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 το feature που κλεινει εφαρμογες με παρατεταμενο πατημα του back button δεν ειναι της MIUI, το εχουν ολες Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 το feature που κλεινει εφαρμογες με παρατεταμενο πατημα του back button δεν ειναι της MIUI, το εχουν ολες Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Χμ... μπορείς να παραθέσεις μερικές non CM7 που το έχουν by default; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Την εχω δοκιμασει αρκετες φορες αλλα η μπαταρια εξακολουθει να με ξενερωνει ακομα κ σε σχεση με την cyanogen εχει μικροτερη αυτονομια Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Την εχω δοκιμασει αρκετες φορες αλλα η μπαταρια εξακολουθει να με ξενερωνει ακομα κ σε σχεση με την cyanogen εχει μικροτερη αυτονομια Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δοκίμασε Galnet Twooey III (βασισμένη σε late MIUI 1.8.5+, με 2.3.5 base) και θα δεις το φως το αληθινό όσον αφορά την αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrvanity Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Και τον κατακρινεις που ζηταει λεφτα? για ποιο λογο ακριβως ? καλα κανει. δικαιωμα του ειναι. Επισης εχουν φτιαξει δικο τους framework και δεν εξαρτοντε πλεον τοσο απο τους κινεζους. Φιλε μου εντελως καλοπροαιρετα σου λεω οτι εχεις μπερδεψει λιγακι τα πραγματα. Η δουλεια γινεται απο τους Κινεζους. Αν δεν σε πειραζει εσενα που ζηταει λεφτα για δουλεια αλλων, thats fine by me. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Φιλε μου εντελως καλοπροαιρετα σου λεω οτι εχεις μπερδεψει λιγακι τα πραγματα. Η δουλεια γινεται απο τους Κινεζους. Αν δεν σε πειραζει εσενα που ζηταει λεφτα για δουλεια αλλων, thats fine by me. Προσφερει καλυτερη ρομ απο αυτη που προσφερουν οι κινεζοι δηλαδη απο την default MIUI. Την ρομ του την δινει τσαμπα το αν εσυ θες να κανεις donate ειναι δικο σου θεμα. Χμ... μπορείς να παραθέσεις μερικές non CM7 που το έχουν by default; επειδη εχω παρα πολυ καιρο cm7 θα σου πω οτι θυμαμε με την DocKitchen υπηρχε αυτο το feature. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) επειδη εχω παρα πολυ καιρο cm7 θα σου πω οτι θυμαμε με την DocKitchen υπηρχε αυτο το feature. Τσου. Δεν θυμάσαι καλά. Μιλάμε για ROM feature, όχι APP feature. Edited August 18, 2011 by nikoskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Παιδια υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλω το glow effect και να βαλω το bounce ;εχω ψαξει στος ρυθμισεις αλλα τιποτα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Σημερα φλασαρα την καινουρια miui chameleon του galnet. πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες εχει γινει αρκετα πιο γρηγορη απο τελευταια φορα που την δοκιμασα και φυσικα καταπληκτικα γραφικα και themes. Αρνητικα προς το παρων, τρωει πολυ ραμ ο default miui launcher και ειμαι παντα γυρο στα 80mb free αλλα το ζορισα αρκετα και δε κολησε καθολου αρα οχι τοσο αρνητικο. εχω φλασαρει επισησης. τον neo 9 redux v5 kernel με screenstate scripts. Η μπαταρια εφυγε νερακι αλλα πιστευω θα σταθεροποιηθει σε 1-2 κυκλους φορτισης. http://tapatalk.com/mu/b23b764c-3f20-b227.jpg Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 την δοκιμασα αρκετα καλη και καλυτερη διαρκεια μπαταριας απο την προηγουμενη εκδοση !βεβαια πιστευω οτι ακομα σε σχεση με την cm7 χανει σε μπαταρια και ταχυτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 την δοκιμασα αρκετα καλη και καλυτερη διαρκεια μπαταριας απο την προηγουμενη εκδοση !βεβαια πιστευω οτι ακομα σε σχεση με την cm7 χανει σε μπαταρια και ταχυτητα χανει λιγο σε ταχυτητα ναι αλλα δε συγκρινετε το customization-level της (themes/status bar/lockstreens etc etc...) με αυτο της cm7, κατι που με αρεσει εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Μόλις περασα και εγώ την chameleon.είμαι πολύ ευχαριστημενος. το μόνο που μου λείπει είναι ένα καλό ελληνικο πληκτρολόγιο ... έχετε τίποτα υπ οψην? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts